Jump to content

nkt

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nkt last won the day on 17 Ιουλίου 2013

nkt had the most liked content!

About nkt

 • Rank
  Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 1. οταν λες 12μηνο τι ακριβως εννοεις? 3+9 μηνες, 3+12 (οπως ηταν και παλιοτερα δλδ)...........Γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου ο υφυπουργος μας, ειχε πει στην βουλη τον Μα'ι'ο απαντωντας σε επερωτηση βουλευτη του Συνασπισμου οτι θα μετατραπει ο χρονος υπηρεσιας υπαιθρου σε 18μηνο.6μηνες εκπαιδευσης στο νοσοκομειο και 12 μηνες υπηρετησης στο περιφερειακο ιατρειο.
 2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο Ταχ. Κώδικας: 30200 Πληροφορίες: Καραπάνος Απ. Τηλέφωνο: 26310.59216 FAX: 26310-59216 Ι.Π. Μεσολογγίου, 11-9-2007 Αρ.Πρωτ. 7233 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ.Υ4α/76387/07 κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1775/5-9-2007 συστάθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου οι παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών : (4) θέσεις ειδικότητας Χειρουργικής (2) θέσεις ειδικότητας Βιοπαθολογίας (2) θέσεις ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής Δεδομένου ότι το ανωτέρω Νοσοκομείο έχει αναγνωρισθεί για άσκηση των ιατρών στη Χειρουργική (2) δύο χρόνια σύμφωνα με την αριθμ Υ7α/Γ.Π/οικ.104853/5-10-05, ΦΕΚ 1452/21-10-2005 στη Βιοπαθολογία (6) έξι μήνες σύμφωνα με την αριθμ Α4/οικ.271/21-1-1986, ΦΕΚ 64/21-2-86 στην Ακτινοδιαγνωστική (1) ένα χρόνο σύμφωνα με την αριθμ.Α5/4663/25-8-1998,ΦΕΚ 932/31-8-1998, σας γνωρίζουμε ότι: για την ειδικότητα της Χειρουργικής η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με τις ήδη υπάρχουσες αιτήσεις που υπάρχουν στη λίστα αναμονής για τις υπόλοιπες νεοσύστατες θέσεις Βιοπαθολογίας και Ακτινοδιαγνωστικής η πλήρωση των θέσεων , θα γίνει ύστερα από κλήρωση εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των προβλεπόμενων θέσεων. Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος οι γιατροί που πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης-πρόσληψης. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν και οι γιατροί που έχουν υποβάλει αιτήσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα σε άλλα Νοσοκομεία, εάν δεν έχει ξεκινήσει διαδικασία τοποθέτησής τους , και με τον όρο ότι θα ακυρωθούν οι αιτήσεις τους στα άλλα Νοσοκομεία, εφόσον εξαχθούν με επιτυχή σειρά από την κληρωτίδα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα ειδίκευσης γιατρών στη Δ/νση Υγείας Αιτ/νίας (Διοικητήριο), την 5/10/2007 ημέρα Παρασκευή, ενώπιον επιτροπής που θα συγκροτηθεί με σχετική απόφαση, και στην οποία συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι γιατροί ή οι εκπρόσωποί τους. Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων ορίζεται από 17-9-2007 έως 28-9-2007. Παρακαλούμε να γνωστοποιηθούν τα παραπάνω στους Ιατρικούς Συλλόγους, τα Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά ιατρεία και στα νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιφέρειάς σας, να ανακοινωθούν στον τοπικό ημερήσιο τύπο έγκαιρα, ώστε να μεσολαβήσει προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση μέχρι 28-9-2007, τελευταία ημέρα που θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην υπηρεσία μας. Ε. Ν. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Καλο ειναι να διαβαζουμε προσεχτικα τις προκηρυξεις των κληρωσεων πριν βγαλουμε συμπερασματα!
 3. υπαρχει κανενα νεοτερο για την ημερομηνια της ορκωμοσιας?
 4. nkt

  Ασφαλιση μετά το πτυχίο?

  ουτε το δευτερο που αναφερεις amanda με αφησαν να κανω με το ιδιο δικαιολογητικο
 5. nkt

  Ασφαλιση μετά το πτυχίο?

  δεν μπορουν πλεον να γραφτουν στον οαεδ οι γιατροι,οι μηχανικοι και οι δικηγοροι γιατι θεωρουνται ελευθεροι επαγγελματιες.αυτο μου ειπαν πριν 5-6 μηνες που ειχα παει να γραφτω.
 6. οκ τοτε.επ αυτου θα συμφωνησω μαζι σου!οκ τοτε.επ αυτου θα συμφωνησω μαζι σου!
 7. οκ τοτε.επ αυτου θα συμφωνησω μαζι σου!
 8. ελπιζω να μη το εννοεις αυτο που ειπες.
 9. το οτι πολλοι συναδερφοι μπορει να ειναι απο τις πυροπληκτες περιοχες δεν ειναι σοβαρος λογος?
 10. ΦΕΚ 1710/2007 τ.Β Οι γιατροί που ειδικεύονται στα νοσοκομεία της χώρας μπορούν, κατόπιν σχετικής αίτησής τους, που εγκρίνεται από τον ∆ιοικητή ή Πρόεδρο του οικείου νοσοκομείου,να παραμένουν σε αυτό και μετά τη λήξη της σύμβασής τους. Η παράταση εγκρίνεται για χρονικό διάστημα έξι μηνών με δυνατότητα ανανέωσης για μία φορά.Επισημαίνεται ότι με την υπογραφή της σύμβασης εργασίας με τον επόμενο ειδικευόμενο γιατρό η παράταση διακόπτεται αυτοδίκαια.Κατά τη διάρκεια της παράτασης οι γιατροί έχουν τα ίδια δικαιώματα, απολαβές και υποχρεώσεις που έχουν όλοι οι ειδικευόμενοι γιατροί και ισχύουν γι’ αυτούς οι αρχικοί όροι σύμβασης εργασίας τους, ειδικότερα σε ότι αφορά την αυθαίρετη και αδικαιολόγητη απουσία τους,την εκτέλεση ή παραμέληση των καθηκόντων τους.Η αναγνώριση του χρόνου της παράτασης, ως χρόνου ειδίκευσης, δεν επιτρέπεται, εκτός των περιπτώσεων που α) κατά την διάρκειά της αυξηθεί ο χρόνος άσκησης που η μονάδα ήταν αναγνωρισμένη να χορηγεί και β) ο γιατρός που έχει τοποθετηθεί για μέρος της παρεχόμενης από το τμήμα άσκησης, μετά την αποχώρησή του, επιλέξει να συνεχίσει στην ίδια ειδικότητα.
×
×
 • Δημιουργία νέας...