Jump to content

Sovereign

Συνταξιούχος
 • Content count

  5.547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Sovereign

 • Rank
  www.soverblog.com
 • Γενέθλια 05/07/1979

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://www.soverblog.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  ha? what is that?!
 • Ενδιαφέροντα
  music, cinema, crime literature
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

19.534 profile views
 1. Sovereign

  Κυβέρνηση II

  Χρόνια πολλά σε όλους!
 2. Κάντε κατατακτήριες οσο προλαβαίνετε. Όβερ.
 3. Sovereign

  Συζήτηση γύρω από το greekmeds και το κόστος του

  Συμφωνώ απόλυτα με τον SleepWalker σε ο,τι αφορά τις διαφημίσεις και επίσης προσφέρομαι να συνεισφέρω, χωρίς την οποιαδήποτε απαίτηση. Αν μπει καποιο disclaimer νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα διαχείρισης, η οποία πρέπει να μείνει σε εσάς.
 4. Sovereign

  ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ

  Νομίζω ότι οι ψευτοαπειλές είναι που μας φάγανε σε αυτή τη χώρα. "Τέρμα τα ψέματα" και τέρμα το ένα, τέρμα το άλλο. Όποιος θέλει να πάει να κάνει μήνυση, αναφορά, καταγγελία, απλά πάει και το κάνει. Δεν εκφοβίζει πρώτα για να ψαρέψει αντιδράσεις. Αλλά εκ πείρας, το κάνουμε το 1%.
 5. Ο ado είναι ο μασκοφόρος εκδικητής, ο v for vendetta, ο τύπος που θα με κάνει να βλέπω εφιάλτες το βράδυ και θα διπλοκοιτάζω κάθε σκοτεινό δρομάκι; :ΡΡΡ
 6. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Hope all is well.
 7. Πελεκάνος... Τι μου θύμισες τώρα. Τα σκοτεινά χρόνια της δικατσομαχίας ))
 8. πλάνο για πραγματικά ολοκληρωμένη ειδικότητα :Ρ Μόνο έτοιμος; Φέρτε μου αμφιβληστροειδείς λέμε! Το ανάλογο στη μαγειρική είναι: Αν κάποιος έχει ψήσει 2 πατάτες στο φούρνο και ρίξει μέσα ένα burger Goody's, είναι έτοιμος να πάρει βραβείο γαλλικής γαστρονομίας;
 9. Sovereign

  UK Greekmeds

  Αγωνιστικοί χαιρετισμοί από το εξωτικό Μάντσεστερ. Γυρίζω Ελλάδα 4/2. Χαβ φαν
 10. Αστεία πράγματα... Ο alexoulis τα είπε εγγλέζικα αλλά ορθά
 11. Γιατί είναι φωτογραφική;
 12. Sovereign

  Κίνημα Νέων Ιατρών

  Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το φακελλάκι με τα ιδιωτικά ιατρεία και επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί μια διεθνής πρακτική, όπως πχ το να βλέπουν οι γιατροί του NHS και ιδιωτικά όποιον γουστάρει να πληρώνει, θεωρείται τόσο απαράδεκτη στην Ελλάδα. Όντως, αυτό που γίνεται παράνομα και μαύρα, δηλαδή η διατήρηση ιδιωτικού ιατρείου παράλληλα με το ΕΣΥ, καλυτεραννα γίνεται νόμιμα και με τον αντίστοιχο φορολογικό έλεγχο. Κρίνω τις προθεσεις σωστές.
 13. Θα ήθελα να παρακαλέσω, και σε αυτό το θέμα, όπως και στα υπόλοιπα που γράφει το μέλος minlesantio, mpimpimpo, atr κτλ κτλ, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το δούλεμα και τους πολλαπλούς λογαριασμούς. Απλά πράγματα.-
 14. Gentlemen, we are full of shit. Don't lose any extra ml of saliva, not worth it. Όποιος θέλει να τα πούμε, στο Αττικό δουλεύω, όχι στον Καναδά. Αλλά σε όποιο μέρος του πλανήτη και να δούλευα, στην Αθήνα σπούδασα και έχω λόγο για την ιατρική εκπαίδευση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιο με οποιονδήποτε άλλο απόφοιτο. Πολύ δε περισσότερο, από γνωστά λαμόγια βαλκανιόθεν. Αυτά.
 15. Έχω υπάρξει ιδρυτικό μέλος συλλόγου που μαχόταν για την εισαγωγή εξετάσεων 7 χρόνια πριν. Σε ικανοποιεί η ειλικρινής μου απαντηση; Η έναρξη ειδικότητας με αξιολόγηση έπρεπε να υπάρχει δεκαετίες τώρα. Αν θέλετε να πιέσετε για κάτι, αυτό να είναι για τη διασφάλιση του αδιάβλητου και για την κατάργηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ παραθύρου μπορεί να αφήνει το ν/σ για λαμογιές. Επίσης πιέστε για κατάργηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ υπεράριθμου. Αυτά, καλή συνέχεια.
×