Jump to content

Saruman

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://www.lordoftherings.net

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Icengard
 • Ενδιαφέροντα
  Η Απόκτηση του Δακτυλιδιού

Saruman's Achievements

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ) (3/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. Δηλώνω, πως δεν πήγα στην συγκέντρωση, όχι επειδή δεν ήθελα, αλλά λόγω της ίωσης που με ταλαιπωρεί!! Απλώς έγραψα εδώ, συνθήματα που μου μετέφεραν φίλοι μου που πήγαν , χωρίς να συμφωνών 100% με το περιεχόμενο τους. Θα ήθελα κι άλλα παιδιά, που πήγαν στις συγκεντρώσεις να μεταφέρουν εδώ συνθήματα που συγκράτησαν . Έτσι θα φανεί πως το κλίμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων δεν διαφέρει από το ποδοσφαιρικό. Όσον αφορά Φίλιππε, οι συμφοιτητές μας υφίστανται την χειρότερη δυνατή μαζοποίηση στις ΓΣ της σχολής!! Θυμόμαστε όλοι το σκηνικό των πρόσφατων ΓΣ, όπου μάλιστα θα πέρναμε άμεσες αποφάσεις για τα σημαντικότερα ζητήματα που μας αφορούν!
 3. Εδώ είναι μερικά συνθήματα που ακούστηκαν σήμερα στην ομιλία του Κ.Καραμανλή!! ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ, ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΣΟΚΙΑ, ΧΟΛΕΡΕΣ, ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ! ΟΝΝΕΔ, ΟΝΝΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΠΙΝΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Γεγονός, είναι πως, η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη από τις αρχές της δεκαετίας του '80, παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες (βροχή, κρύο κλπ)!!
 4. Φοβερή ταινία,αντάξια (αν και μπορώ να πώ και καλυτερη) των δυο προηγούμενων!Αν και περιμένω με ανυπομονησία το DVD με τις επιπλέον σκηνές!! ΥΓ Μιας και στην ταινία δεν δείχνει την καθαίρεσή μου από λευκό μάγο I'll be back!Mπορεί να έχασα την μάχη,αλλά όχι και τον πόλεμο!!! :shoot: Άραγκον και λοιπούς!!! :goooal: :devil03:
 5. Πολύ ωραία λοιπόν!! :kissmy:
 6. Aγαπητέ μου sov,μόνο εσύ δεν με είδες σε συνάντηση, οι περισσότεροι με είδαν και μου μίλησαν.Τώρα όσον αφορά τις δημοσιεύεσεις μου,το αφήνω στο κοινό μου 8) .Θα μπορούσα κι εγώ να ήμουν στο επίπεδο σου,αλλά προτίμησα να έχω λίγο ζωή! Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο,γιατί αφού δεν το βρίσκεις αστείο, καλύτερα να λήξει εδώ το θέμα . Πάντως ο λαός μίλησε επίσης μέσα από τα posts των drWatkins,Samwise,leukiblouza , Filippos και doctor-x! Ποιός θα πάει σπίτι είπες?? :wink:
 7. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Φίλιππε κι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που εκλέξαμε χθές όλοι μαζί, και για πρώτη φορά νέο πρόεδρο!Είμαι βέβαιως πως ο KonstantinosMD θα αντικαταστήσει σύντομα τον συντονιστή με το νέο Πρόεδρο!!
 8. LIlian,Barkingdom,Mariza & Pathetic , αν θέλετε να κρατήσετε τα χαρτοφυλάκιά σας , αποδεχτήτε την ήττα σας!! Το νέο αίμα επικράτησε, θέλετε ή όχι!! Δηλώστε πίστη κι αφοσίωση στον νέο Άρχοντα(σόρρυ πρόεδρο ήθελα να πώ ), αλλιώς θα σας μετατρέψω σε Ούρουκ Χάι (θά είστε πολύ χάι γενικώς :wink: ). Κατά τ'αλλα είμαι ένας πολύ δημοκρατικός πρόεδρος, εν αντιθέση με τον ποταπό Sovereign, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην κορυ΄φη του λευκού πύργου, φιλοξενούμενός μου !! Αυτά!! Με αγω-νηστικούς χαιρετισμούς, Saruman the White!!
 9. Λαέ του forum σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπό μου!! Σας υπόσχομαι πώς θα κάνω οτιδήποτε περνά από το χέρι μου, θα φυσήξω νέα πνοή στο δύστυχο τούτο τόπο!! Οι μέρες των ισχνών αγελάδων πέρασν ανεπιστρεπτή!! ΄Το μονό που ζητώ από έσας είναι μια μικρή περιοδο προσαρμογής και θα έρθουν καινούργιες μέρες και καλύτερες!! Η κυβέρνηση πλαισιώνεται από άξια κι ικανά στελέχη, οπότε δείξτε της την ανάλογη εμπιστοσύνη!! Εγγυώμαι πως οι επίτιμοι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος θα έχουν την θέση που τους αξίζει και θα είναι αρωγοί στην συλλογική μας προσπάθεια!Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!! Όλοι μαζί ενωμένοι και θα έρθουν ξανά οι μέρες της Δόξας!! Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ κι υπόσχομαι πως δεν θα σας απογοητεύσω!!!
 10. Δεν είχα σκοπό να έρθω, αλλά μιας και θα είναι εκεί το μικρό (και ζουμερό :wink: ) Χόμπιτ, θα περάσω καμιά βόλτα........ 8)
 11. Είμαι παθολογία Μουτσόπουλο και αλλάζω με οποιονδήποτε!!Χειρουργική είμαι Πέρο και μπορώ να το ανταλλάξω και αυτό! Είμαι στον πρώτο κύκλο!Όποιος ενδιαφέρεται να μου απαντήσει εδώ ή μέσω προσωπικού μηνύματος!!
 12. Ο Galdaf είναι ένας ψωροπερήφανος γεροξεκούτης, που με την συνοδεία βίαιων και ανήξερων αντρών προσπαθεί να καταστρέψει το ομορφότερο πράγμα που υπήρξε ποτέ στην Μέση Γή!Το πανίσχυρο Δακτυλίδι! Είμαστε μέλη μιας υψηλής και αρχαίας τάξης ,των Λευκών Μάγων, της πιο εξαίρετης στην Μέση Γή! Αλλά δυστυχώς, αρνείται να έρθει μαζί μου για να διορθώσουμε τον κόσμο και ασχολείται με αυτούς τους παρακατιανούς!!
 13. Ο Galdaf είναι ένας ψωροπερήφανος γεροξεκούτης, που με την συνοδεία βίαιων και ανήξερων αντρών προσπαθεί να καταστρέψει το ομορφότερο πράγμα που υπήρξε ποτέ στην Μέση Γή!Το πανίσχυρο Δακτυλίδι! Είμαστε μέλη μιας υψηλής και αρχαίας τάξης ,των Λευκών Μάγων, της πιο εξαίρετης στην Μέση Γή! Αλλά δυστυχώς, αρνείται να έρθει μαζί μου για να διορθώσουμε τον κόσμο και ασχολείται με αυτούς τους παρακατιανούς!!
 14. Αθώα Βασιλική φυσικά και δεν είμαι κακός! Άλλωστε το καλό και το κακό είναι καθαρά υποκειμενικό! Το δαχτυλίδι που μπορεί να ελέγξει τα υπόλοιπα δίνοντας στον κάτοχο του απίστευτη δύναμη, μου ανήκει. Η σοφία και η γνώση μου, θεμελιωμένες στ'αμέτρητα χρόνια μου με χρήζει άξιο κάτοχό του!! Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να το χρησιμοπιήσω σωστά και χωρίς να μου θολώσει το μυαλό η ύπαρξή του. Κακός είναι αυτός ο οποίος θέλει να αφανίσει την δυναμή του , καταστρέφοντάς το! Μόλις το βάλω στο δαχτυλό μου να είσαι σίγουρη, ότι θα νικήσω τον Μαύρο Άρχοντα του Μόρντορ και θα επικρατήσει ειρήνη και αγάπη στην Μέση Γη!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.