Jump to content

DK

Prominent Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

About DK

 • Rank
  Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  dkdoc23gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 1. I came to bring the stars for you...:)

 2. Alex77 πιστεύεις οτι το να ξαναρχίσει η "σύρραξη" του καλοκαιριού εξυπηρετεί κανένα? Δε νομίζω.... Εξάλλου όλοι οι "εξ ανατολών ερχόμενοι" φωνάζατε για εξετάσεις στην ειδικότητα, επειδή άδικα σας κατηγορούσαν οι ημεδαποί! Άντε να γίνουν και αυτές......να δούμε για ποιο "στραβό" θα φωνάζετε μετά....το "σάπιο" κράτος που "βοηθάει" τους "ημεδαπούς" επειδή τα θέματα είναι στα ελληνικά και όχι στα ρουμάνικα..... Και φυσικά περιμένω να δω πόσοι "εξ ανατολών" θα δοκιμάσουν να δώσουν,όταν με δυσκολία,λάδι,δικαστήρια κλπ έπιαναν τη βάση του ΔΙΚΑΤΣΑ....ή θα περιμένουν στη λίστα και θα κάνουν μηνύσεις και διαδηλώσεις επειδή το "παλιοκράτος" δεν τους ενημέρωσε για τις εξετάσεις 10 χρόνια τουλάχιστον πριν (όταν ξεκινούσαν για το "μεγάλο ταξίδι"....) και τώρα παίρνει θέσεις από τη λίστα για να τις δώσει στις εξετάσεις. Θα το δούμε και αυτό,είμαι βέβαιος πλέον...(αν μπούνε τελικά εξετάσεις).
 3. Εδώ ρε Σαράντο κοντεύουν να τελειώσουν το αγροτικό....
 4. Δηλαδή την πουλέψαμε πάλι....... (ή μήπως την μπουλέψαμε?? ) Los poulos ή le poule ???? Πολύ μπούλο μας δίνει το υπουργείο τελευταία νομίζω. Μάλλον θα νομίζουν οτι είμαστε σε δίαιτα και γίναμε μπουλοφάγοι.... Και όταν βγούνε τα αποτελέσματα μαντέψτε τι θα περιέχει το κυρίως πιάτο, ΜΠΟΥΛΕΡΙΚΟ!!!!
 5. Το Limewire είναι γρήγορο αλλά γεμίζει τον υπολογιστή σου με spyware.Αυτό στην δικιά μου περίπτωση μου κόστισε τρομερό φρενάρισμα επιδόσεων, κολλήματα, πτώση ταχύτητας και 2 φορμαρίσματα-επανεγκαταστάσεις των Windows. Πρόσεξέ το!!! Δεν θα το ξαναέβαζα ποτέ. Δοκίμασε κάτι χωρίς κεντρικό server, όπως το DC++, αν βέβαια έχεις τον απαραίτητο όγκο αρχείων να δώσεις.
 6. Επιπλέον θα έχει πολύ γέλιο η όλη φάση όταν οι παπαροτρίφτες του υπουργείου θα ανακαλύψουν πως αρκετοί από αυτούς που δήλωσαν στις 18/2 και 2/3 δεν θα έχουν πλέον την απαιτούμενη 6μηνη αναβολή από το στρατό.....τότε τι θα γίνει???? Θα φροντίσει ο Νικήτας προσωπικά να δώσει ο Σπήλιος επιπλέον αναβολή ή θα πάνε στα αγροτικά και σε κανα 3μηνο θα αρχίσει να καλεί ο στρατός???? Θα δώσει τότε αναβολές ο καραβανάς άραγε? Θα παραιτηθούν από τα χωριά εξαιτίας των καραβανάδων και θα φάνε και ποινή από το υπουργείο Υγείας αφαίρεση για 2 χρόνια όλων των μορίων???? Άντε να δούμε τι θα σκεφτούν με τους καμμένους εγκεφάλους που έχουν.....
 7. Το θέμα που πρέπει να απασχολεί τους αποφοίτους από Ελλάδα, αλλά και τους δικατσάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την γα@#$#$η κατηγορία του ΣτΕ, είναι τι θα πράξει το υπουργείο, πέρα από την συνηθισμένη.... χειροκίνησή του, σε αυτή την περίπτωση....θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός ή θα περιμένουμε όλοι το ΔΙΚΑΤΣΑ να ξαναγράψει τα κωλόχαρτά του? Δηλαδή θα πρέπει όλοι ανεξαρτήτως χώρας προελεύσεως πτυχίου να κρεμόμαστε από τα @@ του δικατσομπούρδελου? Μόνο στην Ελλάδα του Νικήτα συμβαίνουν αυτά!!!!!
 8. Έχεις καθαρίσει τη Registry των Windows πρόσφατα? Έχει το σύστημα αρκετή μνήμη γιατί τα προγράμματα με επεξεργασία εικόνας ζητάνε αρκετή. πχ αν έχεις 256ΜΒ και Windows XP τα πράγματα είναι δύσκολα σε ζητήματα ταχύτητας. Τι επεξεργαστή έχεις? Μήπως είναι μικρός και ανοίγουν πολλά προγράμματα μαζί με Windows οπότε "γονατίζει"...??? Τα προγράμματα εικόνας ζητάνε αρκετούς πόρους και δεν είναι μόνο όσα φαίνονται στο system tray. Μήπως έχεις πολλές usb συσκευές συνδεδεμένες? Ρουφάνε επεξεργαστή...Πχ το modem ADSL Crypto F200 γονατίζει ένα Celeron 900MHz που έχω....όλα σέρνονται.Μόλις το κάνω disable από το control panel το σύστημα έρχεται στα ίσα του.... Ψάξε αυτά και εδώ είμαστε για περαιτέρω βοήθεια.
 9. Και για να μην ξεχνιόμαστε... Σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία ανάκλησης αδειών των 700 δικατσέχων??? Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση διότι ο καιρός περνάει γρήγορα και κάποιοι από αυτούς θα τελειώνουν αγροτικά....μην μας πετάξει το υπουργείο καμιά πατάτα ότι δεν θα ανακαλέσει τις άδειες τελικά για "κοινωνικούς λόγους". Το θέμα αυτό καίει περισσότερο απ΄όλα διότι 700 άτομα στις λίστες για ειδίκοτητα τρώνε αρκετά χρονάκια από τους νόμιμους. Αν φύγουν από τη λίστα θα ξεμπλοκάρει κάπως το πράγμα, ιδίως στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. (πχ Παιδιατρικά, Παθολογίες κλπ) Καλή και η κινητοποίηση για το "δικατσομόρια", αλλά είναι πολύ μικρό το "παιχνίδι" μπροστά στα χρόνια αναμονής για ειδίκευση, νομίζω...
 10. Από το DIKATSA forum: maddoctor "Μόλις γύρισα από το Υπ.Υγείας.Εκεί μίλησα με την κα Ρουφαγάλα και μου είπε τα εξής: Αυτή την στιγμή τα χαρτιά μας δεν είναι στο ΔΙΚΑΤΣΑ, αλλά έστειλαν μία επίσημη αίτηση στο ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ όπου ζητάνε επισήμως να τους δοθούνε οι ακριβείς ημερομηνίες το πότε πηραμε το κάθε μάθημα αυτοί που δικαιωθήκαμε μέσω του ΣτΕ.Μόλις λοιπόν συγκλιθεί αυτή η επιτροπή, φτιάξει την λίστα αυτή με τα στοιχεία αυτά και σταλεί στο υπ.υγείας, θα προχωρήσει η διαδικασία των αγροτικών.Έτσι εάν το δεύτερο μάθημα είναι του Νεόμβρη του 2003, θα πάρουμε 6 μόρια, εάν όχι, λιγότερα.Αυτό είναι τελεσίδικο, μου το εξήγησε και η ίδια.Πότε θα γίνει αυτό....μάλλον μετά το Πάσχα υπολογίζω εγώ, γιατί μέχρι να συγκλιθεί η επιτροπή, να γράψουνε την λίστα, να την στείλουνε, κτλ.....βράσε όρυζα δηλαδή.Τώρα γιατί έχει παγώσει όλων η διαδικασία....γιατί, εάν βρεθούνε συνάδελφοι που έχουνε δηλώσει αγροτικό την χρονική περίοδο 16-18/2, με λάθος στοιχεία (δηλαδή το δεύτερο μάθημα δεν ήταν αυτό της εξεταστικής του Νοέμβρη του 2003, αλλά του Μάη του 2004), τότε φυσικά χάνουνε τα 6 μόρια που μπορεί να πήρανε.Σε αυτή την περιπτωση, το συγκεκριμένο αγροτικό ξαναπροκυρήσετε.Εάν έχει και πάλι τα περισσότερα μόρια, το παίρνει, αλλιώς το παίρνει ο αμέσως επόμενος.Τα αγροτικά της περιόδου 2-4/3 θα ξαναπροκυρηχτούνε ξανά, για να έχουνε δικαίωμα οι συνάδελφοι που "κοπήκανε" από την περίοδο 16-18/2, να δηλώσουνε τότε. Αυτά είναι τα τελευταία επίσημα νέα.Οπότε μην ακούτε ότι δεν θα πάρουμε τα 6 μόρια, θα τα πάρουμε, τελείωσε.Πόσο θα αργήσουν ακόμα οι διορισμοί....μόνο το ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ξέρει." Όπως φαίνεται θα τραβήξει πολύ η ιστορία αυτή....όσοι έχουνε στρατό μπροστά τους ας αρχίσουνε να κάνουνε πρόβα το χακί και τον χαιρετισμό στον καραβανά-λοχία...
 11. Την Τετάρτη πήγα στο υπουργείο και αφού περίμενα καμία ωρίτσα (εξάλλου αργόσχολοι γίναμε όσοι περιμένουμε τα αποτελέσματα για τα "θρυλικά" πλέον αγροτικα) μίλησα με την κ. Ρουφαγάλα (έτσι νομίζω λέγεται) στο γραφείο 3. Μου είπε οτι ερχόταν από σύσκεψη που αφορούσε το θέμα των αγροτικών ιατρείων (είδατε τιμή που μας κάνουν... ) και οτι αποφασίστηκε να επιστρέψουν όλα τα δικατσόχαρτα στο ΔΙΚΑΤΣΑ και να "ξαναγραφεί" (????) καλύτερα το περιεχόμενό τους.Αυτό γίνεται διότι δεν μπορούν να αδικήσουν τα "παιδια"...χεχε...που δεν φταίνε σε τίποτα, αφού έχουν όλα τα νόμιμα χαρτιά που απαιτούνται. Αυτή ήταν και η απάντηση που μου έδωσε όταν τη ρώτησα "Εγώ και όλα τα άλλα παιδιά που τελειώσαμε Ελλάδα έχουμε κάποιο πρόβλημα? Όχι! Άρα γιατί δεν εξαιρούνται όλοι όσοι έχουν πρόβλημα με τα δικαιολογητικά τους από τον διαγωνισμό, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε διαγωνισμό με μοριοδοτικό σύστημα, έτσι ώστε να μην κολλάει και η ζωή των νομίμων???" Οπότε αναλαμβάνει ξανά το ΔΙΚΑΤΣΑ...μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι...Δεν υπάρχει πλέον ΔΙΚΑΤΣΑ, γιατί διαλύθηκε και εγένετω ΔΟΑΤΑΠ...!!! Οπότε θα έπαιρνε τηλέφωνο ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου εκείνη την ώρα (ήταν ήδη 2.00μμ) στο υπουργείο Παιδείας. έτσι ώστε να πάρουν εκείνοι τηλέφωνο στο διαλυθέν ΔΙΚΑΤΣΑ και να ξανασυγκροτηθεί η επιτροπή. Μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή θα "ξαναγράψει" τα κωλόχαρτ...εχμ...συγγνώμη δικατσόχαρτα με τέτοιο τρόπο που να μην υπάρχει νομικό κώλυμα το οποίο θα αδικήσει τα "παιδιά"....!!!! Και μόλις γίνει αυτή η "μικρή" διαδικασία που η κ. Ρουφαγάλα πιστεύει οτι θα κρατήσει κανά διήμερο.... θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!!!! Μετά από 48 ώρες θα βγει και η καινούργια προκύρηξη. Αυτά!!!! P.S Μου είπε επίσης οι υπάρχει πρόταση που επεξεργάζεται για να γίνει η προκύρηξη αγροτικών μηνιαία, με 2 πάντα προτιμήσεις.
 12. Τι είναι το OYZERI-GREEK? Hub, ιστοσελίδα, ftp, μεζεδοπωλείο στην Πλάκα....??? Για διευκρίνισέ το αν μπορείς. Thanx!
 13. "A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was suffocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be rewarded." "Ένα κορίτσι πέθανε το 1933 από έναν μανιακό δολοφόνο. Την έθαψε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή. Ο δολοφόνος έψαλε, "Τομα σοτα μπαλκου" καθώς την έθαβε. Τώρα που διάβασες τον ψαλμό, θα συναντήσεις αυτό το μικρό κορίτσι. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εμφανιστεί στο ταβάνι σου. Θα σε πνίξει όπως και αυτή πέθανε από ασφυξία. Αν όμως ποστάρεις το συγκεκριμένο δεν θα σε ενοχλήσει. Η ευγένειά σου θα επιβραβευτεί." Παιδιά ήρεμα με τις παραψυχολογίες, υπάρχουν και προληπτικοί άνθρωποι εδώ μέσα...!!!!
 14. Ρώτα όμως σε πόσο χρόνο σου εγγυάται η Forthnet οτι θα σε συνδέσει. Αυτό γιατί η Forthnet (και όποιος άλλος ISP) μεταβιβάζει το αίτημα για άνοιγμα DSL γραμμής στον ΟΤΕ και αυτός το γράφει (ή το έγραφε) στα αρ@@#$ του για λόγους ανταγωνισμού. Το έχω δει να συμβαίνει. 1+ μήνας από ISP και μόνο 5 μέρες (σε εμένα) από ΟΤΕ!!! Και πίστεψέ με είναι μεγάλο σπάσιμο να έχεις σκάσει το χρήμα στο πακέτο πχ της Forthnet και να περιμένεις με το....modem (ή HUB) στο χέρι πότε θα έρθει το φως...εεχμχμ με συγχωρείς το DSL link του ΟΤΕ!!!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...