Jump to content

Clairvoyant

Prominent Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Clairvoyant last won the day on 6 Οκτωβρίου

Clairvoyant had the most liked content!

2 Followers

About Clairvoyant

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

1.110 profile views
 1. υποψιάζομαι ότι επιλεγμένοι εξειδικευόμενοι (βλ προυπηρεσία στη ΜΕΘ) θα κάνουν αίτηση ως ειδικευμένοι και πλέον θα εξειδικεύονται ως Επιμ Β. Το σχέδιο αυτό εχει παίξει και με επικουρικούς που απο εξειδικευόμενοι προσελήφθησαν ως επικουρικοί για λίγα καλύτερα λεφτα,3ετή παραμονή και εξειδίκευση on the house!! cheers!
 2. Γενικά τώρα τελευταία τα έγγραφα της 1ης ΥΠΕ έχουν μια πειθαρχικο-ποινικη χροιά.Θα έχει να κάνει με το αστυνομικό παρελθόν του διοικητή της.
 3. Αυτό συμβαίνει ήδη ή απλά είναι στο σχεδιασμό; στο δικό μου Χοσπιταλ μονο οχλήσεις υπήρξαν,χωρίς μετακίνησή επί του παρόντος....αν και το θεωρώ βεβαιότητα αν σκάσει η μπόμπα του κοβιντ.
 4. Αυτόν και τους λοιπούς διευθυντές ΤΕΠ δεν είδα να τους ενδιαφέρει να ξεκαθαρίσουν ΠΟΙΟΙ 500 και κάτι πρέπει να προσληφθούν για στελεχώσουν τα ΤΕΠ-ΤΟΤΕ ΤΟ 2018 με την "αποδεδειγμένη εμπειρία στην επειγουσα ιατρική" Οι εντατικολόγοι ;(ο εντατικολόγος συνήθως παραλαμβάνει έναν ασθενή από τα ΤΕΠ διασωληνωμένο-μισο-σταθεροποιημένο και μισο-διαγνωσμένο-ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΛΟΓΟΣ είναι intensive ή critical care specialist,ο παθολόγος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-δεν γνωρίζει συνήθως τραύμα,ο χειρουργός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΛΟΓΟΣ κ.ο.κ γνωρίζουν κομμάτι της επειγουσας ιατρικής που αφορά την ειδικότητά του
 5. αυτές οι 750 επιπλέον κλίνες νομίζω είναι:σχεδιασμός για μετατροπή τμημάτων των ανανήψεων των χειρουργείων,των καρδιολογικών μονάδων,των νευροχειρουργικών και καρδιοχειρουργικών μονάδων καθώς και τμημάτων των επειγόντων σε "κλινες" covid.τώρα το προσωπικό που θα δουλέψει στις "μόντες" αυτές είναι μάλλον "κρυφό",φαντάζομαι ότι έχουν έναν βουλωμένο φάκελο στο γραφείο τους ή το ερμάριο ή το σπίτι τους με φύλλο πορείας,για το οποίο έχουν ορκιστεί με πλήρη εχεμύθεια να μην συζητήσουν με κανένα....μια εναλλακτική σκέψη είναι ότι στα υπόγεια των μεγάλων και μή νοσοκομείων χτίζεται ένας στρατός από ur
 6. εννοείται ότι ο έχων εξειδίκευση προσλαμβάνεται κατά προτεραιότητα αν έχω καταλάβει καλά-ο ανεξειδίκευτος ειδικός προσλαμβάνεται ακόμα και χωρίς εξειδίκευση(την οποία μπορεί να "γράφει" όταν διοριστεί,ωστέ να δώσει εξετάσεις τελικά και να μπορεί να εξελιχθεί πέραν του βαθμού του επιμελητή Β) κρίνοντας από την κατάσταση με τους αρκετούς δεκάδες εγκλωβισμένους εξειδικευμένους στη ΜΕΘ ειδικούς,η προκήρυξη πιστεύω θα προσλάβει αρκετούς ανεξειδίκευτους(ειδικά στις μεγάλες ΜΕΘ που έχουν και πληθώρα θέσεων....ναι, εσένα κοιτάω "ΜΕΘ Ευαγγελισμού" που δεν πατά εξειδικευόμενος ούτε απ'έξω).
 7. Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. Έχοντας υπόψη: μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 7.Τις θέσεις που θα κενωθούν λόγω μετάθεσης των ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ.(?) ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ scanner σας!!!!!!
 8. εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν-άραγε όλοι αυτοί παραιτήθηκαν πιεσμένοι από την επιτροπή λόγω ήδη υφιστάμενου διορισμού τους αλλαχού ή απλά κοτέψανε λόγω covid-19(ειδικά στην Παμμακάριστο που γίνεται και κοβιντονοσηλεία
 9. γιατί έχω την ασθηση ότι θα κατακλυστούν οι ΜΕΘ των νοσοκομείων από ΜΗ εξειδικευμένους ειδικούς π.χ χειρουργούς κλπ κλπ; έτσι οι εξειδικευμένοι εντατικολόγοι θα είναι στα ΤΕΠ και στις ΜΕΘ θα είναι οι επιμέρους ειδικότητες....RADICAL!!!!!
 10. Νέες θέσεις ιατρών (κυρίως) ΜΕΘ soon
 11. δεν ισχύει για όλους ο παράγοντας τύχη- κάποιοι όντως είναι τυχεροι(οι γλάστρες) κάποιοι δεν είναι τυχεροί(οι απόξω) και κάποιοι είναι-ήταν και θα είναι οι ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ(σ.σ ο βασιλικός που μαζί του ποτίζεται και η γλάστρα) του θέματος.όχι από τύχη συγκεκριμένη-αλλά από "τύχη" στοχευμένη-διακρατικά-διακομματικά και διαχρονικά. πρέπει να είσαι τυχερός σ'αυτή τη ζωή-Αχ ΤΥΧΗ......μερικοί την αποκτούν στην πορεία,άλλοι γεννιούνται μ'αυτή κι άλλοι την στερούνται ή δεν την βλέπουν ποτέ.Άλλοι την προκαλούν κι άλλους τους προκαλεί. Για τις γλάστρες-έχουμε κι ένα μικροπολιτικό παιχ
 12. Ανάσταση(παλαιού θέματος) νέα παράταση επικουρικού προσωπικού το COVID καλπάζει και η σύμβαση πλατιάζει
×
×
 • Δημιουργία νέας...