Jump to content

meteor

Prominent Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

About meteor

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  ha? what is that?!
 1. Εξηγήσου συνάδελφε ! Καλύτερα 2 χρόνια αναμονής εννοείς παρά Τσαμπάο χαχα ! η κατι αλλο που δεν έχω υπόψιν μου;Ανοίγει πραγματικά θέση εκεί...στην "φωλια του δράκου" η απλά ένα παράδειγμα έφερες ;
 2. Αγαπητοί συνάδελφοι έχω προσωπική εμπειρια και γνώση για τα περισσοτερα αγροτικά στην Ηλεία για πολλούς και....διαφορους λόγους. ΄Οποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες θα χαρώ πολυ να τον βοηθήσω! Ερωτήσεις μέσω pm. Αντε και με το καλόοοο
 3. Δεν προκειται να άλλάξει τπτ επι της ουσίας!
 4. Για μένα καλά κάνει ο συνάδελφος,η ευθύνη είναι όλη δικιά του! Επίσης υπεύθυνοι είναι και οι ασθενείς που τον εμπιστεύονται εφόσον δεν χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά το επίπεδο εκπαίδευσης του. Τώρα αν χρειάζεται μέσο για να παρακολουθείς εθελοντικά σε κλινική μου φαίνεται υπερβολικό και μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα για κάποιον που κάνει τέτοια δουλειά και θέλει να βελτιωθεί. Και εγώ αυτό θα έκανα στην θέση του. Ολα τα άλλα ειναι κουβέντες για καταναλωση σίελου!
 5. δλδ δεν μπορεί να κάνει κάποιος διακοπή του αγροτικού με σκοπό να χρησιμοποιήσει το 3 μηνο για την ειδικότητα αλλά πρέπει να τελειώσει την υπηρεσία υπαίθρου για να του αναγνωριστεί. Αυτό φαντάζομαι ισχύει από 16/01/2008 και δεν θα έχει αναδρομική ισχύ γιατί πολλοί από εμάς είχαν καταθέσει το 3 μηνο χωρίς να τελειώσουν αγροτικό και αφού τους αναγνωρίστηκε βάσει των παλαιών "διατάξεων" έκαναν μειωμένο το γενικό μέρος πχ 3μηνες(3μηνη εκπαίδευση αγροτικού)+ 9 παθολογια=1χρονος γενικό μέρος παθολογία και εκκρεμούν οι αιτήσεις τους για το ειδικό μέρος. Άρα θα έχουμε το εξής παράδοξο, ενώ το 3μηνο αναγνωρίστηκε για το γενικό μέρος κινδυνεύει να μην αναγνωριστεί για το ειδικό, Ή κάτι μου διαφεύγει; Μήπως οι εν λόγω συνάδελφοι θα έπρεπε να καταθέσουν στις Νομαρχίες την βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαιθ. σε δεύτερο χρόνο αφού υποχρεωτικά τελειώσουν το αγροτικό; Amanda βοήθησε λίγο σε παρακαλώ
 6. Δεν μπορώ να φανταστώ με ποιό τρόπο το Laser μπορεί να προκαλέσει του τόνου των μυων του κόλπου και τα άλλα τα οποία ισχυρίζονται. Τι άλλο θα ακούσουμε! Ο ευκολος πλουτισμός ή η πείνα(?) έχουν κάνει την ιατρική ορθολογική σκεψη και δεοντολογία να πάνε περιπατο. Η όχι?
 7. Και εγώ μια από τα ίδια....πολυ δύσκολος ο χωρισμός μετά από μακροχρόνια σχέση! Άγγιξες ευαίσθητες χορδές!
 8. I came to bring the stars for you...:)

 9. Ας προσέχουν λοιπόν πάρα πολύ οι αγροτικοί που πηγαίνοντας ψαρομένοι(όπως είπε και ο συνάδελφος) κάνουν τις χάρες των φαρμακοποιών, οι οποιοι εδώ που τα λέμε έχουν αποθρασυνθεί πλουτίζοντας αδικαιολόγητα και ταχύτατα.
 10. Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω. Πράγματι του απολύουν. Εκτός και αν αλλάξει κάτι εντός ημερών οι απολύσεις θα συνεχιστούν.
 11. Αυτό θα πεί δεξιά διακυβέρνηση και αντιλαϊκή πολιτική. Το ρεζουμέ της υποθέσεως χώρις να μας μπερδεύουν οι μπαρούφες που ξεστομίζει(περι των σπουδών των ιατρων και τις καριέρες αυτών....έλεος)ο Αβραμόπουλος είναι: α) ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων τών ιατρών του δημοσίου με ότι συνεπάγεται για τον μισθό και τα λοιπά προνόμια τους. β)μετατοπιση του κόστους περιθαλψης από τα ταμεία στην τσέπη του ασθενούς. Ε λοιπόν ΈΛΕΟΣ και πάλι.
 12. [quote name='valentina667' date='Sep 30 2007, 23:32 ' post='226797' Ειδικότητα χωρίς αμοιβή... Αυτό αποτελεί ιδέα για να λυθούν τα προβλήματα των γιατρών; Αμοιβή χωρίς ειδικότητα γιατί όχι; Εξίσου σουρεαλιστικό, αλλά καθολικά αποδεκτό!
×
×
 • Δημιουργία νέας...