Jump to content

Stelpap

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Stelpap

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εγώ ακόμα δεν το έκανα. .δηλαδή να παραιτηθω γιατί μου είπαν ότι πέρα από μηδενισμό δεν έχω δικαίωμα ούτε να ξεκινήσω ειδικοτητα.τώρα αυτό που λες καλό θα ήταν να το ρωτησεισ αν και έχω την αίσθηση ότι εφόσον δεν έκανες κάτι τότε δηλαδή να ανακαλεσεισ την αίτηση σου και τελικά διοριστηκες μάλλον ανήκεις σε αυτούς που υποχρεωτικά πρέπει να κάνουν πριν την ειδικότητα.
 2. Βεβαίως και θα σας ενημερώσω ακριβώς για την θέση και θα σας πω με λεπτομέρειες προσεχώς. Θα κινήσω πρώτα την διαδικασία και μετά θα πω αναλυτικά περί ποιου αγροτικού πρόκειται και τι ακριβώς αντιμετώπισα.
 3. Ισχύει για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις ότι και καλά αργησανε να το στειλουν κλπ...
 4. Σε περίπτωση που θέλουν να καθυστερησουν το αίτημα μου για αυτό τ λεω.αλλά μάλλον έτσι θα το κάνω! Δηλαδή στο κ υ
 5. Μάλιστα. .σε ευχαριστώ πολύ. Και βέβαια είναι προτιμότερο να το στείλω κατευθείαν στην υπε που ανήκω και όχι στο κέντρο υγείας?
 6. Δηλαδή α την στιγμή που θα την υποβάλω πρέπει καλύτερα να περιμένω ένα διάστημα μέχρι να γίνει αποδεκτή?
 7. Μάλιστα!Σας ευχαριστώ πολυ.αν έχετε και καμιά ιδέα για το αν θα μπορέσω να διεκδικήσω τη θέση μου στην ειδικοτητα όταν ανοίξει πείτε μου!!!:)
 8. Μέχρι να γίνει αποδεκτή είμαι υποχρεωμένη να μεινω δηλαδή? Και επίσης έχεις ιδέα μήπως μπορέσω να ξεκινήσω ειδικοτητα χωρισ να χρειαστεί να το κάνω πριν το αγροτικο?
 9. Να κανω παιδια please μια ερωτηση.Παραιτηση υποβάλω πως και σε ποιόν? Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει δεκτή? Και τι είναι καλύτερο να δηλώσω σχετικά με τουσ λόγους αποχώρησης? Και πόσες μέρες δηλαδή μπορεί να κρατήσει η διαδικασία?
 10. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι εύκολο να μου πεις που ακριβώς εχεισ γράψει για το θέμα να δω μήπως βγάλω άκρη!
 11. Καλησπέρα συνάδελφοι! Διαβάζω διάφορα posts που έχουν γίνει και νομίζω είναι αρκετά βοηθητικά για να κατατοπιστουμε κι εμεισ οι καινούριοι. Είμαι σε Π.Ι αγονο που απέχει 10 λεπτά δια της θαλασσας από το κ.υ.τα μέσα πενιχρα.είμαι μόνη με εξαίρεση τισ πρωινές ώρες του ιατρείου που έχω και μια νοσηλευτρια.Θέλω αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με την διαχείριση των περιστατικών που κρίνω ότι είναι επειγοντα.Είμαι υποχρεωμένη να τα συνοδευσω ανάλογα με το πως κρίνω εγώ κάθε φορά η δεν πρέπει να αφήσω ακαλυπτη τη θέση πίσω μου έστω και λίγο?Να σημειωθεί ότι η πληροφορηση από το κ.υ είν
 12. Μάλλον φταίει η δική μου διατύπωση όντως. .Αυτό που με νοιάζει είναι αν μπορώ να αποδεχτώ το διορισμό για ειδικοτητα όταν έρθει. .και να παρατήσω στη μέση το αγονο αγροτικο με δεδομένο ότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να κάνω αγροτικο πριν την έναρξη ειδικότητας. Ελπίζω να το διατύπωση καλύτερα! :)σε ευχαριστώ για την έγκαιρη ανταπόκριση κιολασ
 13. Καλησπέρα από εμένα! !διάβασα αυτά που αναφέρατε στα προηγούμενα και θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω αν λόγω ειδικότητας διακόψω αγονο αγροτικο μετά η διαδικασία ποια θα είναι για τους μήνες που υπολειπονται?εγώ ανήκω σε αυτούς που δήλωσαν στην τωρινή προκήρυξη του Φλεβάρη και λίγο μετά την αλλαγή του νομού περί αγροτικού πριν την ειδικότητα αλλά εγώ δυστυχώς ανήκω σε αυτούς που πρέπει να κάνουν αγροτικο πριν το διορισμό. Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καν δικαίωμα ν φύγω? Σας ευχαριστώ !!
 14. Lina G σ ευχαριστώ πολύ !
 15. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι περιθώριο υπάρχει μέχρι να σταλεί η συστημένη επιστολή σπίτι. Γιατί έχει βγει ο διορισμός μου για την τρέχουσα προκήρυξη αλλά ακόμα επιστολή δεν έχει έρθει. Αλλά άτομα έχουν ήδη ξεκινήσει και μου κάνει εντύπωση που ακόμα εμένα δεν έχει έρθει. Έχω ελέγξει τη διεύθυνση που έχω δηλώσει και είναι σωστή. Όποιος μπορεί να μ διαφωτίσει!!Ευχαριστώ! !!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.