Jump to content

BLV

Prominent Members
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

About BLV

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  ha? what is that?!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μια που τα λες τόσο καλά, η σωστή συμβουλή θα ήταν προς τους ''πτυχιούχους πανεπιστημίου Αθηνών'' να μην παραλείπουν να βάζουν και από ποια πανεπιστήμια ξεκίνησαν - και δεν είχαν τα κότσια να τελειώσουν. Και για να μην ξεχνιόμαστε, επιτροπές με μέσα επιστήμονες που έχουν τέτοια επιτεύγματα στο βιογραφικό τους: δεν αφήνουν περιθώρια για προτάσεις και βελτιώσεις. Μιλάμε για μεγάλα μυαλά που μας κάνουν και χάρη να ασχολούνται με αυτά τα θέματα, αντί να ασχολούνται με ότι πραγματικά τους καίει, να μη γίνει διευθυντής κανείς άλλος μετά απ΄όσους πρόλαβαν. Ούτε ένας ιατρικός σύλλογος ή υπουργός δε βρέθηκε να τους καταγγείλει! Θέσεις όμως βροχή! Αυτή είναι η Ελλάδα.
 2. της ενωσης ιατρικων συλλογων κατι τετοιο νομιζω..κι εμενα μου φανηκε παραξενο.. edit:η ομοσπονδια ενωσεων νοσοκομειακων γιατρων το προτεινε μετα το 0:56:00 το λεει.. Ευχαριστώ πολύ, να υποθέσω ότι δεν έχει και πολύ νόημα να στείλει κανείς επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΕΝΓΕ ειδικά ε;
 3. Τι ακούω στη συνέντευξη του Άδωνι; Το υποχρεωτικό πριν την έναρξη ειδικότητας αγροτικό είναι αίτημα των Ιατρικών Συλλόγων;
 4. Συνάντησα σε πρόσφατο συνέδριο στην Αθήνα έναν πίνακα όπου όλες οι ανακοινώσεις και τα πόστερ εμφανίζονταν on demand ηλεκτρονικά. Γνωρίζετε αν αυτό γίνεται και στα άλλα συνέδρια, ή πρόκειται να εφαρμοστεί σύντομα σε όλα;
 5. Είναι προτάσεις στις οποίες συμφωνείτε κάποιες από τις παραπάνω;
 6. Ω θεοί! Έγραψα και ανόητος. Αυτό φαίνεται δε σε συγκινεί αρκετά όμως. Για να τελειωνουμε.. Δε με ενδιαφέρει να κάνω προτάσεις. Δεν είναι πρόβλημά μου, ούτε είμαι ο υπεύθυνος για αυτά τα χάλια. Και κανονικά δε θα έπρεπε να αφορά κανέναν γιατρό που σέβεται τον εαυτό του και τους συναδέλφους. Εσύ παντως δε δικαιούσαι σίγουρα να ζητάς προτάσεις για να "δώσεις" το δικαίωμα στον καθένα να ομιλεί. Λες και είναι και τρομερά περίπλοκο το πρόβλημα και απαιτεί να μαζευτούν καμία δεκαρια σοφοί της υγείας πάλι για να μας διαφωτίσουν ! Γιατί ο γιατρός που σέβεται τον εαυτό του και τους συναδέλφους του δεν θα έπρεπε να κάνει προτάσεις που να αφορούν τον κλάδο της Υγείας και τα προβλήματά του; Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό; Γιατί ανάμεσα στα όσα παράλογα γράφονται πιστεύω ότι αυτό είναι ίσως το πιο παράλογο απ΄όλα. Αυτό είναι το αρχικό ποστ. Αν παραβλέψουμε το ορθογραφικό λάθος (καθ' όσον αντικειμενικοί ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε) έχει δίκιο απόλυτο σε αυτά που γράφει. Πρέπει να προβληματιστούμε, δεν πρέπει; πρέπει να γράψουμε προτάσεις, δεν πρέπει; κάποιος που μας διαβάζει δε μας θεωρήσει εξυπνάκηδες; σε τι έχει άδικο από αυτά που γράφει; είπε ο χριστιανός να πάμε να δουλεύουμε τζάμπα; από εμένα +1 fertomasa. ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί στην πέσανε όλοι έτσι άγαρμπα. το πρόβλημα του ιατρικού κόσμου είναι ακριβώς αυτό: ότι δε θέλει να έχει οποιασδήποτε μορφής feedback απο μη γιατρούς, με μόνο το πρόσχημα του χαμηλού μισθού. τα υπόλοιπα αισχρά που γράφτηκαν, στον κάδο ανακύκλωσης. Αυτή η πρότασή σου που έβαλα σε Bold νομίζω πως απαντά στην απορία σου. Αλλά πώς ξεχωρίζει ποιος είναι και ποιος δεν είναι γιατρός μέσα σ΄ένα φόρουμ;
 7. Επειδή τα είπε όλα ο admin, με τις μανάδες και τις αδερφές του ας ασχολείται ο καθένας και ας αφήσει τους άλλους να κάνουν ό,τι χάρες θέλουν εκεί που προτιμούν. Τώρα για το πώς μπορεί να λυθεί το θέμα των νησιών, που αν έπαιρνε ο γιατρός ικανοποιητικά χρήματα και είχε, όπως θα έπρεπε, αξιοπρεπή στέγαση και έναν δεύτερο αγροτικό (για να μπορεί να εφημερεύει αξιοπρεπώς) και έναν ειδικό για τις βασικές ειδικότητες έστω και αν η επαρχία είχε λίγο εκπολιτιστεί για να ανέβει στο επίπεδο από Σίδερα Χαλανδρίου και πάνω και να ήταν και όλοι πρόθυμοι να τους εκπαιδεύσουν ... Νομίζω αυτά τα λίγα αρκούν για να καταλάβουμε γιατί πρέπει όλοι να φύγουμε στο εξωτερικό. Ειδικά οι νησιώτες.
 8. Μεγάλος σεβασμός για τις γυναίκες και για τους νησιώτες διακρίνεται στο σχόλιο. Εμ δεν κάνει το πτυχίο τον επιστήμονα, ούτε τον άνθρωπο. Άμα περιμένεις να τον κάνουν τα λεφτά, σώθηκες. Ο Ελληνάρας γιατρός που δε μπορεί να κάνει ένα σχόλιο χωρίς να προσβάλει όποια μειονότητα του κάνει πρώτη κλικ με τυχαία σειρά. Ντροπή σου για το παραπάνω ποστ που είναι εντελώς άσχετο και μόνο ένας ειδικός θα μπορούσε ίσως να εξηγήσει τι σχέση έχει με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.
 9. Με όλο το σεβασμό συνάδελφε αλλά πρόταση εγω δε μπορώ να κάνω. Και δεν ειναι και η δουλειά μου να κάνω. Καθένας στο πόστο του Το μόνο που μπορώ να κάνω - και συγχώρεσε με εαν σου φανεί παράλογο - ειναι να γελάσω δυνατα με τις προτάσεις του κ.κ. Δημάρχου του νησιου. Το να εξασφαλίσεις στέγη και μισθό (ο οποίος μιας και εξαρτάτε απο την "καλή διάθεση" των κατοίκων δεν ξερεις αν θα ειναι και "μόνιμος") στο γιατρο, λυπάμαι αλλα δεν το λύνεις το πρόβλημα. Τουλάχιστον δε λύνεις το πραγματικό πρόβλημα της περίθαλψης. Όσα σπίτια και να δοθούν εαν ο ιατρικός εξοπλισμός δεν υπάρχει τότε και οι συνάδελφοι αγροτικοι θα αποφεύγουν τα νησιά και οι νησιώτες θα απαξιούν τους γιατρούς και τη δουλειά που προσπαθουν να κάνουν. Τι πρέπει να γίνει? Υποτίθεται οτι υπάρχουν δομές σε αυτή τη χώρα. Κάνω λάτζα και γίνομαι παιδί-λάστιχο στην ειδικότητα, δε θα κάνω και το νομοθέτη Το πιο ωραίο είναι ότι λείπει η invitro βασικά.
 10. Πόσο καλύτερα να το θέσει κανείς; Αλλά ο μέσος Έλληνας γιατρός είναι αυτός.
 11. Και επικουρικός και ''μόνιμος'' αν μείνεις μόνος σ΄ένα τμήμα σου είπε κανείς ότι δεν θα εφημερεύεις όλο το μήνα; Για όσους μήνες χρειαστεί, φυσικά.
 12. Ασχολείται ο Ριζοσπάστης με έργα εποχής; What for?
 13. Τρομερή μαγκιά! Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, όσο να πεις 15 μέρες το μήνα άδεια απ΄τη σημαία δεν το λες και μικρό πράγμα, επί 12 μήνες. Καλά που δεν έκατσε τίποτα στραβό σε καμιά απ΄τις δυο και έτσι μπορείτε να το κοκορεύεστε και να γελάτε που κάνατε τόσο υπεύθυνα και καλά τη δουλειά σας.
×
×
 • Δημιουργία νέας...