Jump to content

Vanos

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About Vanos

 • Γενέθλια 13/01/1981

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 • Ενδιαφέροντα
  Μουσική, Κινηματογράφος

Vanos's Achievements

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ) (3/16)

2

Reputation

 1. Πάνω από όλα δε θα πρέπει να βρίσκεται η προάσπιση του κλάδου μας αλλά το γενικό καλό. Με αυτό το γνώμονα θα πρέπει να αξιολογηθεί κάθε άρθρο του προσχεδίου ξεχωριστά καθώς και οποιαδήποτε αλλαγή σε οποιονδήποτε άλλον κλάδο.
 2. Καλύτερο είναι! Απλώς θέλει λίγο να το συνηθίσουμε!
 3. Vanos

  Φυσική Ι

  Πτυχιακή εξέταση 15/4/2009 Θέμα 1ο Ποία η χρησιμότητα των ενισχυτικών πινακίδων Πάχος ημιεξασθένισης και από ποίους παράγοντες εξαρτάται Πυκνότητα αμαύρωσης Θέμα 2ο Τί γνωρίζεται για τη μεταβατική ραδιενεργή ισορροπία και που χρησιμοποιείται στην Πυρηνική Ιατρική (περίπου) Με ποίους τρόπους παράγονται ποζιτρόνια
 4. Εξέταση 27-3-09 Χατζής & Βουλγαρέλης; Πυρετός με ηπατομεγαλία σε άτομο 30 ετών δ.δ Βρουκέλλα (τί είναι η Wright-Coombs) Λεισμανίαση Αυτοάνοση ηπατίτιδα, σκληρ. χολαγγειίτιδα, πρωτο. χολική κίρρωση (κ αντισώματα) Υπονατριαιμία (αίτια) ΔΔ πλευριτικής συλλογής, οξείας δύπνοιας Πν Εμβολή (κλινικά, εργαστηριακά, αέρια αίματος, ΗΚΓ) Αίτια αυτοάνοσης αιμολυτικής αναιμία, γιατί το ουροχολινογόνο είναι αυξημένο; Συγγενείς αιμολυτικές αναιμίες Αίτια θρομβοπενίας Ασθενής 30 ετών με πνευμονική εμβολή δ.δ. Γιατί στο νεφρωσικό σύνδρομο υπάρχει υπερπηκτικότητα; Γενικά ήταν πολύ απαιτητικοί στις απαντήσεις που θα τους έδινες κ σε πολλά ζητούσαν κ πολύ επουσιώδεις λεπτομέρειες.
 5. Vanos

  Ω.Ρ.Λ.

  Θέματα Προαιρετικής 8/11/2008 ΑΤΤΙΚΟ Αναφέρατε την κλινική συμπτωματολογία της ωτοσκλήρυνσης του αναβολέα (όχι τα κλινικά σημεία) και τις επιπλοκές της αναβολεκτομής. Τί γνωρίζετε για την οξεία λαρυγγίτιδα. +20 πολλαπλής επιλογής μέτριας δυσκολίας
 6. Vanos

  Νευρολογία

  Κανονική Αιγινήτειο 6/6/2008 Ομάδα Β Ισχαιμία πρόσθιας εγκεφαλικής αρτηρίας Αισθητικές διαταραχές στην ΣΚΠ Τί γνωρίζετε για την μυασθενική κρίση Προσωπαλγία και τριδυμαλγία Προοδευτική έκπτωση της οπτικής οξυτήτας χωρίς αιφνίδια έναρξη
 7. Ας περιμένουμε να αποδειχθεί ή όχι η αποτελεσματικότητα της ομοιοπαθητικής από σοβαρές κ μεγάλες κλινικές μελέτες. Μέχρι τώρα δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Μέχρι τότε μπορούμε είτε να επιδείξουμε μια σοβαρή στάση διατηρώντας μια επιφυλακτική θέση είτε να αφήσουμε τη φαιδρότητά μας να αποκαλυφθεί δόξη κ τιμή στηλιτεύοντας συλλήβδην την ομοιοπαθητική και τους φορείς της.
 8. Το μόνο που βλέπω να χαρακτηρίζει τα παιδιά της σχολής είναι, εν γένει, μια μικροψυχία. Πιάνονται από το παραμικρό που ίσως πει κάποιος, σκοτώνονται γιατί ο ένας πήρε ο ένας 7 και ο άλλος 8 κ.ο.κ. Τούτο με απογοητεύει και με εκνευρίζει ορισμένες φορές. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι να μην είμαστε τόσο καχύποπτοι γιατί στο τέλος για δική μας "εξασφάλιση" θα γίνουμε σκληροί στις μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες μας με αποτέλεσμα να αδικούμε πολλούς από τους συναδέλφους μας κ να γινόμαστε a priori μη δεκτικοί φιλίας σε άτομα που θα την άξιζαν.
 9. I came to bring the stars for you..:)

 10. Μα καλά, σε άλλη σχολή ζω...; Δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερους ανταγωνισμούς so far. Αλλά ακόμα και αν υπάρχουν το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να κατηγορεί τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να διαλέξει σωστά τις παρέες τους. Δεν έχω νοιώσει, μέχρι τώρα, να με υπονομεύει κάποιος. Νομίζω πως πολλές φορές είμαστε, απλώς, καχύποπτοι. Ως γνωστόν η πεταλούδα βλέπει παντού λουλούδια και η μύγα σκ***.
 11. Εξέταση Παθολογίας Ι & ΙΙ 10-7-2007 (Η διατύπωση δεν είναι ακριβώς η ίδια) Παράλυση προσωπικού περιφερικού και κεντρικού τύπου και τα συχνότερα αίτια αυτών. Αίτια αιμολυτικών αναιμιών. Κλινική εικόνα οξείας βρουκέλλωσης. Αίτια υπερασβεστιαιμίας και υποασβεστιαιμίας. Τα συχνότερα αίτια της υπερασβεστιαιμίας. Συνδρομο απρόσφορης έκκρισης αντιδιουρητικής ορμόνης. Εξέταση φλεβικής πίεσης. Πότε θεωρείται παθολογική και σε ποιά νοσήματα. Μπορεί η αιμόπτυση να μην προέρχεται από νοσήματα του πνεύμονα; Παρακλινική και εργαστηριακή διερεύνηση αιμόπτυσης. Τί είναι πετέχειες και εκχυμώσεις και σε τι καταστάσεις εμφανίζονται. Σύνδρομα Peutz-Jeghers, Gilbert, Budd-Chiari, Churg-Strauss. Θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα: Κλινική εικόνα και εργαστηριακά.
 12. Δεν αποτελεί ξεχωριστή ιατρική ειδικότητα. Είναι, απλώς, μια διαφορετική ιατρική προσέγγιση. Μπορείς να την ασκήσει στην Ελλάδα κάποιος γιατρός ανεξαρτήτως ειδικότητας. Προσφερεται εκπαίδευση από διάφορους φορείς δωρεάν ή με δίδακτρα.
 13. ΝΥ και μετά Αθήνα και πάλι Αθήνα και ειδικά γύρω από την Ακρόπολη δλδ Πλάκα, Μακρυγιάννη, Θησείο. Αλλά άντε να βρεις εκεί σπίτι αφού τα περισσότερα κτίσματα ανήκουν στο Υπ. Πολιτισμού. Όποιος προτιμά θάλαττα: Βουλιαγμένη.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.