Jump to content

Myriam

Prominent Members
 • Content Count

  10.221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  765

Myriam last won the day on 23 Ιανουαρίου

Myriam had the most liked content!

About Myriam

 • Rank
  Skynet clone (επίπεδο Χ)
 • Γενέθλια 22 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 • Φύλο
  Female

Recent Profile Visitors

25.391 profile views
 1. Οι έλληνες δεν έχουν καμία κουλτούρα διαφορετικότητας και συν τοις άλλοις, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν και σοβαρό έλλειμμα παιδείας...σε κάποιο σχόλιο πριν λιγα έτη, στο fb, διάβαζα έκπληκτη μια κυρία που σχολιάζοντας μιά είδηση για κάποιο ειδεχθές έγκλημα και τη δικαστική απόφαση που το αφορούσε όπου ζυγίζονταν τα ελαφρυντικά μιας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης κλπ, έγραφε πως "οι ψυχίατροι είναι οι χειρότεροι φοιτητές Ιατρικής που βρίσκουν επαγγελματική διέξοδο σε αυτήν την ειδικότητα"...φυσικά, τη 'συγύρισα' δεόντως αλλά...σοκαρίστηκα πάρα πολύ ακόμη μια φορά για το διανοητικό και μορφωτι
 2. Και πολύ καλά θα έκανες!!! Η Ψυχιατρική απευθύνεται σε άτομα ανήσυχα, 'αιρετικά' με την καλή έννοια, με ευρύτερες αναζητήσεις στο χώρο της διανόησης που δε συμβιβάζονται καλά ή για πολύ με την τεχνοκρατική αντίληψη της Ιατρικής ή την υλική (βιολογική) υπόσταση της ύπαρξης. Δεν είναι απλά μια ειδικότητα κι ούτε είναι για όλους...είναι συμφιλίωση με τον άνθρωπο, τις αδυναμίες του και τη θέση του στον κόσμο. Απο την απάντηση σου και μόνο κρίνοντας,αν ποτέ την επέλεγες, θα είχες σπουδαία πορεία.
 3. Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης (oengegr.com) Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Αθήνα 20 Ιανουαρίου 2021 Α.Π:10990 Οι νοσοκομειακοί γιατροί στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, των εργαζόμενων στα πανεπιστήμια που δίνουν το δικό τους αγώνα ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης στο δικαίωμα τους στη μόρφωση. Η κυβέρνηση της ΝΔ πιάνοντας το νήμα από εκεί πο
 4. Facebook Σύσκεψη Φοιτητικών Συλλόγων ΤΩΡΑ από τη σύσκεψη των Φοιτητικών Συλλόγων στην Πολυτεχνειούπολη ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση: "Εδώ δεν είναι Αμερική! Εδώ έχουμε φοιτητικούς συλλόγους! Έχουμε εργατικό κίνημα να στέκεται στο πλάι μας! Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά". #foitites_ksana Watch (facebook.com)
 5. Πολύ διαφωτιστική συζήτηση απόψε στο Kontra channel live για την αστυνομία στα πανεπιστήμια. Η εκπομπή είναι 2ωρη. Το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής, μιλούν 3 έλληνες ακαδημα'ι'κοί σε Σορβόννη κι Οξφόρδη και δηλώνουν την αντίθεση τους στο συγκεκριμένο σχέδιο νομου.
 6. Δε θα διαφωνήσει κανείς ακριβώς με την πρώτη φράση καθώς συχνά συναντάμε ψυχολόγους,απόφοιτους τμημάτων φιλοσοφικών επιστημών να 'επικαλύπτουν' ψυχοδιαγνωστικά ή ψυχοθεραπευτικά το αντικείμενο αφού σαφέστατα αυτό συχνά 'αγγίζει' και φιλοσοφικά ζητούμενα. Νομιζω όμως πως θα διαφωνήσω με τη δεύτερη φράση. Δε γνωρίζω αν τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που δουλεύουν οι ψυχολόγοι στις διαφορες μορφές ψυχοθεραπείας είναι περισσότερο, λιγότερο ή το ιδιο αποτελεσματικά με τα αντίστοιχα των ψυχιάτρων κι ανάλογα τις σχολές που ακολουθούν κάθε φορά...γνωρίζω όμως πως ΔΕ δύνανται να συνταγογραφούν (πως θα
 7. Αξίζει να προσεχθεί το Νο 5 και το Νο 8 για τους ενδιαφερομένους σε σχέση με την προηγούμενη δημοσίευση την Παρασκευή 15/1/2021. Απο το Athens Medical SchooL Wiki.
 8. Αξίζει να προσεχθεί το Νο 5 και το Νο 8 για τους ενδιαφερομένους σε σχέση με την προηγούμενη δημοσίευση την Παρασκευή 15/1/2021. Απο το Athens Medical SchooL Wiki.
 9. Καλώς διαχωρίσθηκε το ένα από το άλλο...Μετά την ευρύτατη ανάπτυξη και των δύο τις τελευταίες δεκαετίες, ήταν επόμενο να γίνει αυτό και δε βλέπω γιατί να μη μας αρέσει.
 10. Εχουμε ίδια διλήμματα. Στα δικά μου 'θέλω' ταιριάζει η δεύτερη. Με έλκει η υπερανάλυση και μπορώ να είμαι καλός παρατηρητής κι ακροατής. Πρέπει να βρεις τι ταιριάζει στα δικά σου 'θέλω', όμως..Η Νευρολογία προσφέρει πολλά πεδία εξειδίκευσης κάτι πολυ συναρπαστικό για ένα νέο επιστήμονα. Καλό θα ήταν να συνυπολογίσεις την επαγγελματική αποκατάσταση σε Ελλάδα κι εξωτερικό αφού πρώτα αποφασίσεις που θέλεις να μείνεις για να δουλέψεις.Τι προσφέρει το ένα και τι το άλλο σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Συμπαρίσταμαι πλήρως στο διχασμό σου.
 11. Τα περισσότερα σχόλια στη διαβούλευση είναι αντίθετα με διαγραφές!!!!!!!!!!! Και πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέροντα όπως και κείνα ενάντια στην aστυνόμευση. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 24 Ρυθμίσεις θεμάτων διάρκειας φοίτησης | Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (opengov.gr)
 12. Να συμφωνήσουμε όλοι πως η ασάφεια ευνοεί την κυβέρνηση επικοινωνιακά κι εκλογικά. Ολα τα παραπάνω είναι και κατά τη δική μου γνώμη, οι πονηριές του Υπουργείου και θεωρώ πως ήδη το διάστημα που διανύουμε,το Υπουργείο μετράει αντιδράσεις είτε στα διάφορα φόρα και γκρούπ στο fb που γράφουμε, είτε από τα τηλέφωνα που γίνονται στις διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου από αγχωμένους ενδιαφερομένους, είτε από πρυτάνεις οι οποίοι σιγά-σιγά θα γίνονται δέκτες της αγωνίας που εκφράζεται από κάτω προς τα πάνω με κάθε ευκαιρία κι αφορμή. Μία τέτοια αφορμή δόθηκε σήμερα με την ενημέρωση που ανήρτη
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.