Jump to content

thod91

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About thod91

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. thod91

  Επομενη Προκυρηξη

  περιπου κάθε 2 μήνες Harryprince
 2. Σε εμας (Νοσοκομείο Κέρκυρας) εδώ και περίπου 4 μηνες εχει κατεβει κατω απο 1000 ευρω 992 για την ακριβεια.
 3. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  zackie λόγω του 8μήνου σε νοσοκομείο, παρουσιάζεσαι στο κέντρο υγείας και δεν κάνεις το μήνα εκπαίδευσης.
 4. Εγω προσωπικά και οι υπόλοιποι συνειδικευομενοι στο νοσοκομείο της Κέρκυρας είδαμε μείωση 18 ευρω το 15νθήμερο.
 5. Καλησπέρα! Εγώ βασικά είδα μείωση στη μισθοδοσία του πρώτου 15νθήμερου και όχι κάποια αύξηση. Σαν ειδικευόμενοι ο μισθός μέχρι πρότινος ήταν 510 ευρώ το 15νθήμερο και τώρα είναι 492. Και στους αγροτικούς αντιστοιχα από 446 στα 432 περίπου.
 6. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Η τελευταία προκήρυξη που έδινε δικαίωμα συμμετοχής στους επί θητεία σε όλα τα ιατρεία ήταν τον 7ο του 2016. Σε λίγο θα κλείσουμε ένα έτος.. Βέβαια ούτε και σε αυτήν έδιναν προτεραιότητα, απλά είχαν δικαίωμα συμμετοχής πίσω από τους γενικούς γιατρούς και τους υπόχρεους. Αν θυμάμαι καλά πάνε μερικά χρόνια από τότε που είδα τελευταία φορά πρόσκληση που να δίνει προτεραιότητα στους θητεία.
 7. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι όσον αφορά τη προκήρυξη που τρέχει. Βλέπω ότι οι θέσεις που μπορούν να δηλώσουν οι ιατροί επί θητεία είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το ίδιο είχε συμβεί και τη προηγούμενη φορά. Με δεδομένο ότι αρκετά ιατρεία μένουν ακάλυπτα δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική που το υπουργείο δρα. Έχει ενημέρωση κανείς για το λόγο που αυτό συμβαίνει; Εκτός και αν μιλάμε για το προφανές, δηλαδή το μισθολογικό κόστος. Υποψιάζομαι επίσης ότι τους ενδιαφέρει μόνο επικοινωνιακά να δηλώνουν ότι προκηρύσουν θέσεις για αγροτικούς και όχι η ουσία, δηλαδή η κάλυψη των ιατρείων. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε να ασκήσουμε κάποιου είδους πίεση είτε τηλεφωνικά είτε καλύτερα από κοντά.. Είναι πραγματικά κρίμα συνάδελφοι που θέλουν να δουλέψουν ενώ υπάρχουν θέσεις να μένουν άνεργοι.. Υ.Γ παρεμπιπτόντως δεν είναι προσωπικός ο λόγος για το συγκεκριμένο ποστ, μόλις τελείωσα το αγροτικό και έχω τρία χρόνια ειδικότητας μπροστά..
 8. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Ευχαριστώ ξένος! Και εγώ νομίζω ότι λογικά είναι εργάσιμες. Όσο για τα κέντρα υγείας πολλά δεν έχουν καν διοικητικούς ώστε να μπορείς να συνεννοηθείς και σου λένε να απευθυνθείς στο νοσοκομείο, ενώ από το νοσοκομείο σου λένε να απευθυνθείς στην υπε διότι πλέον τα κέντρα υγείας υπάγονται εκεί. Ως γνωστόν η υπε και το υπουργείο δεν σηκώνουν σχεδόν ποτέ τηλέφωνα, γιαυτό και απευθύνθηκα εδώ.
 9. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Όχι δεν το διευκρινίζει. Στο διορισμό για ειδικότητα αναγράφει 15 εργάσιμες πχ.
 10. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε η προθεσμία των 10 ημερών που έχουμε από τη στιγμή που λαμβάνουμε το διορισμό μέχρι να παρουσιαστούμε, αφορά εργάσιμες μέρες ή κανονικές. Ρωτάω γιατί πολύ συνάδελφοι έχουν παραλάβει χωρίς καθυστέρηση το διορισμό τους από το ταχυδρομείο και λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών στα πλοία δεν μπορούν να παρουσιαστούν. Γνωρίζουμε επίσης αν δικαιολογείται καθυστέρηση σε τέτοιες περιπτώσεις;
 11. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Αναρτήθηκαν σήμερα στη διαύγεια οι διορισμοί της προκήρυξης του Ιουλίου doctor anonymous. 'Όποιος θέλει να ξεκινήσει απλά τα εκτυπώνει και τα προσκομίζει στο κέντρο υγείας που ανήκει. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/62ΘΨ465ΦΥΟ-ΚΗΚ
 12. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων της αριθμ. Α2γ/οικ.51597/08-07-2016 προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων
 13. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Με εκπλήσσει αφάνταστα το πόσο γρήγορα προχωράει αυτή η προκήρυξη... Σε τηλεφώνημα δικό μου χθες πάντως, ήταν κατηγορηματικοί ότι μέχρι τέλος αυτής της βδομάδας θα έχουν βγει.
 14. thod91

  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

  Κάπως καθυστερημένα αλλά τουλάχιστον για τους επόμενους που σκέφτονται να δηλώσουν Ηλεία. Εγώ υπηρέτησα ως υπόχρεος στο κέντρο υγείας αρχαίας Ολυμπίας, συνολικά δύο χρόνια μαζί με παράταση θητείας. Για το κέντρο υγείας που ήμουν έχω να πω ότι είναι γενικά από τα καλύτερα στο νόμο. Καλό κλίμα με συναδέλφους αγροτικούς και με όλους τους επιμελητές. Η διευθύντρια απόλυτα συνεννοήσιμη. Όλοι οι επιμελητές βρίσκονται στο κέντρο υγείας κατά την εφημερία ( το ξέρω ότι αυτό είναι το λογικό, δεν συμβαίνει όμως παντού). Οι εφημερίες δεν υπερβαίνουν τις εφτά το μήνα και τα ρεπό δίνονται όλα. Και επειδή όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία, ας πούμε πως είναι λίγο η κατάσταση στο νομό. Το νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας υπολειτουργούν. Πάσχουν από έλλειψη ειδικευομένων και ειδικών. Χαρακτηριστικά στη παθολογία υπάρχουν 14 κενές θέσεις και μία μόνο ειδικευόμενη παθολογικής, το ίδιο όσον αφορά και τη χειρουργική. Τις κενές θέσεις που δημιουργούνται επομένως στο πρόγραμμα των εφημεριών, τις καλύπτουν αγροτικοί οι οποίο συχνά γίνονται μπαλάκι. Λόγο επίσης αυτών των ελλείψεων πολλές από τις εφημερίες καθίστανται επικίνδυνες τόσο για γιατρούς όσο και για ασθενείς. Αυτά πάνω κάτω για την Ηλεία. Ελπίζω να βοήθησα.
 15. thod91

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  iceman ευχαριστώ. Όντως έχεις δίκιο σε αυτό, δικιά μου παρερμήνευση.
×