Jump to content

mgd

Prominent Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mgd last won the day on 28 Ιουνίου 2014

mgd had the most liked content!

1 Follower

About mgd

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Πολυτεχνική
 • Sex
  Male
 • Φύλο
  Male
 1. Θα κυνηγάει μετάθεση στα κεντρικά, φαίνεται, και έχει χορτάσει με "άκυρα"... Ημί-ανάπς! Διαγρά-φή! (έτσι τον πάει η Λογική)
 2. Θα περιμένω να δω την "μπίλια" εντελώς ακίνητη και μετά θα το πω. Απλώς, η δική μου ερμηνεία των εξελίξεων.
 3. Πραγματικά ευχάριστη! Θέλω να πω κάτι σχετικά με αυτό, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι να επισημοποιηθεί... (όχι ότι κρατάει κανείς την αναπνοή του περιμένοντας να ακούσει τη γνώμη μου )
 4. Anakin, σωστή η παρατήρηση της αμφισημίας. Γνώμη μου είναι ότι εξαιρούνται της διαγραφής και όχι των Οργανισμών, διαφορετικά η πρόταση βγάζει το νόημα ότι α) εξαιρούνται των Οργανισμών και β) διαγράφονται τέλη Απριλίου όσοι οφείλουν μόνο διπλωματική ή είχαν συμμετάσχει σε μια τουλάχιστον εξεταστική. Άτοπο. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστούν/ερμηνεύσουν τα Ιδρύματα τη συμμετοχή στις εξετάσεις. Θα πρέπει να συνδέσουν άμεσα τη δήλωση με την συμμετοχή. Για το καλό όλων...
 5. Ευχαριστώ πολύ για αυτό που έμαθα, καθώς και για αυτό που δεν έμαθα.
 6. Ο συσχετισμός ονοματεπώνυμου-έτους εγγραφής (ή ΑΦΜ) δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο; Όχι ότι αλλάζει κάτι, έτσι κουβέντα να γίνεται.
 7. Anakin, σε τιμά ιδιαίτερα η ψυχραιμία και η ευαισθησία που επέδειξες -στοιχεία που δοκιμάζονται στις μέρες μας. ΥΓ. Σε σχέση με την ευθύνη του ΔΠΘ (συνολικά ως ίδρυμα) για την ηλίθια ή/και εκ του πονηρού (?) ενέργεια μιας Σχολής του, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Περιμένω να δω τις εξελίξεις και να μάθω τις αντιδράσεις.
 8. Fay, μου έκανε εντύπωση γιατί α) τα υπόλοιπα τμήματα που έψαξα (τότε) δεν είχαν ανάλογη "προειδοποίηση" και β) ο απερχόμενος αντιπρύτανης φοιτητικών θεμάτων, ο οποίος υπήρξε μη-κατηγορηματικός και αινιγματικός ακόμα και σε δηλώσεις σου σε τοπικό μέσο (τότε) για το θέμα (ο hansolo μπορεί να το επιβεβαιώσει), είναι καθηγητής του τμήματος.
 9. Κάτι ακόμα, σχετικά με την ανακοίνωση. Απουσία της τελικής τροπολογίας καθώς και των ερμηνειών που ίσως δοθούν σε αυτή, το τμήμα της Φιλολογίας, με αυτή τη λίστα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ειδικές περιπτώσεις - εξαιρέσεις φοιτητών (θέματα υγείας) που ανήκουν στην ομάδα που διαγράφονται. Βιάζονται... Βέβαια, εδώ το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έχει έδω και πάρα πολλούς μήνες (Μάρτη το εντόπισα) σε περίοπτη θέση στην αρχική του σελίδα λινκ με την αυτοδίκαιη διαγραφή χωρίς την αναφορά "εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό...".
 10. Στην αρχική του σελίδα και στις "ανακοινώσεις" δεν υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος. Δηλαδή δεν είναι εύκολα προσβάσιμη η ανακοίνωση. Το καλύτερο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να ελέγξουμε, στο βαθμό που μας αναλογεί, την εξάπλωσή της. Νομίζω ότι είναι απλό αυτό που λέω. Πέραν της πληροφόρησης ότι υπάρχει μια τέτοια λίστα, δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι από την έκθεση-παράθεση της.
 11. Προσπαθώ, χωρίς τύχη μέχρι τώρα, να επικοινωνήσω με την αρμόδια Διεύθυνση του ΔΠΘ. Η ανακοίνωση του τμήματος Φιλολογίας "βρωμάει" (δηλαδή το Υπ. έστειλε το αίτημα απευθείας στη Σχολή?). Όχι κάτι το ασυνήθες για συγκεκριμένα Τμήματα του Ιδρύματος... Η επανεγγραφή τονίζεται από τις γραμματείες του ΔΠΘ από πάρα πολλούς μήνες πριν. Μένει να αποδειχθεί η σπουδαιότητά της... Παρακαλώ πολύ απομακρύνετε τα λινκ. Δεν χρειάζεται να συμμετέχουμε στην αναπαραγωγή της λίστας, ούτε καν έμμεσα. Όποιος μπορεί ας μεταφέρει την ίδια παράκληση και στο γκρουπ. Διαφορετικά, συμβάλλουμε στη διατήρηση και εξάπλωσή της.
 12. Ή δεν έχει την παραμικρή ιδέα Ή έχει ανεξάντλητο θράσος Ή 1 συμμετοχή τα τελευταία 2 χρόνια ισοδυναμεί με 1 επανεγγραφή τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν έχω άλλες ερμηνείες. Προσωπικά δεν αποκλείω κανένα από τα 3.
 13. Ο μόνος τρόπος για να κάνει τη σύγκριση είναι να δώσει και στα δύο κριτήρια τις ίδιες διαστάσεις. Για αυτό λέω ότι ερμηνεύει την επανεγγραφή ως μορφή συμμετοχής. Εννοώ ότι το λαϊκίστικο επιχείρημά του αυτοαναιρείται. Για αυτό το λόγο πετάει και το τυράκι των εισαχθέντων μετά το '03, καταλήγοντας αυθαίρετα ότι η δική του πρόταση συμφέρει αριθμητικά. Τέλος πάντων, το πιο πιθανό είναι ότι ξύπνησε σήμερα και αναρωτήθηκε πώς μπορεί να ξεπεράσει σε επίπεδο σαχλών επιχειρημάτων τον ίδιο του τον εαυτό.
×
×
 • Δημιουργία νέας...