Jump to content

veterinarian

Prominent Members
 • Posts

  1.074
 • Joined

 • Last visited

Posts δημοσιεύτηκε από veterinarian

 1. Ρε εσείς, σταματήστε να μαλώνετε!! Έλεος δηλαδή. Όλα διορθώνονται με εύκολο και δημιουργικό τρόπο και το συγκεκριμένο ποιήμα μπορεί να γίνει με τη μία masterpiece!!!

  Κράτα τον μου σφιχτά στο χέρι

  να νιώθω την ζεστασιά σου

  και την αγάπη σου για μένα

  μέσα από τους χτύπους της καρδιάς σου..

  Κράτα τον μου σφιχτά στο χέρι

  ώστε μέσα από αυτόν

  να σε διαπερνάει η αγάπη μου

  για πάντα όσο θα ζω..

  Κράτα τον μου σφιχτά στο χέρι

  και μην τον αφήνεις ούτε λεπτό

  γιατί είσαι για μένα

  ότι πιο πολύτιμο έχω και αγαπώ..

  Και μετά από αυτή την εικαστική παρέμβαση, γιατί τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί??

 2. <h1 class="black-h1">Φθηνή κρέμα «σιδερώνει» τις ρυτίδες του προσώπου </h1> <h2 class="subtitle-h2">Ερευνα έδειξε ότι πραγματοποιεί τις υποσχέσεις για αντιρυτιδική δράση </h2> Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

  ΛΟΝΔΙΝΟ Μορφή παροξυσμού έχει προσλάβει στη Βρετανία η ζήτηση για μια νέα αντιρυτιδική κρέμα που κάνει σήμερα την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων. Πρόκειται για την κρέμα Νο 7 Ρerfect and Ρrotect της γνωστής αλυσίδας φαρμακείων Βoots, η οποία αποτελεί το πρώτο αντιγηραντικό προϊόν ευρείας κατανάλωσης που γίνεται αντικείμενο αξιόπιστης μελέτης και κλινικών δοκιμών. Την έρευνα διεξήγαγαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι η κρέμα- η οποία κοστίζει πολύ φθηνά για το είδος της (μόλις 22 ευρώ)- πραγματοποιεί όσα υπόσχεται και έχει αντιρυτιδική δράση.

  Οι ερευνητές μελέτησαν τη δράση της κρέμας σε εθελοντές για διάστημα έξι μηνών και διαπίστωσαν ότι μπορεί και «σιδερώνει» το 43% των ρυτίδων του προσώπου. Οι 60 εθελοντές (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας 40-80 ετών που έλαβαν μέρος μοιράστηκαν σε δύο ομάδες: όσοι ανήκαν στην πρώτη χρησιμοποιούσαν τη «θαυματουργή» κρέμα ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποιούσαν μια απλή ενυδατική κρέμα. Εκείνοι που χρησιμοποιούσαν τη Νο 7 εμφάνιζαν βελτίωση σε ποσοστό 43% ενώ η βελτίωση σε εκείνους που χρησιμοποιούσαν την άλλη κρέμα μετά βίας ξεπερνούσε το 20%. Η νέα κρέμα αποτελεί βελτιωμένη έκδοση μιας κρέμας που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και περιέχει πλήθος συστατικών ανάμεσα στα οποία σιλικόνη, αντιοξειδωτικά και λιπο-πενταπεπτίδια. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι η συχνή χρήση της Νo 7 αύξανε την παραγωγή φιμπριλίνης ενώ παράλληλα εξομάλυνε τις έντονες ρυτίδες.

  Η ανακοίνωση των ερευνητών προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών σε βαθμό τέτοιον ώστε να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα της αλυσίδας από άτομα που ήθελαν να την προμηθευτούν. Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι ότι οι ανυπόμονοι υποψήφιοι πελάτες μόλις έμαθαν ότι η νέα κρέμα θα κυκλοφορήσει τελικώς σε λίγα 24ωρα εξαφάνισαν από τα ράφια το προηγούμενο «μοντέλο» της κρέμας. Εχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει τώρα που θα κυκλοφορήσει η νέα κρέμα.

  arrow%20down.gif

  BOOTS

 3. Τελευταία νέα:

  Όπως ακούστηκε από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές οι εφημερίες θα πάψουν να φορολογούνται αυτοτελώς με 20% και θα μπουν στις βασικές αποδοχές των ιατρών, με συνέπεια να φορολογούνται με 37% ή να φορολογούνται με άλλο συντελεστή μεταξύ 30-35%.

  Το ίδιο θα ισχύσει και για το επίδομα βιβλιοθήκης.

  Αν ισχύσει αυτό, τότε το εισόδημα ειδικών και ειδικευόμενων θα είναι μικρότερο από πέρισυ και πριν την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου.

  Απ'ότι ακούγεται το νομοσχέδιο που θα εμφανίζει τις νέες ρυθμίσεις θα παρουσιασθεί τον Ιούνιο. Ο λόγος είναι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα το έδαφος και το ότι οι εφημερίες με το νέο μισθολόγιο έχουν υπολογισθεί να καταβληθούν στις αρχές Ιούλιου.

  Προβλέπεται πολύ θερμό καλοκαίρι.

 4. Είναι όπως τα λέγαμε. Αποφασίστηκε να πάρουν απόφαση μετά την τελική συζήτηση επί των άρθρων και την ψήφισή του.

  Το κλίμα είναι όπως το περιέγραψα πριν.

  Έχουν φύγει από την κλαδική σύμβαση της 1ης Δεκεμβρίου και περιμένουν να δώσουν την ΑΠΟΛΥΤΗ συγκατάθεσή τους στο νομοσχέδιο Αβραμόπουλου.

  Τα υπόλοιπα είναι πίπες μπλε...

  Διαδικαστικά τώρα, την Τετάρτη μετά την Καθαρά Δευτέρα θα συγκληθεί το συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ, για να δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στον Αβραμόπουλο.

  Μια μέρα πριν θα συγκληθούν σε όλα τα νοσοκομεία συνεδριάσεις των Ενώσεων ιατρών για να πάρουν αποφάσεις.

  Οι αποφάσεις των Ενώσεων έχουν μόνο το χαρακτήρα πίεσης στα 27 μέλη της ΟΕΝΓΕ που θα ψηφίσουν.

  Η πλειοψηφία του 51% του συμβουλίου είναι αυτή που θα αποφασίσει.

  Αν και θα υπάρχει αυτή η συγκατάθεση από την ΟΕΝΓΕ, παρόλα αυτά δεν θα μπορεί, τουλάχιστον νομικά και στα χαρτιά, να υποχρεωθεί κανένας να κάνει αν δεν θέλει παραπάνω από 2/4 εφημερίες. Η απόφαση όμως της ΟΕΝΓΕ θα δυσκολέψει αφάνταστα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι γιατροί να το πετύχουν αυτό.

  Και η κατρακύλα δεν αφορά τόσο τα μισθολογικά, αλλά κυρίως τα θεσμικά αιτήματα.

 5. Σε καμμιά ώρα περίπου, αν και κατά 95% ισχύουν τα παραπάνω. Κι αυτό αν το επιτρέψει η dial-up σύνδεση!

  @ Clemence: Μπορείς να μην ακολουθήσεις την κλαδική που θα υπογράψει η ΟΕΝΓΕ, αλλά θα είναι πιο δύσκολο και θα πρέπει να το κάνεις ατομικά μέσω νομικών διαδικασιών και μπορεί να σε κάνουν αρκετούς εκβιασμούς.

  Τώρα, αν όμως παρθεί απόφαση από την Ένωση ιατρών του νοσοκομείου σας να μην ακολουθήσετε τις αποφάσεις της ΟΕΝΓΕ, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.

 6. ok, απλά κατάλαβα πως ήταν κάποιου είδους μομφή για το συγκεκριμένο forum greekmeds πως δεν το δημοσίευσε κάποιος γιατί τον "βόλευε να το θάψει".

  Για το ygeianet.gr αναφέρομαι!

 7. Ρε Τάσο, αυτά είναι σχόλια δικά μου!! Και τα λέω επειδή τους έστειλα το συγκεκριμένο λινκ όταν το ανακάλυψα για να το δημοσιοποιήσουν.

  Πιο αληθινή εικόνα απ'αυτή για το τι συμβαίνει, δεν διάβασα ως τώρα στις "δακρύβρεχτες" και "αγωνιστικές" επιστολές διαφόρων ειδικευμένων συνδικαλιστών.

  Όσο για την Clemence έχει δίκιο. Δυστυχώς για τους 30ρηδες και άνω επικουρικούς τα πράγματα είναι χειρότερα. Όσο είσαι ειδικευόμενος έχεις την ηλίθια ελπίδα πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Όταν τελειώνεις όμως, ούτε κι αυτή σου έχει μείνει πια.

 8. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβει υπόψη του κανείς, είναι πως δεν πρέπει κανείς να σκέφτεται μόνο τις κομματικές πεποιθήσεις των εμπλεκομένων, επειδή πρόκειται να βρεθεί προ εκπλήξεως. Υπάρχουν πάντα προσωπικές επιδιώξεις και προσωπική προβολή.

  Άλλο ένα είναι πως δεν καίγονται ιδιαίτερα - ως καθόλου- για τους ειδικευόμενους και η όποια αλλαγή θα γινόταν, χωρίς να χρειάζεται να χωθεί κανένας ειδικός και να βγάζει μόνος του "κουπί" στις εφημερίες. Κι αυτό ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας εξαρχής.

  Κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν προκαλεί έκπληξη που επιμελώς "θάφτηκε" η παρακάτω επιστολή που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στο ΒΗΜΑ και δεν αναρτήθηκε ποτέ, ούτε δημοσιοποιήθηκε σε ιατρικά fora, παρόλο που για παράδειγμα το συγκεκριμένο site στο οποίο αναφέρομαι, φημίζεται για την ολοκληρωμένη ενημέρωση που προσφέρει. Μάλλον δεν τους βολεύει αυτή η αλήθεια φαίνεται.

  Την ξέθαψα από το ΒΗΜΑ στις 20 Φλεβάρη και στο παρακάτω λινκ

  Η ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ

  Την έχει γράψει ένας συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη και περιττό να πω πως συμφωνώ απόλυτα μαζί του!

  «Η άθλια ζωή ενός γιατρού»

  Λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος της παρακάτω επιστολής,κατ΄ εξαίρεσιν δεν δημοσιεύουμε τα πλήρη στοιχεία του επιστολογράφου,σεβόμενοι την επιθυμία του.

  Αυτή τη στιγμή συζητείται στη Βουλή το κουτσουρεμένο νομοσχέδιο Αβραμόπουλου, που αφορά τις εφημερίες και άλλα θέματα των γιατρών του ΕΣΥ. Κι αυτή εδώ είναι η εξομολόγηση ενός γιατρού που κουράστηκε να ελπίζει και ντρέπεται για την ιδιότητα και το επάγγελμά του. Και δεν μιλάω για τους γιατρούς που χρηματίζονται με τα φακελάκια, ούτε για τους... αγνούς συνδικαλιστές μας, που έχουν βλέψεις μόνο για την πολιτική τους αποκατάσταση. Μιλάω για το υπόλοιπο 90% των φουκαράδων που περιμένουν να ζήσουν. Και δεν αναφέρομαι σε χρήματα και μισθούς, επειδή αυτό δεν είναι το ζητούμενο! Είμαστε η μόνη κατηγορία εργαζομένων που δεν ζητούν χρήματα, παρά μόνο χρόνο για να ζήσουν! Κι αυτό επειδή τόσα χρόνια μάς αναγκάζουν να ζούμε σαν ζώα ζευγμένα στο μαγγανοπήγαδο. Πώς να το πει κανείς, όταν μας αναγκάζουν να δουλεύουμε 100-120 ώρες τη βδομάδα; Και επειδή δεν καταλαβαίνει κανένας τι ακριβώς σημαίνει αυτό, δείτε τι εννοώ:

  Να μπαίνεις Δευτέρα στις 8 το πρωί και να δουλεύεις ως την Τρίτη το απόγευμα. Να ξαναμπαίνεις Τετάρτη στις 8 το πρωί και να δουλεύεις πάλι αδιάλειπτα, ως την Πέμπτη το απόγευμα στις 4. Να πηγαίνεις για το πρωινό 8ωρο της Παρασκευής. Το Σάββατο για έναν... παράξενο λόγο να μη δουλεύεις. Και την Κυριακή να ξαναπηγαίνεις, όταν όλος ο κόσμος κοιμάται ακόμη, στις 9 το πρωί, για να ξαναδουλέψεις ως τη Δευτέρα το απόγευμα στις 4. Και όλο αυτό να συνεχίζεται κάθε εβδομάδα, και τις 52 εβδομάδες του χρόνου... Και επειδή ύστερα από τόσα χρόνια το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο άνθρωπος, έγινε επιτέλους νόμος πριν από τρία χρόνια και στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό δίκαιο, που λέει ότι για να προστατευθούν οι γιατροί, αλλά κυριότερα οι ασθενείς από πιθανά μοιραία λάθη-παραλείψεις γιατρών κατά τη διάρκεια της εφημερίας τους, λόγω της αναμενόμενης υπερκόπωσης, οι γιατροί δεν πρέπει να δουλεύουν πάνω από 48 ώρες τη βδομάδα. Και τι κάνει το υπουργείο Υγείας πάνω σ΄ αυτό, εδώ και τρία χρόνια που ασχολείται με το θέμα; Ενα μεγάλο τίποτα. Απλά λέει «δουλέψτε όπως και πριν», κάνοντας την ανάγκη του ασθενούς φιλότιμο και ωθώντας τον κόσμο να στραφεί στα ιδιωτικά θεραπευτήρια, πληρώνοντας αδρά για τις υπηρεσίες τους. Κι αν αναρωτιέστε πόσα βγάζουν οι... καλοπληρωμένοι γιατροί από τις τόσες ώρες εφημεριών, τότε κρατηθείτε γιατί για κάθε ώρα εφημερίας ο γιατρός αμείβεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 4,3 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη αμοιβή κάθε άλλου δημοσίου υπαλλήλου (που των περισσοτέρων είναι μόνο στα χαρτιά!) είναι 27 ευρώ. Δεν θέλουμε όμως χρήματα... Θέλουμε μόνο τη ζωή μας, όπως δεν έχουμε καταφέρει να τη γνωρίσουμε ακόμη... Εχω δικαίωμα μόνο για μία ζωή και θέλω επιτέλους να μου δοθεί το δικαίωμα να τη ζήσω...

  Με εκτίμηση, ένας 38χρονος ειδικευόμενος γιατρός της Θεσσαλονίκης...

 9. Και τα τελευταία νέα απο τη συνεδρίαση της ΟΕΝΓΕ, που συνεχίζεται ακόμα:

  Με εξαίρεση τις φωνές λίγων αξιόλογων ανθρώπων που λένε το αυτονόητο, πως δηλαδή υπάρχει κλαδική σύμβαση και αυτή θα πρέπει να ψηφιστεί στο κοινοβούλιο, οι υπόλοιποι έχουν συμφωνήσει με τον Τσούκαλο. Η μοναδική αντίθεσή τους βρίσκεται στο ότι δεν θέλουν να δώσουν το ΟΚ από τώρα στον Αβραμόπουλο, επειδή φοβούνται πως κατά τη συζήτηση κατά άρθρο θα αλλάξει το νομοσχέδιο και θα το κάνει ακόμη χειρότερο. Έτσι μάλλον θα ψηφίσουν για να πάρουν απόφαση μετά την κατάθεση και τελική παρουσίαση-νομοθετική επικύρωση του νομοσχεδίου.

  Κατά τα άλλα συμφωνούν και πανηγυρίζουν και σκέφτονται επικές σκηνές όπου θα τους σηκώνουν στα χέρια ζητωκραυγάζοντας από έκσταση και λατρεία πλήθη γιατρών, ενώ νεαρές και καλλίπυγες αγροτικίνες και ειδικευόμενες, θα τους βάζουν στην τσέπη χαρτάκια με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου και θα τους γδύνουν, με όλο νόημα, λάγνες ματιές.

 10. Σύμφωνοι. Κάνω λάθος. Όμως τί διαφορετικό λέμε; Πού είναι το λάθος;

  edit: Δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση σε κάποιους διαπραγματευτές για νέα σύμβαση; Αλλιώς, πώς θα γίνει η νέα σύμβαση; Ποιοί θα μετέχουν και από ποιούς θα οριστούν; (εκτός αν εννοείς ότι ένα ΔΣ έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση να διαπραγματεύεται ό,τι θέλει - γιατί τότε δεν την είχε και πριν;)

  Απαντήσεις:

  1) Όχι δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση σε κάποιους διαπραγματευτές για νέα σύμβαση. Το ρόλο αυτό έχει το συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ, με τη μορφή της πλειοψηφίας.

  2) Ποιο πριν είχε επικρατήσει μεγάλο μπάχαλο, επειδή δεν είχε καταφέρει να πάρει ο Τσούκαλος την πλειοψηφία που χρειαζόταν στο σχέδιο του, όπου έδινε γη και ύδωρ στον Αβραμόπουλο για να κάνει ότι θέλει. Τότε λόγω της αντίδρασης, σύρθηκε σε έκτακτο συνέδριο, όπου ψηφίστηκε ο σχηματισμός της διαπραγματευτικής ομάδας, για να έρθει σε συμφωνία με το Υπουργείο.

  Τώρα απλά με τη πλειοψηφία θα καταφέρουν να δώσουν το πράσινο φως στον Αβραμόπουλο για να κάνει ότι θέλει, ενώ οι ίδιοι θα εμφανιστούν ως οι μαχόμενοι και κερδισμένοι υπέρμαχοι των δίκαιων αγώνων των γιατρών.

 11. Off the record...:

  Επειδή ότι είδους νομοσχέδιο περάσει από τη Βουλή και είναι διαφορετικό από την κλαδική σύμβαση που υπεγράφει την 1η Δεκεμβρίου, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ να κάνουν πάνω από 2 και 4 εφημερίες.

  Κι επειδή παρόλο που δίνουν "εντέλλεσθε" για παραπάνω εφημερίες, με την ελπίδα να αργήσουν να εκδικασθούν οι αγωγές και μέχρι τότε να έχει τελειώσει το ζήτημα, ξέρουν πως μπορεί να βρουν σοβαρά το μπελά τους δικαστικά.

  Κι επειδή πιστεύουν πως κάποιοι "συγκεκριμένοι" σύντροφοι θα τους βοηθήσουν, αν θέλουν να πολιτευτούν ή να καταλάβουν διάφορες καλοπληρωμένες θέσεις σε Οργανισμούς...

  Τη Δευτέρα μάλλον θα προσπαθήσουν να περάσουν την ιδέα πως η πρώτη σύμβαση θα πρέπει να ακυρωθεί και να υπογραφεί δεύτερη, με τους όρους του νομοσχεδίου που καταθέτει ο Αβραμόπουλος και ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ και σαν μοσχάρια στο αλέτρι.

  On the record :

  Η ΟΕΝΓΕ έχει επείγουσα συνέλευση την Δευτέρα, που συγκάλεσε ο κ. Τσούκαλος.

  Την επομένη κατατίθεται το νομοσχέδιο και ακολουθεί συζήτηση επί των άρθρωντου και ψήφισή του 2 μέρες μετά.

  Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

  Συνεπώς, είναι προφανές ότι υπάρχουν μόνο 3 εναλλακτικές:

  1. ή θα παρανομήσει ο Υπουργός και η Βουλή (για μια ακόμη φορά) και θα περάσει ένα νόμο που στη συνέχεια θα ακυρωθεί ή δεν θα εφαρμοστεί διότι θα κριθεί ότι έρχεται σε αντίθεση με το θεσμικό πλαίσιο της χώρας και της ΕΕ (κυρίως) -συνεπώς το πρόβλημα θα δημιουργήσει μεγαλύτερο μπάχαλο αφού θα καταστεί άλυτο για καιρό
  2. ή θα παρανομήσουν οι "εκπρόσωποι" των γιατρών και θα δεχθούν τις τροποποιήσεις της Κλαδικής Σύμβασης χωρίς να έχουν εξουσιοδοτηθεί από το σώμα των μελών της ΟΕΝΓΕ (όπως λέει και η συνάδελφος Λέττα Ζωϊτάκη http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?sh...p;#entry334095) -συνεπώς θα διακινδυνέψουν δικαστικές διώξεις (διότι εδώ θα πέσουν αγωγές - όχι όπως στην περίπτωση της άμισθης ειδικότητας που κανείς δεν θα πληρώσει)

  3. ή, προ του αδιεξόδου, θα κληθεί νέο έκτακτο συνέδριο για να αποφανθεί (-με πιθανή μια κλαδική υποχώρηση λόγω συσχετισμών)

  *****

  Δυστυχώς εδώ κάνεις φίλε μου λάθος! Η διαπραγματευτική ομάδα ήταν ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την εποχή.

  Δεν έχει όμως καμμία αρμοδιότητα τώρα και ΤΩΡΑ είναι στο χέρι της ΟΕΝΓΕ - και ΜΟΝΟ της ΟΕΝΓΕ - να ξανακάνει αν θέλει οποιαδήποτε συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας και να ακυρώσει την προηγούμενη συμφωνία.

  Απ'ότι έχω μάθει, με την ιδέα να συμβιβαστούν, έχουν συνταχθεί σχεδόν όλοι, ακόμη και ορισμένοι που το παίζουν μέγιστοι εργατοπατέρες. Το μοναδικό μελανό σημείο στο παραπάνω σχέδιο είναι οι αντιδράσεις από τους γιατρούς Θεσσαλονίκης-Αθηνών και Πάτρας και από ορισμένα τμήματα μόνο. Άλλωστε δεν ξεχνάνε και το ξύλο που θα έτρωγαν από γιατρούς της Νίκαιας, όταν πριν μήνες πήγαν για να τους χρυσώσουν το χάπι.

  Έτσι θα παρουσιάσουν το νομοσχέδιο του Αβραμόπουλου ως μια μεγάλη νίκη. Όσο για τους ειδικευόμενους, πραγματικά τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

 12. Feb 6 2009, 15:43

  Ναι μεν θα συζητηθεί τη Τρίτη, αλλά τα ...σπουδαία θα σκάσουν Δευτέρα βράδυ..

  τελικα ποια ηταν τα σπουδαια? γιατι καπου δεν τα παρακολουθησα ολα :huh:

  Παρακολούθησες πολύ λίγα....και να σκεφτεί κανείς πως βγάζουν μάτι! emwhistling

 13. Off the record...:

  Επειδή ότι είδους νομοσχέδιο περάσει από τη Βουλή και είναι διαφορετικό από την κλαδική σύμβαση που υπεγράφει την 1η Δεκεμβρίου, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ να κάνουν πάνω από 2 και 4 εφημερίες.

  Κι επειδή παρόλο που δίνουν "εντέλλεσθε" για παραπάνω εφημερίες, με την ελπίδα να αργήσουν να εκδικασθούν οι αγωγές και μέχρι τότε να έχει τελειώσει το ζήτημα, ξέρουν πως μπορεί να βρουν σοβαρά το μπελά τους δικαστικά.

  Κι επειδή πιστεύουν πως κάποιοι "συγκεκριμένοι" σύντροφοι θα τους βοηθήσουν, αν θέλουν να πολιτευτούν ή να καταλάβουν διάφορες καλοπληρωμένες θέσεις σε Οργανισμούς...

  Τη Δευτέρα μάλλον θα προσπαθήσουν να περάσουν την ιδέα πως η πρώτη σύμβαση θα πρέπει να ακυρωθεί και να υπογραφεί δεύτερη, με τους όρους του νομοσχεδίου που καταθέτει ο Αβραμόπουλος και ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ και σαν μοσχάρια στο αλέτρι.

  On the record :

  Η ΟΕΝΓΕ έχει επείγουσα συνέλευση την Δευτέρα, που συγκάλεσε ο κ. Τσούκαλος.

  Την επομένη κατατίθεται το νομοσχέδιο και ακολουθεί συζήτηση επί των άρθρωντου και ψήφισή του 2 μέρες μετά.

  Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

 14. γεια σου ρε χτηνοβατη!

  ειχαν λειψει τα "καλογουστα" ποστς απο το τοπικ/

  προσπαθησε λιγο η σηλια,δε λεω,

  αλλα αυτη ειναι αλλης σχολης, πιο ρεαλιστικης,

  κατι σαν το δογμα '95 ενα πραμα/

  Γυναίκα που να σε αφήνει άφωνο και δόγμα '95 δεν κολλάει δυστυχώς με τίποτα..

  Προτιμότερο το ρετουσάρισμα και η ψευδαίσθηση (μια μικρούλα παραχώρηση για περισσότερο πικάντικες ονειρώξεις).

  2-4.jpg4-2.jpg1-4.jpg3-2.jpg

 15. Είμαι δουλειά, κ ακούω red fm.

  Ορίστε και κάτι από τη χθεσινη athens voice:

  στήλη "Μίλα μου βρώμικα"

  Αναγνώστης:

  Γεια. Ήμουν λιώμα, έκανα σεξ στο γκαράζ του σπιτιού μου, μάλλον με πήρε όλη η πολυκατοικία χαμπάρι. Νιώθω άσχημα.

  Απάντηση:

  Μάλλον η πολυκατοικία θα νιώθει άσχημα. Δεν είναι και λίγο να ανακαλύπτεις ξαφνικά πως σ’ αυτή την πόλη υπάρχει όντως κάποιος που γαμεί.

  Υ.Γ. Και μάλιστα, ότι αυτός ο κάποιος γαμεί στο γκαράζ ακριβώς από κάτω. Τραγικό

  http://www.athensvoice.gr/dirty-talks/

  :P

  Την σχεδόν αδιαμφισβήτητη ...πιθανότητα του να μην ήταν κανένα άλλο άτομο μαζί του στο γκαράζ και η φασαρία να γίνονταν επειδή την ...χτυπούσε μόνος του και αλύπητα, υποθέτω πως δεν πέρασε από την κεφάλα κανενός από τους δημοσογράφους-συγγραφείς και παντογνώστες του σεξ και των μυστικών του, στο athensvoice.... emevlogies

  Anyway, σπίτι, δεν με πιάνει ύπνος, βρήκα 4 δάχτυλα Jack Daniels σοδιάς 2002 και βάλε (από την πρώτη μετακόμιση) και ακούω Doors...

  Riders on the storm

×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.