Jump to content

kerbit_88

Prominent Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Όλες οι δημοσιεύσεις από kerbit_88

 1. Από πατριωτικό συναίσθημα θα το έκανα.. Είδα όμως μια απίστευτη οργάνωση, γιατρούς να συζητάνε ιατρικά θέματα, άρθρα και πρωτόκολλα θεραπείας-διασωλήνωσης.. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα δώστου κατεβατά στο Facebook γιατί οι γιατροί δε θέλουν το χειροκρότημα και συνδικάλες να κράζουν την κυβέρνηση ενώ οι ίδιοι δεν έχουν να αρθρώσουν μισή επιστημονική πρόταση για το πώς αντιμετωπίζεις ένα ασθενή στο νοσοκομείο
 2. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά πού να ηξερες φίλε μου ότι οι Γερμανοι κανου δ/δ της συγκοπης με ΠΕ (δλδ TVT, φλεβοθρομβωση). Δηλαδη αν πάει κάποιος με συγκοπη ή ταχυκαρδια/προσυγκοπτικο θελουν να αποκλεισουν LAE. ΠΕ-->χαμηλο κλασμα εξωθησης δεξιας κοιλιας--> χαμηλη παροχη στη αριστερα--> μειωμενο LVEF--->Συγκοπη. Εχουν ολοκληρους αλγοριθμους
 3. Δεν τους νοιαζει καθολου, μετραει το οτι ξερεις γερμανικα περισσοτερο απο ολα. Φροντισε να παρεις και το C1 ή C2 αφου ειναι μητρικη σου και οταν ερθεις θα πρεπει ουτως ή αλλως να βγαλεις Approbation.
 4. Στέλνεις κατευθείαν. Αν δεν σου αρέσει η έρευνα, απέφυγε τα πανεπιστημιακά. Μιλάμε για έρευνα, όχι ελληνικού τύπου μελέτες. Τι έχεις στο βιογραφικό? Δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε κλινικές έρευνες, συμμετοχή σε έρευνες, διδακτορικό? Από γλώσσα έχεις C1?
 5. Αναλυτικά η εγκύκλιος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική διάταξη και συγκεκριμένα με την περ.στ΄της παρ. 1, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 31 του ν.4486/2017 (Α΄115) ισχύει ότι :«Οι ιατροί των περιπτώσεων α΄, β΄, γ΄, δ΄ και ε΄ του παρόντος, μετά την έγκριση της αίτησης παράτασης της σύμβασής τους, δύνανται να τοποθετούνται με απόφαση του Διοικητή ή του Προέδρου του Νοσοκομείου σε κενή οργανική θέση ειδικευόμενου στον παθολογικό, χειρουργικό ή εργαστηριακό τομέα, καθώς και στον ψυχιατρικό τομέα με τους ίδιους παραπάνω όρους και τις προϋποθέσεις. Οι ιατροί αυτοί, εφόσον στο νοσοκομείο ειδίκευσής τους δεν υπάρχει κενή οργανική θέση ειδικευόμενου ιατρού στον Παθολογικό, Χειρουργικό ή Εργαστηριακό Τομέα, καθώς και στον Ψυχιατρικό Τομέα δύνανται, μετά από αίτησή τους στη Δ.Υ.Πε. όπου υπάγεται το νοσοκομείο ειδίκευσής τους και έγκριση της παράτασης της σύμβασής τους από τον Διοικητή της Υ.Πε., να παρατείνουν τη σύμβασή τους, με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις και με τις ίδιες αποδοχές και μέχρι τη συμπλήρωση 4 συνεχών εξαμήνων κατ’ ανώτατο όριο, σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο αρμοδιότητας της ίδιας Δ.Υ.Πε., στο οποίο υπάρχει αντίστοιχη κενή οργανική θέση ειδικευόμενου στον Παθολογικό, Χειρουργικό ή Εργαστηριακό Τομέα, καθώς και στον Ψυχιατρικό Τομέα». Κατόπιν των ανωτέρω, σας διευκρινίζουμε τα κάτωθι: 1. Οι ιατροί των οποίων παρατείνεται η σύμβαση στο νοσοκομείο της αρχικής τοποθέτησής τους καταλαμβάνουν κενές οργανικές θέσεις ειδικευόμενων στον Παθολογικό, Χειρουργικό, Εργαστηριακό και στον Ψυχιατρικό Τομέα, παρέχουν όμως τις υπηρεσίες τους στον Τομέα/Τμήμα στον οποίον εντάσσεται η ειδικότητα στην οποία έχουν ασκηθεί, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση τοποθέτησής τους. 2. Οι ιατροί αυτοί, εφόσον στο νοσοκομείο ειδίκευσής τους δεν υπάρχει κενή οργανική θέση ειδικευόμενου ιατρού στον Παθολογικό, Χειρουργικό, Εργαστηριακό και στον Ψυχιατρικό Τομέα, δύνανται μετά από αίτησή τους στην οικεία Υ.Πε. και έγκριση του Διοικητή της Υ.Πε., να παρατείνουν τη σύμβασή τους με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις και τις ίδιες αποδοχές σε οποιοδήποτε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας της ίδιας Υ.Πε., στο οποίο υφίσταται αντίστοιχη κενή οργανική θέση ειδικευόμενου στον Παθολογικό, Χειρουργικό, Εργαστηριακό και στον Ψυχιατρικό Τομέα. 3. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή των ανωτέρω, είναι να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του εκάστοτε νοσοκομείου και να μην υποβαθμίζεται η ποιότητα της εκπαίδευσης των υπηρετούντων – μη παρατασιακών- ειδικευόμενων ιατρών».
 6. Πού είναι το κακό να γίνονται εισαγωγές αβέρτα στις κλινικές? Παιδιά πραγματικά πρέπει να δείτε τι συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης, όχι την Αγγλία, μιλάω για Γερμανία. Περιστατικά που στην Ελλάδα δεν θα πέρναγαν από το νοσοκομείο καν ή που θα ερχόντουσαν σαν πελατάκια και θα βλαστήμαγε ο ειδικευόμενος για το χώσιμο, έρχονται με το ραντεβουδάκι τους, κάνουν εξετάσεις και πάνε σπίτι. Αντί να έχεις μια κλινική γεμάτη σαπάκια που καθονται 3 βδομάδες γιατί δεν υπάρχουν συγγενείς, έχεις 10 αρρωστους που μένουν 2 ημέρες. Για όλα τα άλλα, αναλαμβάνει η κοινωνική υπηρεσια (Ελλάδα, ανέκδοτο). Αλλά θα μου πείτε τι λέω. Σιγά σιγά θα γίνουμε κι εμείς σαν τους άλλους.
 7. Συνάδελφοι η προσπάθεια αυτονόμησης των ΤΕΠ αντιγράφει πρακτικές του εξωτερικού: το ΤΕΠ είναι αυτόνομο και χωρίζεται σε χειρουργικό και παθολογικό. Υπάρχουν επιμελητές ΤΕΠ που επιβλέπουν την ημέρα τη λειτουργία και ειδικευόμενοι που κάνουν Rotation. Τη νύχτα (μετά τις 21.00) οι επιμελητές πάνε σπίτι και ο ειδικευόμενος παλεύει τα περιστατικά μόνος του. Για απορίες, γνωματεύσεις κατεβαίνει στα ΤΕΠ ο ειδικευόμενος που εφημερεύει στην αντίστοιχη κλινική. Το ίδιο και για να στείλεις τον άρρωστο σπίτι. Πρακτικά είσαι σαν τον κυματοθραύστη και ό,τι απορία έχεις φωνάζεις τον «ειδικοειδικευόμενο». Η λογική είναι ότι το ΤΕΠ μπορεί να λειτουργήσει με επιμελητές και ειδικευόμενους 24/7 που θα μειώσει την επιβάρυνση στα νοσοκομεία αναλογικά. Δεν θα υπάρχει ειδικευόμενος που το πρωί θα κάνει τον Παθολόγο και το απόγευμα τον κομμάντο στο ΤΕΠ. Είναι 6 ή 12 μήνες ΜΟΝΟ ΤΕΠ και 4 ή 5 χρόνια ειδικότητα στα Τμήματα. Οι βάρδιες είναι 12ωρες, δουλεύεις 4 ημέρες μετά 3 ημέρες σπίτι ρεπό. Τα υπόλοιπα περί απορρόφησης των ΤΕΠ-διορισμένων από τις κλινικές είναι ελληνική πατέντα για να καταφέρουν κάποιοι που δεν θα κατάφερναν αλλιώς, να διοριστούν σε κλινικές της Αθήνας ή Θεσσαλονίκης.
 8. Μάλλον εννοεί ότι για να πει ΤΕΠατζής στο ΤΕΠ, θα πρέπει να τον φέρει το ΕΚΑΒ. Γιατί διορισμό μην περιμένετε.. (χιουμοριστικός παραλληρισμός με τους ασθενείς που βαριούνται να περιμένουν σειρά και παίρνουν ΕΚΑΒ για να πηδήξουν την σειρά)
 9. Αγαπητέ είσαι στο Probezeit ακόμα, δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Αλλιώς στο Probezeit (6 μήνες) δικαιούσαι με 2 εβδομάδες περιθώριο να φύγεις χωρίς δικαιολογίες.
 10. Θα πρότεινα να αποφύγεις τα μεγάλα πανεπιστημιακά νοσοκομεία καταρχήν. Δεν θα δεις αιμοδυναμικό ούτε μετά από 7 χρόνια.
 11. Συνάδελφοι παρακολουθώ το νήμα χωρίς να εμπλέκομαι προσωπικά. Είναι δυστύχημα που μια προκήρυξη έφτασε στο παρά πέντε για διορισμό για κάποιους και κόλλησε λόγω αλλαγής διακυβέρνησης. Νομίζω ότι ο λόγος που βρέθηκε τρόπος να καθυστερήσει ο διορισμός σας είναι ξεκάθαρα δημοσιοοικονομικός. Εννοώ για να μπορέσει η κυβέρνηση να δώσει τις φοροελαφρύνσεις που έδωσε καθυστερεί (κακώς) τον διορισμό ατόμων που απότι φαίνεται αξιοκρατικά κρίθηκαν. Είναι άσχημο αλλά δυστυχώς παίζεται και ένα άλλο παιχνίδι σε άλλο πεδίο, στο οποίο δεν έχετε καμία επιρροή: το παζάρι με τις Τρόικες. Και σε αυτό το παζάρι διορισμοί και φοροελαφρύνσεις δεν πάνε μαζί. Λίγο υπομονή. Καλή δύναμη από εμένα.
 12. Συνεχιζω να μην κατανοω γιατι ο κος Ψαριδης και ο κος Βαξεβανης δικαιουνται να βαφτιζουν εθνικιστη και ακροδεξιο οποιο δεν γουσταρουν και αντιστοιχα να μην δικαιουται καποιος αλλος να εκφερει γνωμη για τις καταβολες του εθνικοσοσιαλισμου και του φασισμου. Στο τελος του πολεμου οι κουμμουνιστες και οι εθνικοσοσιαλιστες ηταν αντιπαλοι. Στην αρχη ΟΧΙ. Ηταν συμμαχοι. Και εχουν τις ιδιες ιδεολογικες καταβολες. Το οτι διαφωνουμε δεν σημαινει σημαινει τιποτε αλλο απο το οτι διαφωνουμε. Συζητηση κανουμε. Τωρα αν ενας αριστερος θελει να μονολογει και να χειροκροτειται μονο, τοτε συγγνωμη στους κυριους Ψαριδη και Βαξεβανη, δεν ειναι ο Παπας κι εγω δεν εομαι καθολικος για να τους αναγνωριζω αλαθητο.
 13. Απάντησα σε μέρος του τόπικ που με ενδιέφερε. Βεβαίως έχω γνώμη για τους αιώνιους φοιτητές και τα θέματα που αντιμετωπίζουν αλλά δεν πρόκειται να την αναφέρω. Γιατί δεν με επηρεάζει. Τα άλλα περί ακροδεξιών κτλ που αναφέρονται στα άρθρα ήθελα απλώς να καταδείξω ως γελοία, το έκανα και τέλος. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι κάνω βόλτες μεστο φόρουμ και δεν ασχολούμαι με φοιτητικά θέματα αλλά κααααατι έγινε και δεήθηκα να μπω και να σχολιάσω.. τίποτα δεν έγινε ήταν ζήτημα τυχαιότητος
 14. Λαθος μου, δεν ειχα τετοια προθεση. Ηθελα ακριβως να στηλιτευσω οτι το νο μην μας αρεσει ενας νομος που μας θιγει δεν σημαινει οτι πρεπει να υιοθετουμε ή να επιτρεπουμε να υιοθετηθεί τετοια πρακτικη και τετοιοι χαρακτηρισμοι.
 15. Νταξει συναδελφοι, κατανοητο να μην σας αρεσουν οι νομοι και οι διαταξεις που ετοιμαζονται για εσας αλλα να βαφτιζεται μια πολιτικος εθνικιστρια, ακροδεξιά κοκ τοσο ευκολα ειναι ΓΕΛΟΙΟ. Και γενικα ειναι ΓΕΛΟΙΟ, αηδιαστικό εως και απεχθες, οποιος δεν εκφραζει την μειονοτητα της (οπισθοδρομικης) κατ'εμενα Αριστερας να του προσαπτονται τοσο βαρεις, αστηρικτοι χαρακτηρισμοι. Καλα για το λαικισμο του Χιτλερ τι να πω. Καταρχην πρεπει σε καποια φαση οι πολεμιοι του ναζισμου να γραψουν ολογραφως τι σημαινει ναζι: εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ και απο πού καταγεται ιδεολογικα ο Μουσολινι, ο - στα νιατα του-αρχισυντακτης του ιταλικου Ριζοσπαστη της τοτε εποχης. Ηταν ο Χιτλερ λαικιστης? Φυσικα και ηταν, διαβαστε λιγο το "Λαικο Κρατος του Χιτλερ" για να καταλαβετε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.
 16. Βεβαιως και γίνεται (δεν ζουμε στην ΕΣΣΔ ουτε εχουμε δικτατορία). Αν αλλαξεις απο παθολογικη σε χειρουργική ειδικότητα ή εκανες πχ 2 χρονια παθολογια και πας σε Νευρολογια, που εχει 6 μηνες Παθολ, τοτε την "υπερβαση" θα είσαι αμισθη και θα πληρωνεσαι μονο εφημεριες.
 17. Αγαπητέ συμφορουμίτη πληκτρολόγησε τις μαγικές λέξεις στο google: καθηκοντολόγιο νοσηλευτών φεκ Το μείζον δεν είναι να ξέρεις το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών. Τέτοιοι δεν υπάρχουν στα ελληνικά νοσοκομεία πρακτικά καθόλου. Τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία είναι τίγκα στους βοηθούς νοσηλευτές από ΙΕΚ και αυτοί έχουν τελείως διαφορετικό καθηκοντολόγιο, σύμφωνα με το οποίο αυτά που (τους βάζουν) να κάνουν είναι παντελώς παράνομα.
 18. Συνάδελφε ξέρω ότι πολλοί επωφελούνται από τις συζητήσεις που γίνονται ανοικτά, αν θες όμως στείλε πμ, μόλις πέρασα την διαδικασία. Μόλις τελειώσουμε και οι δύο, καλό είναι να επιστρέψουμε με feedback/οδηγό. Βασικές ερωτήσεις για να επωφεληθούν συνάδελφοι: 1. Τα Gespräche σου είναι σε Regionalkrankenhaus, Unikliniken ή Privatkonzern(Helios, Asklepios, Sana κοκ) ? 2. Κρατίδια? 3. Ειδικότητα? Εδώ σε αυτό το thread γράφουν Γερμανοί τις εμπειρίες τους από Vorstellungsgespräch. Εγώ προσωπικά βρήκα και προετοιμάστηκα για ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ με βάση τις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του thread.
 19. Αν σε ενδιαφέρει το πιστοποιητικό ιατρού, ειδικά η Βάδη-Βυτεμβέργη έχει το πιστοποιητικό online, θεωρητικά πας σε ένα Hausarzt στη Γερμανία και σου το βγάζει. https://rp.baden-wuerttemberg.de/Themen/Bildung/Ausbildung/Ausbildung-Arzt/Documents/LPA_Arzt_Appr_Eignung.pdf Αν είσαι angemeldet σε γερμανική διεύθυνση, δε χρειάζεσαι συνέντευξη για δουλειά. Αν δεν είσαι, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε γιατρό ή νοσοκομείο και να ζητήσεις βεβαίωση ότι έκανες συνέντευξη για δουλειά, όχι κατανάγκην πρόσληψη (αφού δεν έχεις Approbation, πώς θα σε πάρουν, για την ομορφιά σου?). Το πώς θα το βρεις: hospitation ή Έλληνας γιατρός σε ιδιωτικό ιατρείο.
 20. Συναδέλφισσα, η άδεια σου δεν είναι σαν του ΔΥ, είσαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο νοσοκομείο. Με τον υπολογισμό που σου παρέθεσα πιο πάνω, χάνεις ή κερδίζεις ημέρες? Υπάρχει κι άλλη άδεια να πάρεις αν θες, εκπαιδευτική πχ Σας έγραψα και πιο πάνω ότι η άδεια μας δεν υπολογίζεται έτσι. Δείτε παράδειγμα: έστω ότι διορίζεται κάποιος 1/1/2020 στο νοσοκομείο για 2 χρόνια Παθολογίας. Πόση άδεια δικαιούται το 2020: 21 ημέρες. Το 2021: 22 ημέρες. 31/12 του 2022 χαιρετάει και φεύγει. Έστω τώρα ότι διορίζεται 15/2/2020. Θα πάρει 2020: 21 ημέρες. 2021: 22 ημέρες. Με τη λογική σας, θα πάρει το 2022 και έως τις 14/2/2022 τις 23 ημέρες που αναλογούν σε όσες θα έπαιρνε αν έμενε ΟΛΟ το 2022. Είναι ευνόητο ότι αυτές οι παρεξηγήσεις μας βολεύουν. Μόλις όμως τα πράγματα τεθούν στην πραγματική τους διάσταση, ξεκαθαρίζουν. Σκεφτείτε στο 1ο παράδειγμα να είστε εσείς και στο 2ο ένας άλλο συνάδελφος. Γιατί να πάρει 23 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ?
 21. Επιβεβαιώνω, η τελευταία ορκωμοσία που δεν απαιτείται να κάνει αγροτικό για τη λήψη ειδικότητας είναι ο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2013.
 22. Εγώ αγαπητέ Nitrojim δεν έχω ιδεά τι σημαίνει στην Ελβετία. Ο συνάδελφος πάνω σου έδωσε ένα πολύ χρήσιμο λινκ, με το οποίο μπορείς να βρεις ποια νοσοκομεία παρέχουν ποια ειδικότητα, για πόσο καιρό κοκ Σημειώνω ότι για μένα ήταν ένα σοκ όταν αντιλήφθηκα στη Γερμανία ότι η διάρκεια που δίνει ειδικότητα ένα νοσοκομείο (Wieterbildungsermächtigung/befugnis) έχει να κάνει με τον Chefarzt και λιγότερο με τον εξοπλισμό, το προσωπικό και το πλήθος των ασθενών. Άρα παίρνεις την παραπάνω λίστα, ξεκινάς και μπαίνεις στην ιστοσελίδα του ΚΑΘΕ νοσοκομείου, βλέπεις το Karriereportal, ακολούθως βρίσκεις το τμήμα που σε ενδιαφέρει (είπες χειρουργική), βλέπεις τα Schwerpunkte (πχ έχουν Darmkrebszentrum, ενδοκρινικούς καρκίνους κτλ) και τέλος τον Chefarzt. Αν αποφασίσεις να κάνεις αίτηση για εργασία χωρίς να έχει ανοικτή θέση, αυτά είναι στοιχεία να δείξεις ότι δεν έκανες μαζική αποστολή βιογραφικών αλλά ότι σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ γιατί έχει αυτό και αυτό και ο Διευθυντής είναι αυτός. Αν θέλουν άτομα και αν έχεις το προφίλ/βιογραφικό θα σε πάρουν για συνέντευξη. Αν δεν, δεν πειράζει πάμε παρακάτω. * Ο κανόνας είναι επαρχία ---> μεγαλύτερη πιθανότητα να σε πάρουν, πόλεις μικρότερη γιατί έχεις το συναγωνισμό των Γερμανών και των Ελβετών. Πρέπει να το αποδεκτείς ή αν σου δωθεί η ευκαιρία στη συνέντευξη σε τέτοιο επίπεδο, ΤΟΤΕ να χρησιμοποιήσεις τον αέρα του "Ελληνάρα" που έχουμε όλοι μέσα μας και να δείξεις ότι αν σε εμπιστευτούν, δεν θα τους απογοητεύσεις και θα δουλεύεις σαν σκυλί. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ.
 23. Συνάδελφε η ερώτηση που κάνεις δεν έχει τεθεί πρώτη φορά στο φόρουμ και φυσικά δε θα τεθεί και τελευταία. Είναι χαρακτηριστική ατόμων που ΒΑΡΙΟΥΝΤΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ 5 βασικά πράγματα μόνοι τους και να έρθουν με συγκεκριμένες ερωτήσεις και να πάρουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ερώτηση σου θα μπορούσε να διατυπωθεί και ως: "Υπάρχει κάποιος να μου κάνει περίληψη 25+ σελίδων, να μου πει όλα τα έγγραφα που χρειάζομαι, να μου βρει δουλειά, να με φέρει και να με βάλει και στο σπίτι του κανένα χρόνο τζαμπέ μέχρι να πάρω μπρος;" Και είναι δε αυτές οι περιπτώσεις που ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, διευκρινίσεις και βοήθεια μετά ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ και μην τον είδατε ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ feedback. Φυσικά και ΜΠΟΡΕΙ αυτά που γράψαμε να ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ αλλά αν οι 99% που έγραψαν ΟΠΩΣ έγραψες εσύ, έκαναν αυτά που σου ανέφερα, σε παίρνει και σένα η μπάλα. Γενικώς όμως ενοχλεί η παροχή μασημένης τροφής και να μην επιστρέφεται το ελάχιστο, δηλαδή το feedback. Με αυτά ζητώ συγγνώμη και για το ύφος μου.
 24. Συναδέλφισσα ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: έστω ότι μπήκες στο νοσοκομείο 1η Ιουνίου του 2015. Σημαίνει ότι δικαιούσαι ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 2 ημέρες άδεια ανά μήνα, με μέγιστο 20 ημέρες. Τον επόμενο χρόνο 21 ημέρες (1η Ιουνίου με 31 Μαίου). Μετά 22 και τερμάτισες το πλαφόν. Με το που μπεις στην παράταση, βλέπει πόση άδεια έχεις από την κανονική σου θητεία. Για κάθε μήνα που ΠΕΡΑΤΩΝΕΙΣ εργαζόμενη σε παράταση, παίρνεις 2 ημέρες άδεια. Αν κάτσεις 12 μήνες παράταση είναι 24 ημέρες. Οι περισσότεροι υπάλληλοι στα γραφεία προσωπικού είναι του δημοτικού (ή τέτοιας αντίληψης). Λένε «ααα ήρθες Ιούνιο, 14 ημέρες άδεια έως 31/12» και μετά ξεκινάνε να μετράνε το χρόνο από 1/1 γιατί τους είναι πιο εύκολο. Αν κάτσεις λίγο στο νοσοκομείο, κερδίζεις 2-3 ημέρες άδεια. Αν κάτσεις πολλά χρόνια χάνεις στο τέλος.. Και στο τέλος μετράει πιο πολύ. Αναγνώρισες αγροτικό και δεν τελειώνεις Ιούνιο του 2020? Σύμφωνα με αυτό είχες: Ιούν 2015- Μάιος 2016 20 ημέρες Ιούν 2016-Μάιος 2017 21 ημέρες Ιούν 2017-Μάιος 2018 22 ημέρες Ιούν 2018-Μάιος 2019 22 ημέρες Ιουν 2019-Φεβρ 2020 22 ημέρες/12 μήνες*8μήνες=15 ημέρες Δες τι πήρες και εξήγησέ τους το. Όπως σου το εξηγώ κερδίζεις και κάποια άδεια που δεν πήρε πριν 2 χρόνια.
 25. Για να αποζημιωθεί ειδικευόμενος για άδεια που δεν εισέπραξε, πρέπει να πάει αίτηση αδείας στο Διευθυντή της Κλινικής, να γράψει απορρίπτεται για χ-ψ λόγους που να σημαίνουν λακωνικά «αυξημένος φόρτος εργασίας». Ακολούθως, αίτηση στο γραφείο προσωπικού και ο Διευθυντής να ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι κάποιος υφιστάμενός του δεν πήρε την άδεια γιατί υπάρχει πολλή δουλειά στην κλινική. Διαβάστε σχετικές δικογραφίες στο Ίντερνετ. Έχουν κερδηθεί 2 δίκες. Στη μια ο Διευθυντής ήταν ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ και το κράτος πήγε στα δικαστήρια για να μην του πληρώσει 1000€ ΔΟΥΛΕΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Στην άλλη περίπτωση, ο Διευθυντής ήταν ΚΑΤΑ του ειδικευόμενου και πήγανε στα δικαστήρια για 600€. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. Αν ήταν θα το είχαν πολλοί. Ξέρετε κανένα διευθυντή που θα παραδεχόταν ότι π&@ει τους ειδικευόμενους του στο ονομα της «εκπαίδευσης» με ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ?
×
×
 • Δημιουργία νέας...