Jump to content

Osama

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Osama's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. Συμφωνώ μαζί σου elf και γι αυτό το λόγο θα κινηθώ προσωπικά μπας και μαζέψω έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, από διάφορες πηγές. Για οποιαδήποτε τεκμηριωμένη πληροφορία θα επανέλθω με νέα δημοσίευση. Μέχρι τότε, δεν θα κουράσω τους μετέχοντες σε αυτό το forum με άλλη φιλολογία ή παραφιλολογία. Θα προσπαθήσω να κινηθώ μέσω ΣΦΙΑ και παρατάξεων.
 3. Αγαπητέ elf εγώ προσωπικά αν δεν έχω κάποιο μάθημα ή άλλη υποχρέωση δεσμεύομαι να κατέβω στην συνέλευση του ΣΦΙΑ και να θέσω το θέμα. Θα ήθελα όμως να τονίσω πως εγώ ούτε κατέβηκα σε εκλογές ως υποψήφιος (ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ AZRAI), ούτε ζήτησα ποτέ ψήφους με την υπόσχεση να εκπροσωπώ τους συμφοιτητές μου. Θέλω να πω δηλ. πως αφού το θέμα έχει γίνει γνωστό, θεωρώντας πως το forum έχει μεγάλη απήχηση και συμμετοχή, δεν είναι και κανένας μεγάλος κόπος από τους συμμετέχοντες στις συνελεύσεις του ΣΦΙΑ και δη τους εκλεγμένους !!! να θέσει αυτό το θέμα. ΕΚΤΟΣ κι αν το θέμα απασχολεί μια μικρή μειοψηφία στην οποία βρίσκομαι κι εγώ Ή ΕΚΤΟΣ αν όλοι οι υπόλοιποι έχουν την οικονομική - οικογενειακή άνεση να μην τους απασχολεί ιδιαίτερα Η ΕΚΤΟΣ κι αν κάποιοι φοβούνται μην χαλάσουν το φιλικό και συναδελφικό !!! κλίμα με κάποιους καθηγητές ή εκδότες που τους θίγει άμεσα. Τέλος έχω να πώ πως δεν είμαι λάτρης του Ολυμπιακού Αθλήματος """πετάω το μπαλάκι στους άλλους""" γιατί αγαπητέ elf η δικιά σου παρέμβαση κάτι τετοιο μου θυμίζει. ΣΥΓΝΩΜΗ αν γίνομαι δυσάρεστος. Καλό βράδυ σε όλους. Υ.Γ. Τονίζω πάντως πως ως εκτοετής το χαράτσι μου στους εκδότες το έχω πληρώσει. Το θέμα το θέτω για τους συμφοιτητές μου που έχουν να πάρουν ακόμα πλειάδα συγγραμμάτων.
 4. Παιδιά ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο θέμα που έθεσα και πιστεύω να υπάρξει μια άμεση κινητοποίηση από όλους μας και κυρίως από τον ΣΦΙΑ και τις Φοιτητικές παρατάξεις. Pathfinder οι απόψεις σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Κι αν θέλετε να το προχωρήσουμε ακόμα παραπάνω υπάρχει και η νομική πλευρά του θέματος. Ισως εμάς τους φοιτητές να μην μας υπολογίζουν αλλά θα υπολογίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη. Με απλά λόγια ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!!!!!! :shoot: :shoot: :shoot: Αν και πιστεύω πως όλο και κάποιο παραθυράκι θα έχουν βρει για να έχουν την πλάτη τους καλυμμένη. Παίζονται πολλά χρήματα στον εκδοτικό τζόγο. Καλό βράδυ και ο αγώνας συνεχίζεται.
 5. Επανέρχομαι στο θέμα ξανά με νεότερα δεδομένα. Το βιβλιοπωλείο Παρισιάνου δίνει την Παθολογία Ράπτη (δεμένα) για το έκτο έτος, δωρεάν. Σε ερώτηση μου γιατί δεν πληρώνουμε βιβλιοδεσία έλαβα έκπληκτος την απάντηση, πως είναι εντολή του καθηγητή της έδρας και αυτολεξεί <ο κ. Ράπτης δεν παίρνει χρήματα>. Από τα λεγόμενα της υπεύθυνης αφέθηκε να εννοηθεί πως οι καθηγητές κατά πάσα πιθανότητα ρυθμίζουν την χρέωση ή όχι του βιβλίου, χωρίς και αυτό να είναι απόλυτα διασταυρωμένο. Περιμένω ακόμα απαντήσεις από τους κύριους εκπροσώπους των φοιτητικών παρατάξεων και του ΣΦΙΑ. Οχι μόνο στις εκλογές να θυμούνται τους συναδέλφους τους. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ !!!!!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα μου δωσετε την εντύπωση πως :bored: :bored: :bored:
 6. Θα ήθελε πραγματικά να θέσω το ερώτημα αν θα πρέπει να πληρώνουμε ή όχι τη βιβλιοδεσία των συγγραμμάτων. Η απορία αυτή προήλθε μετά από την επίσκεψη στις εκδόσεις ΒΗΤΑ για να παραλάβω τα βιβλία της Ψυχιατρικής. Η υπεύθυνη εκεί με διαβεβαίωσε πως τα βιβλία πρέπει να δίδονται ΔΩΡΕΑΝ είτε δεμένα είτε άδετα και πως ουσιαστικά οι άλλοι εκδοτικοί οίκοι κακώς ζητούν χρήματα για τη βιβλιοδεσία. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ας ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους. Δεδομένου ότι αξίζει τον κόπο τα βιβλία που παίρνουμε ,για μια φορά στη διάρκεια των σπουδών, να είναι δεμένα, πιστεύω πως αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι πρέπει να βγάζουν χρήματα εις βάρος μας για ήδη πληρωμένα από το Υπουργείο Παιδείας βιβλία. Τουλάχιστον έγώ φτάνοντας έκτο έτος ξηλώθηκα αρκετά. Ας γλυτώσουν τουλάχιστον χρήματα τα παιδιά που ακολουθούν και να τα χρησιμοποιήσουν για αγορά άλλων χρήσιμων συγγραμμάτων της επιλογής τους. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.