Jump to content

mikro kavouri

Prominent Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Days Won

  10

mikro kavouri last won the day on 26 Μαρτίου

mikro kavouri had the most liked content!

1 Follower

About mikro kavouri

 • Rank
  Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Πολυτεχνική

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Κατανοώ ότι σε αυτους τους καιρούς υπερισχύει το αρχεγονο ένστικτο της αγέλης αλλά σε καραντίνα βρίσκεται όχι μόνο η χώρα μας με την καλύτερη κυβέρνηση του κόσμου αλλά επίσης κάτι περισσότερα από 3 δις πολιτών. Η αποτελεσματικότητα της κρατικής μηχανής δεν κρίνεται στα διαταγματα και στα φιρμάνια. Αυτά είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα είναι αλλού και τα ξέρουμε όλοι. Ο τσιοδρας είναι χαρισματικός επικοινωνιακά, είναι γλυκούλης και συναισθηματικούλης, για αυτό έχει πάρα πολλούς φανς και οι αντιπαθητικοί ΔΑΠίτες έπραξαν σοφα που τον έβαλαν μπροστά . Και δεν τους το χα. Όσο γλυκουλης και να είναι ο Τσιοδρας όμως , δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας καθώς και το πάρτυ που εχει ξεκινήσει με την αισχροκέρδεια και τις υπερτιμολογησεις. Και καθώς είναι πρακτικά ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης και υπερυπουργος , συνειδητά λέει ψέματα και συν-σκηνοθετει τα ψέματα αυτά σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων, την επάρκεια του μηχανισμού και την τακτική να μένουν οι ασθενείς στο σπίτι.
 2. ήρωας 😎 https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/25/biomedical-researcher-debunks-coronavirus-scare-missinformation/
 3. Να θυμίσω ότι ελάχιστες εβδομάδες πριν την έλευση της πανδημιας οι άχρηστοι ΔΑΠίτες είχαν δρομολογησει και έτρεχαν τη μετατροπή των νοσοκομείων από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ (κοινώς ιδιωτικοποίηση μέσω κάποιας μορφής ΣΔΙΤ ) (Να κι ένα καλό της πανδημίας: το σχέδιο ματαιώθηκε, το θράσος των ΔΑΠιτων ομως θράσος. Μας κάνουν να βαράμε παλαμάκια .)
 4. Ο,τι και να σε πουν φίλε μου, σημασία έχει τι είσαι στην πραγματικότητα. (και όχι τί δηλώνεις)
 5. Έχω μια φρικτή υποψία ότι το "υπουργείο" (δηλαδή η κυβέρνηση) έχει προσανατολιστεί σε πιο πρακτικές κατευθύνσεις σε σχεση με το θεματάκι. Αντί να κυνηγά τους αιώνιους φοιτητές να πάρουν πτυχίο, να κάνουν οικογένεια και να είναι χρησιμοι άνθρωποι στην κενωνία, έχει σιωπηρα αφήσει στην άκρη τα ατελέσφορα ν+2 και τις μεταβατικές διατάξεις και προτιμά να ασχολείται με πιο προσοδοφόρα και θετικά πράγματα όπως την συλληβδην εξομοιωση κολλεγίων και ΑΕΙ. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είναι και λογικό να μπαίνουν εμπόδιο αυτές οι άσκοπες και γραφειογρατικές διατάξεις, χώρια το άγχος και η αναστάτωση, για ένα πτυχίο ισότιμο του Mediterranean. Συν το νεο θέμα ισονομίας που προκύπτει: σιγά μην (υποχρεωθούν να) εφαρμόσουν τα κολλέγια το ν+2 για τους δικούς τους φοιτητές. Οπότε οποιος θέλει να πάρει πτυχίο θα το πάρει, όποιος δεν θέλει δεν θα πάρει και όποιος έχει λεφτά, το ίδιο (ισότιμο) πτυχίο θα το στείλουν στο σπίτι του.
 6. 🤯 Μη γίνω πάρτυ πουπερ αλλά... Εντός του έτους ιδιωτικοποιούνται όλα. Ο,τι χαρείτε τώρα. https://www.healthreport.gr/το-πρώτο-σδιτ-στην-υγεία-στο-πανεπιστη/
 7. Με την άδεια σας, μια μικρούλα παρέμβαση αν και δεν είμαι γιατρός ή φοιτητής ιατρικής Κατ αρχας καταλαβαίνω την φάση του διοριστεου διότι διορίστηκα κι εγώ πριν λιγα χρόνια σε θέση στελεχους υπουργείου κατόπιν πολλαπλού γραπτού διαγωνισμού και όχι με μοριοδοτησεις ,προϋπηρεσίες και πίπες. Πολλοί σα να παλαβωνουν με το ΦΕΚοχαρτο, νομίζουν ότι εγιναν ξαφνικά κάτι το σπουδαίο που πλέον θα τρέχει ο μισθός βρέξει χιονισει. Ίσως και να είναι σημαντικό για μια μεγαλη κατηγορία ανθρωπων. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη *δεν τη συμμεριζομαι * για ένα εύλογο "γύρο του θριάμβου" όχι όμως υποτιμώντας τους γύρω σου, αυτούς που θεωρείς ότι δεν τα "κατάφεραν " και είναι ακόμα παιδιά που δεν ξέρουν μετά τι τους περιμένει. Ίσως γιατί τυχαίνει να ειμαι ένα από αυτά τα παιδιά στις "κινητοποιήσεις της Μύριαμ" που λες. Άργησα να πάρω πτυχίο *επειδή μπορούσα*, το πήρα οπότε ήθελα εγώ *πάλι επειδή μπορούσα* και κατόπιν ακολούθησα αυτή την πορεία επειδή (μάντεψε...) μπορουσα. Άρα όλοι μπορούν και πολύ καλύτερα από εμένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνεις τον έξυπνο στους άλλους. Δεν κερδίζεις κάτι. Σε λίγο καιρό θα καταλάβεις πόσο δύσκολο έργο έχεις μπροστά σου. Πάντως δεν θα με έχεις ασθενή. Δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να πατήσω σε δημόσιο νοσοκομείο για ευνόητους λόγους και για αυτο έχω προνοήσει εδώ και πολλά χρόνια να έχω πλήρη ιδιωτική ασφάλιση ώστε να μην χρειαστεί να συμβεί ποτέ. Όλα τα δημόσια συστήματα υγείας πάσχουν αλλά το ελληνικο συστημα είναι τόσο ελεεινο που μόνο αν θέλεις να πεθάνεις στα σίγουρα ζητάς τις (πανάκριβες από τις κρατήσεις μας ) υπηρεσίες του. Σε κάθε περίπτωση σιδεροκεφαλος και ΤΑΠΕΙΝΟΣ. Πρώτα να είσαι άνθρωπος. ΥΓ. Προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων, το τοπικ 'ενημερωση και κινητοποιησεις επι πτυχιω' ανοιξε στις 10/10/2011 απο τη Sylvia Plath και μετεπειτα Isolde ενω η Μyriam το ακολουθησε μετα το 2013..γραφουμε οποτε ειναι αναγκαιο με βαση την επικαιροτητα και τις διαθεσεις μας.
 8. Αυτό για όσους είχαν καταναλώσει το σανό της προηγούμενης κυβέρνησης ότι το άρθρο 16 δεν αναθεωρείται. Με την τροποποίηση αυτή έγινε ένα σημαντικό βήμα καθώς παρακάμπτεται ο ΔΟΑΤΑΠ για αντιστοίχιση προσόντων σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ. ΥΓ. Η ίδρυση ξενόγλωσσων σχολών και τμημάτων με δίδακτρά από τα εγχώρια ΑΕΙ, βάζει τα τελευταία στον ανταγωνισμό με τα ξένα πανεπιστήμια και κολλέγια . Σύντομα το δημόσιο ΑΕΙ (αναλόγως της ζήτησης) θα είναι σε θέση να προσφέρει δύο ειδών εκπαιδευτικές υπηρεσίες: Μία υποβαθμισμένη και δωρεάν ώστε να τηρούνται τα προσχήματα της "δωρεάν παιδείας" και μια σαφώς ποιοτικότερη αφού απευθύνεται σε καλούς πελάτες που πληρώνουν. Γι αυτό πιθανώς δεν υπάρχει μεγάλη πρεμούρα από την κυβέρνηση για διαγραφές αιωνίων φοιτητών αφού είναι εν δυνάμει πελάτες.
 9. ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. (Και ταξιδάκια στις ΗΠΑ για ψώνια)
 10. Τελευταία κυριακάτικη Καθημερινή για το 2019 και ούτε χαραμάδα ελπίδας. Πιο παγερή κι από το ξεροβόρι, ισα-ίσα για να μας φτιάξει τη διάθεση . Δε μασάμε ομως.
 11. Πολύ σημαντικό άρθρο, όχι ακριβώς κατάλληλο για όσους διαβάζουν για εξεταστική αλλά τέλος πάντων ... "Η γνώση δεν είναι πια τόσο σημαντική, τη βρίσκεις. Η κριτική ικανότητα είναι πολύ πιο σημαντική από τη γνώση αυτή τη στιγμή- να μπορείς να αξιολογήσεις τη γνώση." https://www.huffingtonpost.gr/entry/michales-mpletsas-e-epoche-tes-ex ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika -keeses-sten-ekpaideese-echei-teleiosei_gr_5ddd2755e4b0d50f329741ac
×
×
 • Δημιουργία νέας...