Jump to content

Doctor_7

Prominent Members
 • Posts

  2.151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Όλες οι δημοσιεύσεις από Doctor_7

 1. Αν βολεύει με μετρό και ηλεκτρικό, κατεβαίνεις στη Ν.Ιωνία και είναι ένα σκάρτο δεκάλεπτο περπάτημα.
 2. Περιμένω αρκετή ώρα να πέσει η ατάκα: "Φιλαράκοοο, επί Αντρέα ο κοσμάκης έφαγε κρέας, το ξέρεις;" Κανείς;
 3. Έχουν τέτοια ανάγκη τους αγροτικούς για λάντζα και διακομιδές που όποτε και να πας, θα σε περιμένουν στην πόρτα. Απλά καλό είναι να είσαι τυπικός, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Βεβαίωση παραλαβής από ΕΛΤΑ δε μου ζήτησε κανείς. :-)
 4. Είναι κάτι σαν το "υπηρεσιακό σημείωμα" του στρατού. :-P
 5. Ναι, καλά τα θυμάσαι. Στο Στεπ2 έχει φίλτρα τύπου Παθολογία Παιδιατρική Obgyn Ψυψιατρική κλπ κι επιπλέον μπορείς να διαλέξεις από την Παιδιατρική μόνο τις λοιμώξεις ή το GI επίσης μπορείς να επιλέξεις να ξαναδεις μόνο τις λανθασμένες ή τις τελείως unused ερωτήσεις... Και στην Κάπλαν έτσι είναι πάνω κάτω. :-)
 6. Να απαντήσω, επειδή το έκανα πριν 10 μήνες περίπου; Λοιπόν, αν "πάρεις" το Χ αγροτικό στην προσωρινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κι εσύ έχεις αλλάξει γνώμη στο μεταξύ, μπορείς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενστάσεων που ακολουθεί να ΜΗΝ αποδεχτείς αυτή την τοποθέτηση. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε με τη φυσική σου παρουσία είτε με εξουσιοδότηση. Αν αυτό γίνει εγκαίρως, στο μεν αγροτικό πηγαίνει ο πρώτος επιλαχών (αυτός που έχει τα αμέσως λιγότερα μόρια από εσένα) κι εσύ δε χάνεις τα μόριά σου. Clear enough? :-)
 7. Σίγουρα Κώστα τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα αφού έκανες και ειδικότητα εκεί, αλλά νομίζω πρέπει να τονίσουμε ότι όπου μπαίνει η λέξη στρατός υπάρχει και η λέξη βύσμα, γιατί όταν πας στο στρατό με το σταυρό στο χέρι, όταν εσύ θα πηγαίνεις Κόσοβο κι Αφγανιστάν -προβλέπεται- ο βολεμένος "συνάδελφος" θα περιποιείται τραύματα στο Πολεμικό μουσείο! ;-)
 8. Ξέρουμε γιατί θέλουν να το μεταφέρουν το ΚΕΥΓ από την Άρτα;
 9. Αν είσαι φοιτητής ιατρικής τη στιγμή της κατάταξης, 99% θα πας μεν Άρτα στο υγειονομικό, αλλά δε θα πάρεις την ειδικότητα "οπλίτης-ιατρός" ακόμα και 1 επιλεγόμενο να χρωστάς. Θα γίνεις πιθανότατα νοσοκόμος-τραυματιοφορέας (Ν/Τ). Στην Άρτα πρέπει να έχεις αντίγραφο του πτυχίου. Και γενικά είναι προφανώς καλύτερο να χάσεις μια ΕΣΣΟ και να πας στην επόμενη ως γιατρός, παρά να τρέχεις με την ψυχή στο στόμα με τα τελευταία μαθήματα με το ρίσκο να μην τα καταφέρεις. Καλή αρχή νέος.
 10. Ναι, αυτό με τα χωριά με το ίδιο όνομα είναι λίγο πρόβλημα...στην Αρκαδία που έψαχνα εγώ, υπήρχαν 2 με το όνομα "Ελληνικό" και άντε να καταλάβεις ποιο είναι το ζητούμενο γιατί δεν ήταν και κοντά το ένα με το άλλο... Τώρα αν κάποιος δεν αποδεχθεί τη θέση στην οποία διορίστηκε (όπως μου είπαν από την υπηρεσία του υπουργείου που ασχολείται με τα αγροτικά: - αν παραιτηθείς εντός της εβδομάδας των ενστάσεων, που ακολουθεί την προσωρινή έκδοση των αποτελεσμάτων, δεν έχεις κάποια κύρωση. - αν παραιτηθείς μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, μηδενίζονται τα μόριά σου για τις επόμενες προκηρύξεις αγροτικών. Ελπίζω να ξέρανε τι λένε... :-/
 11. Με επιχείρημα όχι της τηλεόρασης, αλλά τη μαρτυρία κάποιου που ανήκει ιδεολογικά στο χώρο αυτό, σου λέω όσο πιο σίγουρα μπορώ, ότι η παρολίγον δολοφονία του Κίττα, τα μπάχαλα, οι μολότοφ, το κάψιμο της σημαίας κλπ δεν έγιναν από άπορους φοιτητές που διαφωνούν για το πρόγραμμα σπουδών της σχολής τους, ούτε από ιδεολόγους υπέρ του ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, ούτε από εργαζόμενους που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.
 12. Σιγά το δύσκολο ερώτημα...άκου "δεν ξέρουμε τι θέλουν οι γυναίκες"...φυσικά και ξέρουμε...Να ασχολούμαστε μαζί τους σε άλλοτε άλλη ένταση, όσο αυτές είναι ξύπνιες... Στα έχει ζαλίσει ποτέ γυναίκα ενώ κοιμάται; ΠΟΤΕ. Μια προφητεία που θα βγει το 2012 λέει επίσης ότι αρέσκονται σε υψηλές IV bolus δόσεις από λέξεις που αρχίζουν από "Π" ( προδέρμ για παράδειγμα...) Δοκίμασέ το και πές μου μετά....
 13. Σοβαρά υπάρχει αυτό το ΦΕΚ...ψάξτε καλύτερα και θα το βρείτε... και τον Καποδίστρια τον έφαγαν λάχανο, γιατί ο κυβερνήτης ήθελε να βάλει εξετάσεις για ειδικότητα, αλλά ο Μαυροχμιχάλης είχε τελειώσει στη Μολδοβλαχία - όπου είχε πεταχτεί επί τη ευκαιρία της επανάστασης - και δεν την πολυπάλευε ούτε καν με τα πολλαπλής. Ας λάμψει η αλήθεια κάποια στιγμή σ' αυτόν τον τόπο...
 14. "Οποιοσδήποτε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μπορεί να ξεκινήσει την ειδικότητά της επιλογής του ως υπεράριθμος σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της αρεσκείας του. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το ενδεχόμενο δύο διαφορετικοί δημοτικοί σύμβουλοι να διεκδικούν ταυτόχρονα την ίδια θέση ειδικευόμενου, οπότε η επιλογή γίνεται με βάση τον αριθμό των σταυρών που οι ενδιαφερόμενοι έλαβον στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση" [ ΦΕΚ 2345/Β/25.03.1821 ]
 15. Ο οπλίτης-ιατρός δε διαθέτει κάποια λίστα φαρμάκων. Θεωρητικά μπορείς να χορηγείς ό,τι σκεύασμα έχεις (ή προβλέπεται να έχεις) στο ιατρείο της μονάδας σου. Αυτά είναι υπεραρκετά και καλύπτουν κυρίως πρωτοβάθμια περιστατικά. Εγώ στην αρχή δεν είχα πρέφα, γιατρό να αλλάξω δε βρήκα...τι να έκανα...πήρα το βιβλίο ασθενών του ιατρείου να δω τι περιστατικά γενικά παίζουν, είδα τις θεραπείες που έδιναν οι προηγούμενοι και πάνω κάτω κινήθηκα στα ίδια πλαίσια...Βρες τα επείγοντα πού είναι κρυμμένα, αδρεναλίνες, κορτιζόνες, επίδεσμοι, ψυκτικά, ράμματα κλπ. για την κακιά την ώρα. :-P Τώρα από περιστατικά, ανάλογα με τη μονάδα... σε γενικές γραμμές θα δεις (και θα αντιμετωπίσεις ή θα πασάρεις στο νοσοκομείο) φαρυγγο-αμυγδαλίτιδο-ιγμορίτιδες, κεφαλαλγίες, διαστρέμματα, κανα θλαστικό αραιά και πού, γαστρεντερίτιδες, καμια σκωληκοειδίτιδα, κύστες κόκκυγα αρκετές, είσφρυση όνυχος στα πόδια,κανα ξένο σώμα στο μάτι, καμια πνευμονία σπάνια...γενικά μη φοβάσαι, ό,τι ξέρεις κάνεις, ό,τι δεν ξέρεις το πασάρεις στην επόμενη μοναδα υγείας που έχει ειδικευμένους στρατιωτικους γιατρούς. Κάνε και μια επανάληψη στο πώς να παίρνεις ένα συντομο ιστορικό & στην κλινική εξέταση πριν πας για να φαίνεται ότι ξέρεις τα βασικά και να εμπνέεις εμπιστοσύνη στους στρατιώτες και να μη σε φωνάζουν butcher στην αναφορά. Γενικά, δε θα σε κατηγορήσει ποτέ κανείς για τίποτα, αν δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι για τους ασθενείς και είσαι τυπικός με τα καθήκοντά σου. Καλή αρχή! :-)
 16. Όπως έχω πει και αλλού, στον ελληνικό στρατό ΟΛΑ γίνονται, ανάλογα το πόσο μεγάλο βύσμα έχεις. Κατά τα λοιπά, αυτό που λες εξαρτάται από το διοικητή σου, από τη μονάδα που θα είσαι αλλά και από τη διαθεσιμότητα γιατρών. Αν πχ είσαι μόνος σου στη μονάδα, δύσκολα θα σε αφήσει διοικητής να φεύγεις χωρίς άδεια και μάλιστα σε τακτική βάση, γιατί κι αυτός θέλει να είναι καλυμμένος ότι αμα τύχει κάτι ιατρικό θα είσαι παρών να επέμβεις. Μιλάω πάντα για στρατό=πεζικό. Για ναυτικό και αεροπορία μπορείς να κάνεις διδακτορικό-μεταπτυχιακό-ειδικότητα και 3 παιδιά.
 17. ηεβωδσ ακδσωβλδσβωλσΒΞΔΛ, δεν ξέρω ποιος είσαι, δεν πολυασχολούμαι καιρό τώρα με το ΓΜ, αλλά άμα λες ότι έκανε η τικ-τακ κάτι επίτηδες εις βάρος σου, σόρρυ, αλλά θεωρώ πιο πιθανό να έβαλε αυτή τις φωτιές στο Διόνυσο... Αν ΈΝΑ άτομο στο ΓΜ έχει προσφέρει απίστευτα, όχι με π@π@ριές και χαζο-πόστ, αλλά με ουσιαστικά για τους φοιτητές θέματα, είναι η τικ-τακ και κανείς άλλος. Αυτά. Φιδάκια.
 18. Χρόνια πολλάααααααααααααααα!!!!!!
 19. Είχε καιρό να ανοίξει τόσο ώριμο τόπικ, που μετά από 4 σελίδες δεν έχει ακόμη ειπωθεί η λέξη ΔΟΑΤΑΠ.
 20. Σοβαρά τώρα είναι πρόβλημα να έχετε κάθε μέρα live sex από τους γείτονες; Ρε πάτε καλά; Υπάρχει καλύτερο soundtrack; Εμένα οι δικές μου γειτόνισσες είναι περί τα 55 και σκούζουν μόνο όταν πλημμυρίσει....η αποθήκη....
 21. Συγχαρητήρια αρχηγέ μου! Σήκωσέ το το τιμημένο! Καλή σταδιοδρομία εύχομαι και ό,τι καλύτερο στη ζωή σου!
 22. Thanx man! You make the neighbourhood proud too!
 23. Ευχαριστώ πολύ ρε Τζακ Μπράουν της ιατρικής! Θα ερχόμουν, αλλά σε αντίθεση με σας, η ομάδα μου διεκδικεί ακόμα κούπες... Υ.Γ. dcool κάτι μου λέει ότι δεν τον διάλεξες κατά λάθος τον ποταμό!
 24. Thanx Nicole! Καλή συνέχεια και για σένα!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.