Jump to content

kristin

Prominent Members
 • Posts

  198
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από kristin

 1. ΕΥΓΕ δόκτορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν θες βοήθεια προσφέρομαι να βάλω το τηγάνι με το καυτό λάδι!!!!!!!!!!!!!! Ν Τ Ρ Ο Π Η Τ Ο Υ Σ!!!!!!!!!!!!!!!!! :eleos: :eleos:
 2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ)!!!!! :zoumpourlomemoticon:
 3. Προς doctor-x: Δεν υπάρχει blanco σε όλη την επιφάνεια της οθόνης μου! Μόνο σε επιλεγμένα σημεία!!! 8) Προς Sovereign: Όσο το νυσάφι θα γράφεται με Υ (μήπως ο Bloody ξέρει για πόσο ακριβώς;;;;; :roll: ), το μήνυμα ΔΕΝ αλλάζει... 8) :kafedes: (Με την καλή έννοια...........)
 4. Μα Dr. Feelgood, πού πήγε το μυαλό σου..... 8)
 5. Και στην τελική, δεν το τροποποιώ γιατί.... έτσι μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!! 8) :kafedes:
 6. Γιατί αγαπητέ δόκτορα, ακόμα κι άν σβήσω το περιεχόμενο, το post θα εξακολουθεί να υπάρχει (σαν άδειο post που έχει επεξεργαστεί). Βλέπεις δεν είμαι ο μάστορας να κάνω "μαγικά" και να το εξαφανίσω. Αν είχα αυτή την ιδιότητα, ίσως να εξαφάνιζα και τίποτα άλλο......... 8)
 7. Δηλαδή δόκτορα είσαι 1,87 ή σου λείπουν από αλλού οι πόντοι;;;;;;; :roll: 8)
 8. Μπράβο βρε ντόκτορα, τό 'ξερα εγώ ότι κάπου στο βάθος, στο πολύυυυυυ βάθος, σου έχει απομείνει κάποιο ίχνος μετριοφροσύνης......... 8)
 9. Σημείωση: Το προτελευταίο post είναι άκυρο...
 10. Όπως και ο Ναπολέων δηλαδή;;;;; (Παράλειψα το Μέγας επίτηδες, για ευνόητους λόγους...) :wink:
 11. Όπως και ο Ναπολέων δηλαδή;;;;; (Παράλειψα το Μέγας επίτηδες, για εννόητους λόγους...) :wink:
 12. ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! (Μέχρι δακρύων!) ΕΥΓΕ Ten-Ten!!!!! Μιά μικρή παρατήρηση όμως: όταν αναφέρεσαι στον δόκτορα, να προσέχεις τί λες και τί γράφεις! Βλέπεις δεν αργούν να πάρουν τα μυαλά του (ποιά μυαλά του;;; ) αέρα (κι άλλο αέρα;;; )!!! Και για του λόγου το αληθές: Αρχηγός..........YES! 8) Σαν να αρχίζεις να στρώνεις εσύ....... :eleos: Κάποιος να τον μαζέψει!!! Βασίλω, μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζωωωωω.... ΥΓ: By the way, Βασίλω, πολύ μου άρεσε η διευκρίνιση... :wink:
 13. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ!!!! Δεν ξέρω τί πίνει δόκτορα, αλλά πρέπει να είναι από το...καλό!!! :wink: (Βρε Ten-Ten, φύλαξε και για μας ένα μπουκάλι!) Η πρόταση ανασχηματισμού ήταν πολλή καλή, εκτός από ορισμένες ΒΑΣΙΚΕΣ παραλείψεις (άντε καλά και ορισμένες διορθώσεις ίσως)!!! Ten-Ten, πιες άλλη μια γουλιά και πρόσθεσε μερικές παραγράφους ακόμη!
 14. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!!! Καλή σταδιοδρομία, καλή τύχη στους ασθενείς σου (όπως σοφά έγραψε και ο Ten-Ten) και γενικά σου εύχομαι ο δρόμος σου να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πολλά δώρα γεννεθλίων (αν έπιασα σωστά το υπονοούμενο)!!!! Ελπίζω να μην μας ξεχάσεις και γενικότερα μέσα στις υπόλοιπες ευχές, σου εύχομαι κι έναν καλό... γάιδαρο!!!! Τώρα αν θα είναι και "αέρινος" (κατά την λαϊκή παροιμία "πετάει ο γάιδαρος, πετάει"), αυτό το αφήνω στην κρίση σου!!! Πολλά φιλιά, we :Iloveyou: !!!!!!!!!!!
 15. "Το σοκάκι της αμαρτίας" από τον Ναγκίμπ Μαχφούζ και "Η γυναίκα σου η αλήτισσα" από τη Λιλή Ζωγράφου. Φυσικά και όλα τα βιβλία του Καζαντζάκη!!!!
 16. Δίνω για το 1ο πρόσωπο του προέδρου... one point και για το άλλο πρόσωπο (του διπρόσωπου) προέδρου two points! Ποιός δίνει περισσότερα;;;;
 17. kristin

  Διεφθαρμένες!

  Κι εγώ το παραδέχομαι ότι ΔΕΝ είναι διεφθαρμένος!!!
 18. ...Και για να μείνουμε στα περί κινηματογράφου, προτείνω να γυριστεί ταινία με τίτλο "Για μια χούφτα... τρίχες", με σεναριογράφο την Ζουκουβίνα (βλέπε ατάκα "η ράστα απόχρωση των μαλλιών του"), στυλίστα-μακιγιέρ τον Εlf (βλέπε υπουργείο νέας γενειάδας), σκηνοθέτη τη Βασίλω (δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις), σε α' ανδρικό ρόλο ο Φίλιππος (τα ευκόλως εννοούμενα κλπ.), σε α' γυναικείο ρόλο η path, που θα σφάζεται με τον doctor-x (β' ανδρικός ρόλος) για την "κόμη" του Φίλιππου!!! Επειδή βέβαια θα πρόκειται για υπερπαραγωγή, θα συμμετέχουν ως κομπάρσοι σύσσωμοι οι φοιτητές της Ιατρικής! Ε, με τέτοιο κάστ και τέτοιο σενάριο, η ταινία φυσικά θα προταθεί για "χρυσή σφαίρα"!!! Διευκρίνηση: η οποιαδήποτε βέβαια ομοιότητα της σφαίρας με το κεφάλι του Φίλιππου θα είναι απλή σύμπτωση!!! :lol:
 19. Πάντως Φίλιππε υπάρχει και ένα καλό στην όλη την ιστορία: δεν είναι εύκολο να σου κάνει κάποια από τις θαυμάστριες-θαυμαστές σου... μάγια!!! Προσωπικά δε, πιστεύω πως το στυλ σου είναι μοναδικό αν και είμαι της γνώμης πως μια ράστα ανταύγια θα κολάκευε κατά πολύ αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ, ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΙΚΟ, ΟΒΑΛ ΚΡΑΝΙΟ (τα πήγα καλά με τα κοπλιμέντα; )!!! Ας το καλό, συγκινήθηκα πάλι!
 20. Ρε LILLIAN, πώς έβγαλες αυτή τη διάγνωση;;;; Εγώ απλά ζαχάρωσα με τον ήλιο της Πέμπτης επειδή έδωσε την ευκαιρία για... φωτοσύνθεση! 8) ΥΓ: Επειδή πιστεύω πως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη δυνατότητα της επιλογής, Φίλιππε σου προσφέρω κι εγώ τις δικές μου καστανές μπούκλες σε τιμή συναγωνίσημη!! Έχει κανείς να προσφέρει τίποτα σε μελαχρινό ή κόκκινο της φωτιάς;;;
 21. Κοίτα Φίλιππε, μπορεί να μην έχεις μαλλιά , αλλά τη..... μύγα σίγουρα!! :Iloveyou: ΥΓ: Οι ευεργετικές (;!;!;!) επιδράσεις του ήλιου της Πέμπτης (αχ, τί ηλιόλουστη μέρα κι αυτή) συνεχίζονται!! Τώρα πάλι βροχή....
 22. Επιτέλους ΜΑΛΛΙΑ;;;;;;; Προβλέπω κάποιοι να γίνονται μαλλιά-κουβάρια! (τα μαλλιά του Bloody, τα "κουβάρια" για ευννόητους λόγους του Φίλιππου) Μπουαααααααχαχαχαχα! Αχ path, τί "τραβάς" κι εσύ!!! (Ευτυχώς δηλ. που έχεις δική σου κόμη!) :Iloveyou: gays!!!!
 23. Χμμμμμ, έτσι νομίζω (για το 2ο και 3ο ερώτημα). Μήπως πρέπει να κάνεις δημοψήφισμα; (για το 1ο ερώτημα) :kafedes:
 24. Βγήκε επιτέλους (!!! :evil: ) η ανακοίνωση για την υποχρεωτική άσκηση στην ΚΑΡΠΑ! Έχουμε την επιλογή να δηλώσουμε στην γραμματεία του μαθήματος συμμετοχή σε μία από τις παρακάτω ημερομηνίες: 17/03, 14:30 ή 15:30 18/03, 14:30 ή 15:30 19/03, 14:30 ή 15:30 26/03, 14:30 ή 15:30 31/03, 14:30 ή 15:30 01/04, 14:30 ή 15:30 02/04, 14:30 ή 15:30. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει! 8)
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.