Jump to content

ΤρελοΓιαΤρώς

Prominent Members
 • Content Count

  956
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

Όλες οι δημοσιεύσεις από ΤρελοΓιαΤρώς

 1. Αγαπητε Redrum, Για να εχεις 25 μέρες αδειας το χρονο (στο στενο δημοσιο , αλλα δε νομιζω να διαφερουν πολυ αυτα και στο ΕΣΥ), πρεπει να εχεις προυπηρεσια 5 ετων (ξεκινας με 20 και φτανεις τις 25 σε βαθος 5ετιας). Δεν νομιζω όμως οτι τα χρόνια της ειδικότητας μετρανε για να το δικαιουσαι αυτο. Αν δεν μετρανε, τότε σωστα το 2018 δικαιουσαι 21 ημερες (πηρες το 2017 αναλογικα τις μερες με βαση τις 20 που δικαιουσαι ως πρωτοδιορισμενος και με το που μπηκε το 2018 δικαιουσαι για ολο το 2018 21 ημερες). Για το 2019 (22) για το 2020 (23) κτλ... Μην περιμένεις ομως υπεύθυνη απάντηση για το θέμα αν δεν κανεις γραπτό ερωτημα στο τμήμα που αναφερεσαι , καθως και στο τμήμα προσωπικού του νοσοκομειου που εργαζεσαι. Καλη δουλεια!
 2. Go back madame merkel!!! Εμείς θα παίζουμε το ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν!!! Περισσότερα από 80 προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης του τρέχοντος προγράμματος πρέπει να υλοποιηθούν στο διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου 2018 (οπότε θα ζητείται η ελάφρυνση του χρέους), σύμφωνα με το επικαιροποιημένο συμπληρωματικό μνημόνιο που συμφωνήθηκε μεταξύ κυβέρνησης-πιστωτών το περασμένο Σάββατο ορίζεται ρητώς πως τον Μάιο του 2018 η κυβέρνηση θα επισπεύσει τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ώστε να ισχύσει το 2019 αντί του 2020 Τον Μάρτιο του 2018, επίσης, θα θεσμοθετηθεί η εξίσωση των αντικειμενικών τιμών ζώνης των ακινήτων με τις εμπορικές τιμές και θα συγκροτηθεί μια ειδική ομάδα και ένα μόνιμο πληροφοριακό σύστημα για την αναπροσαρμογή τους. Επίσης, δεσμεύεται η κυβέρνηση πως θα κάνει όλες τις αναγκαίες προσαρμογές στον ΕΝΦΙΑ –αυξάνοντας τους συντελεστές ή επιβάλλοντας τον φόρο σε περισσότερα ακίνητα– προκειμένου να εισπράξει το ίδιο ποσό. Τον Μάιο οι αρχές θα θεσμοθετήσουν την προσαρμογή των συντελεστών και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, αν χρειαστεί, με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο, ούτως ώστε να εκδοθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ τον Αύγουστο του 2018. περιώνυμη επενδυτική τράπεζα –που δεν είναι τελικά τράπεζα αφού δεν θα χορηγεί δάνεια– έως τη φορολογική πολιτική, από τις αλλαγές στους νόμους για τις ανώνυμες εταιρείες και για τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων έως την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, από τη συμμετοχή του ΕΦΚΑ στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής έως τις νέες περικοπές των συντάξεων, από το ποιος, πότε και με ποιον τρόπο θα αποφασίσει την επίσπευση της μείωσης του αφορολογήτου ορίου μέχρι το τι θα γίνει με τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας και τη διαιτησία, από τη χρηματοδότηση του ΟΑΣΘ και τα διόδια της Εγνατίας έως την πώληση των συμμετοχών του Δημοσίου σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις και από το χρονοδιάγραμμα στο Ελληνικό έως την παραχώρηση του Θριασίου
 3. Η αποθέωση του κοινωνικού κρατους!! ν. 5 "Ο χρόνος όμως πέρασε, οι ρυθμίσεις αυτές δεν πέρασαν μέσα στο σύστημα taxis και μόλις χθες όπως μετέδωσε ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, οι σεισμόπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να πληρώσουν τις τρεις πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ και για τα «κόκκινα» και τα «κίτρινα» σπίτια τους. Δηλαδή και για αυτά που έχουν πέσει ή είναι ακατοίκητα λόγω ζημιών. Απαντώντας στους κατοίκους της Βρίσας σε τοπική ιστοσελίδα, ο κύριος Βασίλης Τεντόμας επανήλθε επισημαίνοντας ότι «η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ «κόκκινων» και «κίτρινων» κτισμάτων για το 2017 και το 2018 θεωρείται δεδομένη. Απλά θα πληρωθεί τώρα ο ΕΝΦΙΑ όπως υπάρχει στο σύστημα προ σεισμού και θα γίνει μετά συμψηφισμός με επόμενες οφειλές."
×
×
 • Δημιουργία νέας...