Jump to content

totrelozouzouni

Prominent Members
 • Posts

  116
 • Joined

 • Days Won

  7

totrelozouzouni last won the day on 4 Ιουλίου 2019

totrelozouzouni had the most liked content!

1 Follower

About totrelozouzouni

 • Γενέθλια 02/10/1976

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Athens, GR
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Ενδιαφέροντα
  WoW
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2.321 profile views

totrelozouzouni's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

48

Reputation

 1. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (+ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) - July 23, 2019 Φτάσατε 6ο έτος, τελείωσε η εξεταστική, μπήκατε στο my-studies και είδατε ότι έχουν περαστεί όλα τα μαθήματα (49+12). Τέλεια. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό και να κλείσετε καρτέλα, να κάνετε αίτηση για ειδικότητα και να αποκτήσετε και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Εμείς δεν είχαμε την βοήθεια που έχετε όλοι εσείς που διαβάζετε αυτήν εδώ τη δημοσίευση. ΒΗΜΑ 1 (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΡΤΕΛΑΣ): Απαραίτητα δικαιολογητικά 1) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2) Πάσο (το οποίο καταθέτετε) 3) 10,5 ευρώ για τον πάπυρο 4) Τρέχουσα βεβαίωση (αναλυτική- τα φτιάχνει η γραμματεία) (κάνετε και αίτηση για βεβαίωση περάτωσης σπουδών και σας λένε πότε θα την παραλάβετε) ΒΗΜΑ 2 (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ): Η αίτηση πλεον γίνεται online Τι θα σας ζητηθεί 1) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 3) Φωτογραφία (υπό μορφή jpeg) 4) Δήλωση του νόμου 1599/86 ότι δεν έχετε καταδικαστεί κλπ (τα εξηγεί στον λογαριασμό που θα φτιάξετε) 5) Απόδειξη πληρωμής Πανελληνίου ιατρικού Συλλόγου (πάλι σας εξηγεί στην αίτηση που θα κάνετε) Όλα καλά μέχρι εδώ? Τώρα είστε έτοιμοι να πάτε στην περιφέρεια (σε όποια περιφέρεια επιθυμείτε) να κάνετε τα χαρτιά σας για τοποθέτηση. ΒΗΜΑ 3: Πάτε σε όποια περιφέρεια θέλετε και κάνετε την αίτησή σας για τοποθέτηση. Καλό πτυχίο, καλή σταδιοδρομία Πουθενά στην υπουργική απόφαση δε γίνεται αναφορά για κλήρωση. Προσωπικά, έκανα πέρυσι το καλοκαίρι τα χαρτιά μου πριν από την ορκωμοσία και ούτε η γραμματεία της σχολής μου έκανε αναφορά για κλήρωση, ούτε η περιφέρεια ζήτησε "σειρά προτεραιότητας". Επίσης, κλήρωση μεταξύ των φοιτητών που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την Περιφέρεια Αττικής γίνεται τυπικά μονάχα στην Ιατρική Αθηνών και σε καμία άλλη Ιατρική στην Ελλάδα... όμως ΦΕΚ που να ορίζει και να επισημοποιεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει... τα συμπεράσματα δικά σας. Μην ακολουθείτε τυφλά ό,τι σας λένε. Η υπουργική απόφαση τα λέει όλα ξεκάθαρα. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Μου το έστειλαν σε προσωπικό μήνυμα και το μοιράζομαι κόπι/πεηστ)
 2. Σωστά, το ζητάει η ίδια η υπηρεσία (αυτεπάγγελτα)
 3. Βρήκα και αυτό στο φβ, βασικά το ίδιο είναι απ'ότι είδα απλά το έχουν ανεβάσει σαν φωτογραφίες και οχι αρχείο pdf... https://www.facebook.com/Εκπα-κλεισιμο-καρτελας-και-φεκ-τοποθετησης-για-ειδικοτητα-770784746670098/?modal=admin_todo_tour
 4. TO ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΔΕΣ, ΚΑΛΑ ΤΥΠΩΜΑΤΑ! ΦΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ.pdf
 5. το εχει κανεις το ΦΕΚ για τη διαδικασία?? Το ψαχνω κι εγώ αλλα τίποτα...
 6. Η επόμενη ορκομωσία είναι στις 30 Ιουλίου 2019 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ MY STUDIES, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Πεμπτη 25 Ιουλίου 2019
 7. Πλεον αυτό γίνεται online (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος)
 8. και το βιβλιάριο υγείας έχει καταργηθεί
 9. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  Τα προφορικά με τον κ. Βαβουρανάκη είναι πολύ ευχάριστα (είδικά εαν τα έχετε πάει καλά στα γραπτά και δει ότι πήγατε διαβασμένοι!). Θέλει να δει ότι έχετε κατανοήσει ορισμένα βασικά πράγματα γιατί τον απασχολεί πιο πολύ να είστε προετοιμασμένοι για το αγροτικό και τα επειγοντα του τύπου "Μου ήρθε έμφραγμα, τι πρέπει να κάνω, τι πλάνο πρέπει να έχω για να μην χάσω χρόνο". Οι ερωτήσεις (1-2, όχι παραπάνω) είναι με βάση τα γραπτά. Καλή επιτυχία στους επόμενους και καλό καλοκαίρι!!!
 10. Αύριο στις 9:00 είναι τα προφορικά για όσους έδωσαν στις 16/7/2019 (πτυχιακή). Θα έχω και νεότερα και θα ποστάρω πως είναι το κλίμα με τον κύριο Βαβουρανάκη. Καλή λευτεριά σε όσους δίνουν!
 11. Διευκρινιστική ερώτηση (σορρυ!)... Δηλαδή μόλις κλείσουμε καρτέλα στην γραμματεία (ΒΗΜΑ 1), γίνεται η κλήρωση (ΒΗΜΑ 2?), γίνεται η αποφοίτηση (ΒΗΜΑ 3) και μετά πρώτα πάμε στη Νομαρχία για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (ΒΗΜΑ 4) και ΜΕΤΑ κάνουμε αίτηση πχ για ειδικότητα (ΒΗΜΑ 5)?? Συγγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί, έχω ακούσει 100 διαφορετικές απόψεις και δεν έχω βγάλει άκρη... 😫
 12. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 29/5/2019 (ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ/ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ) Μεσοκολπικη επικοινωνία: κλινικά, διάγνωση, πότε θεραπευουμε Πνευμονική εμβολή: κλινικα και διαγνωση ΟΕΜ κατωτερων απαγωγών στο αγροτικό: τι κάνεις Στόχοι Αρτ πίεσης και χοληστερόλης σε ΣΝ Παράγοντες κινδύνου για ΣΝ Κολπική μαρμαρυγή Πότε είναι η στένωση αορτικης σοβαρή κλινικά και πότε κάνουμε διαδερμική Συγκοπτικο επεισόδιο διερεύνηση και μια άλλη ερώτηση που δε μου έρχεται τώρα... +2 ΗΚΓ με ευρέα QRS, ΚΚ αποκλεισμούς και ανασπάσεις ST (ΑΠΟ FACEBOOK GROUP)
 13. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ/ ΛΑΪΚΟ (ΚΟΙΝΑ ΓΡΑΠΤΑ) Κανονικη 18/6/2019 Ομαδα Α1.Οξυ εμφραγμα μυοκαρδιου: επιπλοκες,αγωγη μετα την έξοδο απτο νοσοκομείο2.Ενδειξεις βηματοδοτη3.Κολπικη μαρμαρυγη:επιπλοκες,θεραπευτικη αντιμετώπιση4.Διπλη αντιαιμοπεταλιακη:τι περιλαμβανει,ποτε,για ποσο 5.Ενδειξεις βαρυτητας στενωσης αορτικής,ενδειξεις διαδερμικης αντικαταστασης 6.μυοκαρδιοπαθειες ποιες γνωρίζετε,ευρήματα u/s 7.χρονια καρδιακη ανεπάρκεια:αιτια,αντιρροπιστικοι μηχανισμοι 8.αιτια δευτεροπαθους υπερτασης,ομαδες αντιυπερτασικων +2 ΗΚΓ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ 18/06/2019ΟΜΑΔΑ Β1. ακροαστικά ευρήματα α) χρόνιας ανεπάρκειας μιτροειδους β) χρόνιας ανεπάρκειας αορτικής2. ποιες μυοκαρδιοπαθειες γνωρίζετε; Υπερηχογραφικά ευρήματα3. ενδείξεις τοποθέτησης βηματοδότη 4. ορισμός αιφνίδιου θανάτου, δευτερογενής πρόληψη 5. αντιμετώπιση NSTEMI 6. αντιμετώπιση στένωσης αορτικής 7. τί είναι τετραλογία Fallot 8. τιμές στόχοι χοληστερόλης σε πρωτογενή κ' δευτερογενή πρόληψη +2 ΗΚΓ (από το γκρουπ της κλινικής στο facebook)
 14. Οι πτυχιακές εξετάσεις Ιουλίου (τα γραπτά) θα γίνουν στις 16/7/2019 και ώρα 11:00 - 13:00 στο Ιπποκράτειο. Εγγραφές στη γραμματεία της Α καρδιολογικής στον 5ο όροφο.
 15. totrelozouzouni

  Καρδιολογία

  Τα προφορικά με Βαβουρανάκη θα ήθελε κανείς να μοιραστεί πως ήταν, να δούμε πως είναι το κλίμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.