Jump to content

kopritis

Prominent Members
 • Content Count

  1.306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Reputation Activity

 1. Thanks
  kopritis reacted to sjjggst in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ   
  Ναι αλλά μετά πάτε για μεταπτυχιακά σε κανένα σοβαρό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, όπου υπάρχουν κάμερες ακόμα και στα καζανάκια στις τουαλέτες, αλλα εκεί τιποτα από ολα αυτα δεν σας ενοχλεί. Κοτσαρετε με καμάρι στο ιατρείο και στο φεισμπουκι το phd από το Imperial, το Yale ή την Ουψάλα. Αλλά το UoA ας παραμείνει μπουλορδε, για λόγους ιστορικούς και συναισθηματικους.
 2. Like
  kopritis got a reaction from reminder in Εφημεριες αγροτικων ιατρων σε αγονο Περιφερειακο Ιατρειο   
  Μην σε παραμυθιάζουν, οι 7 ειναι πλαφόν, μετά αν κάνει χαρτί ο διευθυντής του ΚΥ και αυτό μετά από κανέναν χρόνο, ψίχουλα.
  Μέχρι τότε θα εφημερεύεις όλο τον μήνα, non stop, και θα πληρώνεσαι 7 εφημερίες.
 3. Like
  kopritis got a reaction from anthi_stk in Οφθαλμολογία vs Παθολογία   
  Έχει πέσει η αναμονή στα μάτια στα 3 χρόνια και σου φαίνονται πολλά ; Νταξ, που να έβλεπες λίγα μόλις χρόνια πριν.
  Αν περιμένεις επαγγελματική αποκατάσταση χωρίς αρχικό κεφάλαιο-γνωριμίες-Ιατρείο του μπαμπά (προφανώς αν τα είχες αυτά δεν θα ρωτούσες εδώ, αλλά θα είχες ήδη δηλώσει), η μοναδική Ειδικότητα που τα προσφέρει αυτά αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι η Γενική Ιατρική, ΟΛΕΣ (σχεδόν) οι υπόλοιπες Ειδικότητες είναι κορεσμένες.
  Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλέψει κανείς το τι κατάσταση θα επικρατεί στον ιατρικό κλάδο σε 8-10 χρόνια από τώρα.
 4. Like
  kopritis got a reaction from heydoc in οφθαλμολογια vs γενικη χειρουργικη   
  Και ποιά προσφέρει αποκατάσταση (χωρίς Ιατρείο του μπαμπά) στην Ελλάδα πέραν της ΓΙ που οι περισσότεροι δεν γουστάρουν ;
 5. Like
  kopritis got a reaction from christosak in οφθαλμολογια vs γενικη χειρουργικη   
  Και ποιά προσφέρει αποκατάσταση (χωρίς Ιατρείο του μπαμπά) στην Ελλάδα πέραν της ΓΙ που οι περισσότεροι δεν γουστάρουν ;
 6. Like
  kopritis got a reaction from reminder in Sos συμβουλές για νέο αγροτικο σε αγονο Π.Ι. ΜΟΝΟΣ   
  Να ξέρετε κάτι: ουδείς δεν θα σας ζητήσει ευθύνες αν στείλετε περιστατικό που ίσως και να μην ήταν τόσο απαραίτητο να σταλεί, άντε στην χειρότερη να πει-σκεφτεί κάποιος "νέος γιατρός είναι", παρά να κρατήσετε και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε περιστατικό με τις ελλειπείς σας γνώσεις (ως ανειδίκευτοι γιατροί) και τα σχεδόν ανύπαρκτα διαγνωστικά εργαλεία που διαθέτετε.
  Επίσης, ναι, παίζει μεγαλύτερο ρόλο το πως θα μιλήσετε και θα συμπεριφερθείτε στους συγγενείς, παρά το πόσο καλός γιατρός είστε.
 7. Like
  kopritis got a reaction from reminder in Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου   
  Είναι τραγική η κατάσταση στην εν λόγω υπηρεσία, μία χρονιά που εξέδιδαν και βεβαιώσεις εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, 2016 αν θυμάμαι καλά, είχαν μπλοκάρει τόσο που έκαναν 3 μήνες! Γιατί δεν το δίνουν outsource σε μια ιδιωτική εταιρία να βάζουν τους υποψήφιους και τις προτιμήσεις τους σε έναν υπόλογιστή και να βγάζει αποτελέσματα σε μια ώρα ;
  Ιδανικά να έμπαινες σε έναν διαδραστικό χάρτη της Ελλάδας και να έβλεπες τα κενά Ιατρεία, τους υπηρετούντες συναδέλφους, ώστε να ξέρεις που δηλώνεις.
  Sci fi όλα αυτά βέβαια για την Ελλάδα.
  Highlight στην συγκεκριμένη προκήρυξη ο επί θητεία απόφοιτος του 1983!
 8. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in [πληροφορίες για ειδικότητα] Γενική Ιατρική   
  Η υπόθεση "γενικός γιατρός" είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα.
  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν υπάρχει, και όλα βασίζονται στο φιλότιμο του καθενός.

  Έχω δει παντός είδους φρούτα.

  Από κλασσικούς ΔΥ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπαίνει ο μισθός κάθε 14 και 28 του μήνα, μέχρι κάποιους που έχουν πάρει το αντικείμενο πολύ σοβαρά και αγοράζουν υπερηχογράφους, συνεχές διάβασμα και επιμόρφωση κτλ.

  Όταν έκανα αγροτικό, συνεργάστηκα με έναν αρκετά καλό γενικό γιατρό που έτρεχε και το κυνηγούσε, μάλιστα έκανε και υπερήχους έχοντας παρακολουθήσει το σχετικό course, με αποτέλεσμα ένας χωριάτης να μου λέει τα καλύτερα για την πέτρα που του βρήκε.

  Απ' την άλλη, στο νοσοκομείο που είμαι τώρα, μας ήρθε για rotation μια κοπέλα που παρότι τελείωνε την Ειδικότητα δεν ήξερε κυριολεκτικά που πάνε τα τέσσερα, και πραγματικά απορώ αν θα καταφέρει ποτέ να καλύψει μόνη της ένα ΠΙ.
 9. Like
  kopritis got a reaction from komplexares in εφημερευση χωρις ενεργο εφημερια ειδικου   
  Νομίζω και αυτό που διατάχθηκε ο συνάδελφος να κάνει στην Κοζάνη αν θυμάμαι καλά, ήταν παράτυπο, δλδ συνοδεία βαρέος περιστατικού από ανειδίκευτο ιατρό, οπότε κακώς αν δεν το κυνήγησε νομικά (αυτούς που προχώρησαν στην λύση της σύμβασης)
 10. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in επιμέρους τρίμηνα ειδικότητα (τρίμηνα, εξάμηνα κτλ) - μπορεις να τα κάνεις σε άλλη πόλη της ελλαδας;   
  Εδώ είναι το πρόβλημα. Ο νόμος λέει ότι ο ειδικεύομενος μπορεί να κάνει τα εξάμηνα ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, και ο διευθυντής του έχει λόγο μόνο στο πότε θα γίνει αυτό και πολύ λογικό (π.χ δεν γίνεται να πάνε να κάνουν ταυτόχρονα εξάμηνα όλοι ή μισοί ειδικεύομενοι μιας Κλινικής)
  Τώρα να μιλήσουμε ευθέως και να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δακτυλό μας ; Οι περισσότεροι κάνουν ΜΟΥΦΑ τα εξάμηνα καθώς συνήθως είναι προς το τέλος της ειδικότητας και παίρνουν χειρουργεία και δεν θέλουν να τα χάσουν. Ταυτόχρονα οι διευθυντές δεν θέλουν να χάσουν χέρια. Δλδ επιθυμούν να γίνεται κάτι το ΠΑΡΑΝΟΜΟ, αλλού να ευρίσκεσαι και αλλού να "γράφεις" Ειδικότητα. Οπότε τι σου απαντήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ όταν του πεις ότι θέλω να κάνω τα εξάμηνά μου σε άλλη Κλινική/πόλη/χώρα (τρόπος του λέγειν, αν κι υπάρχει η δυνατότητα για ένα εξάμηνο!) ;
  Σε θέλω στο νοσοκομείο για να είσαι στην Κλινική και να γράφεις σε άλλη Κλινική Ειδικότητα ;
  Ομιλούμε για μια εντελώς παράλογη κατάσταση, την οποία δυστυχώς διαιωνίζουν οι ίδιοι ειδικεύομενοι. Γιατί υπάρχει και η νομική οδός.
   
  sjjgst: έγραψες και εσύ τα εξάμηνα, μούφα αλλού, ενώ ήσουν στην ΩΡΛ Κλινική που ειδικεύοσουν, να υποθέσω ε ;
  Ξέρω, το έκανες για τα χειρουργεία, αλλά για να κάνει κάτι τέτοιο ο διευθυντής σου, προφανώς σε χρειάζονταν (και εσύ εκείνον)
 11. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in Ειδικότητα στο εξωτερικό και λίστα στην Ελλάδα   
  Τα χαρτιά στην Ελλάδα να μένουν όσο ειναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ε, καθώς αποτελει ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ να κρατάς θέση στην λίστα ενώ πχ δεν πρόκειται να γυρίσεις για το συγκεκριμένο κομμάτι ειδικότητας, κρεμώντας μια Κλινική ακόμα και 5 μήνες (γιατί κάπου τόσο κανει να ξεκινήσει ο επόμενος)
 12. Like
  kopritis got a reaction from heydoc in εφημερευση χωρις ενεργο εφημερια ειδικου   
  Το ότι κάτι γίνονταν, δεν πάει να πει ότι είναι σύννομο, όπως και ότι πρέπει να το ανεχόμαστε.
   
  Ελπίζω να αστειεύεστε όταν λέτε ΑΝ είναι κάτι παράνομο εδώ πέρα, ούτε Εξωτερικό Ιατρείο νοείται να λειτουργεί σε νοσοκομείο, χωρίς την παρουσία ειδικού ιατρού, ο νόμος είναι σαφής, ψαξτε να τον βρείτε, δεν μιλάμε για εφημερία οποιασδήποτε βαθμίδας Μονάδας Υγείας (εκτός των ΠΙ όπου η Πολιτεία απλά κλείνει τα μάτια γιατί δεν γίνεται να υπάρχει ειδικός π.χ στα Ψαρά ή στον Αη Στράτη)
 13. Like
  kopritis got a reaction from christosak in Αγγελίες για Εργασία Ιατρών ;   
  O βοηθός ειδικεύομενος Ιατρός, υπογράφει σύμβαση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με το νοσοκομείο, οπότε προφανώς και δεν μπορεί να κάνει εφημερίες αλλού.
  Καθίστε και διαβάστε τα χαρτιά που υπογράφετε όταν διορίζεστε, ξέρω ότι είναι βαρετό αλλά είναι χρήσιμο, θα βρείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν (όπως π.χ ότι εργάζεστε 7 ώρες κάθε μέρα).
 14. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in Γενική ιατρική - Πού να την κάνω;   
  Συμφωνώ με τις επιλογές, έχει και την επιλογή να πάει να αράξει στην επαρχία να κάνει τον συνταγογράφο, ενώ μπορεί να ψαχτεί για εξωτερικό να πάει βορρά να locum-άρει και να βγάζει πολύ καλά λεφτά !
 15. Like
  kopritis got a reaction from Olivia in [παράταση] Παράταση ειδικότητας   
  'Οχι, απ' το Υπουργείο όπως οι κανονικοί, η νομοθεσία περί παράτασης γράφει σαφώς ότι οι παρατασιακοί έχουν τα ίδια δικαίωματα και υποχρεώσεις.
 16. Like
  kopritis got a reaction from Olivia in [παράταση] Παράταση ειδικότητας   
  Γεννηματάς Αθήνα.
  Όπως σου τα λέει ο από κάτω συνάδελφος, ο νόμος για τα 4 εξάμηνα αφορά ειδικεύομενους με τίτλο ειδικότητας ή ειδικεύομενους σε άλλο νοσοκομείο της ίδιας ΔΥΠΕ.
  Καλά κάνεις, κάτσε παρατασιακή μέχρι να ανοίξει η θέση σου.
 17. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ   
  Ενώ ότι στέλνουν φαντάρια-γιατρούς που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα κι δεν ξέρουν να βάζουν ούτε μία φλέβα με αποτέλεσμα να το παίζουν γιατρέσσες οι νοσηλεύτριες είναι πιο ηθικό !
  Αλλά το βασικό για τον κάθε βλαχοδήμαρχο είναι να έχει άσπρη μπλούζα και να λέει στους χωριάτες "ορίστε, σας έχω και γιατρό"
 18. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ   
  Ας ξεκινήσουμε με τον απηρχαιωμένο κι επικίνδυνο θεσμό του "αγροτικού" ο οποίος θα έπρεπε πολλού να καταργηθεί
  Και ας συνεχίσουμε στο ότι:
  - ο μέσος κάτοικος αντίστοιχων περιοχών θέλει να αισθανθεί "ασφάλεια" με μια άσπρη μπλούζα, αν και μέσα του γνωρίζει ότι δεν μπορεί ουσιαστικά να τον βοηθήσει  σε μία δύσκολη κατάσταση
  - η προϊστάμενη Αρχή (ΔΥΠΕ) ΔΕΝ σέβεται τα ωράρια των γιατρών. Όταν π.χ η προηγούμενη διοικήτρια της 2ης ΔΥΠΕ έβγαλε έγγραφο (λίγο προτού αντικατασταθεί!) με το οποίο ουσιαστικά καταργεί τα ρεπό στα άγονα των μικρών νησιών όπως το συγκεκριμένο, είδατε πουθενά αντιδράσεις από κάποιο συλλογικό όργανο των γιατρών ; Προσπερνώ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι ιατρός η ίδια, και θα έπρεπε να γνωρίζει τις δυσκολίες (συνεχής εφημέρευση) άσκησης Ιατρικής σε τέτοια μέρη, ειδικά από ανειδίκευτους ιατρούς.
  Ευθύνη υπάρχει και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν γίνεται να μην παρέχεται κάποιο κατάλυμμα, και όχι, το επίδομα της Περιφέρειας δεν αρκεί όταν πας κατακαλόκαιρο και δεν σου νοικιάζει κανένας σπίτι και αναγκάζεσαι να κοιμάσαι μέσα στο Ιατρείο... Τις παράλογες απαιτήσεις να ευρίσκονται και οι 2 ιατροί επί της νήσου για την περίπτωση που σκάσει περιστατικό που θα χρειαστούν και οι δύο τις προσπερνώ, γιατί δεν είναι πρόβλημα του γιατρού να πείσει τον εκάστοτε δήμαρχο ότι δεν υπάρχει εργαζόμενος που εργάζεται 24ώρες την ημέρα επί 1 μήνα, είναι κάτι που η ΔΥΠΕ θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει (αν οι εκάστοτε διοικητές δεν ασκούσαν πολιτική φυσικά)
  Φυσικά υπάρχει η αίσθηση ότι οι γιατροί είμαστε "αναλώσιμοι", αν φύγει ο ένας, θα μου στείλει το Υπ.Αμ τον οπλίτη-ιατρό, οπότε ορίστε, σας έφερα ιατρό και όλα καλά.  Το τι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά αυτός όμως, πέραν της συνταγογράφησης, όλοι το γνωρίζουμε.
  Για μένα, άπαξ και θέλουν να καλύψουν ουσιαστικά τέτοιες περιοχές, ας τις καταστήσουν ελκυστικές από πλευράς αποδοχών/ωραρίων (ναι, η συνεχής εφημέρευση είναι ΕΡΓΑΣΙΑ και δικαιούται ρεπό* ο εφημερεύων ιατρός) για να πάει ένας ειδικός σε συνδυασμό π.χ με 2 ανειδίκευτους και σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες (άλλο κεφάλαιο το οποίο κανείς δεν θίγει)
  *ρεπό σε τέτοιο μέρος δεν έχει νόημα απαξ και βρίσκεσαι επί της νήσου. Μόνο να τα μαζεύεις και να πηγαίνεις κάποιες μέρες του μήνα στο σπίτι σου, να ξεκουράζεσαι. Δεν είναι κάτι τραγικό, ούτε παράνομο, το ίδιο κάνουν και άλλοι υπηρετούντες σε τέτοια μέρη ΔΥ, όπως λιμενικοί, αστυνομικοί κτλ. αλλά μόνο σε μας αρνούνται.
 19. Thanks
  kopritis got a reaction from sjjggst in ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ   
  ΜΑΥΡΟ στο ΠΠΙ Λειψών
  Παρότι μικρό το νήσι, έχει ευμέγεθη πληθυσμό μονίμων κατοίκων (800) και το χειρότερο για τον  γιατρό, παιδιών (γύρω στα 200).
  Διθέσιο (1 θέση ειδικού+2 θέσεις αγροτικών + νοσηλεύτριες) το Ιατρείο, μεγάλος ο όγκος των περιστατικών, μα τακτικός, μα έκτακτος, οπότε είναι λογικό και αναμενόμενο που επί μακρόν δεν πάταγε κανείς το πόδι του εκεί και την βγάζουν εσχάτως με φαντάρους-γιατρούς. Μάλιστα υπήρχε κι περίοδος που δεν υπήρχε καν γιατρός ! Παλαιότερα υπήρξε και ειδικός, αλλά λόγω των συνθηκών εργασίας (ξέμεινε από αγροτικό και δεν μπορούσε ούτε άδεια να πάρει ο άνθρωπος!), πολύ χλωμό να ξαναπατήσει εκεί.
  Οι διακομιδές είναι τεράστιο θέμα καθώς τα γύρω νησιά στερούνται κατάλληλων υποδομών υποδοχής περιστατικών (π.χ αιμοδυναμικό μόνο η Ρόδος που δεν δέχεται έτσι κι αλλιώς περιστατικά).
  Στήριξη δεν υπάρχει, κατάλυμμα στον ιατρό δεν παρέχεται, αν πας τους καλοκαιρινούς μήνες παίζει να κοιμηθείς μέσα στο Ιατρείο (που στερείται και... κλιματιστικού στον χώρο ανάπαυσης!), ενώ τα περιστατικά τότε είναι τόσα που και οι δύο γιατροί (αν υπάρχουν δύο!) φτάνουν στα όριά τους.
  Κατ' εμέ είναι ο ορισμός του "κάτεργου" και καλό θα ήταν ένας νέος συνάδελφος να το αποφύγει (αν κάποιος πάραυτα αποφασίσει να πάει, οπωσδήποτε ένα παιδιατρικό σεμινάριο, όπως και ALS-ATLS) αν δεν θέλει να παίξει το κεφάλι του κόρωνα-γράμματα, που θα το παίξει έτσι κι αλλιώς.
  Γενικά θα έλεγα να αποφεύγονται άγονα νησιά σαν κι αυτό, δεν γίνεται να ασκείται Τηλεϊατρική με... Viber, την ευθύνη την έχει ο γιατρός που βρίσκεται ΕΠΙ της νήσου, συνεχής εφημέρευση, παράλογες απαιτήσεις (από τοπική κοινωνία αλλά και ΔΥΠΕ) συνεχούς παρουσίας και των 2 γιατρών, αν υπάρχουν 2 καθώς συνήθως υπάρχει μόνο ένας και τότε δεν υπάρχει η λέξη ανάπαυση και ρεπό, είσαι συνεχώς stand by και on call.
  Ειλικρινά καταννοώ την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για ασφαλή διαβίωση σε μια απομακρυσμένη περιοχή, αλλά δεν μπορεί αυτή να εξασφαλιστεί με ανειδίκευτους ιατρούς με ανύπαρκτη εμπειρία.
 20. Thanks
  kopritis got a reaction from sjjggst in ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ   
  Έχουν ξαναυπάρξει ποστ με... τρομακτικές εμπειρίες από ΠΙ της Κρήτης, ποτέ δεν θα τα συνιστούσα σε μη-ντόπιους.
 21. Like
  kopritis got a reaction from Olivia in [παράταση] Παράταση ειδικότητας   
  Γεννηματάς
 22. Like
  kopritis got a reaction from sjjggst in Υπεράριθμοι στην ειδικότητα για λόγους υγείας   
  ΔΥ, στρατιωτικός, αθλητής (δεν ξέρω ποιά διάκριση).
 23. Like
  kopritis reacted to mihiatrik in 424 ή στεπ?   
  ++++
  Κάτι επιπλέον που ξέχασα να αναφέρω, γιατί το θεωρώ αυτονόητο, τουλάχιστον για τους κοινούς θνητούς. Στο στρατό, όσον αφορά τα βύσματα, πρέπει να θυμάσαι δύο πράγματα:
  1ον) Δεν είσαι ο μόνος που έχει βύσμα, οπότε πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί βύσμα ισχυρότερο από το δικό σου
  2ον) Το βύσμα σου, κατά μέσο όρο, θα δουλέψει μόνο μία φορά
  Ως εκ τούτου, όσο πιο βυσματική θέση κυνηγήσεις, τόσο περισσότερο υπάρχει ο κίνδυνος να πάρεις αρχικά τη μετάθεση που θες, αλλά μετά να βρεθείς σε κατάσταση την οποία δεν θες, επειδή ενδεχομένως ισχυρότερο βύσμα από το δικό σου θα έρθει να σε "εκτοπίσει". Με ότι και να σημαίνει αυτό, π.χ. θα σε αποσπάσουν κάπου αλλού επειδή δεν θα σε χρειάζονται πλέον, ή θα σου αναθέσουνε περισσότερη λάντζα, κ.τ.λ. κ.τ.λ.
  Επανέρχομαι, λοιπόν, στον kopritis, το νόημα του στρατού είναι ακριβώς αυτό: "Οπότε κοίτα κάπου να περάσεις την θητεία σου όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται, και άσε τη εκπαίδευση για μετά που θα έχεις όλο τον χρόνο (και τις επιλογές)."
  Ζήτα από το βύσμα σου ότι θα ζητούσε και ο κάθε απλός φαντάρος: 1) Μονάδα κοντά στον τόπο διαμονής σου και 2) Θητεία μαζί με άλλους της ίδιας ειδικότητας (οπλίτης ιατρός), σε μονάδα όπου προβλέπεται τμήμα υγειονομικού, έτσι ώστε όσο γίνεται να μην είσαι μόνος σου.
 24. Like
  kopritis got a reaction from iceman in [παράταση] Παράταση ειδικότητας   
  Δεν ανέφερες ότι πήρες παράταση σε άλλο νοσοκομείο, προφανώς ισχύει ο νόμος περί 4 εξαμήνων, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μήπως να κοίταζες κανένα αγροτικό (αν δεν έχεις κάνει).
 25. Like
  kopritis got a reaction from gotham in 424 ή στεπ?   
  Ο χρόνος της θητείας, ειδικά ο ελάχιστος των 9 μηνών όπως έχει καταντήσει, είναι χρόνος ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και δεν αντιλαμβάνομαι από που και ως που πρέπει ο ΕΣ να εκπαιδεύσει έναν νέο-οπλίτη ιατρό σε στρατιωτικό νοσοκομείο όταν πχ δεν κάνει το ίδιο για τους δικούς του ιατρούς και τους έχει 4 χρόνια να υπηρετούν ιατροί Μονάδας.
  Οπότε κοίτα κάπου να περάσεις την θητεία σου όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται, και άσε τη εκπαίδευση για μετά που θα έχεις όλο τον χρόνο (και τις επιλογές).
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.