Jump to content

Myriam

Prominent Members
 • Content count

  9.463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  623

Όλες οι δημοσιεύσεις από Myriam

 1. Από το group Wiki στο fb για συνέλευση αύριο Τρίτη 26/3/2019 στο αμφιθ. Φυσιολογίας στη 1μμ. "Τη στιγμή που τα νοσοκομεία καταρρέουν από την υποστελεχωση(πρόσφατα γιατρός πάρα λίγο να ακρωτηριαστεί στο Ιπποκράτειο επειδή κατέρρευσε πάνω το ασυντηρητο ασανσερ) και οι ειδικευομενοι σηκώνουν το βάρος ολόκληρου σχεδόν του θεραπευτικου έργου (ενίοτε και του διδακτικού έργου, όπως έχουμε διαπιστώσει στις κλινικές μας...) ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέρασε εν μια νυκτί σε άσχετο νομοσχέδιο την καθιέρωση πανελληνίων για τη λήψη της ειδικότητας. Εκτός αυτου οι ειδικευομενοι θα βαθμολογούνται βασει των αποτελεσμάτων με καλώς, λειαν και άριστα κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στη αξιολόγηση της επάρκειας και θα τους ακολουθεί εφ όρου ζωής. Είχαμε δύο χρόνια τώρα διαβάσει την προφαση του ΚΕΣΥ σύμφωνα με την οποία υπήρχε σχεδιασμός εκτός από τις πανελλήνιες στο τέλος της ειδικότητας και για ατομικό φάκελο προσόντων ειδικευμένου (logbook) αλλά και για κύκλους εξετάσεων μέσα στην ειδικότητα. Αν κρίνουμε από το πόσο εσπευσμένα πέρασαν οι πανελλήνιες για τη λήψη ειδικότητας αυτές οι αλλαγές είναι κάτι που αναμένουμε να αντιμετωπίσουμε σύντομα.Ο σύλλογος μας χρόνια τώρα έχει δώσει αγώνες μαζί με τους εργαζόμενους γιατρούς ενάντια σε κάθε νομοσχέδιο που εισάγει εξετασεις στην ειδικότητα ή στο τέλος της ειδικότητας και ενάντια σε αυτά διεκδικούμε ειδίκευση με αξιοπρέπεια και μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΎ. Γιατι δε μας χώρα ένα μέλλον στο οποίο θα κρινόμαστε συνεχώς ανεπαρκείς και θα αποτελούμε εκπαιδευομενους μέχρι τα 40....Δε μας χώρα μια προοπτική εξαντλητική δουλειά σε νοσοκομεία που αιμορραγουν η οποία όσο και αν συνδυάζεται με "καλές προθέσεις" δε θα συνεισφέρει στον να μπορούμε να παρέχουμε υγεία σε όλους τους ασθενείς μας... Δε μας χώρα μια διαρκώς πιο εντατικοποιημενη καθημερινότητα στη σχολή μας και σήμερα, όταν αναγκαζομαστε να περιφερομαστε από κλινική σε εργαστήριο και από εργαστήριο σε υποχρεωτικο αμφιθεατρο επιλογής ηδη από το δεύτερο τρίτο έτος... Μπροστά σε όσους μας λένε ότι η γενιά μας δε μπορει να ζήσει αλλιώς εμείς απαντάμε ότι θα το επιδιώξουμε δυναμικά και συλλογικά! Γι αυτό και για τα ζητήματα σχολής (υποχρεωτικές παρουσίες στα επιλογής, στηθοσκοπια κλπ) ας είμαστε όλες και όλοι στη γενική συνέλευση του συλλόγου μας αύριο στη 1 στο αμφ. Φυσιολογίας!" https://www.facebook.com/groups/amedwiki/?multi_permalinks=2089686387767836&notif_id=1553538467423797&notif_t=group_activity https://ariseaak.wordpress.com/2019/03/14/ti-allazei-stis- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika -kotites-mas/?fbclid=IwAR26BO-61Kf2mX2Bhlkce1YWMoftVgzzPAwQ7hsKdYfp-6v8kq5zOn9DtnE
 2. Αυτό που βρήκα στο group Wiki, αυτό κι ανέρτησα εδώ αλλά και στο σχετικό τόπικ που έχεις ανοίξει για τις πανελλήνιες εξετάσεις για ειδικότητα! Αν αντιδρούσε κάποια άλλη παράταξη, θεωρώ πως καλοπροαίρετα θα το προσθέταμε. Λυπάμαι αλλά δεν έχουμε ενημερωθεί διαδικτυακά γι'άλλη παρόμοια κινητοποίηση από πλευράς φοιτητών,τουλάχιστον. Το παραπάνω απόσπασμα δεν το γνωρίζω για να το σχολιάσω.
 3. Ενημερωτικό,από πλευράς φοιτητών,από το group Wiki του fb γι'αύριο και μεθαύριο. "Στις 8/3 ψηφίστηκε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας που καθιερώνει πανελλαδικές εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας. Το τερατούργημα αυτό έρχεται να ενισχύσει την εντατικοποίηση και την πειθάρχηση των ειδικευόμενων και αμφισβητεί το δικαίωμά μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά. ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ."
 4. Από το group WiKi στο fb ενημερωτική ανάρτηση φοιτητικής κινητοποίησης γι'αύριο και μεθαύριο. "Στις 8/3 ψηφίστηκε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας που καθιερώνει πανελλαδικές εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας. Το τερατούργημα αυτό έρχεται να ενισχύσει την εντατικοποίηση και την πειθάρχηση των ειδικευόμενων και αμφισβητεί το δικαίωμά μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά. ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ."
 5. Με αφορμή το σκάνδαλο της εισαγωγής πλούσιων αμερικανών γόνων στα μεγάλα πανεπ/μια των Η.Π.Α.,έχει "ανάψει" η συζήτηση κι ο σχολιασμός στο fb. Επικολλώ ένα πολύ ενδιαφέρον,εύστοχο σχόλιο αναγνώστη σε δημοσίευση για το σκάνδαλο που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο fb γνωστός δημοσιογράφος που "ακολουθώ". Για όποιον επιθυμεί να εμβαθύνει στο θέμα,υπάρχει ερέθισμα.. "Με αφορμή αυτήν την ιστορία έχει ανοίξει η συζήτηση εδώ και για τους νόμιμους τρόπους με τους οποίους τα παιδιά των πλουσίων μπαίνουν στα περιζήτητα πανεπιστήμια. Ανάμεσά τους, δωρεές, ανισότητες στην πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σχέσεις συγγενείας. Δλδ, τα παιδιά των πρώην αποφοίτων έχουν κάποια προτεραιότητα. Ένα άλλο θέμα όπου εστιάζει η συζήτηση είναι κάτι που είναι πολύ γνώριμο και στην Ελλάδα, Standardized Tests’ και essay coaches. Δάσκαλοι που κάνουν ιδιαίτερα και βοηθούν στη συγγραφή των εκθέσεων για τις αιτήσεις. Κάτι αντίστοιχο έχουμε και στην Ελλάδα με τα φροντιστήρια. Ένα ωραίο άρθρο γι’αυτά είναι αυτό:" https://www.newyorker.com/.../how-i-would-cover-the... https://www.newyorker.com/news/our-columnists/how-i-would-cover-the-college-admissions-scandal-as-a-foreign-correspondent?fbclid=IwAR0juwxoxA1qLg1l01rwPZTivVHQYprqGGORJfZ8patK4UIVtL9gCp6ha20
 6. Το προτεινόμενο πρόγραμμα για την πτυχιακή εξεταστική Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ί'ου 2019 από τις πρόχειρες φωτο που αναρτήθηκαν στο group των επί πτυχίω του fb. * Παρατήρηση: Υπάρχουν έδρες (κλινικές και μη) για τις οποίες προφανώς δεν έχει προταθεί και ψηφιστεί ημερομηνία.
 7. Από το group των επί πτυχίω στο fb ανάρτηση συναδέλφου για άλλη μία διαφοροποίηση σε ημερομηνία του προγράμματος που ανακοινώθηκε. Η πτυχιακή θα γίνει μαζί με την προαιρετική των 5ετών στις 26/3 αντί στις 22/3.
 8. Από το group των επί πτυχίω στο fb ανάρτηση συναδέλφου για άλλη μία διαφοροποίηση σε ημερομηνία του προγράμματος που ανακοινώθηκε. Η πτυχιακή θα γίνει μαζί με την προαιρετική των 5ετών στις 26/3 αντί στις 22/3.
 9. Το προτεινόμενο πρόγραμμα για την πτυχιακή εξεταστική Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ί'ου 2019 από τις πρόχειρες φωτο που αναρτήθηκαν στο group των επί πτυχίω του fb. * Παρατήρηση: Υπάρχουν έδρες (κλινικές και μη ) για τις οποίες προφανώς δεν έχει προταθεί και ψηφιστεί ημερομηνία.
 10. Το νέο πρόγραμμα: http://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=116&t=5626&fbclid=IwAR3LnXk8QMfzwHWzGv-2wBwOqT0V5X4B30e61muTHntn8wklBD7Sc-IOfAw * Υπάρχει "θεματάκι" με τις ημερομηνίες στη Μικροβιολογία-2 κι εντοπίστηκε σε συζήτηση στο group του fb.Το ζευγάρι των ημερομηνιών στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία δε συμβαδίζει με το αντίστοιχο ζευγάρι ημερομηνιών του προτεινόμενου προγράμματος. Επιβάλλεται η επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τη γραμματεία του μαθήματος για διευκρίνηση.
 11. Το νέο πρόγραμμα: http://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=116&t=5626&fbclid=IwAR3LnXk8QMfzwHWzGv-2wBwOqT0V5X4B30e61muTHntn8wklBD7Sc-IOfAw * Υπάρχει "θεματάκι" με τις ημερομηνίες στη Μικροβιολογία-2 κι εντοπίστηκε σε συζήτηση στο group του fb.Το ζευγάρι των ημερομηνιών στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία δε συμβαδίζει με το αντίστοιχο ζευγάρι ημερομηνιών του προτεινόμενου προγράμματος. Επιβάλλεται η επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τη γραμματεία του μαθήματος για διευκρίνηση.
 12. Κάτι "διασκεδαστικό" από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠ/ΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠ/ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Η ΕΛΙΤ
 13. Καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα για edit στην προηγούμενη δημοσίευση ώστε να "διορθωθούν" οι επίμαχες ημερομηνίες,προβαίνω σε νέα δημοσίευση με το τελικό (ελπίζω) πρόγραμμα πτυχιακής Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ι'ου 2019. "Ανέβηκε" στο group των επί πτυχίω στο fb με την υπόδειξη: "να τσεκαριστεί γιατί έχει διορθώσεις κι επικυρώσεις γραμματείας" και με το εξής σχόλιο: "Αυτά που έχουν αλλάξει πρακτικά είναι Στατιστική, Μικρόβια, Φάρμακα ΙΙ, Β' Οφθαλμολογία, Δ' Χειρουργική 6ου, Προληπτική και Εργασίας αλλά καλού κακού δείτε ό,τι δίνετε για σιγουριά" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΦΥΣΙΚΗ ΙI και Ετήσιο Πρόγραμμα 15/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 6/5 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 9/4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 18/3 ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ. και Ετήσιο Πρόγραμμα 27/3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 3ΟΥ ΚΑΙ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι 15/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΙ 10/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Χειμερινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/3 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Εαρινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 2/4 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 22/3 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 5/4 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 5ΟΥ ΚΑΙ 6ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι & ΙΙ & Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/4 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 3/4 & 15/4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Ι Ετήσιο Πρόγραμμα 7/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΙΙ Ετήσιο Πρόγραμμα 12/4 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 10/5 ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 14/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 7ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 8/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κα ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) 7/5 Β΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΚΕΛΕΚΗΣ) 6/5 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 8ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ II Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 15/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙI Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 9ΟΥ ΚΑΙ 10ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ) 16/4 Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΕΚΑΚΗΣ) 8/5 Γ΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος. ΜΑΝΩΛΗΣ) 16/4 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ) 2/4 Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΠΑΠΙΡΗΣ) 2/4 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 18/3 Β΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ) 26/3 ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) 13/5 Β΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κ. ΔΕΛΗΒΕΛΙΩΤΗΣ) 18/3 ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. Κα. ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑ) 22/3 Β΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος Π. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ) 12/4 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Α΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 17/5 Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κος ΜΠΑΜΠΗΣ) 15/4 & 29/3 Γ’ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. Καθ. κος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ) 1/4 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18-22/3 & 6-10/5 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ Α΄ Ω.Ρ.Λ Κλινική (καθ. κος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ- ΣΙΣΜΑΝΗΣ) 6/5 Β΄ Ω.Ρ.Λ. Κλινική (καθ κος ΓΙΩΤΑΚΗΣ) 6/5 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ) 12/4 Β΄ ΝΕΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ) 29/3 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 11ΟΥ ΚΑΙ 12ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος NΤΟΥΡΑΚΗΣ) 18/3 & 13/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα ΣΥΡΙΓΟΣ) 1/4 & 8/5 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 19/3 & 8/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 4/4 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 4/4 & 6/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΤΣΙΟΥΦΑΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ Α΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΧΡΟΥΣΣΟΣ) 26-29/3 & 6-10/5 Β΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα. ΤΣΟΛΙΑ) 18-22/3 & 15-19/4 Γ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ) 15-19/4 & 6-10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 28/3 & 14/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 29/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 29/3 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 27/3 & 9/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 9/4 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ι (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 29/3 & 14/5 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ) 1/4 & 14/5 Β΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΡΕΑΤΣΑΣ) 1/4 & 6/5 Γ΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) 1/4 & 6/5 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Α’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) 18/3 & 6/5 Β’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΟΥΖΕΝΗΣ) 22/3 & 6/5 ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (Καθ. Κα. Χ. Σπηλιοπούλου) 22/3 & 6/5
 14. Καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα για edit στην προηγούμενη δημοσίευση ώστε να "διορθωθούν" οι επίμαχες ημερομηνίες,προβαίνω σε νέα δημοσίευση με το τελικό (ελπίζω) πρόγραμμα πτυχιακής Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ι'ου 2019. "Ανέβηκε" στο group των επί πτυχίω στο fb με την υπόδειξη: "να τσεκαριστεί γιατί έχει διορθώσεις κι επικυρώσεις γραμματείας" και με το εξής σχόλιο: "Αυτά που έχουν αλλάξει πρακτικά είναι Στατιστική, Μικρόβια, Φάρμακα ΙΙ, Β' Οφθαλμολογία, Δ' Χειρουργική 6ου, Προληπτική και Εργασίας αλλά καλού κακού δείτε ό,τι δίνετε για σιγουριά" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΦΥΣΙΚΗ ΙI και Ετήσιο Πρόγραμμα 15/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 6/5 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 9/4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 18/3 ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ. και Ετήσιο Πρόγραμμα 27/3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 3ΟΥ ΚΑΙ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι 15/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΙ 10/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Χειμερινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/3 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Εαρινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 2/4 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 22/3 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 5/4 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 5ΟΥ ΚΑΙ 6ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι & ΙΙ & Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/4 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 3/4 & 15/4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Ι Ετήσιο Πρόγραμμα 7/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΙΙ Ετήσιο Πρόγραμμα 12/4 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 10/5 ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 14/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 7ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 8/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κα ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) 7/5 Β΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΚΕΛΕΚΗΣ) 6/5 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 8ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ II Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 15/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙI Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 9ΟΥ ΚΑΙ 10ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ) 16/4 Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΕΚΑΚΗΣ) 8/5 Γ΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος. ΜΑΝΩΛΗΣ) 16/4 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ) 2/4 Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΠΑΠΙΡΗΣ) 2/4 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 18/3 Β΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ) 26/3 ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) 13/5 Β΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κ. ΔΕΛΗΒΕΛΙΩΤΗΣ) 18/3 ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. Κα. ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑ) 22/3 Β΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος Π. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ) 12/4 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Α΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 17/5 Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κος ΜΠΑΜΠΗΣ) 15/4 & 29/3 Γ’ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. Καθ. κος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ) 1/4 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18-22/3 & 6-10/5 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ Α΄ Ω.Ρ.Λ Κλινική (καθ. κος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ- ΣΙΣΜΑΝΗΣ) 6/5 Β΄ Ω.Ρ.Λ. Κλινική (καθ κος ΓΙΩΤΑΚΗΣ) 6/5 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ) 12/4 Β΄ ΝΕΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ) 29/3 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 11ΟΥ ΚΑΙ 12ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος NΤΟΥΡΑΚΗΣ) 18/3 & 13/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα ΣΥΡΙΓΟΣ) 1/4 & 8/5 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 19/3 & 8/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 4/4 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 4/4 & 6/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΤΣΙΟΥΦΑΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ Α΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΧΡΟΥΣΣΟΣ) 26-29/3 & 6-10/5 Β΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα. ΤΣΟΛΙΑ) 18-22/3 & 15-19/4 Γ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ) 15-19/4 & 6-10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 28/3 & 14/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 29/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 29/3 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 27/3 & 9/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 9/4 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ι (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 29/3 & 14/5 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ) 1/4 & 14/5 Β΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΡΕΑΤΣΑΣ) 1/4 & 6/5 Γ΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) 1/4 & 6/5 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Α’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) 18/3 & 6/5 Β’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΟΥΖΕΝΗΣ) 22/3 & 6/5 ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (Καθ. Κα. Χ. Σπηλιοπούλου) 22/3 & 6/5
 15. Ωραιότατο debate για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην εκπομπή "Αλλη Διάσταση" της ΕΡΤ την Πέμπτη 28/2/2019,το μεσημέρι.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ξεκίνησε και μία δημοσκόπηση που θα διαρκέσει για μία ημέρα για όποιον επιθυμεί να ψηφίσει μέσω της σελίδας της εκπομπής στο Fb. 1) Ο σύνδεσμος για το βίντεο του debate ανάμεσα σε Σία Αναγνωστοπούλου και Νίκη Κεραμέως με θέμα την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. DEBATE ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 28/2/2019 ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2) Ο σύνδεσμος για την ψηφοφορία στη δημοσκόπηση της εκπομπής. Ο χρήστης Άλλη διάσταση δημιούργησε μια δημοσκόπηση. 2 ώρες · Δείτε σήμερα ενα πραγματικό debate. Ναι ή όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια; H Σία Αναγνωστοπουλου ΣΥΡΙΖΑ και η Νίκη Κεραμέως ΝΔ παρουσιάζουν τα επιχειρήματα τους. Εσείς τι λέτε; 15%ναι στα Ιδιωτικά ΑΕΙ 85%οχι στα ιδιωτικά ΑΕΙ Λήξη δημοσκόπησης: σε 21 ώρες
 16. Νέα ανάρτηση στο group των επί πτυχίω στο fb σήμερα με καθαρογραμμένο και πλήρως συμπληρωμένο το προτεινόμενο πρόγραμμα για την πτυχιακή εξεταστική Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ί'ου 2019 και με την επισήμανση πως "το πρόγραμμα έχει πάει στην γραμματεία αλλά ενδέχεται να γίνουν μικροαλλαγές γιατί δεν έχουν επικυρωθεί όλα τα μαθήματα". ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΦΥΣΙΚΗ ΙI και Ετήσιο Πρόγραμμα 15/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 6/5 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 10/4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 18/3 ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ. και Ετήσιο Πρόγραμμα 27/3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 3ΟΥ ΚΑΙ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι 15/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΙ 10/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Χειμερινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/3 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Εαρινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 2/4 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 22/3 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 5/4 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 5ΟΥ ΚΑΙ 6ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι & ΙΙ & Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/4 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 3/4 & 10/4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Ι Ετήσιο Πρόγραμμα 7/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΙΙ Ετήσιο Πρόγραμμα 11/4 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 10/5 ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 14/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 7ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 8/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κα ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) 7/5 Β΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΚΕΛΕΚΗΣ) 6/5 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 28/3 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 17/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 8ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ II Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 15/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙI Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 9ΟΥ ΚΑΙ 10ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ) 16/4 Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΕΚΑΚΗΣ) 8/5 Γ΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος. ΜΑΝΩΛΗΣ) 16/4 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ) 2/4 Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΠΑΠΙΡΗΣ) 2/4 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 18/3 Β΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ) 26/3 ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) 13/5 Β΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κ. ΔΕΛΗΒΕΛΙΩΤΗΣ) 18/3 ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. Κα. ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑ) 22/3 Β΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος Π. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ) 10/4 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Α΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 17/5 Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κος ΜΠΑΜΠΗΣ) 15/4 & 29/3 Γ’ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. Καθ. κος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ) 1/4 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18-22/3 & 6-10/5 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ Α΄ Ω.Ρ.Λ Κλινική (καθ. κος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ- ΣΙΣΜΑΝΗΣ) 6/5 Β΄ Ω.Ρ.Λ. Κλινική (καθ κος ΓΙΩΤΑΚΗΣ) 6/5 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ) 12/4 Β΄ ΝΕΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ) 29/3 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 11ΟΥ ΚΑΙ 12ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος NΤΟΥΡΑΚΗΣ) 18/3 & 13/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα ΣΥΡΙΓΟΣ) 1/4 & 8/5 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 19/3 & 8/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 4/4 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 4/4 & 6/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΤΣΙΟΥΦΑΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ Α΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΧΡΟΥΣΣΟΣ) 26-29/3 & 6-10/5 Β΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα. ΤΣΟΛΙΑ) 18-22/3 & 15-19/4 Γ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ) 15-19/4 & 6-10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 28/3 & 14/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 29/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 29/3 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 28/3 & 9/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 9/4 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ι (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 29/3 & 14/5 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ) 1/4 & 14/5 Β΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΡΕΑΤΣΑΣ) 1/4 & 6/5 Γ΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) 1/4 & 6/5 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Α’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) 18/3 & 6/5 Β’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΟΥΖΕΝΗΣ) 22/3 & 6/5 ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (Καθ. Κα. Χ. Σπηλιοπούλου) 22/3 & 6/5
 17. Νέα ανάρτηση στο group των επί πτυχίω στο fb σήμερα με καθαρογραμμένο και πλήρως συμπληρωμένο το προτεινόμενο πρόγραμμα για την πτυχιακή εξεταστική Μαρτίου-Απριλίου-Μα'ί'ου 2019 και με την επισήμανση πως "το πρόγραμμα έχει πάει στην γραμματεία αλλά ενδέχεται να γίνουν μικροαλλαγές γιατί δεν έχουν επικυρωθεί όλα τα μαθήματα". ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΦΥΣΙΚΗ ΙI και Ετήσιο Πρόγραμμα 15/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 6/5 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 10/4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 18/3 ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ. και Ετήσιο Πρόγραμμα 27/3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 3ΟΥ ΚΑΙ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι 15/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΙ 10/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Χειμερινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/3 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Εαρινού και Ετήσιο Πρόγραμμα 2/4 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι και Ετήσιο Πρόγραμμα 22/3 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 5/4 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 1/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 5ΟΥ ΚΑΙ 6ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Ι & ΙΙ & Ετήσιο Πρόγραμμα 14/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι και ΙΙ και Ετήσιο Πρόγραμμα 19/4 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 3/4 & 10/4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Ι Ετήσιο Πρόγραμμα 7/5 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΙΙ Ετήσιο Πρόγραμμα 11/4 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 10/5 ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 14/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 7ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 8/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κα ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) 7/5 Β΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΚΕΛΕΚΗΣ) 6/5 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 28/3 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 17/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 8ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ II Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 15/4 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΥΡΙΓΟΣ) 19/4 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 15/4 & 6/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 19/3 & 10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙI Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 20/3 & 9/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 18/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 15/4 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 15/4 & 14/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 7/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 21/3 & 10/5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 9ΟΥ ΚΑΙ 10ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΤΟΥΣΟΥΛΗΣ) 16/4 Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΕΚΑΚΗΣ) 8/5 Γ΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος. ΜΑΝΩΛΗΣ) 16/4 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ) 2/4 Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Καθ. κος ΠΑΠΙΡΗΣ) 2/4 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 18/3 Β΄ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ) 26/3 ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) 13/5 Β΄ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κ. ΔΕΛΗΒΕΛΙΩΤΗΣ) 18/3 ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. Κα. ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑ) 22/3 Β΄ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος Π. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ) 10/4 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Α΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 17/5 Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κος ΜΠΑΜΠΗΣ) 15/4 & 29/3 Γ’ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. Καθ. κος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ) 1/4 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18-22/3 & 6-10/5 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ Α΄ Ω.Ρ.Λ Κλινική (καθ. κος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ- ΣΙΣΜΑΝΗΣ) 6/5 Β΄ Ω.Ρ.Λ. Κλινική (καθ κος ΓΙΩΤΑΚΗΣ) 6/5 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ) 12/4 Β΄ ΝΕΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ) 29/3 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 16/4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 11ΟΥ ΚΑΙ 12ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΑΪΚΟΣ) 19/3 & 14/5 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος NΤΟΥΡΑΚΗΣ) 18/3 & 13/5 Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κα ΣΥΡΙΓΟΣ) 1/4 & 8/5 Δ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΠΟΥΜΠΑΣ) 19/3 & 8/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΣΦΗΚΑΚΗΣ) 4/4 & 14/5 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) 4/4 & 6/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (καθ. κος ΤΣΙΟΥΦΑΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (καθ. κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) 18/3 & 13/5 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ Α΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΧΡΟΥΣΣΟΣ) 26-29/3 & 6-10/5 Β΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα. ΤΣΟΛΙΑ) 18-22/3 & 15-19/4 Γ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Αν. καθ. κα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ) 15-19/4 & 6-10/5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΙΑΚΑΚΟΣ) 28/3 & 14/5 Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) 29/3 Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΜΑΧΑΙΡΑΣ) 29/3 & 14/5 Δ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ κος ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ) 28/3 & 9/5 Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 19/3 & 9/4 Β΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ι (καθ. κος ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ) 29/3 & 14/5 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ) 1/4 & 14/5 Β΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΚΡΕΑΤΣΑΣ) 1/4 & 6/5 Γ΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) 1/4 & 6/5 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Α’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) 18/3 & 6/5 Β’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (καθ. κος ΔΟΥΖΕΝΗΣ) 22/3 & 6/5 ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (Καθ. Κα. Χ. Σπηλιοπούλου) 22/3 & 6/5
 18. Από το group των επί πτυχίω στο fb: Η συνέλευση για τον καθορισμό της πτυχιακής εξεταστικής Μαρτίου-Απριλίου 2019 θα γίνει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ΝΑΒΟ.
 19. Από το group των επί πτυχίω στο fb. Η συνέλευση για το πρόγραμμα της πτυχιακής εξεταστικής Μαρτίου-Απριλίου 2019 θα γίνει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ΝΑΒΟ.
 20. Συμπληρωματικό,σημερινό. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ
 21. Tι πίνεις και δε μας δίνεις... https://www.foititikanea.gr/πανεπιστήμια/αριστοτέλειο-πανεπιστήμιο-θεσσαλονίκης/14468-δήμος-θεσσαλονίκης-να-μπει-τέλος-εγγραφής-300-400-ευρώ-στους-φοιτητές?fbclid=IwAR3eYsnpNohfYJAj5uOlY2cXwKFPhl1tLBGb_q_UeM7MVfhPIS_5AJzJOkw
 22. Αντιπαράθεση Γαβρόγλου-Δημοσχάκη για τη μη αναθεώρηση του 16. ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Τα σύκα-σύκα κι η σκάφη-σκάφη ή αλλιώς,ο καυγάς για το πάπλωμα: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
 23. Γλυτώσαμε τις "business as usual" για κάποια χρόνια...Αναμενόμενο. ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΜΕ 169 ΚΑΤΑ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΑΡΘΡΟ 16 Επίσης,ενδιαφέρον και ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην επιχειρηματολογία του είναι και το εξής: ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ? Επιπλέον,μου έστειλαν τα παρακάτω στοιχεία πολύ διαφωτιστικά για... "food for thought": 1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑΙ,ΔΩΡΕΑΝ ΟΧΙ! 2) ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 3) ΕΙΝΑΙ ΤΟ HARVARD ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ? 4) Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
 24. Ο καλός φίλος στο fb και μέλος του gmeds,ο πρώην @Fidopiastis,έχει ένα πολύ σοβαρό ελάττωμα (ουδείς τέλειος στον κόσμο τούτο): διαβάζει "Καθαρματινή" κι αγοράζει κιόλας το κυριακάτικο φύλλο!!! Βίτσια που έχει ο κόσμος... Χαρωπός-χαρωπός,μας έστειλε το σύνδεσμο του προαναφερθέντος άρθρου που περιέχει μεν ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά εντείνει την καχυποψία του καθένα όποτε αναμοχλεύεται το θέμα αυτό από το συγκεκριμένο εκδοτικό γκρούπ και φυσικά,απ'το γνωστό δημοσιογράφο. http://www.kathimerini.gr/1008000/gallery/epikairothta/ellada/h-krish-gemise-ta-amfi8eatra-twn-aei?fbclid=IwAR31OC3-8tELk0GKa8DHXC96YfZ0qZdBlv077v07qXAqZnRqWujm-aJxkic
 25. Το πρωτοσέλιδο της αυριανής κυριακάτικης "Καθημερινής" 3/2/2019 . Επάνω δεξιά,υπάρχει ο τίτλος: "οι φοιτητές δεν θέλουν πια να είναι "αιώνιοι" " που προ'ι'δεάζει για κάποιο άρθρο περί "αιωνίων" στο εσωτερικό. Για όποιον ενδιαφέρεται να ξεφυλλίσει το αυριανό φύλλο. Εμείς δε θα μαγαρίσουμε τα λεπτά,τρυφερά χεράκια μας και σέρνεται και γρίπη..
×