Jump to content

Sovereign

Συνταξιούχος
 • Posts

  5.549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Όλες οι δημοσιεύσεις από Sovereign

 1. Sovereign

  Κυβέρνηση II

  Χρόνια πολλά σε όλους!
 2. Συμφωνώ απόλυτα με τον SleepWalker σε ο,τι αφορά τις διαφημίσεις και επίσης προσφέρομαι να συνεισφέρω, χωρίς την οποιαδήποτε απαίτηση. Αν μπει καποιο disclaimer νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα διαχείρισης, η οποία πρέπει να μείνει σε εσάς.
 3. Νομίζω ότι οι ψευτοαπειλές είναι που μας φάγανε σε αυτή τη χώρα. "Τέρμα τα ψέματα" και τέρμα το ένα, τέρμα το άλλο. Όποιος θέλει να πάει να κάνει μήνυση, αναφορά, καταγγελία, απλά πάει και το κάνει. Δεν εκφοβίζει πρώτα για να ψαρέψει αντιδράσεις. Αλλά εκ πείρας, το κάνουμε το 1%.
 4. Ο ado είναι ο μασκοφόρος εκδικητής, ο v for vendetta, ο τύπος που θα με κάνει να βλέπω εφιάλτες το βράδυ και θα διπλοκοιτάζω κάθε σκοτεινό δρομάκι; :ΡΡΡ
 5. Πελεκάνος... Τι μου θύμισες τώρα. Τα σκοτεινά χρόνια της δικατσομαχίας ))
 6. πλάνο για πραγματικά ολοκληρωμένη ειδικότητα :Ρ Μόνο έτοιμος; Φέρτε μου αμφιβληστροειδείς λέμε! Το ανάλογο στη μαγειρική είναι: Αν κάποιος έχει ψήσει 2 πατάτες στο φούρνο και ρίξει μέσα ένα burger Goody's, είναι έτοιμος να πάρει βραβείο γαλλικής γαστρονομίας;
 7. Αγωνιστικοί χαιρετισμοί από το εξωτικό Μάντσεστερ. Γυρίζω Ελλάδα 4/2. Χαβ φαν
 8. Αστεία πράγματα... Ο alexoulis τα είπε εγγλέζικα αλλά ορθά
 9. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το φακελλάκι με τα ιδιωτικά ιατρεία και επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί μια διεθνής πρακτική, όπως πχ το να βλέπουν οι γιατροί του NHS και ιδιωτικά όποιον γουστάρει να πληρώνει, θεωρείται τόσο απαράδεκτη στην Ελλάδα. Όντως, αυτό που γίνεται παράνομα και μαύρα, δηλαδή η διατήρηση ιδιωτικού ιατρείου παράλληλα με το ΕΣΥ, καλυτεραννα γίνεται νόμιμα και με τον αντίστοιχο φορολογικό έλεγχο. Κρίνω τις προθεσεις σωστές.
 10. Θα ήθελα να παρακαλέσω, και σε αυτό το θέμα, όπως και στα υπόλοιπα που γράφει το μέλος minlesantio, mpimpimpo, atr κτλ κτλ, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το δούλεμα και τους πολλαπλούς λογαριασμούς. Απλά πράγματα.-
 11. Gentlemen, we are full of shit. Don't lose any extra ml of saliva, not worth it. Όποιος θέλει να τα πούμε, στο Αττικό δουλεύω, όχι στον Καναδά. Αλλά σε όποιο μέρος του πλανήτη και να δούλευα, στην Αθήνα σπούδασα και έχω λόγο για την ιατρική εκπαίδευση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιο με οποιονδήποτε άλλο απόφοιτο. Πολύ δε περισσότερο, από γνωστά λαμόγια βαλκανιόθεν. Αυτά.
 12. Έχω υπάρξει ιδρυτικό μέλος συλλόγου που μαχόταν για την εισαγωγή εξετάσεων 7 χρόνια πριν. Σε ικανοποιεί η ειλικρινής μου απαντηση; Η έναρξη ειδικότητας με αξιολόγηση έπρεπε να υπάρχει δεκαετίες τώρα. Αν θέλετε να πιέσετε για κάτι, αυτό να είναι για τη διασφάλιση του αδιάβλητου και για την κατάργηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ παραθύρου μπορεί να αφήνει το ν/σ για λαμογιές. Επίσης πιέστε για κατάργηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ υπεράριθμου. Αυτά, καλή συνέχεια.
 13. "Καταργούνται όλες οι κατηγορίες υπεραρίθμων ειδικευομένων, πλην εκείνης των Ενόπλων Δυνάμεων και των διακρατικών συμφωνιών." :anavwfwties: Πλέον το βύσμα θα είναι γνωστό και ως "διακρατική συμφωνία" :anavwfwties:
 14. Την τελευταία βδομάδα κάποια τρολάρα ξαναθυμήθηκε το φόρουμ μετά από χρόνια μάλλον...
 15. Ο πραγματικός Prof Wizard ήταν πολύ πιο έξυπνος από σένα τούβλο.
 16. Οι άσχετοι που αναφέρεις μια χαρά παίρνουν φακελλάκια.
 17. Τάσο, ποια είναι η άποψή σου για αυτή τη ραδιοφωνικό παρέμβαση; Ας προσπεράσουμε ότι είναι ιατροδικαστής και δεν ξέρει να μιλάει (άκου "απομονώνονταν")
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.