Jump to content

DrV

Prominent Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από DrV

 1. Edit: Σημείωση αυτό ισχύει για τις εφημερίες που έγιναν τον Αύγουστο και έπειτα, τις υπερβάσεις μέχρι και τον Ιούλιο τις οφείλει το νοσοκομείο.
 2. Ράδιο αρβύλα σύννεφο! Με την τελευταία ρύθμιση που πέρασε με το νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις ( εκείνο που έιχε κ τις αλλαγές για την ακτινολογική άδεια) ΟΣΕΣ εφημερίες και να κάνεις,Ο,ΤΙ εφημερίες κ αν είναι, το μέγιστο που θα πληρωθείς θα είναι 714,24. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 5 καθημερινές - 1 Σάββατο και 1 Κυριακή ή αργία. Αν κάνεις λιγότερες σε αριθμό ή σε αξία πληρώνεσαι λιγότερο. Ακολουθούν παραδείγματα για όσους έχουν προβλήματα κατανόησης Αποζημείωση Καθημερινής : 91,22 Σάββατο : 124,31 Καθαρά (5 * Καθημερινή) + 1* Σάββατο + 1* Κυριακή = 714,24 Κυριακή : 133,73 Αν κάνει κάποιος 4 καθημερινές, θα πληρωθεί 4 * 91,22 = 364,88 7 καθημερινές 7 * 91,22 = 638,54 7 Κυριακές 7 * 133,73 = ΟΧΙ 936,11 ΑΛΛΑ 714,24 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ
 3. DrV

  scripta manent

  Για την Νο387 επίσχεση και τις απλήρωτες εφημερίες το έγραψε;
 4. Στα χαρτιά που χρειάζονται για τον διορισμό σου στην ειδικότητα συμπεριλαμβάνεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α ( ότι υπηρέτησες και απολύθηκες, ή ότι απαλάχθηκες από τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις) ή βεβαίωση απ'το στρατολογικό σου γραφείο ότι έχεις αναβολή για το διάστημα που θα ειδικευθείς. Οι καθυστερήσεις δεν έχουν σημασία, αν η ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείς είναι πριν από την ημερομηνία που υπογράφεται ο διορισμός σου κυρήσσεσαι ανυπότακτος. Να παρουσιαστείς για να μην έχεις στρατοδικείο για ανυποταξία κλπ (όχι ότι είναι κάνα σοβαρό θέμα που δεν λύνεται αργότερα) και να κοιτάξεις να το διευκρινήσεις με το στρατολογικό γραφείο είτε πριν είτε αφού πας στο κέντρο. Σημείωση, μπορείς να πάρεις 6μηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους αν είναι ότι σου φτάνει το χρονικό διάστημα (αν πχ έχεις κάνει αγροτικό και ο 1 χρόνος χειρουργική είναι στην ουσία 6μήνες)
 5. Άμα βρείτε ένα λογισμικό που να πήγαίνει να παίρνει τα αίματα, να στέλνει και να πέρνει τα εργαστηριακά και να τα περνάει και μόνο του στους φακέλους πείτε μου και μένα!
 6. Να πας να βρεις τον διευθυντή της κλινικής που έκανε τη διακομιδή και να ζητήσεις να σου βάλουν μια πλασματική εφημερία, πιο εύκολο μου φαίνεται να πληρωθείς έτσι.
 7. Αν η ημερομηνία απόλυσης σου είναι έστω και μία μέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών μπορείς.
 8. Μια καθημερινή και μια Κυριακή είναι γύρω στα 200 καθαρά... "έτσι έχουμε ημερομίσθιο εφημεριών μικτά (καθαρά): καθημερινή: 98,88€ (76,67€) εργάσιμη προς αργία: 107,835€ (83,61€) σάββατο: 150,395€ (116,61€) κυριακή: 177,045€ (137,27€) αργία προς αργία: 186€ (144,22€) ελπίζω να βοήθησα αρκετά. σημ.: οι κρατήσεις είναι περίπου 29% επί των μικτών. Οι παραπάνω τιμές αφορούν αγροτικούς και όχι άλλο κλάδο ιατρών ΕΣΥ This post has been edited by Achille: Apr 15 2009, 14:25 "
 9. Αν κάνεις πρώτα αγροτικό και το ολοκληρώσεις πριν την παθολογία, θα σου αφαιρεθούν 6 μήνες απ'τον χρόνο της παθολογίας. Αν κάνεις παθολογία και μετά αγροτικό στην αναμονή για το ειδικό μέρος, δεν θα κάνεις 3μηνη εκπαίδευση στο αγροτικό αλλά θα πας κατευθείαν σε όποια θέση περιφερειακού ιατρείου ή κέντρου υγείας είναι να πας.
 10. Πάρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο, ζήτα τα ΤΕΠ της Χειρουργικής και ρώτα το συνάδελφο που θα το σηκώσει!
 11. Μιας και πιασαμε φωνές που τα γ@μ@νε όλα..
 12. Κι ας το είχε γυρίσει στο heavy "mellow" οπως έλεγε ο ίδιος τις αηδίες που τραγούδαγε, άλλο Transcendence δεν υπάρχει... RIP
 13. Εχεμ, γιατί χαλάει την πιάτσα; ...Λέω εγώ ο κακόβουλος τώρα...
 14. Δηλαδή για τις "εφημερίες-υπερωρίες" μας κολλάνε ένσημα και θεωρούνται συντάξιμος χρόνος? Μόνο κρατήσεις ξέρουν να κάνουν...
 15. Ευχαριστώ πολύ, ρωτάω για μια φίλη, όσο για το disclaimer το ΚΕΣΥ επισήμως απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι χρειάζονται δύο επιπλέον χρόνια ενδοκρινολογίας στην Ελλάδα (και η σχετική αναμονή φυσικά) συν τις εξετάσεις για ειδικότητα.
 16. Ρε παιδιά, εσείς που το κατέχετε το όλο θέμα USA, μπορείτε να μου δώσετε μια περιληπτική απάντηση για το πως αναγνωρίζεται η Ενδοκρινολογία από Αμερική σε Ελλάδα; Αν μου τα είπανε καλά στην Αμερική είναι 3 Παθολογία + 2 Ενδοκρινολογία και εδώ 2 Παθολογία και 4 Ενδοκρινολογία. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 17. Αυτό είναι κομμάτι του σχεδίου για την "ανάκαμψη" των ασφαλιστικών ταμείων ε?
 18. Μην ξεχνάτε το κυριότερο, κυρίως υπομονή θέλει για να συνταγογραφήσεις! Κουτσοί στραβοί, όλοι στον άγιο Παντελεήμονα!
 19. Καλώς ήρθατε στο νομό Λακωνίας, ψυχραιμία γιατί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...
 20. DrV

  Κάπνισμα

  Και εγώ να το κόψω έλεγα, αλλά όλο κάτι τέτοια άρθρα διαβάζω και με πιάνουν τα ανάποδα μου και αλλάζω γνώμη! Τι έγραψε ο καλλιτέχνης...
 21. Ο νόμος λέει ότι ευθύνη του αγροτικού είναι " η διακομιδή ασθενούς στην πλησιέστερη υγειονομική μονάδα". Αν είσαι σε ΠΙ, αυτό είναι το ΚΥ, αν είσαι σε ΚΥ αυτό είναι το νομαρχιακό νοσοκομείο που υπάγεται, αν είσαι σε νοσοκομείο, δυστυχώς αυτό είναι το πουθενά. Τώρα το ότι όλες τις διακομιδές ψάχνουν για αγροτικό να τις πάει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, όπως και σε κάτι ΚΥ που αγροτικοί κάνουν εφημερία ετοιμότητας (παράνομα) μόνο και μόνο για να πάνε τυχόν διακομιδή και στην ουσία εφημερεύουν στην καφετέρια της περιοχής. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να πάει διακομιδή από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, ούτε από ΚΥ σε νοσοκομείο αν δεν είναι ο εφημερεύων του ΚΥ. Αν τους το πείτε θα δείτε πως δεν θα σας πει κανείς δεύτερη κουβέντα.
 22. Η απάντηση του υπουργείου (γραφείο αγροτικών) ήταν πως οι αγροτικοί δεν είναι ούτε νοσοκομειακοί ούτε του ΕΣΥ οπότε δεν δικαιούνται τίποτα από τη νέα σύμβαση. Και λέω εγώ, τότε τι ισχύει; Η ευρωπαική οδηγία; Ή για άλλη μια φορά φουλ λάντζα για αγροτικούς με όνειρα για ρεπό και λοιπές "ευρωπαικές" παροχές;
 23. 29-1 είναι καλά ? Άσε το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
 24. Εγώ έδωσα 90 γιατί με μόνο 10 ευρά παραπάνω σου δίνουν έξτρα μια πεντακάθαρη πλαστική καρέκλα! Α ρε Λώρη ξεκ@#$%ρη πότε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου! Και θα χάσω και τους Haunted γ@μώ το παρδαλό ιγκουάνα μου γ@μώ...
×
×
 • Δημιουργία νέας...