Jump to content

georges

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από georges

 1. με την αλλαγή των πρυτανικών αρχών εχει ακουστεί κάτι αν αυτο θα ισχύει, θα αλλάξει , θα μπορούμε να δηλώσουμε την αίτηση για την διατριβή μας χωρις μεταπτυχιακό? Ευχαριστώ!
 2. Μπράβο Τάσο (αν και δε σε γνωρίζω προσωπικά και συγγνωμμη για την οικιότητα) Πολύ καλά κάνεις, μπάς και μπέι μια τάξη! Μπράβο!
 3. Υπαχει τέτοιο νοσοκομείο? γιατί όπου και να έψαξα σε Αθήνα και εκτός Αθηνών πάνω απο ενάμιση χρόνο μου είπανε! τώρα εσύ μπορείς να βάλεις συνέχιση σε νοσοκομείο που δίνει 2 χρόνο και 3 χρόνο χειρουργικής! άν το χρειάζεται η ειδικότητα σου!
 4. Καλησπέρα και καλή ανάσταση σε όλους! μάπως γνωρίζουμε ποία είναι τα φωτιγραφεία που καλύπτουν τις ορκωμοσίες της ιατρικής Αθηνών, διότι ψάχνω κάοιες φωτόφραφίες παλέας ορκωμοσίας αλλα έχω ξεχάσει την φίρμα του φωτογραφείου Ευχαριστώ πολύ!
 5. georges

  ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

  Μακάρι να περάσει μέσω ΑΣΕΠ αυτή προκήρυξη μπας και γίνει καποια δουλεια της προκοπής, (έχεις κάποια πληροφορία?) γιατι με αυτα που είδα και εγώ τοσο καιρο που ψαχνω για ΟΠΑΔ έχω εκπλαγει! Παντως η φετινή προκήρυξη βλεπω να αργει ακόμα!
 6. Αυτές οι θέσεις θα ενσωματωθούν στις ήδη υπάρχουσες θέσεις των νοσοκομείων οπότε θα μπεί ο πρώτος που ειναι σε αναμονή τώρα? γιατι κάπου διάβασα για κλήρωση αυτό είναι μόνο για νέες θέσεις που δεν υπήρχαν πρώτα στο νοσοκομείο?
 7. ΕΡΩΤΗΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΗΝΗΣΗ Οι θέσεις αυτές που θα προκηρυχθούν πρόκειται για ειδικευμένους, ή ανειδίκευτους Ιατρούς? Ευχαριστώ πολύ!
 8. το ρώτησα αυτο , μονο για την πρωτη φορα ειναι 1 ευρώ τις επόμενες χρονιες είναι 90 ευρώ εργαζόμαστε δεν εργαζόμαστε
 9. Ανάλογα την νομαρχία που έχεις βάλει ιδικότητα είναι και ο σύλλογος που θα γραφτείς!
 10. Μολις έκανα την εγραφή μου στο ΙΣΑ, η πρωτη εγγραφή για μετά απο λήψη πτυχίου το κόστος είναι 1 ευρω (0.90 λεπτά) και μετα για κάθε χρόνο είναι 90 ευρώ! καλά να είμαστε και να πληρώνουμε!!! Αυτα!
 11. Το αναλαμβάνω εγώ μ μιάσ άμεσα ενδιαφερόμενος πλέον, θα μάθω και θα γράψω αμέσως!
 12. Ευχαριστώ πολύ, και φυσικά όπως αναφέρουν είναι μονο για την πρώτη εγγραφη, για τις επόμενες χρονιές δουλευουμε είτε οχι 90 ευρώ!
 13. Διάβασα στο site του ΙΣΑ ότι η πρωτη εγγραφή είναι 1 ευρώ (για κάποιον που μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο ) ισχύει αυτό ή το 0.90 είναι υπογραφικό λάθος έτσι για να χαιρόμαστε απλα! Ευχαριστώ!
 14. Συνήθως γίνεται το απόγευμα την ημέρα της ορκωμοσίας, τώρα στην προηγούμενη ορκωμοσία έγινε μια ημέρα πρίν την ορκωμοσία, βάση την ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη θα ανακοινωθούν τα ονόματα, περνάμε απο Τρίτη και βλέπουμε τι θα γίνει !
 15. Μεταφέρω την ανακοίνωση όπως αυτή έχει ακριβώς αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κεντρικής γραμματείας " ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ « ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 - ’09», TOY ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2008-2009, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 03/03/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 (1η βάρδια) ΣΤΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 30). ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "
 16. Συνεπώς ένας που έχει τελείωσει την ιατρική 35 χρονών και κάνει συνολικά την ειδικότητα μαζί με αναμονή 10 χρόνια και τελειώσει έτσι νευροχειρουργός ή Αγγειοχειρουργός 45-46 χρονών δεν θα μπορέσει να προσληφθεί σε δημόσιο νοσοκομείο (ΕΣΥ) στην Αθήνα Σωστά κατάλαβα?
 17. Δηλαδή άνω των 45 (46 ετών ) δεν θα μπορείς να προσληφθείς σε δημόσιο νοσοκομείο?
 18. Ανακοίνωση δεν είδα και στις 24 έχει πάλι απεργία! Είδωμεν! σιγα σιγά θα φτάσουμε το Πάσχα (πέφτει και κοντά )
 19. Καλημέρα, να ρωτήσω άν το τελευταιο μάθημα το περάσω στην κανονική εξεταστική του ιανουαρίου - φεβρουαρίου μπορώ να ορκιστώ στην ορκομοσια φεβρουαρίου? Και πότε ακριβως είναι αυτη? Ευχαριστώ!
 20. Ημερομηνία προληπτικης επι πτυχίω ή εξ αναβολής της 16 Νοεμβρίου θα γίνει την 1 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει σχετική ανακοίνωση έξω απο την γραμματεία.
 21. Στην αρχή του νήματος αναφερονται καποια τηλεφωνα. Το γραφειο του καθηγητη ειναι στον δευτερο οροφο στα ειδικα τμηματα του Αρεταιειου. Εκεί μπορείτε να ρωτήσετε Συνηθως ανακοινωσεις μπαίνουν και έξω από τη γραμματεία της Σχολής
 22. Στις 10.03.2009 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για το μάθημα επιλογής Παιδική-Εφηβική Γυναικολογία και Οικογενιακός Προγραμματισμός. Η εξέταση ήταν προφορική, με μορφή κουβέντας και σαφή διάθεση βοήθειας. Λίγα λόγια για το μάθημα: Πραγματοποιείται στο Αρεταίειο Νοσοκομείο από την Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική σε τέσσερα ωριαία μαθήματα ένα κάθε εβδομάδα. Το αντικείμενο αφορά την παιδική και εφηβική γυναικολογία και συγκεκριμένα καλύπτονται θέματα όπως αντισυλληπτικά, HPV- εμβόλια , Ca τραχήλου μήτρας κλπ, η ανάπτυξη των θεμάτων γίνεται στα πλαίσια συζήτησης και όχι μόνο στο γνωστικό αντικείμενο αλλά και σε όποια απορία μπορεί να υπάρχει γενικά περί αυτών των ζητημάτων. Το βιβλίου του καθηγητή Γ. Κρεατσά που δίδεται είναι καλό πλούσια εμπεριστατωμένο και χρήσιμο και γιατί τις εξετάσεις της γυναικολογίας μίας και το συγκεκριμένο μάθημα καλύπτει το 1/3 της ύλης, άλλα και σημαντικών θεμάτων στις εξετάσεις. Με παρακολούθηση των τεσσάρων μαθημάτων και απλή ματιά από το βιβλίο σε συγκεκριμένα κεφάλαια αρκούν για τις εξετάσεις οι οποίες βοηθούν αρκετά και στην επανάληψη του μαθήματος της Γυναικολογίας. Υψηλή βαμολογία
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.