Jump to content

maestra

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About maestra

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 1. Σας ευχαριστώ πολύ!Μα καλά είστε ξύπνιοι τέτοια ώρα στην Ελλάδα???Δεν περίμενα τόσο άμεση απάντηση! Όχι δυστυχώς δεν κατέθεσα αίτηση μή αποδοχής που θα με έβγαζε σίγουρα από το δίλλημα και θα έδινε και την ευκαιρία στον επόμενο να πάει,αλλά κι εγώ είμαι λίγο σε αβέβαιη κατάσταση,οπότε θα εξαντλήσω τα περιθώρια και θα πάω και αν οργανωθούν τα υπόλοιπα θα φύγω αναγκαστικά...Οπότε περίπου στις 30-40 μέρες αρχίσουν να φτάνουν τα αποτελέσματα και μπορεί κάποιος να καθυστερήσει να τα παραλάβει και να κάνει και αυτά που είχε αναφέρει κάποιος άλλος σε προηγούμενα post.
 2. Γειά σας και πάλι!Θα ήθελα να σας κάνω μια σημαντική ερώτηση. Αν κάποιος βρισκόταν στο εξωτερικό και δεν μπόρεσε να παραιτηθεί όταν έπρεπε,μπορεί να το κάνει πριν να έρθει ο διορισμός του?Αν έρθει ο διορισμός και παραιτηθεί μετά,μπορεί να δηλώσει σε κάποια επόμενη προκήρυξη ή υπάρχουν κάποιου είδους κυρώσεις? Ευχαριστώ όποιον έχει την καλοσύνη να απαντήσει ή να μου στείλει το νόμο να το διαβάσω για να μην κάνει τον κόπο να γράφει.
 3. Χίλια μύρια ευχαριστώ!!!!Για όλες τις πληροφορίες!Είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσουν πολύ και άλλους με παρόμοιες απορίες! Καληνύχτα! Σε ευχαριστούμε!
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση και θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο: Στην προκήρυξη έγραφε πιθανή ημερομηνία κένωσης της θέσης ας πούμε σε 3 μήνες.Ο διορισμός πότε έρχεται,τότε που θα αδειάσει η θέση?Μπορεί να έρθει όποτε νά'ναι στο μεσοδιάστημα? (Αν έχει απαντηθεί συγγνώμη που ξαναρωτώ). Και από τώρα που έχουμε πάρει μια θέση απλά περιμένουμε?Εννοώ,χρειάζεται να πάμε στο υπουργείο να κάνουμε κάποια δήλωση ότι αποδεχόμαστε τη θέση και θα πάμε όταν έρθει ο διορισμός? Ευχαριστώ και πάλι!
 5. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δεν το γνωρίζω οπότε σχολιάστε όπως θέλετε. Στη μια μου προτίμηση δίπλα στο όνομά μου έχει Α ΝΑΙ-ΚΕΝΟ.Αυτό τί σημαίνει?? Όποιος μπορεί ας απαντήσει! Ευχαριστώ!
 6. να ρωτήσω κατι? Για τα λοκουμ στο Η.Β δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάποια προϋπηρεσία σαν αγροτικό? Που δυστυχώς πλέον και για να πάρεις αγροτικό πρέπει να περιμέεεεενεις...Ή να είσαι τυχερός,'η "τυχερός"???
 7. I came to bring the stars for you..:)

 8. maestra

  Ουρολογία

  Τα θέματα λοιπόν ήταν τίγκα στον καρκίνο.Είχε από κύστη διάφορα ΤΝΜ και σου ζήταγε τί θεραπεία κάνεις.... Τί είναι το αγγειομυολίπωμα,τί είναι το PSA και πού χρησιμοποιείται? Απόλυτες ενδείξεις χειρουργικής θεραπείας καλοήθους υπερπλασίας προστάτη. Ποιά η θεραπεία εντοπισμένης νεοπλασίας της κύστης.Αυτα.....
 9. Εξαρτάται απο την παραγωγή.Θα βρεις και με 15 φοιτητικό, άντε σε καμια υπερπαραγωγή να είναι 20.Τώρα για κανονικές τιμές:80,60,50 αλλά δε νομίζω ότι μας αφορούν.Το Nabucco πααααρα πολύ καλό,έχουν κάνει κάτι αλλαγές φέτος αλλά ήταν από πιο τα ιδιαίτερα περσινά. Enjoy the show!
 10. Λοιπόν η πολύ εγκάρδια κ Αναγνωστοπούλου μας εξέτασε όλο χαρά τι να σας λέω...Ξέρεις που ψιλοβαριέται και θέλει να τελειώνει και τέτοια. Μας λέει έχετε διαβάσει ; Όχι ήρθαμε να δούμε τι κάνετε,τα νέα σας,τα νέα μας, μας λείψατε ήθελα να της πω αλλά άσε λέω. Εγώ διάβασα 5 μέρες.Μαζί με τις επόμενες 2-3 που θα ξαναδιαβάσω το ΚΝΣ σύνολο 8 θα τις ζητήσω αναδρομικά όταν έρθει κι εμένα η ώρα μου από τον παντοδύναμο και την παρέα του up there ... Άρχισε με κάτι γενικά τι είναι γάγγλιο, που βρίσκονται οι πυρήνες του αυτονόμου,ήθελε να έχουμε κατανοήσει τα βασικά γι'αυτό η συμβουλή μου είναι στα προφορικά ΜΟΝΟ αδρά πράγματα ούτε δεμάτια και χιασμούς και λημνίσκους και λεπτομέρειες.Τίποτα.Πού είναι τα βασικά μέρη βέβαια δε μας ρώτησε και πολλά και μας έστειλε,γεια σας,οπότε δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρη ότι αυτό το μοτίβο θα ακολουθήσει next time. Μέχρι τότε we will see... Adios Amigos!
 11. Shame on you!Μα τι θέμα είναι αυτό??? Λοιπόν έχω να δηλώσω ότι και η φράουλα παυλίδης είναι πολύ καλή,επίσης θα γνωρίζετε οι περισσότεροι τη σοκολατερί Petit Fleur down town...Όποιος έχει πάει καταλαβαίνει για τί μιλάω...Ειδικά η ζεστή σοκολάτα με τα πιπεράκια τσίλι γλυκιά και καυτερή μαζί...Και η σοκολάτα πορτοκάλι καλό ζευγάρι κάνουν...
 12. Φίλε Αντώνη, Ποιός είναι ο Παπαλάμπρος?Εγώ είμαι υπεράριθμη και έχω να κάνω μόνο τη χειρουργική του χρόνου στο Αττικό,Καρατζά.Θα ήθελα αλλαγή για Λα'ι'κό.
 13. Βρε παιδιά,μήπως θα μπορούσε κάποιος που ξέρει ακριβώς πότε θα γίνουν οι δηλώσεις να μας πει γιατί τρέχουμε σε κλινικές εκτός σχολής κ ίσως να μη δούμε ανακοίνωση ή αφίσα???Οκ? Thanks in advance!
 14. Αγαπητοί μου, Μήπως υπάρχει κανένας από Α' ομάδα που να θέλει να πάει Καρατζά? Επιθυμώ αλλαγή γιατί αυτό το νοσοκομείο δε με βολεύει καθόλου.Αλλάζω με ο,τιδήποτε εδώ κοντά κατα προτίμηση Λαϊκό. Αν μάθετε κάτι please let me know...6936057359
×
×
 • Δημιουργία νέας...