Jump to content

hakkinen

Prominent Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από hakkinen

 1. Αγοράζεται δεμένο το βιβλίο αρκεί να ειναι σε καλή κατάσταση. Τιμή μέσω πμ.
 2. Είναι αστείο πάντως, μέχρι να μπούμε υπό διορισμό " λυσσάμε ¨ και μετά προσπαθούμε να το καθυστερήσουμε γιατί πάντα κάτι προκύπτει! Οπότε εγώ που μπήκα προχθές υπό διορισμό με βλέπω 15αυγουστο νοσοκομείο!
 3. Για μια ακόμη φορά μας αντιμετωπίζουν σαν δεδομένους και αποχαυνωμένους επαγγελματίες. Είναι ντροπή να μας συμπεριφέρεται έτσι η κεντρική εξουσία. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός και καλούμαστε να μπαλώσουμε εμείς οι γιατροί τα στραβά του συστήματος Όπως κάνουμε άλλωστε και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαιδευσης μας ( εδώ γελάμε) Πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε απέναντι σε ότι μας θίγει σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες...
 4. Τόσο το mediteraneo όσο και η ΕΚΕ θα ξαναδιοργανώσουν ALS μετά τις γιορτές.
 5. μήπως υπάρχει πουθενά το φεκ που να το ορίζει αυτό ή μήπως γνωρίζετε τον νόμο???
 6. Ζητάνε βεβαίωση με ΑΦΜ για τον Αριθμό Μητρώου Ι.Κ.Α. Απλά τους δίνουμε το ΑΦΜ μας ή σε κάποιο έγγραφο? Thnx
 7. Καλησπέρα και από εμένα. Από ότι μου είπαν η υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα ή κατέχω άλλη έμμισθη θέση δεν χρειάζεται πια την θεώρηση από την εφορία? σωστά? Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για την λήψη ΑΜΙΚΑ η βεβαίωση που λέει για το ΑΦΜ τι είδους χαρτί είναι? Από την εφορία που υπάγομαι θα το βγάλω ή γίνεται και από ΚΕΠ??
 8. Εγώ που ξεκινάω ειδικότητα (γενικο μέρος) Φεβρουάριο και δεν έχω κάνει αγροτικό χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία? Βασικά αγχώθηκα λίγο! Νόμιζα ότι το αγροτικό είναι προαιρετικό! Στη σχολή μπήκα το 99-00 και κάπου είδα ότι απαλλάσονται αυτοί που εγγράφηκαν πρώτη φορά το 98-99?
 9. Αν είσαι κάτω από 32 με τον φάκελο του διορισμού μπορείς να πάρεις και άλλη αναβολή!
 10. Ρε παιδιά έλεος κάποιοι ποστάρουν λες και είναι 60χρονοι συνδικαλιστές!!! (όχι ο από πάνω πάντως)
 11. Ρε παιδιά τι τρώγεστε με ζητήματα που δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή. Άλλωστε το αν κάποιος απόφοιτος Ιατρικής από οποιοδήποτε κράτος είναι επαρκής ή όχι κάνει μπαμ. Οι ανεπαρκείς δεν επιβιώνουν. τέλος. (εκτός αν έχουν άλλα μεσα) Είτε προέρχονται από Ελλάδα είτε από οπουδήποτε θα κρυφτούν μια, δυο, μετά τέλος. Αφήστε τις διαμάχες και ασχοληθείτε με αυτό που έχει ουσία. Καταλαβαίνετε ότι το επάγγελμα μας πάει να γίνει το πιο κλειστό από όλα? Οτι θα κάνουν ειδικότητα μόνο τα κονε και οι υπόλοιποι θα δουλεύουν σαν γενικοί γιατροι για 700 ευρω??? Οι υπόλοιποι σουβλατζήδες ή μετανάστες. Γιατροί μ
 12. Σωστά ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ και επίσης μέσα από το κίνημα μας των νέων ιατρών πρέπει να συμφωνήσουμε και να καταθέσουμε μια πρόταση για την πραγματική επίλυση του ζητήματος της λίστας αναμονής αλλά και της εκπαίδευσής μας γενικότερα. Μόνο τότε θα εκπέμψουμε σοβαρότητα σαν κλάδος και θα κερδίσουμε και την κοινή γνώμη. Δεν μου αρέσει που το γράφω αλλά αυτός πράγματι είναι ένας ισχυρός μοχλός πίεσης στον κάθε υπουργό υγείας.
 13. Παιδιά κακά τα ψέμματα πρέπει να γίνεται "ξεκαθάρισμα" εντός της σχολής. Δεν είναι όλοι άξιοι για πτυχίο. Τουλάχιστον 20% των αποφοίτων τελείωσαν με λαμογιές όπως αντιγραφές, κομματική πίεση, συγγενείς καθηγητών, για λόγους εντοπιότητας κτλ.
 14. Θέλει να παραμείνει για να συνεχίσει τον άκρατο λαϊκισμό του και μέσα από ανούσιες κινήσεις εντυπωσιασμού να κερδίσει πόντους ώστε να διεκδικήσει την αρχηγία στο κόμμα του. Ο συγκεκριμένος τυγχάνει δε, μεγάλης αβάντας από εφημερίδες και κανάλια της παράταξης του. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πιθανώς να βαριέται να ξαναεκπαιδεύεται σε άλλα υπουργεία. Σαν υπουργός υγείας απέτυχε πάντως, το μόνο που προσπάθησε συστηματικά είναι να μας βάλει όλους τους γιατρούς στο ίδιο σακί και να μας απαξιώνει καθημερινά.
 15. Σωστή η προσέγγιση σου. Επειδή λοιπόν δεν τηρείται καμία από τις προϋποθέσεις που αναφέρεις για αυτό είμαι εναντίον αυτού του νομοσχεδίου εκτρώματος. Μην ξεχνάμε επίσης ότι τους μόνιμους αποτυχόντες αυτών των υποτιθέμενων εξετάσεων θα τους έκαναν με το ζόρι γενικούς γιατρούς με κανα 500ευρω το μήνα για να λειτουργήσει το φανταστικό τους δημιούργημα ο ΕΟΠΠΥ
 16. Δεν θα ασχοληθεί με το νομοσχέδιο ο Λοβέρδος... Τώρα τον απασχολεί πως θα γίνει αρχηγός του πασοκ...
 17. Οδοντίατρος και πολιτικός... Άραγε ποια είναι η πιο αποτυχημένη καριέρα του? Αυτή του πολιτικού ή αυτή του οδοντιάτρου? Πολιτικός και θέλει εξετάσεις... Απίστευτο... Υποθέτω θα τις θεωρεί αδιάβλητες... Συνάδελφοι αν δεν έχετε κομματικό συμφέρον, αν δεν έχετε κληρονομήσει θέση από την οικογένεια σας (καθηγητές κτλ) τότε δεν έχετε κανένα λόγο να θέλετε εξετάσεις. (είμαι υπέρ των εξετάσεων αλλά ΟΧΙ σε αυτή τη χώρα και ΟΧΙ με αυτό το έκτρωμα νομοσχέδιο) Οπότε όλοι μαζί την Τετάρτη έξω από το υπουργείο... Να δείξουμε ενότητα!!!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.