Jump to content

frustrated

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About frustrated

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  ha? what is that?!
 1. Εγω ένα έχω να πω! Οσοι πιστοι προσέλθετε!!!! Τώρα όμως όχι σε 10 μήνες ! Όσοι είναι πάνω ξέρουν οτι τα πραγματα έχουν δυσκολέψει πολύ τον τελευταίο χρόνο! Αν καθίσεις να κάνεις αγροτικό πρώτα....ζήτω που καήκαμε!!!! ++Το ΑΤ (μισθός 24.000 κορόνες μικτά)το κάνουν μετά το πτυχίο εδώ οι σπουδές διαρκούν 5,5 χρόνια και μετά δίνούν και εξετάσεις για να τους χορηγη8εί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ωσ φοιτητέσ δουλέυουν ως läkarassistent(μισθός μικτά 19000κορόνες) !Όπως είναι ο νόμος τώρα και να θές, ΑΤ δεν μπορείς να κάνεις!Εκτός κι αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου για σουηδική άδεια ασκήσεω
 2. Άρα εσύ τι προτείνεις? ότι αξίζει τελικά το πρήξιμο και το τρέξιμο με την εργασία? Πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο. Φυσικά δεν σου εγγυάται κανείς τίποτα. Η εξέταση του Καλλιανίδη είναι τυπική-σοβαρές βέβαια οι ερωτήσεις αλλά σου βάζει βαθμό που δεν παίζει κανένα ρόλο όταν πάς στον Αντσακλή. Κάνει ερωτήσεις πάνω στην εργασία σου αλλά και στα κεφάλαια του βιβλίου που έχει γράψει ο ίδιος (πχ προγεννητικός). Τώρα τι συμβαίνει όταν λείπει....άγνωστο. Καλύτερα να ενημερωθείς από κανέναν ειδικευόμενο αν θα είναι τουλάχιστον Ελλάδα όταν θα εξεταστεί η ομάδα σου.
 3. Τίποτα από όλα αυτά! Απλά να επιμείνεις στον Καλλιανίδη, να αποφασίσεις από τώρα τι σε ενδιαφέρει ώστε να του το προτείνεις, να έχεις την υπομονή όταν θα σου λέει οτι το θέμα σου έχει ειπωθεί ήδη από τις προηγούμενες ομάδες και γι'αυτό να είσαι προετοιμασμένος και για άλλες εναλλακτικές. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο αλλά ο βαθμός είναι εξασφαλισμένος. Βέβαια, θα σας πρήζουν οτι θα περάσετε κι εσείς από 2 εξέταστές, αλλά είναι σαφώς ευκολότερα τα πράγματα!
 4. Γειά σου ! Προτείνω να μπεις στο folkuniversitet και να ψαξεις σε ποιες πόλεις θα έχει καλοκαιρινά γκρουπ στο επίπεδο που ψάχνεις (αν αρχίζεις τώρα δες για Α1). Και μετά ψάξε για κατοικία! Νομίζω Στοκχόλμη άρχιζε γκρούπ στις 30 Ιούνη, αλλά καλύτερα έλεξε το!
 5. Γεια σου Άννα! Η Παιδοψυχιατρική είναι αυτόνομη ειδικότητα (5 έτη) -δεν απαιτείται να έχεις ασχοληθεί με ψυχιατρική ενηλικών και η ζήτηση για γιατρούς είναι πολύ μεγάλη. Δεν γνωρίζω τις απιτήσεις, αλλά υποθέτω οτι θα είναι ανάλογες της ψυχιατρικής (δηλαδή όχι και τόσο απαιτητικοί ). Προτείνω να ξεκινήσεις τη γλώσσα άμεσα και να ανηφορίσεις το συντομότερο!
 6. Με συγχωρείς που θα πω το τετριμμενο: αλλά ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??? Ειναι 400 οι θεσεις και δηλώσαμε μονο τόσοι? (Μήπως τόσες ήταν οι αιτήσεις πριν την ανάσταση???)
 7. Άντε! κοντός ψαλμός αλληλουϊα! Θα μάθουμε σε 10-15 μέρες...
 8. Να πω και εγω τι δήλωσα στα κουτάκια? (βασικά μου το είπε κάποιος άλλος που του το είπαν οι εργαζόμενες στο υπουργείο) ΣΤο 1ο κουτάκι μόνο την ημερομηνία κτήσης πτυχίου και στο βαθμό πτυχίου δηλώνεις μόνο Α. αν Αριστα και Λ.Κ αν Λίαν Καλώς. Δεν υπολόγισα μόνη μου κανένα μόριο. Φοβερό???? (Καλά θα γελάσουμε πολύ σε αυτήν την προκήρυξη) Και δε με διορθώσανε οι εργαζόμενεσ όταν τα κατέθεσα... ( έχε γούστο να είναι άκυρη...) Κλάψ!!!
 9. Τάσο είσαι φοβερός! Για άλλη μια φορά σε παραδέχομαι! Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και κάποια ακόμα: Π.Ι Κάσου και ΠΙ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Κάνω λάθος?
 10. Ίσως δεν ήμουν ξεκάθαρη εγώ. Το ξέρω οτι υπάρχει αυτή η λίστα. Το θέμα είναι οι νεοσύστατες θέσεις. Έχετε δει να ανανεώνεται η λίστα αυτή? (π.χ. τα αεροδρόμια είναι άγονα?)
 11. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: πώς μαθαίνουμε αν οι νέες θέσεις αφορούν άγονα αγροτικά? 1) Τηλεφωνούμε στο υπουργείό(που δεν το σηκώνουν ποτέ?), 2) στο κ.υ. στο οποίο ανήκει το Π.Ι.? 3) πάμε σε μέντιουμ?
 12. Τα πράγματα είναι ακόμα καλά για τη γυναικολογία. Προκηρύσσονται θέσεις , η ζήτηση όμως είναι επίσης μεγάλη. Και η αλήθεια είναι οτι κάθε πέρσι και καλύτερα. Βέβαια το αγροτικό και η χειρουργίκη δεν είναι κακή ιδέα. Μιλώντας με δ/ντη γυναικολογικής κλινικής σε περιφερειακό νοσοκομείο( κοντά στο γκετεμποργκ) μου ανέφερε οτι είναι δύσκολο για το δικό τους το νοσοκομείο να προσλάβει γιατρό χωρίς καθόλου εμπειρία, που μόλις πήρε το πτυχίο του και πρότεινε για κάποιο διάστημα να ασχοληθώ με κάποια ειδικότητα πιο γενική, όπως χειρουργική, παθολογία ή γενική ιατρική. Σε κάποια άλλη περιοχή , που οι
 13. Παιδιά έχω να κάνω μια καταγγελια: Μου μέτρησαν λάθος τα μόρια! Αντί για 5 μου έβαλαν 4! Βέβαια αγροτικό εγω δε θα έπαιρνα (είχαν και στις 2 μου επιλογές 9 μόρια αυτοί που τελικά τα πήραν) αλλά έτσι για το γαμώτο! Ουφ! Το είπα και ηρέμησα!
 14. Παιδιά αν έχει κανένας τις θέσεις χειρουργικής, σας παρακαλώ πολύ ας τις γράψει (ή ας τις στείλει σε πμ αν γίνεται)! Έστω και με επιφύλαξη... Δεν παρεξηγώ εγώ...
 15. Εγώ που παρήγγειλα κάτι από το Αγγλικό ήρθε ακριβώς 2 εβδομάδες μετά από την παραγγελία.Και το βιβλίο ήταν σε stock, οπότε το έστειλαν αμέσως την επομένη της παραγγελίας. Και βασικά μου ήρθε σπίτι. Δεν πήγα να παραλάβω τίποτα από το ταχυδρομείο (όχι εξπρέσ δέμα)
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.