Jump to content

sjjggst

Prominent Members
 • Content Count

  2.179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

About sjjggst

 • Rank
  Rear-View Mirror
 • Γενέθλια 20 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Arctic Circle / IKEA Land
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 • Ενδιαφέροντα
  Invade Planet Earth
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

10.789 profile views
 1. Πόση ξεφτίλα και φέτος, πόσα να αντέξουμε πια κι εμείς οι παραδοσιακοί μακλαρενίστες.
 2. ΣΟΥΗΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0 - 3. Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλλευ Ανδρών 2019. Συγκίνηση, Περηφάνια και στο τέλος ένα κουβάρι οι διεθνείς μας της Εθνικής Ομάδας Βόλλευ των Ανδρών να πανηγυρίζουν αγκαλιά με τη μικρή εξέδρα που είχαμε φτιάξει λίγοι Έλληνες σε μια γωνιά του γηπέδου στο Έρεμπρο, υπό τα χειροκροτήματα των Σουηδών φιλάθλων. Ένα εκπληκτικό διήμερο που ξεκίνησε με την υποδοχή της αποστολής της Εθνικής μας Ομάδας από τα μέλη Elpi και sjggst στο ξενοδοχείο τους την Παρασκευή το απόγευμα, συνεχίστηκε στη βραδινή προπόνηση όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε από κοντά και να φωτογραφηθούμε με τους διεθνείς μας και ολοκληρώθηκε σήμερα με τη σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής μας και τη μεγάλη νίκη υπό τις ιαχές της μικρής αλλά φασαριόζας Ελληνικής κερκίδας που οργάνωνε η Elpi με μαεστρία, κάνοντας το Σουηδό σκηνοθέτη να μην ξεκολλάει τις κάμερες από πάνω της! ? Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας για την τεράστια χαρά αλλά και την αξέχαστη εμπειρία που μας πρόσφεραν. Καλή συνέχεια και καλή πρόκριση ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
 3. Μετά από ένα ταξίδι-οδύσσεια περίπου 15 ωρών τα παιδιά της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Βόλλευ των Ανδρών έφτασαν στο Έρεμπρο της Σουηδίας. Παρά την ολοφάνερη κούραση οι διεθνείς μας στήθηκαν αδιαμαρτύρητα για μια ομαδική φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο τους μπροστά στο κινητό του μέλους Elpi! Η φώτο είναι τόσο καλή που κοσμεί πλέον την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλλευ, μαζί με αυτήν της Ομάδας των Γυναικών που έφτανε την ίδια ώρα στη Νορβηγία. Γιατί, κανείς δεν μπορεί να πει όχι στην Elpi (χε,χε) ?
 4. Ωραία ερώτηση και αρχίζει να αφορά όλο και περισσότερους. Η 2005/36EC καλύπτει μόνο την κύρια ειδικότητα? Ή έτσι ερμηνεύει την κοινοτική οδηγία και τη σχετική ελληνική νομοθεσία το ΚΕ.Σ.Υ? Πρέπει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω, θα ρωτήσω τι γνωρίζουν για το ζήτημα και φίλοι που κάνουν εξειδικεύσεις στη Σουηδία.
 5. Δεν νομίζω πως έχει ξεμείνει τίποτα γύρω από τη Θεσσαλονίκη που να μην το έχει πιάσει Γενικός Ιατρός. Ούτε σε Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία. Μόνο αν είσαι τυχερή και κάποιος παραιτηθεί σύντομα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τελευταία το ζήτημα, είδες μήπως στις τελευταίες προκηρύξεις αν βγήκαν θέσεις εκεί τριγύρω που να κατάφερε να τις πάρει κάποιος υπόχρεος? Αν υπάρχουν, είναι σίγουρα ελάχιστες και από τις τελευταίες που ξέμειναν.
 6. Επιστροφή στο σπίτι μετά από μερικές αναζωογονητικές μέρες στο Πασχαλινό Λονδίνο.
 7. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο!
 8. Καλή χρονιά στα καμάρια μας και καλό αγώνα να δούμε φέτος στο Monaco.
 9. sjjggst

  Άνοιγμα βιβλίων

  Φυσικά, πετάγεσαι μέχρι την εφορία και κάνεις διακοπή. Εξάλλου χρειάζεσαι το έγγραφο της διακοπής από την εφορία για να ξεκινήσεις ειδικότητα. Όλη η διαδικασία κρατάει λίγη ώρα, μπορείς ας πούμε μέσα σε ένα πρωινό να περάσεις από την εφορία, να κάνεις διακοπή ιδιωτικού επαγγέλματος και στην συνέχεια να παρουσιαστείς στο νοσοκομείο σου για να διοριστείς, δείχνοντας τους και το έγγραφο της διακοπής.
 10. Χρόνια Πολλά Ελπιδάκι, να τα χιλιάσεις μικρή! :-)
 11. sjjggst

  Διδακτορικο

  Να συμπληρώσω στα παραπάνω πως το θέμα της διατριβής μπορεί να είναι και κλινικό με μελέτη κάποιας συγκεκριμένης ομάδας ασθενών ή ακόμα και χειρουργικό σε χειρουργικές κλινικές. Για διδακτορικό με ερωτηματολόγιο δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Σε σοβαρές έδρες ο υπ. διδάκτορας μπορεί να έχει και πολλά και διαφορετικά καθήκοντα μέσα στην εβδομάδα εκτός από το ερευνητικό του έργο, όπως π.χ να παραδίδει στο αμφιθέατρο σε φοιτητές της Ιατρικής, να επιβλέπει την εξέλιξη και την έρευνα αποφοίτων που κάνουν Master στην Κλινική, να δρα συμβουλευτικά σε ειδικευόμενους που εκπονούν ερευνητικές εργασίες για δημοσίευση, να κάνει μαθήματα στους ειδικευόμενους, να συμμετέχει στον καθορισμό διαγνωστικών/θεραπευτικών πρωτοκόλλων, να εκπροσωπεί την Κλινική στην οποία εκπονεί τη διατριβή σε εθνικά και διεθνή συνέδρια κ.α. Η εκπόνηση διατριβής για τους "κοινούς θνητούς" λοιπόν μπορεί και να απαιτεί συχνή παρουσία και αυξημένες ευθύνες στην Κλινική που θα εκπονηθεί. Σίγουρα απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου και του θέματος με το οποίο θα ασχοληθεί κανείς. Γενικά, η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής μπορεί να αποδειχθεί από τεράστια απάτη όπου κάποιος δεν θα καταλάβει και δεν θα μάθει τίποτα, μέχρι εκπληκτική εμπειρία που θα δώσει πολλές γνώσεις και εφόδια για το μέλλον στο διδάκτορα (εκτός από το "χαρτί" που στην πορεία αποδεικνύεται το λιγότερο σημαντικό σε όλη αυτή την προσπάθεια).
 12. Ο μεγάλος Chris de Burgh ζωντανά στο Δουβλίνο, σε ένα από τα πιο "λυπητερά" τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, κάπου 30 χρόνια πριν. Αφιερωμένο... Take care, it's such a lonely sky...
 13. Χιονίζει όλη την ημέρα και το τοπίο έξω είναι υπέροχο. Το κάστρο του Έρεμπρο στα κάτασπρα και ένα χειμωνιάτικο τραγούδι από τους U2 συνοδεία με μία κούπα ζεστή σοκολάτα. Η μικρή κοιμάται δίπλα στον καναπέ. Από τα απογεύματα που θα ήθελες να κρατήσουν για πάντα.
×
×
 • Δημιουργία νέας...