Jump to content

greeneyes

Prominent Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από greeneyes

 1. Προσπάθησα ειλικρινά να διαβάσω όλα τα post προσεκτικά. Δεν τα κατάφερα. Το στομάχι μου ανακατεύεται όταν βλέπω να χύνεται τόσο μελάνι πάνω στην προπαγάνδα για το θάνατο ενός νεαρού. ΦΤΑΝΕΙ! Το γεγονός είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε. Και η αιτία θανάτου ήταν ο φανατισμός. Το αν είναι ο φανατισμός του αστυνομικού ή ο φανατισμός των νεαρών μου είναι αδιάφορο. Το πιθανότερο να είναι και τα δύο. Εδώ όμως εσείς, ως διανοούμενοι της δεκάρας, σκυλεύετε πάνω σε ένα θάνατο για την υπεροχή των όποιων "ιδεών" σας. ΦΤΑΝΕΙ! Μην ψάχνετε πολύ για τους ηθικούς αυτουργούς. Εσείς είστε.
 2. greeneyes

  Π.Α.Ο.Κ

  3 τα τεμάχια Γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ............
 3. Από ότι θυμάμαι, κανονικά, στον στρατό οι ειδικευμένοι ιατροί τοποθετούνται απ' ευθείας σε νοσοκομείο ως πρώτη μετάθεση. Λέω κανονικά γιατί πολλά γίνονται με τις μεταθέσεις. Αν πάντως είσαι αναισθησιολόγος, λογικά θα πας σε στρατιωτικά νοσοκομεία που έχουν χειρουργεία. Πρόσεχε, γιατί πολλά ΣΤΕΠ αποκαλούνται από φαντάρους και στελέχη νοσοκομεία ενώ δεν είναι και φυσικά δεν έχουν χειρουργεία. Τα μόνα χειρουργεία που κάνουν είναι θλαστικά τραύματα (!!!!) Δεν ξέρω να σου πω για τα ΚΙΧΝΕ, αν δηλαδή τα χειρουργεία τους λειτουργούν. Για κάθε ενδεχόμενο πήγαινε πρώτα στο στρατολογικό γραφείο
 4. Δική μου άποψη είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε όλοι μας τη περαιτέρω υποβάθμιση της ιατρικής μας εκπαίδευσης. Μην ξεχνάτε ότι δεν ανταγωνιζόμαστε μόνο μεταξύ μας αλλά και με τους αντίστοιχους Ευρωπαίους γιατρούς οι οποίοι ήδη έχουν καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης από εμάς. Να μην συμβάλλουμε στη μεγέθυνση του χάσματος! Όπως και να έχει αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι μόνο ο χρόνος αναμονής και ο χρόνος ειδίκευσης αλλά και η ποιότητα ειδίκευσης. Και η ποιότητα της ειδίκευσής μας είναι παράμετρος κεφαλαιώδους σημασίας.
 5. Αν δεν παραδεχτούμε και δεν αξιολογήσουμε σωστά έναν άνθρωπο και συμφοιτητή μας ο οποίος κατάφερε να πετύχει ότι πέτυχε με τη δουλειά του τότε δεν θα είναι ο γιαλός στραβός. Εμείς θα αρμενίζουμε στραβά. Αν αντί να έχουμε σωστά πρότυπα, καννιβαλίζουμε, τότε δίνουμε στους νεώτερους συναδέλφους λανθασμένα μηνύματα. Αν δεν αναγνωρίζουμε τις αξίες τότε πως να ζητήσουμε οι άλλοι να αναγνωρίσουν τη δική μας; Φυσικά και υπάρχουν και άλλες απόψεις. Όμως είναι νομίζω κοινά αποδεκτό πως δεν δέχονται εκεί τον κάθε "φίτσουλα" αλλά κάνουν μια πολύ γερή διαδικασία επιλογής. Δεν θεωρείτε κανένας άξ
 6. Την Αμάντα την έχει καταλάβει ιερή αγανάκτηση. Τώρα εγώ τι να της πω; Ότι έχει άδικο; Δυστυχώς έχει δίκιο. Και αυτά που αναφέρει, σε όσα τουλάχιστον ήμουν ακόμα στη σχολή, όντως συνέβησαν. Και αν έχουμε φτάσει στο σημείο να αμφισβητούμε την επιστημονική επάρκεια του συγκεκριμένου συμφοιτητή μας που έχει φύγει για την άλλη μεριά του Ατλαντικού ,τότε έχουμε φτάσει σε έσχατο βάθος ξεφτίλας. Και για τον συγκεκριμένο πάλι, καλύτερη συστατική και καλύτερο βύσμα από τις δημοσιεύσεις του δεν υπάρχει. Αμφιβάλλω πάρα πολύ αν τα "τσακάλια" που μείναν γλύφοντας για τη "φιλία" των καθηγητών
 7. Ιωάννα, Χρόνια πολλά. Γράψτε ύμνους και δοξάστε τη ΘΕΑ του Greekmeds. Όπου και να γράφεις πάντα θα σε ακολουθώ, Για σενανε σερφάρω, για τα ΦΕΚ σου μόνο ζω ΟΟΟΟΟ Ιωάννα, έχω εσένα μεσ' το μυαλό!!!!!!! Αετοί της κλάσης 1996 Ιωαννίνων το καθήκον σας καλεί. Μέλη του Greekmeds, ιερή υποχρέωση έχετε σήμερα. Ευχές τώρα όλοι στη AMANDA!
 8. Νομίζω ότι στην τελική είσαι η γυναίκα που ψάχνει ο James Bond. Άσε το forum και κάνε καριέρα στο Hollywood. Αν δεν σε πάρουν εκεί, τότε θα σου κάνουμε δώρο καινούριο laptop fabricated by Q. Live and let agent 007 melt in despair.
 9. Έχεις σκεφτεί ποτέ όσο μεγάλη είναι η διαδικασία για να γίνεις αορατός; Πρέπει να σύρεις τον κέρσορα του mouse όλον τον δρόμο μέχρι το log in, μετά να περιμένεις να εμφανιστεί η σελίδα για το user name και το password και μετά να περιμένεις να μπείς μέσα. Και μετά log in as invisible; Κι αν στο user name κατα λάθος πατήσεις το enter, τότε φτου κι απ΄την αρχή. Άτιμη ζωή μας πέταξες στου forum την άκρη, μας αδίκησες. Ε, όχι! Δεν είναι δυνατόν να είναι η ζωή μας τόσο δύσκολη εν έτει 2007. Πού είναι το κράτος; Τι κάνει η πολιτέια; Που είναι ο Μπιλ Γκειτς να τον γιαουρτώσουμε που μ
 10. Εντάξει ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο με τους Σοφάδες. Δεν είναι πια και τόσο απελπιστικά τα πράγματα. Εγώ εκεί έκανα αγροτικό και ξέρω και τις συνθήκες και τα προβλήματα. Είχαμε όμως καλές σχέσεις και μεταξύ μας και με το μόνιμο προσωπικό και ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα. Εγώ έφυγα από το Κ.Υ.Σ με καλές αναμνήσεις ή τουλάχιστον περισσότερες καλές παρά κακές. Ύστερα, ένα τελευταίο μήνυμα για τους μυημένους: God created KYS to train the faithful. Ο Θεός έφτιαξε το ΚΥΣ για να εκπαιδεύσει τους πιστούς.
 11. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή της ειδικότητας. Το ενδιαφέρον Η αγορά εργασίας Η δυσκολία της ειδικότητας Οι φιλοδοξία και πολλά άλλα Υπάρχει και ένας παράγοντας που πολλοί από εμάς τον ξεχνούν. Η ποιότητα ζωής. Δεν είναι όλοι για να ξυπνουν μέσα στα άγρια χαράματα, να πολεμούν να κρατήσουν στη ζωή ετοιμοθάνατους και να είναι όλο το 24ωρο stand-by. Για το λόγο αυτό μην ξεχνάς και αυτόν τον παράγοντα.
 12. Στις αρχές Δεκεμβρίου του 1994 μέσα σε ένα γήπεδο που ήθελε πάθος με τη λάσπη, η ΑΣΑ κέρδισε τον Ολυμπιακό με γκολ του Μίλος Άνισιτς στο 9ο λεπτό μετά από γκέλα του Παχατουρίδη και του Τοχούρογλου. Η ομάδα μας γράφει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της. Φανταστική ήταν η εμφάνιση του Καραλίδη.
 13. greeneyes

  Π.Α.Ο.Κ

  Δεν σε αδικώ, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ. Είμαστε οι τρελοί του χωριού, εμείς που δεν γουστάρουμε να μας παίζει η διαιτησία. Είμαστε εμείς που έχουμε μάθει στις ήττες και στις φτώχειες γιατί είμαστε ομάδα με άποψη. Δεν θέλουμε πρωταθλήματα της πλάκας και της σφυρίχτρας. Τα 2 που πήραμε ήταν πεντακάθαρα. Ακόμα και έτσι όπως είμαστε, η ομάδα μας έχει χαρίσει και χαρές και λύπες. Το γράφει και ο τίτλος του τόπικ, το σύνθημα που μας εκφράζει. ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
 14. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι, το θέμα της κατάργησης των εκλεκτορικών σωμάτων είναι αυτό που πραγματικά πονάει τις παρατάξεις γιατί έτσι όλοι χάνουν τον παρασκηνιακό τους ρόλο. Και όλοι χωρίς εξαίρεση είναι μέσα στο χωρό. Και όλοι ανεξαιρέτως χορεύουν.
 15. greeneyes

  Π.Α.Ο.Κ

  Το ελληνικό μοντέλο διοίκησης θριαμβεύει. Στον φετινό ΠΑΟΚ η πολιτική είναι: Πρόεδρος δεν υπάρχει, Λεφτά δεν υπάρχουν, Παίξτε για τη μεταγραφή σας. Τώρα που έφυγε ο Γούμενος να δούμε αν θα αναπνεύσει η ομάδα.
 16. Ως συνήθως ξεφεύγετε από το κυρίως θέμα και ασχολήστε με άσχετα πράγματα. Αν αυτό που σας ανησυχεί ως φοιτητές είναι οι άμισθοι ειδικευόμενοι τότε ψάξτε να βρείτε λύσεις για να προχωρήσεται ενωμένοι και πετάξτε τις κομματικές σας ταυτότητες και τις "ιδεολογικές" σας τοποθετήσεις στα σκουπίδια, εκεί όπου πραγματικά ανήκουν. Το "φοιτητικό" κίνημα, έτσι τουλάχιστον όπως έχει καταντήσει, οφείλει έστω για μια φορά να κάνει αυτοκριτική και να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν βέβαια θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του στους φοιτητές. Το θέμα των εξετάσεων τέθηκε επί τάπητος πολλές φορές από
 17. Happy birthday to you Πιάνεται ή έφαγα άκυρο;
 18. greeneyes

  Π.Α.Ο.Κ

  Ναι, είμαστε κάφροι συνολικά. Αλλά ποιάς ομάδας τα χουλιγκάνια δεν είναι κάφροι. Άπειρα τα παραδείγματα από όλες τις ομάδες, ακόμα και από τις μικρές. Ακόμα και στην Καλαμαριά έχουν γίνει επεισόδια. Πέρναγα κοντά από μια κλούβα των ΜΑΤ σε κάτι πορείες στην Αθήνα και άκουσα τους πιτσιρικάδες να λένε "ποπο.... τόση αστυνομία δεν έχει ούτε στο γήπεδο ρε μαλ..." Εκεί φτάσαμε. Το πρόβλημα δεν το έχει ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Άρης ούτε ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι γενικότερο. Και φοβάμαι ότι κανείς δεν θέλει να το πειράξει.
 19. Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα.
 20. greeneyes

  Π.Α.Ο.Κ

  Αήττητοι στα δύο ντέρμπι της αρχής της σεζόν. Ε, πάλι ο ΠΑΟΚ θα μας τρελλάνει. Είμαστε τελικά ομάδα για τα δύσκολα.
 21. Τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Χρήστος Κυριαζής. Που τον θυμήθηκα ο άτιμος ???????
 22. 1.Μεγάλη φάση. Παλιό τηλεπαιχνίδι με τον Χάρη Ρώμα!!!!! 2.Η μεγάλη απόδραση των έντεκα. Ταινία με τον Πελέ, τον Αρντίλες, τον Μαΐκλ Κέιν, τον Μπόμπι Μουρ και τον πολύ μεγάλο Συλβέστερ Σταλόνε.. Στο τέλος ο Ρόκι πιάνει το πέναλτι.
 23. Μείωση ναι, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται αφού θα κάνουμε παραπάνω από 5 8ωρα την εβδομάδα. 5*8=40. Μέχρι τις 58 ώρες την εβδομάδα λείπουν άλλες 18. Με κυκλικό ωράριο θα κάνουμε περίπου 7 οκτάωρα την εβδομάδα. Αυτό ,το 58ωρο δηλαδή, χρειάζεται αναπροσαρμογή του βασικού μας μισθού. Ή να γίνουμε κάτι σαν ωρομίσθιοι.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.