Jump to content

pomodorio

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  Male

pomodorio's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

8

Reputation

 1. Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το μεταπτυχιακό Μοριακή Ιατρική και έκλεισε τις πόρτες του για φέτος.Παίζει να συμβαίνει γιατί σκοπεύουν να του βάλουν δίδακτρα?Επίσης θα ήθελα γνώμες σχετικά με διάφορα μεταπτυχιακά της Ιατρικής.Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου στείλει pm.
 2. H ταυτότητα αυτή θα δίνεται και σε όσους έχουν ξεπεράσει τα 6 χρόνια,όπου δεν δικαιούνται πάσο?
 3. AΠΟ FACEBOOK,ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ''Καλούνται όσοι φοιτητές εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου 4009/2011 όπως τροποποιήθηκε και ψηφίστηκε στις 3-9-2014 και,κινδυνεύουν με διαγραφή να προσέλθουν τη Δευτέρα 8-9-2014 στις 18:00 στη Βουκουρεστίου 29, 5ος όροφος στο γραφείο του δικηγόρου κ. Φ.Χατζηφώτη προκειμένου να συμμετάσχουν στη σύσταση συλλόγου. Η πρωτοβουλία για τη σύσταση συλλόγου ελήφθη από ομάδα φοιτητών μετά από συζήτηση με τον δικηγόρο που ανέλαβε το θέμα. Μέλη αυτού του συλλόγου μπορούν να είναι και προπτυχιακοί φοιτητές (κανονικοί και επί πτυχίω) καθώς και μεταπτυχιακοί ή ακόμη και διδακτορικοί. Στόχος του συλλόγου αυτού είναι να διαμορφωθεί μια συλλογική δράση με σκοπό την αποτροπή διαγραφών ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σύλλογο μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, διεύθυνση, σχολή κλπ στον επισυναπτόμενο πίνακα και να τον αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: sillogosfoititon2014@gmail.com. Καλό θα είναι να υπάρχουν προτάσεις σχετικά με το όνομα του συλλόγου και το καταστατικό (σκοπός σύστασης, βασικές αρχές, διοικούσα επιτροπή κλπ) καθώς και πρόγραμμα δράσης (δημοσιότητα, συναντήσεις, ευαισθητοποίηση κλπ). Θα μπορούσε να δοθεί σε αυτό το σύλλογο μια ευρύτερη διάσταση και απήχηση ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί με προτάσεις και για άλλα φλέγοντα ζητήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που μας αφορούν, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής προγραμματικής ατζέντας . Τέλος, μόλις συνταχθεί το καταστατικό θα κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο προκειμένου να λάβουν γνώση όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν ως μέλη στον υπό σύσταση σύλλογο. Είναι σημαντική και επιτακτική η συμμετοχή όλων μας Εν τη ενώσει η ισχύς'' Y.Γ:Αν μπορεί κάποιος ας μου πει πώς να ανεβάσω τη φόρμα συμμετοχής που είναι σε excel εδώ?
 4. Εχεις καταλαβει σε ποιους θα δωθει η παραταση του ενος ετους? Δηλαδη εγω που διαγραφομαι το σεπτεμβρη του 2015 θα δικαιουμαι αλλη μια παραταση 1 ετους? Αν το εξετάσεις δια μιας γραμματολογικής ερμηνείας του λόγου του, διαγράφεσαι στις 31/08 του 2016. δηλαδή έχεις μέχρι και την εξεταστική Ιουνίου του 2016 Παιδιά ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες για να μας διαγράψει ούτως ή άλλως!Θέλει να μας βάλει να ζητήσουμε εμείς τη διαγραφή μας!Δε γίνεται να μας βάλουν να ξανά δώσουμε τα ήδη περασμένα μαθήματα για την επικαιροποίηση που λέει!!!!!Δηλαδή όσοι έχουν ήδη πάρει πτυχίο πώς είναι επικαιροποιημένες οι γνώσεις τους αυτή τη στιγμή?!Θα έπρεπε όλοι να έρθουν να ξανά δώσουν?!...Λοιπόν δεν θα τα πάμε καθόλου καλά με τον κύριο!!Σήμερα θα αρχίσουν οι εργασίες δημιουργίας του Συλλόγου για τις διαγραφές.Θα πάμε στα δικαστήρια αν συμβεί αυτό!!!Όσοι μπορείτε παρακαλώ να συμμετέχετε!!
 5. Μετά τις σημερινές δηλώσεις Φορτσάκη στο ΣΚΑΙ,διαπιστώνετε νομίζω,ότι το μεγάλο μας πρόβλημα στο ΕΚΠΑ έχει πια ονοματεπώνυμο.Και μάλιστα από αυτά που συνδέονται με άλλες όμορφες εκπλήξεις,όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ.Χωρίς να θέλω να σπείρω τον πανικό,φοβάμαι ότι δεν το έχει σε τίποτα ο κύριος Πρύτανης να μας κάνει τη ζωή κόλαση και στη συνέχεια.Και πώς θα γίνει αυτό?Όταν θα πλησιάζει Φλεβάρης και ο Οργανισμός (που μόνο σωτήριος δεν νομίζω να 'ναι και μακάρι να βγω ψεύτης) δε θα είναι έτοιμος,τα νεύρα όσων παλεύουν μέχρι τότε να τελειώσουν θα είναι τεταμένα και τα ΜΜΕ θα βγαίνουν καθημερινά να πανηγυρίζουν για την επικείμενη διαγραφή των ''αιωνίων'',ο κ Πρύτανης θα κληθεί να μας ''συμπονέσει'' και να μας ''βοηθήσει'' να μην ''φάμε σουτ'' από το πανεπιστήμιο.Τότε ή που θα μας ρίξει άλλο ένα ''ξεροκόμματο'' ενός εξαμήνου (και μετά κόφτε το λαιμό σας),ή που θα είναι όπως πάντα πιστός στους νόμους της ''ευνομούμενης'' πολιτείας μας και θα αρχίσει να διαγράφει,ή που θα μας βάλει να διαγραφούμε μεν και να επανεγγραφούμε,αλλά αφού ξανά δώσουμε τα άπαντα για εξομοίωση του πτυχίου μας (φτου και από την αρχή δηλαδή?). Νομίζω αμέσως μετά την εξεταστική πρέπει να δούμε πώς θα αντικρούσουμε τα ''επιχειρήματα'' του κ Πρύτανη,ότι επιβαρύνουμε διοικητικά,ότι κοστίζουμε λόγω αριθμού και ότι έχουμε παρωχημένες γνώσεις,πρακτικά και σε όσους θα φτιάχνουν τους οργανισμούς και να δούμε τι θα περισώσουμε.Να επιμείνουμε και σε συνάντηση μαζί του χωρίς ''ντουντούκες'' και συνθήματα και να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε λογικά και ανθρώπινα για το ζήτημά μας.Το σίγουρο είναι ότι δε θα πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε απλώς την επιείκιά του,γιατί έτσι όπως το βλέπω,δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα...
 6. Καλησπέρα σε όλους!Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ στο απαράδεκτο,εκτός των άλλων,''ξεροκόματο'' των 2 εξεταστικών που ''ευγενικά'' μας παραχώρησαν οι έξυπνοι του υπουργείου με τη βοήθεια των έξυπνων των πανεπιστημίων.... Και απορώ,εαν κάποιος και μετά το πέρας των 2 εξεταστικών χρωστά ελάχιστα ή και περισσότερα και θέλει να συνεχίσει,θα τον διώξουν,ως ένοχο αμετανόητο χωρίς ελαφρυντικά?Και θα μας πουν ότι αυτή είναι μια δίκαιη απόφαση και από πάνω?! Εγώ λέω να τους ''αλλάξουμε τα φώτα'' στις μηνύσεις αν αυτά τολμήσουν να συμβούν και πριν αυτών να κλείσουμε επ αόριστων τις σχολές και να βγούμε στους δρόμους!
 7. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βγει η προκήρυξη για το ακαδημαικό έτος 2014-2015 και αν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις.Στο site της γραμματείας της Ιατρικής υπάρχει η προκήρυξη της προηγούμενης χρονιάς 2013-2014 και τα αρμόδια τηλέφωνα δεν απαντούν.Ξέρει κανείς?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.