Jump to content

MSC

Συνταξιούχος
 • Posts

  1.494
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About MSC

 • Γενέθλια 01/04/1947

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 • Φύλο
  Not Telling

Recent Profile Visitors

11.943 profile views

MSC's Achievements

Νομπελίστας (επίπεδο Χ)

Νομπελίστας (επίπεδο Χ) (10/16)

1

Reputation

 1. MSC

  Θεραπευτική

  πέρα των επιπλοκών, τι το ιδιαίτερο θέλει να ακούσει για τη γυναίκα με ΣΔ? Αρχίζουμε τα κλασσικά για τη πυελονεφρίτιδα ή πρέπει να πούμε και κάτι άλλο? Γιατί συγκεκριμένα γυναίκα με ΣΔ? ευχαριστώ πολύ! Ισως γιατι σε αυτην την κατηγορια ασθενων εχει περισσοτερες πιθανοτητες (σε σχεση με αλλους ασθενεις) να εχει τη μορφη της εμφυσηματωδους πυελονεφριτιδας που ειναι θανατηφορος.
 2. Ο καθένας ασφαλώς και καταλαβαίνει.... ό,τι θέλει. Ούτε με γνωρίζεις κι ούτε μπορείς να ξέρεις το ακριβές περιεχόμενο για να το κρίνεις. Δε ζήτησα την κριτική κανενός για το επίπεδο των διδακτορικών και μεταπτυχιακών στην Ελλάδα.... έχω ακούσει πολλές φορές ότι "έξω τα θεωρούν της πλάκας", δεν είσαι ο πρώτος που με πληροφορεί. Δεν είπα πουθενά πως θέλω με κάποιον τρόπο, χωρίς κόπο και με "research" = βιβλιογραφική ανασκόπηση να κερδίσω δυο χαρτιά στο cv μου. Απλούστατα, το θέμα του ενός έχει ιδιάζοντα χαρακτήρα και μου επιτρέπει να το συνδυάσω με κανονικό διδακτορικό. Επίσης, το ότι κάτι είναι σύνηθες δε σημαίνει ότι αποτελεί τον κανόνα ούτε ότι πρέπει για αυτόν και μόνο το λόγο να εγκαταλείψεις την Ελλάδα. Αν και πάλι, αυτό το ιδιάζον θέμα, μου επιτρέπει να κάνω και στο εξωτερικό την κανονική διατριβή. Οι θέσεις για basic research με προοπτικές, δε σπανίζουν! Το σενάριο που στήνει κανείς πίσω από μία ερώτηση, είναι άλλη υπόθεση.... και μάλλον πάλι ο καθένας καταλαβαίνει γιατί λαμβάνονται τέτοιου ύφους απαντήσεις. Αφού αναρωτιέσαι, θα σου πω το light θέμα, ότι το βρήκα στην παραλία: "Κουβαδάκια και καταπόνηση της σπονδυλικής στήλης στις παραλίες της Αλονήσου και της Άνδρου: ποιά η σημασία της ποιότητας της άμμου;" η οποία θα λάβει χώρα τη διάρκεια των διακοπών μου και γι'αυτό μπορώ να τα συνδυάσω!
 3. Clap clap clap clap! You're so grown up! Το ότι δεν σκέφτηκες πολύ απλά παραδείγματα για το πως θα μπορούσε αυτό να είναι εφικτό \9εννοώ τι περιεχομένου), είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρεις δηλαδή κανένα που έκανε ειδικότητα και διδακτορικό.... αυτό είναι εφικτό! Εχμ, ίσως είναι καλύτερα να σβηστεί το θέμα από κάποιο διαχειριστή μιας κι υπάρχουν πολλά άλλα θέματα για να παίζετε.
 4. Το ένα θα έχει αντικείμενο που επιδέχεται ελάχιστης απασχ'ολησης σε σχέση με το άλλο και δε θα είναι αμιγώς ιατρικό! Άλλο ο τίτλος κι άλλο το περιεχόμενο! Η ερώτηση άλλωστε αφορούσε στο αν είναι εφικτό.
 5. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να εκπονεί ταυτόχρονα δύο διδακτορικές διατριβές, στην ίδια σχολή στην Ελλάδα; Επίσης, τί ισχύει για το συνδυασμό πχ PhD σε ελληνικό πανεπιστήμιο και MSc στο εξωτερικό; Thanks!
 6. Fine, μπήκα μετά από κάποια χρόνια στο gm κι είπα να πω ένα γεια! Θα τελειώνεις ειδικ...

 7. Γεια σου μικρουλι! Τι κανεις? Ολα καλα?

 8. Συνδυασμός 1 url: http://sites.google.com/site/unfefr Υποψηφιος Πρύτανης: Φραγκούλης Μάνος, Καθηγητής Βιοχημείας, Πρόεδρος Βιολογικού, Σχολή Θετικών Επιστημών Υποψηφιοι Αντιπρυτάνεις: Κουτσιλιέρης Μιχαήλ, Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανούσης Γιαν., Καθ. Εγκληματ., Τμήμα Μ.Μ.Ε., Μακρυδημήτρης Αντ., Καθ.Διοικ.Επιστ., Τμήμα ΠΕΔΔ, Σχολή ΝΟΠΕ Συνδυασμός 2 url: http://pelegrinis.pr...kes2010.uoa.gr/ Υποψηφιος Πρύτανης: Θεοδόσης Πελεγρίνης (Καθηγητής Φιλοσοφιας, Πρόεδρος Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας). Υποψηφιοι Αντιπρυτάνεις: Αστέριος Δουκουδάκης, (Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οδοντιατρικής), Θεόδωρος Λιακάκος, (Καθηγητής Ιατρικής), Θωμάς Σφηκόπουλος, (Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών). Συνδυασμός 3 Υποψ. Πρύτανης: Καθ. Θεόδωρος Φορτσάκης (Πρ. Τμήματος Νομικής) Υποψ.Αντιπρυτάνεις : Καθ. Αντώνης Καλοκαιρινός (Πρ. Τμήματος Χημείας) Καθ. Κώστας Μπουραζέλης (Πρ. Τμήματος Ιστ κ Αρχαιολ), Αναπ. Καθ. Γεώργιος Πολυμενέας (Χειρουργός)
 9. Παρ'ότι δεν το είχα επιλέξει προσωπικά, πέρυσι από 4-5 άτομα άκουσα πως ενώ στην ανακοίνωση των βαθμολογιών φαινόταν να έχουν πάρει 10, αργότερα στην τρέχουσα, είδαν, 9 ή 8! Δεν ξέρω αν το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι από προηγούμενα έτη.
 10. Lneor1

  Hi love! Το avatar σου είναι κορυφαίο!! :D

 11. Στον πίνακα που βρίσκεται απέναντι από αυτόν στον οποίο είανι οι βαθμολογίες που αναφέρεις, υπάρχει η ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων.
 12. AntallaYES!... coming soon Eπιτέλους έφτασε η στιγμη που όλοι περιμέναμε... Και φέτος 200 σχεδον φοιτητές ιατρικής από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό ... Μήπως είσαι ένας από αυτούς; Η ημερομηνία των εξετάσεων αγγλικων για να συμμετασχετε στο προγραμμα Κλινικων και Ερευνητικων Ανταλλαγων της ΗelMSIC πλησιάζει!!! Φέτος οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου!!! Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα για αυτό stay tuned για την επόμενη ανακοίνωση Εγγραφείτε στο news feed των Ανταλλαγών για να μάθετε ΑΜΕΣΩΣ μόλις ανακοινωθεί, πότε ξεκινούν οι εγγραφές, εδώ: http://www.athens.helmsic.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=60&Itemid=113&format=feed&type=rss
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.