Jump to content

doc_1

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About doc_1

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

905 profile views
 • Aria_

 • ChristosM

 • marym

 • ili

 • Evasot

 1. Αναζητώ για αγορά βιβλία ακτινοδιαγνωστικής, και κυρίως : Υπερηχοτομογραφια: The Requisites Κλινική ακτινολογία Sutton Fundamentals of Body CT (Webb) Αρχές Ακτινολογίας του Θώρακα (Felson)
 2. Μα η δήλωση στο ειδικό δε γίνεται μετά το διορισμό σου στο γενικό; * Με άγονο αγροτικό, δεν το έκανα σαφές.
 3. Καλημέρα! Αν μπορεί κάποιος, ας με διαφωτίσει στο εξής : Αν αλλάξεις δήλωση (να δηλώσεις σε άλλο νοσοκομείο/άλλη περιφέρεια) του γενικού μέρους (2 χρόνια παθολογία), χάνεις τη σειρά σου στο ειδικό ή όχι? Ευχαριστώ!
 4. Την αίτηση μάς τη δίνουν στο υπουργείο ή μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάπου? Στη χθεσινή ανακοίνωση δεν λέει κάτι, ούτε την περιέχει.
 5. Μήπως υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με το εάν αναμένεται άμεσα προκήρυξη/πρόσκληση ενδιαφέροντος? Οι προηγούμενες δύο απείχαν 3 μήνες (συνήθως ήταν αρκετά λιγότερο), αλλά μάλλον είχε να κάνει και με τις εκλογές αυτό, και τώρα πάλι συμπληρώνεται τρίμηνο.
 6. Σαν παράδειγμα την είπα την ενδοκρινολογία, ήθελα να ρωτήσω γενικά για οποιαδήποτε ειδικότητα με γενικό (π.χ. παθολογία) και ειδικό μέρος.
 7. Άρα χρειάζεται ανάκληση ή αν δεν έχεις ολοκληρώσει το γενικό μέρος δεν έρχεται διορισμός και θα σού ρθει μόλις ανοίξει η πρώτη θέση μετά απ τη στιγμή που θα σαι έτοιμος χωρίς να κάνεις κάτι (πλην της προσκόμισης πιστοποιητικού γενικού μέρους, προφανώς) ?
 8. Αλλά μόλις το καταθέσεις, μπαίνεις στην επόμενη θέση που ανοίγει?
 9. Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μού επιβεβαιώσει αν γίνεται ανάκληση διορισμού σε δεύτερο κομμάτι ειδικότητας, λόγω μη ολοκλήρωσης του πρώτου? (Κοινώς, ενώ κάνεις τα 2 χρόνια παθολογίας, έρχεται η σειρά σου για ενδοκρινολογία. Κάνεις ανάκληση ή χάνεις τη σειρά σου?)
 10. Είναι μέσα στα πλαίσια ακόμα. Λογικά μετά την Πρωτομαγια άμεσα
 11. Οπότε λογικά ειδικότητες θα δηλώσουμε τη Δευτέρα 04/05 ?
 12. Καλησπέρα! Διάβασα όλες τις σελίδες κι έχω με τη σειρά μου κάποιες απορίες, που ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στη διαδικασία ν απαντήσει. 1) Είδα πολλές φορές να γράφεται ότι ''για να βρεις θέση, πρέπει να πας εκεί να μείνεις 5-6 μήνες κλπ κλπ''. Καταλαβαίνω ότι μένοντας εκεί μαθαίνεις πολύ πιο εύκολα και καλύτερα τη γλώσσα, μαθαίνεις το σύστημα κλπ. Γιατί όμως να μην στείλει κάποιος βιογραφικά από Ελλάδα, κι όταν προκύψει συνέντευξη, ν ανέβει? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως θα σε αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά αν δουν ότι μένεις εκεί, αλλά και πάλι, γιατί να μην σε καλέσουν για συνέντευξη? 2) Απ ό,τι κατάλαβα, χώρος όπου να ανακοινώνονται όλες οι διαθέσιμες θέσεις, δεν υπάρχει, συν οτι μπορεί να μην απαντήσουν αλλά να σ έχουν υπόψη μελλοντικά. Άρα τι κάνεις? Μέηλ σε ΟΛΑ? 3) Είδα ότι μετράει αρκετά να κάνεις αυτό το ''κάτι σαν αγροτικός-κατι σαν γεν. γιατρός'' εκεί (δεν θυμάμαι πώς λέγεται, όχι το ΑΤ πάντως). Πώς βρίσκει κανείς θέση? 4) Η λίστα πιστοποιημένων καθηγητών ισχύει? Μπορώ να την προμηθευτώ στην πρεσβεία? Σόρι για το ''σεντόνι'' !
 13. Πληρέστατη απάντηση, ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Το μόνο που μάλλον δεν διευκρίνισα σωστά ήταν πως δεν θέλω να δηλώσω άμεσα μερική. Γι αυτό ρωτάω εάν πχ δύο χρόνια μετά την δήλωση πλήρους (έχοντας τελειώσει αγροτικό και στρατό) μπορώ ΤΟΤΕ να δηλώσω μερική. Ή πρέπει οι δύο δηλώσεις να γίνουν υποχρεωτικά μαζί μετά το πτυχίο?
 14. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση αν και το είδα και σε άλλο thread πριν λίγο! Για τα υπόλοιπα κάποιος? :-)
 15. Καλημέρα σε όλους ! Επειδή τώρα έχω αρχίσει να ''ψάχνω'' τα γραφειοκρατικά, μπορεί αυτά που θα ρωτήσω να ναι αυτονόητα ή να χουν απαντηθεί ήδη σε παλιότερα posts, οπότε μια συγγνώμη εκ των προτέρων Τα δεδομένα : 1)Δήλωση ενιαίας ειδικότητας (Ακτινο) με αναμονή 3-5 χρόνια για πλήρη. Για μερική έχω ερωτήματα παρακάτω. 2)Αγροτικό και στρατ. θητεία αμέσως μετά το πτυχίο (αν και το πρώτο απ ό,τι βλέπω είναι πλέον υποχρεωτικό να γίνει πριν την αρχή ειδικότητας, anyway, έτσι κι αλλιώς τότε θα το κανα). Ερωτήσεις : 1) Αν, τελειώνοντας το φανταριλίκι, δω ότι έχω μπροστά μου 2 ''κενά'' χρόνια μέχρι να ανοίξει η πλήρης, μπορώ ΤΟΤΕ να δηλώσω σε κάποιο νοσοκομείο που δίνει μερική? Ή πρέπει να κάνω και τις δύο δηλώσεις από τώρα? Γενικά, μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να κάνω και για μερική (χωρίς να χάσω την αναμονή στην άλλη ή οτιδήποτε τέτοιο, προφανώς)? 2) Αν το νοσοκομείο που δίνει μερική, δίνει π.χ. 2 χρόνια, μπορώ να δηλώσω για λιγότερο (πχ ένα χρόνο) ή αυτόματα δηλώνεις για 2? 3) Αν δεν μπορώ να κάνω το προηγούμενο και η θέση μου για πλήρη ανοίξει πριν τελειώσουν τα 2 χρόνια της μερικής, τι μπορώ να κάνω? Πχ πάω αυτόματα στην πλήρη? Πρέπει να τελειώσω τη μερική και μετά? Παίζει να χάσω τη σειρά μου για πλήρη? 4) (Επιβεβαίωση) Στην περίπτωση που ''ανοίξει'' η θέση μου ενώ υπηρετώ τη μαμα πατρίδα, δεν χάνω τη σειρά μου, σωτά? Ανάκληση και μπαίνω στην πρώτη άδεια θέση μόλις απολυθώ? 5) Κάτι άλλο που με συμφέρει και δεν σκέφτηκα? Αυτά τα ολίγα, και σόρι για το ''μινι σεντόνι''. Bonus: Τελικά με το νέο νόμο για αγροτικό τι γίνεται? Πρέπει να κάνεις αγροτικό έστω και για να δηλώσεις ειδικότητα, ή τη δηλώνεις (όπως πριν) και απλά πρέπει να το έχεις τελειώσει για να την ξεκινήσεις?
×
×
 • Δημιουργία νέας...