Jump to content

pitsiou

Prominent Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About pitsiou

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)
 • Γενέθλια 07/07/1980

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  pitsiou

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  ...κάτω από τ'αυλάκι
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 • Φύλο
  Female

Recent Profile Visitors

3.249 profile views
 1. καλημέρα!μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις σχετικά με την αλλαγή διεύθ...

 2. Επιμένουν να ζητούν το και το χαρτί με τα χειρουργεία για διορισμό στο ειδικό κομμάτι. Σύμφωνα με την απόφαση που χρειάστηκε να διαβάσω πρόσφατα, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, στην Αθήνα που ήταν και ο τελευταίος διορισμός μου (πάλι σε ειδικό κομμάτι αλλά όχι πλήρες) ποτέ δε ζήτησαν κάτι τέτοιο. Απ'όσο ξέρω, τα χειρουργεία τα δίνουμε κάποια στιγμή στο τέλος, πριν τις εξετάσεις. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
 3. Αυτές οι εγκύκλιοι έχουν κάποιον αριθμό για να αναζητηθούν; Την έχεις μήπως σε ηλεκτρονική μορφή;
 4. Πήγαινε να το βγάλεις σε νοσοκομείο της επαρχίας, μπορεί να το έχει και σε λίγες μέρες!
 5. Στο νοσοκομείο που ήμουν μέχρι πρόσφατα, η διοίκηση αρνήθηκε κάτι τέτοιο σε συνάδελφο ο οποίος αντικαταστάθηκε ενώ ταυτόχρονα παρέμεινε κενή θέση στην κλινική. Ο ίδιος το είχε κουράσει αρκετά και από καιρό, με τη βοήθεια και του διευθυντή, αλλά η διοίκηση δεν το δέχτηκε. Κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και έχουν και κάποια ανεπίσημη δικαιολογία. Μιλάω για το Α.Κυριακού. Αντίθετα, άλλος συνάδελφος μου μίλησε για την περίπτωσή του στο Γεννηματάς μου τελικά κατάφερε να μην αντικατασταθεί (σε παρόμοια περίπτωση).
 6. Η εμπειρία έχει δείξει ότι σε άλλα νοσοκομεία αυτό γίνεται και σε άλλα όχι, και μάλιστα έχω παρατηρήσει διαφορετικές αποφάσεις σε ίδιες χρονικές περιόδους. Δίκιο δε μπορείς να βρεις (ή άδικο). Εξαρτάται κάθε φορά από τη διοίκηση, πώς θα ερμηνεύσει τους νόμους και θα εφαρμόσει τις διαδικασίες. Μην ξεχνάμε ότι δυστυχώς οι περισσότεροι διοικητικοί υπάλληλοι είναι ρουσφετοδιορισμένοι οπότε δεν έχουν την "κοινή λογική" ούτε τις γνώσεις για να παρακάμπτουν ορισμένες δυσκολίες.
 7. Χαίρομαι που επιβεβαίωσες το ειρωνικό ύφος του κειμένου γιατί δε θα το άντεχα... Αγαπάω τον τόπο μου αλλά έχει έρθει πια η ώρα κάποια πράγματα να αλλάξουν! Δεν αντέχω πια όσους πραγματικά σκέφτονται και ζουν ακόμα έτσι!
 8. "Η απασχόληση των ανωτέρω σε έργα ή καθήκοντα ξένα με το έργο απαγορεύεται."Έτσι λέει η προκήρυξη, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει.Επιπλέον θέλω να ρωτήσω τον Τάσο γιατί αφού "Η συνολική δαπάνη που θα προκληθεί από την αναφερόμενη ανάθεση θα ανέλθει ετησίως στο ποσότων : 2.912.000 €, πλέον εργοδοτικών εισφορών ποσού 631.680 €, ήτοι συνολικά στο ποσό των 3.543.680 €" να μην είναι 13000€ οι καθαρές αποδοχές.
 9. Αφού δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων, ώστε να γίνει μια διαλογή με κανόνες μοριοδότησης, μπορώ να πω με ασφάλεις ότι οι θέσεις είναι ήδη δοσμένες και όλα τα άλλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου! Εξάλλου ξέρω δύο νομαρχίες της περιφέρειας που τουλάχιστον τα δυο τελευταία χρόνια τις θέσεις έπαιρναν όσοι είχαν το καλύτερο μέσο. Και το κερασάκι: μια φορά σε μια μικρή όμορφη πόλη η θέση ήταν μία και τα μέσα δύο συναδέλφων και γνωστών μου τόσο μα τόσο ισοδύναμα που ένωσαν τις δυνάμεις τους και οι θέσεις έγιναν ΔΥΟ!!!!!!!
 10. pitsiou

  SPSS statistics program

  Είχαμε κάνει κάτι μαθήματα στο νοσοκομείο για το SPSS και αυτό που κρατάω και μπορώ να κάνω υπεύθυνα είναι ο τρόπος αποθήκευσης των δεδομένων. Πιστεύω ότι κάποιος άλλος πρέπει να κάνει τα τεστ και την ερμηνεία...
 11. Είναι και προσωπική μου παρατήρηση ότι το επίπεδο πέφτει το τελευταίο μεγάλο διάστημα...Είναι κρίμα δεδομένου ότι η διάδοση της πληροφορίας μέσω του φόρουμ στο χώρο μας συνετέλεσε στον έλεγχο της ασυδοσίας σε κάποιο βαθμό...Προσωπικά έχω βοηθηθεί και έχω προσπαθήσει να ενημερώσω όποτε είχα κάποια πληροφόρηση...Ίσως να είναι θέμα διαχείρισης, αλλά και αυτό είναι ένα χρονοβόρο άθλημα και το φόρουμ έχει πια τεράστιο όγκο.Κρίμα είναι όμως να παρακμάσει κάτι τόσο χρήσιμο...
 12. Εμένα πάντως στο +4% πήγε όταν έκλεισα 3 χρόνια στο δημόσιο.
×
×
 • Δημιουργία νέας...