Jump to content

annaxanthop

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About annaxanthop

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. Ναι προφανώς δεν ρωτάω γιατί θέλω να πάρω τα λεφτά ! Απλά νιώθω ότι θέλουν να μου φάνε την άδεια που δικαιούμαι ! Είμαι σε κανονική θητεία ακόμα και παράταση δεν πρόκειται να πάρω ! Λόγω ελλείψεων στο νοσοκομείο προσπαθούν να μας κρατήσουν με νύχια και με δόντια ! Ειναι κρίμα όμως να χάσω κάτι αν το δικαιούμαι ! Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει καποιο ΦΕΚ που να το γράφει ώστε να μη μπορούν να μου πουν τίποτα !
 2. Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι ειδικευομενη παθολόγος σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο απο το 2015! Στις 16/2/2020 ολοκληρώνω την ειδικότητα μου (πλήρως) και ήθελα να μάθω πόση άδεια δικαιούμαι για το 2020 ! Η προηγούμενη υπάλληλος αδειών του γραφείου προσωπικού μου είπε πως δικαιούμαι 22 μέρες πάρω δεν πάρω παράταση , απλά αν πάρω παράταση δεν γα δικαιούμαι έξτρα μέρες (εγώ που δεν θα πάρω μπορώ δλδ να πάρω και τις 22 μέρες) με τις νέες προσλήψεις ήρθε νέα υπάλληλος που μου είπε πως δικαιούμαι παρά το ότι τελειώνω ειδικότητα μόνο 4 μέρες (2 απο Γενάρη και 2 απο Φλεβάρη) και μόνο αν πάρω παράταση θα δικαιούμαι όλη την άδεια ; Της είπα ότι η προηγούμενη υπαλληλος μου τα είχε πει αλλιώς και είπε ότι θα το ψάξει (εδώ και 2 μήνες το ψάχνει) θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι ισχύει ; και αν υπάρχει σχετικό ΦΕΚ (για να τους το πάω κιόλας) θα με εξυπηρετούσε
 3. Καλησπέρα , ορκίστηκα Ιούλιο του 2014 και Φεβρουάριο του 2020 τελειώνω την ειδικότητα, ειναι υποχρεωτικό να κανω πρώτα το αγροτικό για να δώσω εξετάσεις ειδικότητας ;
 4. Καλησπερα και ευχαριστω προκαταβολικά για τον χρόνο σας, Λοιπον εχω μια σημαντικη ερωτηση και ειναι η εξης: απο τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο (τελος) του 2014 έκανα ειδικοτητα σε επαρχιακό νοσοκομειο, παραιτήθηκα και δεν πήρα καποια άδεια, τέλος του μηνός διορίστηκα στο νοσοκομείο οπου θα κάνω πλήρη ειδικότητα... αυτο που θέλω να μάθω απο εσας επειδή ο κυριουλης στην τμημα προσωπικου (ειναι λιγο εως πολυ περιεργος) ειναι αν δικαιουμαι την αδεια π δεν πηρα απο το προηγουμενο νσοκομειο δλδ τις 4-5 που δικαιουμουν απο το προηγουμενο νοσοκομειο! ευχαριστω!
 5. Καλησπέρα!!! Έχω μια απορία.... το νοσοκομείο που είμαι τώρα ειναι σε κοινή λίστα με ένα άλλο νοσοκομείο....εγώ ήθελα να πάω στο 2ο νοσοκομείο και όχι σε αυτό που ειμαι τώρα, όμως επδ η λίστα ήταν κοινή δεν μπορούσα να διαλέξω... τωρα ακούγεται πως θα γίνει διαχωρισμός της λίστας...οπότε και σκέφτομαι να παραιτηθώ και να βάλω τα χαρτιά μου για το άλλο νοσοκομείο που ήθελα και να παω απο την αρχή... οι απορρίες μου είναι οι παρακάτω : 1) Μπορώ κανονικά εφόσον παραιτηθώ και είναι πλέον 2 διαφορετικές λίστες για διαφορετικά νοσοκομεία να βάλω τα χαρτιά μου για το άλλο νοσοκομείο; (δλδ όπως θα γινόταν και να δήλωνα σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο αν παραιτούμουν και να έβαζα τα χαρτιά μου απο την αρχή; ) 2) Μου είπαν απο την διευθυνση υγείας οτι εφόσον παραιτηθώ και πάρει αριθμό πρωτοκόλου η παραίτηση μπορώ να ξανακάνω την αίτηση ακόμα και την ίδια ημέρα; όντως ισχύει κάτι τέτοιο; 3) Υπάρχει καμία ποινή-κύρωση το να παραιτηθείς απο ένα νοσοκομείο και να μπείς πάλι σε λίστα αναμονής; ή το μονο που αντιμετωπίζεις είναι η εκ νέου αναμονή για τ νέο νοσοκομείο; Ευχαριστώ !!!
 6. Καλησπέρα!!! Έχω και γω μια απορία.... το νοσοκομείο που είμαι τώρα ειναι σε κοινή λίστα με ένα άλλο νοσοκομείο....εγώ ήθελα να πάω στο 2ο νοσοκομείο και όχι σε αυτό που ειμαι τώρα, όμως επδ η λίστα ήταν κοινή δεν μπορούσα να διαλέξω... τωρα ακούγεται πως θα γίνει διαχωρισμός της λίστας...οπότε και σκέφτομαι να παραιτηθώ και να βάλω τα χαρτιά μου για το άλλο νοσοκομείο που ήθελα και να παω απο την αρχή... οι απορρίες μου είναι οι παρακάτω : 1) Μπορώ κανονικά εφόσον παραιτηθώ και είναι πλέον 2 διαφορετικές λίστες για διαφορετικά νοσοκομεία να βάλω τα χαρτιά μου για το άλλο νοσοκομείο; (δλδ όπως θα γινόταν και να δήλωνα σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο αν παραιτούμουν και να έβαζα τα χαρτιά μου απο την αρχή; ) 2) Μου είπαν απο την διευθυνση υγείας οτι εφόσον παραιτηθώ και πάρει αριθμό πρωτοκόλου η παραίτηση μπορώ να ξανακάνω την αίτηση ακόμα και την ίδια ημέρα; όντως ισχύει κάτι τέτοιο; 3) Υπάρχει καμία ποινή-κύρωση το να παραιτηθείς απο ένα νοσοκομείο και να μπείς πάλι σε λίστα αναμονής; ή το μονο που αντιμετωπίζεις είναι η εκ νέου αναμονή για τ νέο νοσοκομείο; Ευχαριστώ !!!
 7. Καλησπέρα!! γνωρίζει κανείς για το ΙΚΑ τι δικαιολογητικά χρειαζόμαστε?? (για την καρτέλα ενσήμων)
 8. Καλημέρα!! Έχω μια ερώτηση!! για εγγραφή στο τσαυ και στο ΙΚΑ πληρώνουμε χρήματα?
 9. Μου είπαν απ'την διευθυνση υγείας οτι ο διορισμος θα αναρτηθεί στο διαδικτυο, τωρα που....μονο αυτοι ξερουν τλκ!!
 10. annaxanthop

  Ι.Σ.Α. μωρέ!

  Ακριβώς και γω αυτό σκέφτηκα ότι είναι υπερβολικό το μπρος πίσω! Έλεγα να το βάλω πίσω!! θα κάνω ένα γκάλοπ να δω που το 'χουν οι περισσότεροι αλλιώς και γω μπροστά με βλέπω να το βάζω!! *δεν υπάρχει πρόβλημα να οδηγούν το αμάξι με το σήμα και "μη γιατροί" φαντάζομαι?
 11. annaxanthop

  Ι.Σ.Α. μωρέ!

  θα πηγαίνω εναλλάξ με 2 αυτοκίνητα (και τα εναλλάσσω με τους γονείς μου υπάρχει πρόβλημα αν το οδηγούν και αυτοί?) Κάποια αυτοκίνητα είδα έχουν μπρος πίσω αυτοκόλλητο κάποια πισω μονο!! τι ισχύει?
 12. annaxanthop

  Ι.Σ.Α. μωρέ!

  το σήμα στο αυτοκίνητο το κολλάμε μόνο πίσω ή θέλει κ μπροστά;; γιατί εγώ είπα για 2 αυτοκίνητα και μου έδωσαν μόνο 2 αυτοκόλλητα!
 13. και εκεί που έχει για αναζήτηση γράφω το όνομά μου και βλέπω αν έχει βγει η απόφαση?
×
×
 • Δημιουργία νέας...