
nina.b
Members-
Posts
16 -
Joined
-
Last visited
Πληροφορίες προφίλ
-
Σχολή
Ιατρική
-
Sex
Female
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
nina.b's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)
0
Reputation
-
Παύση διορισμών σε προσωποπαγείς θέσεις ειδικευόμενων
topic απάντησε σε nina.b στο anastasiostheodoridis σε Ειδικότητα στην Ελλάδα
εκτός από τις προσωποπαγείς,υπάρχει κόλλημα κ με τις κανονικές? θέλω να πω, το "1 πρόσληψη για 5 συνταξιοδοτήσεις" ισχύει κ για μας? 1 τοποθέτηση για 5 αποχωρήσεις? έχετε ακούσει κάτι? -
ξεκιναω μερος της ειδικοτητας μου σε στρ. νοσοκομειο, κ θελω να ρωτησω αν υπαρχει συναδελφος με αναλογη εμπειρια, ωστε να την μεταφερει εδω. με ενδιαφερει συγκεκριμενα μηπως εχουμε διαφορετικη αντιμετωπιση, λογω του οτι δν ειμαστε στρατιωτικοι. κ φυσικα το κατα ποσο ασχολουνται με την εκπαιδευση των ειδικευομενων. κ για να προλαβω το σχολιο, οταν δηλωνα μετα τη ρυθμιση του αβραμο, ειχα ενημερωθει κατοπιν εορτης, με αποτελεσμα να "κερδιζω" μολις 2μηνες. η θεση ομως ανοιξε 2 χρονια νωριτερα.. ξεκιναω στο 401, αλλα κ εμπειριες απτα αλλα στρατιωτικα, ευπροσδεκτες.
-
Μεταπτυχιακο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης
topic απάντησε σε nina.b στο shistris σε Μεταπτυχιακά - Ελλάδα
μια αφελης ερωτηση: πως ειναι δυνατον οι 30 θεσεις ανα ετος τις οποιες δινει το εν λογω μεεταπτυχιακο,να "αβγατισαν" σε 46? 16 ατομα ισοβαθμισαν σε βιογραφικα, βαθμο πτυχιου, εμπειρια, συστατικες, δημοσιευσεις???? ημαρτον! απλα ντροπη.. -
για πνευμονολογια καμια προταση;
-
Τι πάει να πει η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική; αν δν πάω δηλ, δε θα ξαναδεχτούν τα ωραία μου χρηματάκια για τη εγγραφή; αν κάποιος ξερει, ας μας εξηγήσει. ευχαριστώ!
-
"Το να αναφερόμαστε σε καθηγητές και ειδικευόμενους που ούτε έχουμε συνεργαστεί, ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί τους πιστεύω οτι είναι λάθος" σαφώς. εγώ προσωπικά άλλωστε τέλειωσα στο αριστοτέλειο. απλά, είναι απορίας άξιο, πως τυχαίνει, ανάμεσα σε τόσους άξιους συναδέλφους, αυτοί που κάνουν δημοσιεύσεις κ γενικότερα προωθούνται σε πανεπιστημιακές καριέρες, εντελώς συμπτωματικά, να είναι γιοι κάποιου. είναι θέμα γενετικής φαίνεται... όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουμε μπάρμπα πανεπιστημιακό, είμαστε χαζοί ή τεμπέληδες..... μας έπεισες.
-
τα σέβη μου στο συνάδελφο. επιτέλους κάποιος που αντί να μυξοκλαίγεται με υπονοούμενα, λέει ξεκάθαρα ό,τι εχει να πει. βαρέθηκα να ακούω κ να διαβάζω απρόσωπες αλληλοκατηγορίες. πάντα τέτοια κ εις ανώτερα!
-
289 (+446, +κάτι ψιλά) νέες θέσεις ειδικότητας
topic απάντησε σε nina.b στο isis σε Ειδικότητα στην Ελλάδα
Και αν το δηλωσεις και τελικα κληρωθεις τελευταίος?! παλι κληρωνεσαι νασαι γραμμενος πρεπει μαλλον κ θασαι και κει να δεις κ κληρωθεντες! τι πάει να πει "δηλώνεις αν θες να παραμείνεις στη λίστα"; σε ποια λίστα αναφέρεσαι; απ'όσο γνωρίζω, δηλώνεις συμμετοχή στην κλήρωση, χωρίς να χρειάζεται να διαγραφείς απο τη λίστα στην οποία είσαι ήδη δηλωμένος. άλλαξε κάτι σε αυτό; -
289 (+446, +κάτι ψιλά) νέες θέσεις ειδικότητας
topic απάντησε σε nina.b στο isis σε Ειδικότητα στην Ελλάδα
τελικά, η νομαρχία αθηνών είναι ενήμερη για τις νέες θέσες; κ ειδικά αναφέρομαι στις νεοσύστατες. μπορούμε να πάμε κ να δηλώσουμε; ή περιμένει κάποια εγκύκλιο από το υπουργείο; -
Εγκύκλιος υφυπουργού Υγείας Α.Γιαννόπουλου με ημερομηνία 10/4/2007
topic απάντησε σε nina.b στο palaiologos σε Ειδικότητα στην Ελλάδα
συνάδερφοι, σόρρυ, αλλά αυτά που πολύ σωστά λέτε σχετικά με το να μαζέψουμε υπογραφές, να διαμαρτηρηθούμε κ.ο.κ, helooo!!, τα λέτε σοβαρά, ή δουλευόμαστε ομαδικώς; ποιος ακριβώς θα διαμαρτηρηθεί; εμείς που αυτοεξευτελιζόμαστε περιμένοντας μερόνυχτα έξω από νομαρχίες να δηλώσουμε ειδικότητα; παιζοντας ξύλο μεταξύ μας;! που κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου; που βάζουμε γνωστούς και αγνώστους να μας "χώσουν" σε καμιά θέση; πραγματικά δε νομίζω πως υπάρχουν τόσο πολλοί που κόπτονται υπέρ του κοινού συμφέροντός. άλλωστε, για ποιο κοινό συμφέρον μιλάμε ακριβώς; δε νομίζω πως το ορίζουμε όλοι το ίδιο. γιατί, αν για παράδειγμα, κάποιοι από εμάς όντως θέλουμε αξιοκρατία κ εξετάσεις , πιστεύει κάποιος στα αλήθεια πως όλα τα εκ βαλκανικών χωρών ορμώμενα φρούτα, νιώθουν το ίδιο για την αξιοκρατία; δε νομίζω.. η μήπως πως εάν κατεβούμε 1000 από εμας που να θέλουμε διαφάνεια και αξιοκρατία, δε θα κατεβούν τριπλάσιοι που βολεύονται με τον τωρινό βάλτο, να πουν το αντίθετό; τι να πω, μπορεί ο "μουστάκιας" να είναι μ..ας, αλλά, μεταξύ μας, αληθινά πιστεύετε πως είμαστε καλύτεροι; εγώ όχι.