Jump to content

Myriam

Prominent Members
 • Posts

  10.373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  788

Όλες οι δημοσιεύσεις από Myriam

 1. θα τους πάρει ο δ....ος καθως θα ξεκουμπιζονται κι ας ψηφιστεί πριν την ώρα αυτή τη βλογημενη...
 2. ...φορτισμένες μέρες...συσσωρευμένη οργή παντού,ρομαντισμός σε συμπίεση, δράση σε πίεση και τι να πρωτοσχολιασεις για ποιο θέμα...ούτε το χιούμορ δεν αντέχεις πια! Μουσική μόνο. 🎶🎶🎶🎶Το 'τσιμπησα' από μουσική εκπομπή φίλου!
 3. Μετά από μια πολύ φορτισμένη ημέρα...οκ,η Άνοιξη δεν είναι η εποχή που αγαπάμε!
 4. Τραγούδι του Lucio Battisti σε μοντέρνα διασκευη. Αφιερωμένο...σε καλύτερες μέρες με άνοιξη ή χωρίς...
 5. Μπαίνω ξανά δω μέσα μετά από περίπου 6 μήνες...από τις 10/10/21.Ουτε τον κωδικό μου δε θυμόμουν και τον άλλαξα κανά δυο φορές για να εισέλθω κανονικά! Καλωσορίζω τα νέα μέλη-καποια γνώριμα παλιά-που κρατούν κάπως 'ενεργο' το τοπικ και που... περίπου,μας 'παροτρυναν' να ξαναγράψουμε ή να 'ανεβασουμε' διάφορα, εμάς τους πιο παλιούς. 🤣 Οι καιροί δύσκολοι για όλους σχεδόν... Καλά Ξεμπερδεματα να έχουμε παντού και Καλό Πάσχα. . .👨‍👨‍👧
 6. Μα γιατί στο Ελλαδισταν κυριαρχεί η φατρία,η σκοπιμότητα,η λαμογια, το ρουσφέτι. Τοσο απλά. Μου αρέσει που απορούν οι πάσης φύσεως intellectuels του Ελλαδισταν γιατί δεν πάνε να εμβολιαστούν οι ανεμβολιαστοι...κι ολοι 'τσουβαλιαζονται' στους 'ψεκα'! Γιατί στη χώρα αυτή,η καχυποψία έχει τον πρώτο λόγο σε όλα κι αυτήν την καχυποψία ενισχύουν καθημερινά τέτοιες προτάσεις, αποφάσεις,εισηγησεις σοφών και ειδημόνων...τίποτε δεν ευαγγελίζεται εξ'ορισμου καλύτερες μέρες,καλύτερο σύστημα,καλύτερη λειτουργία,πληρέστερη εκπαίδευση κ.ο.κ. όπως μοιάζει να υπόσχεται καμαρωτα κι εκ προοιμίου στο γενεσιουργικο του συμπαν αλλά όλα κινούνται με γνωμονα το μικρο- και μεγα- συμφέρον της φατρίας που έχει πρόσβαση στην εκαστοτε νομοθετική κι εκτελεστική εξουσία. Κάθε φορα ανακαλύπτουμε ξανά τον κόσμο στη χώρα αυτή. Τα πάντα ρει...η όποια εισήγηση-ψήφιση θα αρθεί με μιαν άλλη ομάδα εξουσίας δλδ θα 'ξετακτοποιηθει' για να 'τακτοποιηθει' κάπως διαφορετικά και πάλι ....σε δουλειά να βρισκόμαστε κι όσοι ταλαιπωρηθουν,ταλαιπωρήθηκαν...who really Cares about!!! Ο αγώνας δε βλάπτει βέβαια....
 7. Ας κάνουμε τις αφιερωσεις μας μέρες που ειναι...με παλιά και νέα κομμάτια μπας και ξεχαστούμε απο τη ζοφερη επικαιροτητα.
 8. Επιτέλους ήρθε η ώρα που περιμέναμε μερικοί εδώ κι 1,5 χρόνο....ο Jack Savoretti σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 27/9/21.
 9. Θέλω να σχολιασω και να μεταφέρω νέες εικόνες, σκίτσα για τον μεγαλομανη ηλίθιο και Νέρωνα αλλά....κανω μίνι απεξάρτηση κι αποτοξίνωση στις παραλίες αυτόν τον καιρό. Αφιερωμένο πάντα...
 10. Μετά το τσιμέντωμα της Ακρόπολης,τωρα η υφήλιος μας κράζει και για την κακομεταχειριση του έργου του Πικάσο.... Για γέλιο και κλάμα.
 11. Φρέσκα υπέροχα τραγούδια...για ρομαντζαδες στο μπαλκόνι στην εξοχή.... 🌜 🌌
 12. Ε,δεν είπε και κάτι που δεν ισχύει... αφρούς βγάζουμε πλέον με μερικούς οπότε τους βλέπουμε κι άμεσα ζαπινγκ...δεν παλεύεται η κατάσταση!
 13. Αλήθεια,δεν αντιληφθηκα το ειρωνικό του σχολίου σου κι ευχαριστώ για τη διευκρίνιση...Πως μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν την λανθασμένη καταγραφή στοιχείων, κατά τη γνώμη σου?! Είναι σκόπιμη? Συγνώμη,είμαι γενικά αφελής μέχρι να πάρω τις εξηγήσεις που χρειάζομαι. Εδώ πέρα, συμβαίνουν σημεία και τέρατα...η εμπιστοσύνη έχει κλονισθεί απέναντι στους διαχειριστές της πανδημίας... μήπως κι αυτός είναι σημαντικός λόγος ελλειπους ανταπόκρισης στον εμβολιασμό??? Προσωπικά, βιώνω όπως κι οι γύρω μου μια κόπωση,μια κατηφεια σε σχέση με τα υγειονομικά ζητήματα και την πανδημία... υπάρχει παθητικότητα, αβεβαιότητα, ειρωνία κι αγανάκτηση...μια overdose φόβου κι αηδιας που καταλήγει στην απάθεια.
 14. Υπάρχει λάθος....υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες γιατροί που έχασαν τη μάχη στην πανδημία κι απορώ ειλικρινά πως δεν καταχωρήθηκαν! Νωπή η μνήμη από επιφανή πνευμονολογο,αν θυμάμαι καλά, είτε στο Αττικό, είτε στο Θριάσιο όπως και πέρυσι,ένας συνάδελφος του σε επαρχιακό νοσοκομείο,Θεσσαλια,είτε Κατερίνη...δε θυμάμαι καλά πια,που είχε αναφερθεί και σε δελτία ειδήσεων!!! Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι πως και γιατί δίνονται ανεπαρκή στοιχεία για το κόστος ζωών υγειονομικών και κατεγράφη μόνο ο αείμνηστος καθηγητής που όλοι φυσικά θρηνήσαμε....Απαράδεκτο.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.