Jump to content

Johnny Ska

Prominent Members
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Johnny Ska

 • Rank
  Αγροτικός (επίπεδο VI)
 • Γενέθλια 21/10/1983

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  just guess
 • Ενδιαφέροντα
  Γενικά οποιαδήποτε ενασχόληση ανοίγει τα...μάτια και τα μυαλά μας...
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2.043 profile views
 1. Ενδιαφέρουσα ιστορία και συμφωνώ με τα συμπεράσματα, για την συγκεκριμένη περίπτωση... Θα συμφωνήσεις πιστεύω όμως πως η εξήγηση δεν είναι τόσο "αθώα" πάντα, και πως δεν μπορεί να γίνει καθολική 1-1 αντιστοίχηση των άπειρων ουσιαστικά δυνατών πραγματικοτήτων της ζωής με φυσικά συστήματα... Εγώ σαν παρατηρητής της όλης φάσης, (αρχικά πιο μακρινός και ύστερα πιο κοντινός), συνέλεξα στοιχεία και σχημάτισα την πιθανότερη / φανερότερη για μένα πραγματικότητα...Σου έδωσα κάποια clues για το τι εννοώ με αυτό που λέω, στο ποστ που ανέφερα πριν. Υποστηρίζεις πως αυτή η πραγματικότητα είναι λάθος, αλλά ακόμα δεν έχω δει καμιά μα καμιά ουσιαστική "κατάρριψη" εκ μέρους σου, αλλά αντίθετα βλέπω (μέχρι πολύ πρόσφατα τουλάχιστον) συνεχόμενες επιβεβαιώσεις του..."ψυχογραφήματος" που έχω "σχηματίσει", ας πούμε... Και αυτό δεν το λέω για να προκαλέσω κάποιον διάλογο ντε και καλά, (ούτε ιδιωτικό ούτε δημόσιο), αλλά απλά γιατί...έτσι είναι... Το γνωρίζεις καλά είμαι σίγουρος, το πόσο αντιφατικός γίνεσαι στο σύνολο των λεγομένων / δράσεων σου... Πρέπει κατά την γνώμη μου να σκεφτείς τα τρία points / ερωτήσεις που σου έθεσα πριν. Δεν είμαι ούτε αστυφύλακας ούτε κηδεμόνας κανενός, και τα ξεκατινιάσματα δεν είναι του στυλ μου, η αλήθεια είναι πως έχω κουραστεί και εγώ με την ατμόσφαιρα, και πως αν κλείσει το τόπικ δεν νομίζω πως θα συνεχίσω να συμμετέχω σε κάποιο επόμενο... Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκα όμως, και δεν μπορώ να παρατήσω την λογική μου και να σβήσω συμπεριφορές που έχουν φανεί και συμπεράσματα που έχουν βγει, έτσι απλά, λόγω υποτιθέμενης "καλής διάθεσης για από δω και πέρα", και οι "συμμαχίες" που περιγράφεις δεν έχουν δημιουργηθεί από κανενός είδους..."θυματοποίησης", αλλά από την ίδια την πραγματικότητα που σε ένα τεράστιο μέρος έχεις δείξει / αποδείξει εσύ ο ίδιος. (αυτό είναι κάτι που επανειλημμένως φαίνεσαι να μην καταλαβαίνεις, ή απλά να προσπαθείς εντέχνως να το "καλύψεις"). Από την άλλη βέβαια, δεν έχω διάθεση και χρόνο για κανενός είδους "πόλεμο" εδώ μέσα, οι φορές που έχω θίξει το θέμα είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού (άντε ίσως και των δύο) και πάντα σε ευγενικά πλαίσια, πιστεύω.
 2. Καλέ Μνημονιακέ Συνονόματε...?!?! Back so soon...?! Μη μου πεις οτι τέλειωσαν οι διακοπές...πες μου οτι μπαίνεις από νετ καφέ στο νησί....! :P
 3. Ένα..."διαφορετικό" βιντεάκι για όποιον μπορεί να ενδιαφέρουν τα πιθανοσιακής φύσεως γριφάκια, έτσι για "διάλειμμα"... https://www.youtube.com/watch?v=XdT6cXH5YdQ
 4. Εεεετσι...!Ανταποδίδω και καληνυχτίζω με ένα υπερ-αγαπημένο στα ίδια...χνάρια...!
 5. Να κάτι που μου διέφυγε χωρίς να το θέλω με όλους τους υπόλοιπους προβληματισμούς... Χρόνια πολλά και καλά, ότι επιθυμείς εύχομαι και πάντα ευτυχισμένος...!
 6. @waterdoc Για τους "ύμνους" που συζητάγαμε αρκετές σελίδες παλαιότερα...!
 7. Εννοείς αν καταλαβαίνω καλά πως είναι αδύνατον (αλλά και χωρίς χρησιμότητα εν τέλει) σε οποιαδήποτε φάση και για οσοδήποτε μικρό χρονικό διάστημα, να σταματήσει η ροή του αίματος ενώ η καρδιά βρίσκεται σε λειτουργία...?
×
×
 • Δημιουργία νέας...