Jump to content

perfectcube

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από perfectcube

 1. Αν και κατανοώ την αγανάκτηση όσων θίγονται και εν μέρη τη δικαιολογώ λόγω του απροειδοποίητου του όλου θέματος δεν μπορώ παρά να καταθέσω την λύπη μου για την κακοποίηση της έννοιας του δικαιώματος σε αυτή τη συζήτηση αλλά και γενικότερα.
 2. Πάρε τηλ. την Πετραλιά. (Υπάρχουν σχετικά τοπικ)
 3. 1.Αν νομίζεις ότι θέλω να το παίξω εξυπνος, μάλλον με παρεξήγησες. 2.Συνειδητοποιείς ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική. ( Άλλο οι δικατσαδες άλλο αυτό το φεκ). 3.Αν η συμβουλή των φίλων σου νομικών είναι να μην ασχοληθείς, φρόνιμο θα ήταν να την ακολουθήσεις. 4.Και το κίνητρο υπάρχει για να μαζευτούν 1000 άτομα και εγγυημένη είναι η κάλυψη από εφημερίδες της αντιπολίτευσης. 5.Μόνο στην Ελλάδα αποτελεί απιαστο όνειρο η σύσταση ενός συλλόγου 1000 ατόμων. Είναι αξιοπερίεργο το πώς τόσες χιλιάδες ανειδίκευτων γιατρών δέχονται να εκπροσωπούνται από τον ΣΦΙΑ. 6.Μάλλον την ώρα μας χάνουμε
 4. Εσένα, που πριν μια ώρα πομπωδώς έγραψες "αλλά ΟΥΔΕΙΣ από τους ήδη γραμμένους στις λίστες πήγε χρόνια πίσω" Φαίνεται η υγρασία στο uk δεν βοηθά πολύ τη μνήμη :) Ξεκαθάρισα ότι μιλούσα για τις ενιαίες ειδικότητες. Για τις τριπλές δεν έχω άποψη. Ελπίζω την ίδια "ευστροφία" και τη διάθεση για καβγά να τη δείξεις και όταν θα διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου... Άντε γιατί ΟΛΟΙ κάθεστε και γκρινιάζετε μια ζωή για το πόσο άδικη είναι η ζωή, για το πόσο αδικημένοι είστε εκ γενετής και πως όλα τα λαμόγια σας αδικούνε αλλά δεν είδα κανένα να πει: ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΤΛΠ γιατί ΑΔΙΚΗΘΗΚΑ.
 5. Εσένα, που πριν μια ώρα πομπωδώς έγραψες "αλλά ΟΥΔΕΙΣ από τους ήδη γραμμένους στις λίστες πήγε χρόνια πίσω" Φαίνεται η υγρασία στο uk δεν βοηθά πολύ τη μνήμη :)
 6. Εσύ μπορεί να μίλησες για τις ενιαίες, αλλά το φεκ μιλούσε για ενιαίες και τριπλές. Αυτοί που περίμεναν για τριπλές και φορτώθηκαν μερικά χρόνια αναμονής ακόμη, έχουν και συμφέρον και δικαίωμα να κινηθούν δικαστικά.
 7. Είσαι σίγουρος ότι δεν συνέβη σε ειδικότητες με τρία μέρη;
 8. Για ποια τελεσιδικη απόφαση μιλάς; Μια υπουργική απόφαση είναι. Μαζευτείτε 10-20 άτομα που η αναμονή σας πήγε μερικά χρόνια πίσω (νομίζω αυτό φτάνει ως κίνητρο), μοιραστείτε τα έξοδα και πηγαίνετε σε ένα δικηγόρο για να δείτε πως μπορείτε να κινηθείτε νομικά.
 9. Παιδιά, όσοι περιμένετε για ειδικότητα με τρία μέρη και η αναμονή σας αυξήθηκε σημαντικά μετά το φεκ της μεγάλης Δυτέρας, μπορείτε και πρέπει να το κυνηγήσετε δικαστικά.
 10. Πήρες αναβολή με τον παλιό νόμο. Όσο ήσουν φοιτητής μπορούσες να ξαναπάρεις μέχρι 31/12/2009
 11. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το τρίμηνο θα γίνει εξάμηνο και το δωδεκάμηνο στο αγροτικό εννιάμηνο. Έτσι βέβαια δεν προκύπτει μείωση του συνολικού χρόνου (15 μήνες), αλλά μόνο της υπηρεσίας υπαίθρου, όπως άλλωστε ανακοινώθηκε. Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης αγρότικου ως χρόνος ειδικότητας.
 12. To ΠΙ Ελικα του Νομου Λακωνιας ήταν στην προκηρυξη.
 13. Στην τρίτη σελίδα τα αζήτητα τα πρόσεξε κανείς;
 14. Από τον ιατρικό σύλλογο και μετά από τη νομαρχία.
 15. Την νοοτροπία: «να το πάρω το χαρτί-πτυχίο-τίτλο ειδικότητας και βλέπουμε, κάποια τρύπα θα βρω στο δημόσιο να τα ξύνω και να πληρώνομαι» δεν την έχουμε εγκαταλείψει ακόμα. Την νοοτροπία: «τι θέλουν οι ψηφοφόροι μας; Πτυχία; Δως τους πτυχία. Τίτλους ειδικότητας; Δώσε και απ’ αυτούς» οι πολιτικοί μας δεν την έχουν εγκαταλείψει ακόμα. Όταν ο ατομισμός και ο σταρχιδισμός συναντά την αναξιοκρατία και την ψηφοθηρία.
 16. Στάσεις εργασίας σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας λόγω των εφημεριών Μετά τους νοσοκομειακούς γιατρούς του Πύργου, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κάνουν επίσχεση εργασίας, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τις εφημερίες του Ιανουαρίου, στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν την Τετάρτη και οι συνάδελφοί τους από τη Ζάκυνθο, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί της Τρίπολης και της Σπάρτης. Έστι, σε αυτά τα νοσοκομεία εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά. Προβλήματα παρατηρούνται και στο Νοσοκομείο της Αμφισσας, όπου σύμφωνα με «Το Βήμα», οι γιατροί πλη
 17. perfectcube

  που βλεπεις το φεκ ?

  Πρέπει να εγκαταστήσεις τον svg viewer για να τα ανοίξει σωστά ο φάιρφοξ. Έχει ενδιαφέρον πάντως πού έχουμε καταλήξει οι νέοι γιατροί σ' αυτή τη χώρα. Αντί να παρακολουθούμε επιστημονικά περιοδικά και να ψάχνουμε στο παμπμεντ, παρακολουθούμε την εφημερίδα της κυβερνήσεως.
 18. Απλήρωτοι γιατροί για τις εφημερίες Αιτία, τροπολογία για το ωράριο εργασίας Προβλήματα στην πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών για τον μήνα Ιανουάριο καταγράφονται σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, ως αποτέλεσμα της τροπολογίας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με την οποία αναβάλλεται για τον Ιούνιο του 2007 η εφαρμογή του νέου ωραρίου των γιατρών του ΕΣΥ. Ειδικότερα, η τροπολογία «πάγωσε» έως τα τέλη Ιουνίου –και εάν χρειαστεί έως το τέλος του έτους– την εφαρμογή προεδρικών διαταγμάτων που όριζαν ως ανώτατο χρόνο εβδομαδιαίας απασχόλησης τις 48 ώρ
 19. Δες εδώ: http://www.sweden.se/templates/cs/SBFrontPage____11208.aspx
 20. Για τις μαλακές παπαριές που πετάτε μερικοί κάθε τόσο σας πληρώνουν με το κομμάτι;
 21. http://www.gmc-uk.org/doctors/join_the_reg...ationals_in.asp Η ερώτησή μου είναι η εξής: Χρειάζεται να στείλουμε τα πρωτότυπα έγγραφα, όπως έχει περιγραφεί σε προηγούμενα ποστς του παρόντος θρεντ, ή κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό και απαιτούνται μόνο τα φωτοαντίγραφα ταχυδρομικά και τα πρωτότυπα αυτοπροσώπως όπως περιγράφεται παραπάνω. Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τη διαδικασία;
 22. Παιδιά μια ερώτηση. Σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://www.gmc-uk.org/doctors/join_the_reg...ationals_in.asp για την εγγραφή στο gmc χρειάζεται να στείλουμε μόνο φωτοαντίγραφα των εγγράφων που απαιτούνται. Υπάρχει κανείς που να έκανε πρόσφατα τη διαδικάσία εγγραφής και έχει όρεξη να περιγράψει ακριβώς τι έστειλε ταχυδρομικά.
 23. To θέμα είναι ότι εκεί που έχουν φτάσει οι ανάμονές σε μερικές ειδικότητες υψηλής ζήτησης τελειώνεις πλέον στα 40-45. Συνεπώς μετράς σχεδόν 20 χρόνια μέχρι τον τίτλο ειδικότητας και άλλα 20 μετά.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.