Jump to content

totrelozouzouni

Prominent Members
 • Posts

  116
 • Joined

 • Days Won

  7

Όλες οι δημοσιεύσεις από totrelozouzouni

 1. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (+ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) - July 23, 2019 Φτάσατε 6ο έτος, τελείωσε η εξεταστική, μπήκατε στο my-studies και είδατε ότι έχουν περαστεί όλα τα μαθήματα (49+12). Τέλεια. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό και να κλείσετε καρτέλα, να κάνετε αίτηση για ειδικότητα και να αποκτήσετε και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Εμείς δεν είχαμε την βοήθεια που έχετε όλοι εσείς που διαβάζετε αυτήν εδώ τη δημοσίευση. ΒΗΜΑ 1 (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΡΤΕΛΑΣ): Απαραίτητα δικαιολογητικά 1) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2) Πάσο (το οποίο καταθέτετε) 3) 10,5 ευρώ για τον πάπυρο 4) Τρέχουσα βεβαίωση (αναλυτική- τα φτιάχνει η γραμματεία) (κάνετε και αίτηση για βεβαίωση περάτωσης σπουδών και σας λένε πότε θα την παραλάβετε) ΒΗΜΑ 2 (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ): Η αίτηση πλεον γίνεται online Τι θα σας ζητηθεί 1) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 3) Φωτογραφία (υπό μορφή jpeg) 4) Δήλωση του νόμου 1599/86 ότι δεν έχετε καταδικαστεί κλπ (τα εξηγεί στον λογαριασμό που θα φτιάξετε) 5) Απόδειξη πληρωμής Πανελληνίου ιατρικού Συλλόγου (πάλι σας εξηγεί στην αίτηση που θα κάνετε) Όλα καλά μέχρι εδώ? Τώρα είστε έτοιμοι να πάτε στην περιφέρεια (σε όποια περιφέρεια επιθυμείτε) να κάνετε τα χαρτιά σας για τοποθέτηση. ΒΗΜΑ 3: Πάτε σε όποια περιφέρεια θέλετε και κάνετε την αίτησή σας για τοποθέτηση. Καλό πτυχίο, καλή σταδιοδρομία Πουθενά στην υπουργική απόφαση δε γίνεται αναφορά για κλήρωση. Προσωπικά, έκανα πέρυσι το καλοκαίρι τα χαρτιά μου πριν από την ορκωμοσία και ούτε η γραμματεία της σχολής μου έκανε αναφορά για κλήρωση, ούτε η περιφέρεια ζήτησε "σειρά προτεραιότητας". Επίσης, κλήρωση μεταξύ των φοιτητών που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την Περιφέρεια Αττικής γίνεται τυπικά μονάχα στην Ιατρική Αθηνών και σε καμία άλλη Ιατρική στην Ελλάδα... όμως ΦΕΚ που να ορίζει και να επισημοποιεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει... τα συμπεράσματα δικά σας. Μην ακολουθείτε τυφλά ό,τι σας λένε. Η υπουργική απόφαση τα λέει όλα ξεκάθαρα. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Μου το έστειλαν σε προσωπικό μήνυμα και το μοιράζομαι κόπι/πεηστ)
 2. Σωστά, το ζητάει η ίδια η υπηρεσία (αυτεπάγγελτα)
 3. Βρήκα και αυτό στο φβ, βασικά το ίδιο είναι απ'ότι είδα απλά το έχουν ανεβάσει σαν φωτογραφίες και οχι αρχείο pdf... https://www.facebook.com/Εκπα-κλεισιμο-καρτελας-και-φεκ-τοποθετησης-για-ειδικοτητα-770784746670098/?modal=admin_todo_tour
 4. TO ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΔΕΣ, ΚΑΛΑ ΤΥΠΩΜΑΤΑ! ΦΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ.pdf
 5. το εχει κανεις το ΦΕΚ για τη διαδικασία?? Το ψαχνω κι εγώ αλλα τίποτα...
 6. Η επόμενη ορκομωσία είναι στις 30 Ιουλίου 2019 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ MY STUDIES, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Πεμπτη 25 Ιουλίου 2019
 7. Πλεον αυτό γίνεται online (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος)
 8. και το βιβλιάριο υγείας έχει καταργηθεί
 9. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  Τα προφορικά με τον κ. Βαβουρανάκη είναι πολύ ευχάριστα (είδικά εαν τα έχετε πάει καλά στα γραπτά και δει ότι πήγατε διαβασμένοι!). Θέλει να δει ότι έχετε κατανοήσει ορισμένα βασικά πράγματα γιατί τον απασχολεί πιο πολύ να είστε προετοιμασμένοι για το αγροτικό και τα επειγοντα του τύπου "Μου ήρθε έμφραγμα, τι πρέπει να κάνω, τι πλάνο πρέπει να έχω για να μην χάσω χρόνο". Οι ερωτήσεις (1-2, όχι παραπάνω) είναι με βάση τα γραπτά. Καλή επιτυχία στους επόμενους και καλό καλοκαίρι!!!
 10. Αύριο στις 9:00 είναι τα προφορικά για όσους έδωσαν στις 16/7/2019 (πτυχιακή). Θα έχω και νεότερα και θα ποστάρω πως είναι το κλίμα με τον κύριο Βαβουρανάκη. Καλή λευτεριά σε όσους δίνουν!
 11. Διευκρινιστική ερώτηση (σορρυ!)... Δηλαδή μόλις κλείσουμε καρτέλα στην γραμματεία (ΒΗΜΑ 1), γίνεται η κλήρωση (ΒΗΜΑ 2?), γίνεται η αποφοίτηση (ΒΗΜΑ 3) και μετά πρώτα πάμε στη Νομαρχία για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (ΒΗΜΑ 4) και ΜΕΤΑ κάνουμε αίτηση πχ για ειδικότητα (ΒΗΜΑ 5)?? Συγγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί, έχω ακούσει 100 διαφορετικές απόψεις και δεν έχω βγάλει άκρη... 😫
 12. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 29/5/2019 (ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ/ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ) Μεσοκολπικη επικοινωνία: κλινικά, διάγνωση, πότε θεραπευουμε Πνευμονική εμβολή: κλινικα και διαγνωση ΟΕΜ κατωτερων απαγωγών στο αγροτικό: τι κάνεις Στόχοι Αρτ πίεσης και χοληστερόλης σε ΣΝ Παράγοντες κινδύνου για ΣΝ Κολπική μαρμαρυγή Πότε είναι η στένωση αορτικης σοβαρή κλινικά και πότε κάνουμε διαδερμική Συγκοπτικο επεισόδιο διερεύνηση και μια άλλη ερώτηση που δε μου έρχεται τώρα... +2 ΗΚΓ με ευρέα QRS, ΚΚ αποκλεισμούς και ανασπάσεις ST (ΑΠΟ FACEBOOK GROUP)
 13. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ/ ΛΑΪΚΟ (ΚΟΙΝΑ ΓΡΑΠΤΑ) Κανονικη 18/6/2019 Ομαδα Α1.Οξυ εμφραγμα μυοκαρδιου: επιπλοκες,αγωγη μετα την έξοδο απτο νοσοκομείο2.Ενδειξεις βηματοδοτη3.Κολπικη μαρμαρυγη:επιπλοκες,θεραπευτικη αντιμετώπιση4.Διπλη αντιαιμοπεταλιακη:τι περιλαμβανει,ποτε,για ποσο 5.Ενδειξεις βαρυτητας στενωσης αορτικής,ενδειξεις διαδερμικης αντικαταστασης 6.μυοκαρδιοπαθειες ποιες γνωρίζετε,ευρήματα u/s 7.χρονια καρδιακη ανεπάρκεια:αιτια,αντιρροπιστικοι μηχανισμοι 8.αιτια δευτεροπαθους υπερτασης,ομαδες αντιυπερτασικων +2 ΗΚΓ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ 18/06/2019ΟΜΑΔΑ Β1. ακροαστικά ευρήματα α) χρόνιας ανεπάρκειας μιτροειδους β) χρόνιας ανεπάρκειας αορτικής2. ποιες μυοκαρδιοπαθειες γνωρίζετε; Υπερηχογραφικά ευρήματα3. ενδείξεις τοποθέτησης βηματοδότη 4. ορισμός αιφνίδιου θανάτου, δευτερογενής πρόληψη 5. αντιμετώπιση NSTEMI 6. αντιμετώπιση στένωσης αορτικής 7. τί είναι τετραλογία Fallot 8. τιμές στόχοι χοληστερόλης σε πρωτογενή κ' δευτερογενή πρόληψη +2 ΗΚΓ (από το γκρουπ της κλινικής στο facebook)
 14. Οι πτυχιακές εξετάσεις Ιουλίου (τα γραπτά) θα γίνουν στις 16/7/2019 και ώρα 11:00 - 13:00 στο Ιπποκράτειο. Εγγραφές στη γραμματεία της Α καρδιολογικής στον 5ο όροφο.
 15. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  Τα προφορικά με Βαβουρανάκη θα ήθελε κανείς να μοιραστεί πως ήταν, να δούμε πως είναι το κλίμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 16. Θεματολογία ερωτήσεων από χθεσινή πτυχιακή Ιουνίου 2019 (εξέτασαν Κοντός - Αλεξάνδρου) Οξεία χολοκυστίτιδα/ χολαγγειϊτιδα + επιπλοκές Mirizzi Mαστός σχεδόν τα πάντα Μελάνωμα + βουβωνικοί λεμφαδένες (είναι πάντα ύποπτοι όταν τους ψηλαφάμε?) Θυρεοειδής (θηλώδης και γιατί είναι ο πιο συχνός) παγκρεατίτιδες και ποιούς τύπους ξέρουμε FASΤ Η εξέταση ήταν πιο πολύ για να δουν εαν έχουμε αποκτήσει κλινική σκέψη, ήταν πολύ καλά κι ας κράτησε 1,5 ώρα. Κινήθηκαν και σε "εκτός ύλης" αλλά μην ψαρώσετε. Σου έδιναν ευκαιρίες να πεις το σωστό και αν έλεγες κάτι λάθος σε κατεύθυναν ουσιαστικά. Πολύ καλοί και οι δύο σαν εξεταστές, μας εξηγούσαν και διάφορα πράγματα στην πορεία γιατί σε κάποια φάση τους κάναμε κι εμείς ερωτήσεις/απορίες και μας το επέτρεψαν μάλιστα. Πιάσαμε και κατευθυντήριες οδηγίες (ΤΝΜ καθόλου δεν αγγίξαμε) και ενώ είχαν και οι δύο ένα φιλικό pokerface με σκοπό μάλλον να μην χαλαρώσουμε πολύ, στο τέλος μας είπαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που είδαν. Σε επίπεδο συζήτησης αναφερθήκαμε σε πολλά πράγματα, ακόμα και για Τσέρνομπιλ και αν έχουμε δει ποτέ άρρωστο με παράλυση φωνητικών χορδών. Επίσης, σημαντικό... να πηγαίνετε σε εφημερίες (τόσο χειρουργικής, όσο και παθολογίας) - ρωτάνε πολλά παθολογικά αλλά αυτό που θέλουν να ακούσουν είναι: "Πρώτα ιστορικό, μετά κλινική εξέταση, μετά οι εξετάσεις τύπου U/S, CT κλπ..." Δηλαδή θέλουν να ακούσουν την σωστή προσέγγιση του ασθενούς. Αυτά!! Είμασταν 5 άτομα, περάσαμε όλοι! Καλή επιτυχία στους επόμενους!
 17. Blog με τις σημειώσεις μου (με βοήθησαν πολύ και κάποιες μου προσέφεραν το άριστα, οπότε και τις μοιράζομαι!) : Ενδεικτικά... ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΩΡΛ + ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΑΤΤΙΚΟ) 5ο ΕΤΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΣΙΤΑΡΑ) ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ (6o) ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΤΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (Α'Χ ΛΑΪΚΟ)surgery ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΤΤΙΚΟ) και εδώ το λινκ: Blog ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
 18. Ποιοί εξέτασαν σήμερα στην κανονική? Γνωρίζει κανείς?
 19. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς (που ενδχομένως είναι κοντά στο Αιγινήτειο) εαν έχουν βγει τα αποτελέσματα της κανονικής εξεταστικής του Ιουνίου (5/6/2019)?? Ευχαριστώ!
 20. Πρόγραμμα πτυχιακής εξεταστικής Ιουνίου - Ιουλίου Ακαδημαϊκού Έτους 2018 -2019 Οι πτυχιακές εξετάσεις στα μαθήματα της Χειρουργικής θα διεξαχθούν : - τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00 ή - τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, και ώρα 14:00. Προσοχή : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο σε μία από τις δύο προτεινόμενες ημερομηνίες μέχρι τη Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 ή μέχρι τη Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, αντίστοιχα. Εκ της Κλινικής
 21. Πρόγραμμα εαρινής εξεταστικής Ακαδημαϊκού Έτους 2018 -2019 Κανονικοί Φοιτητές και Μεταφορείς Οι εξετάσεις στο μάθημα της Χειρουργικής θα διεξαχθούν τη Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00. Προσοχή : Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019. Εκ της Κλινικής
 22. Γνωρίζουμε ποιοί θα εξετάσουν στην κανονική στις 21/6/2019?? Ευχαριστώ!
 23. Οι εξετάσεις κανονικών και μεταφορέων θα γίνουν στις 4/6/2019. Επίσημη ανακοίνωση από την κλινική δεν έχει βγει ακόμα.
 24. Μετά από αίτημα αρκετών φοιτητών, οι προαιρετικές εξετάσεις Νευρολογίας (5η ομάδα φοιτητών του 5ου έτους) θα γινουν την Τετάρτη 22 Μαίου 2019. [Κατά συνέπεια η προηγούμενη ανακοίνωση περί εξετάσεων τη Δευτέρα 20 Μαίου δεν ισχύει]. Στις 13,00 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πολλαπλής επιλογής στο Μαγγίνειο αμφιθέατρο. Εν συνεχεία θα διεξαχθούν οι προφορικές εξετάσεις.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.