Jump to content

BarKingdom

Συνταξιούχος
 • Posts

  278
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  BarKingdom

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Ενδιαφέροντα
  γενικά ρε παιδί μου...
 • Φύλο
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BarKingdom's Achievements

Ιατρός (επίπεδο V)

Ιατρός (επίπεδο V) (5/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. Ρε είσαι τελείως άκαρδη ρε! Ρε πλίζ μη με αγνοάς με αυτό το σκληρό τρόπο! Ρε μη γίνεις πρόεδρας ρε! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, Ή ΕΓΩ Ή ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Αϊ σιχτίρ βραδιάτικα!
 3. Νταξ, επειδή βαριέμαι να διαβάσω 89 σελίδες (το πιστεύετε ότι δεν έχω ξανανοίξει ποτέ αυτό το θέμα;;, απλά θα σας πω το εξής: ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ!!! MY KERATO INSIDE ΔΗΛΑΔΗ!!! Υ.Γ. Σορρυ, απλά τα παίρνω άσχημα σε άσχετες φάσεις. Γενικά δεν ξέρω αν τελικά διαθέτω λογική σκέψη! Δεν ξέρω, δεν ξέρω!
 4. Λόγω του ότι έχουν φτάσει στα αυτιά του ΣΑΙΕΠ τουλάχιστον 2 περιπτώσεις όπου ενδέχεται να έχει γίνει κάποια κομπίνα με παρέμβαση στη σειρά των ατόμων στις λίστες αναμονής για ειδικότητα, συνιστώ σε όλους να κάνουν αίτηση στις νομαρχίες και να ζητήσουν τα ονόματα των συναδέλφων τους που προηγούνται, τι πιστοποιητικά έχουν καταθέσει και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Νομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά πολύ λίγοι τελικά κάνουν τη σχετική αίτηση. Εννοείται ότι δεν έχω καμία πρόθεση να προκαλέσω πανικό, ούτε υπονοώ ότι υπάρχει διαφθορά παντού. Απλά καλό είναι να προλαμβάνουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Τις λεπτομέρειες των δυο υποθέσεων δε θα τις αναφέρω ακόμα μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι έχει γίνει όντως κάποια παρανομία. Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, αν πλακώσουμε όλοι την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε τέτοιες αιτήσεις, σε κανα μήνα το πολύ θα μηχανογραφηθούν όλες οι λίστες!
 5. Κατανοώ απόλυτα το πρόβλημά σου. Και αυτό το "σε λίγο" για πολλούς είναι σε 2-3 εβδομάδες. Δυστυχώς όμως, ο καθένας στην περίπτωση αυτή αντιμετωπίζει το δικό του, μικρό ή μεγάλο, δράμα. Όμως θεωρώ χρέος όλων μας να αντιδρούμε σε λάθη και παραλείψεις που θίγουν τα συμφέροντα κάποιων. Εμείς όμως δεν αρκεστήκαμε σε αυτό. Έχουμε προχωρήσει και στην κατάθεση επίσημης πρότασης να προχωρήσει ο διορισμός όσων δεν εμπλέκονται στην ιστορία αυτή και να προκηρυχθούν τα αγροτικά που δεν έχουν δηλωθεί απο τους εν λόγω συναδέλφους. Μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό δεν έχει γίνει δεκτό.
 6. Πραγματικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τα όσα αναφέρεις. Κατ'αρχήν, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, το υπουργείο ζήτησε απο το ΔΟΑΤΑΠ να αποστείλει τις ημερομηνίες των πράξεων αναγνώρισης που "όφειλε". Το ότι το ζητάει όμως το υπ. υγείας δε σημαίνει κι ότι θα το πάρει. Ο ΔΟΑΤΑΠ έχει δικούς του νομικούς συμβούλους και, εκτός αυτού, υπάγεται στο υπουργείο παιδείας. Οπότε είναι τουλάχιτον αφελές να πιστεύει το υπ. υγείας ότι μπορεί να "ελέγξει" το ΔΟΑΤΑΠ και να περιμένει ότι θα ικανοποιηθούν όλα του τα αιτήματα. Εκτός αυτού, πραγματικά δεν κατανοώ γιατι εφόσον η αναγνώριση των 6 μορίων είναι τόσο νόμιμη, το υπουργείο υγείας μας δίνει τόσο μεγάλη σημασία; Επομένως, ελπίζω να συμφωνείς κι εσύ, έχουν γίνει λάθη. Σε ό,τι αφορά την παρατήρηση που κάνεις, απλά θα σου πω ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν ξέρω τί στοιχεία διαθέτεις για να στηρίξεις την άποψή σου, αλλά θα μου επιτρέψεις, επειδή την πρόσβαση στα στοιχεία των μελών του συλλόγου την έχουμε εμείς, να σου πω ότι τα στοιχεία αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τώρα αυτό που αναφέρεις, ότι δηλαδή "ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗ ΑΓΟΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" δεν το καταλαβαίνω. Πως είναι δυνατόν να δηλώνεις για το ειδικό μέρος όταν δεν έχεις ξεκινήσει το γενικό μέρος; Εκτός αν εννοείς ότι οι αναμονές είναι τόσο μικρές που όλοι όσοι τελειώνουν τα αγροτικά τους, προσλαμβάνονται αμέσως στην ειδικότητα. Φίλε/η redish, δεν είσαι ο μόνος που δουλεύει σε νησιά ή κάνεις εφημερίες για 40 ευρώ. Όλοι έχουμε περιέλθει σ'αυτή τη δεινή κατάσταση και πάρα πολλοί απο εμάς αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης με αποτέλεσμα να απασοχολούνται σε άσχετες δουλειές (σερβιτόροι κλπ.). Οπότε καλό είναι να μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.
 7. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα κι εγώ μαζί σου! Το αν θα είναι διαβλητές ή όχι, εξαρτάται απο τη συμμετοχή μας και απο τις πιέσεις που θα ασκήσουμε κατα τη λήψη των αποφάσεων. Γιατι πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την αποτυχία κάθε νέου εγχειρήματος; Έως πότε το παιχνίδι θα το ελέγχει μια μειοψηφία που έχει άκρες; Πόσο προσβλητικό είναι αυτό για τη νοημοσύνη μας; Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που είναι υπερ των εξετάσεων δεν έχουν τις άκρες που λες και έχουν μάθει να αγωνίζονται με το σπαθί τους για να πετύχουν το στόχο τους. Έχουν βαρεθεί να ακούνε για παραθυράκια, για παράνομες μεταγραφές, για "βυσματούχους" κλπ. Και προς Θεού, δε λέω ότι οι εξετάσεις απο μόνες τους θα λύσουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Όμως η αρχή πρέπει να γίνει απο κάπου. Το επιχείρημα ότι "θα καταντήσουμε Ιταλία" νομίζω ότι δε στέκει. Στην Ιταλία εφαρμόζεται ένα πολύ περίεργο σύστημα που σίγουρα δε μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ζητάμε να εφαρμοστεί εμείς εδώ στην Ελλάδα. Αυτό που ζητάμε είναι πανελλήνιες εξετάσεις κλειστού τύπο κατα τις οποίες θα δηλώνεις σε ένα μηχανογραφικό τα νοσοκομεία που θέλεις. Οπότε δε μπορώ να καταλάβω πως θα εξαρτάται απο το διευθυντή της κλινικής το αν θα προσληφθείς ή όχι.
 8. Ε, να μην πω κι εγώ τη βλακεία μου; "Χριστός ανέστη" "Μαγκιά του!" Υ.Γ. Οκ, οκ, σορρυ σορρυ!
 9. Ρε ΝΙΚΙΤΑ, ρε ΝΙΚΙΤΑ...Το μυστικό είναι να μη ζητάς συγγνώμη για να συνεχίσουμε να πλακωνόμαστε. Ρε δεν καταλαβαίνεις απο show biz ρε! Και για ποια φιλία μιλάς;;; Ε;;; Ούτε να σε ξέρω δε θέλω.Γιατί εγώ αγάπη μου δεν ξεχνώ! Δεν είμαι σαν όλους τους άλλους! Εγώ είμαι ΚΥΡΙΟΣ! (κύριος τάδε που λέμε. Ρε ΝΙΚΙΤΑ, δεν αντέχω άλλο πια! Αυτή η σχέση με πνίγει. Αν γίνεται να γνωρίσουμε κι άλλους. Βασικά μπορείς να γνωρίσεις τον Sarandos. Ή καλύτερα να γνωρίσεις τον γκεστ μπας και γλυτώσει η zkw! (ρε η ζουκουβίνα δε την παλεύει μία και θα έχω άγχος σε περίπτωση που αλληλοπαρθούνε με τον γκεστοαπαυτόνανε!). ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑΝΕ ΣΚΗΝΕΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΧΟΡΤΑ! (όχι, απλά με πειράζουν λίγο. Αν πάρω ένα Zantac, νταξ, θα την παλέψω!) Σε ό,τι αφορά το ότι διαφωνώ με τον εαυτό μου...Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Εξάλλου έχω εξηγήσει ότι είμαι πεζός άνθρωπος ρε παιδί μου και δε μ'ενδιαφέρουν άλλα πράγματα εκτός απο τον ύπνο και το φαγητό (και μάλιστα το γρήγορο φαγητό! για να κοιμάμαι στο χρόνο που απομένει!). Και επειδή ξέρω τι σας έρχεται στο μυαλό, θα απαντήσω χωρίς ενδοιασμούς: ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ SEX! Στα διάλα ούλοι πια! Κι αυτή η Juliette μου 'χει σπάσει τα @@! (σορρυ, just an expression!). Ψεκάζει, ψεκάζει...ΡΕ ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ;;; Και βάλε καμιά πλύση επιτέλους. Βρωμίσαμε εδώ μέσα! Κι εσύ μωρή Μαρίκα τί ανακατεύεσαι;;; (ρε μου βγήκε κατα λάθος η φατσούλα ρε...ρε δεν το ήθελα, πραγματικά...ρε σόρρυ ρε! Νταξ, φχαστώ) Αχ δεν αντέχω άλλο τόσες γυναίκαι! Ρε είστε ανώμαλες ούλες ρε! Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατι σας έπλασε ο Θεούλης! Θεούλη, I think you are unfightable γενικά!
 10. Άλλο πάλι και τούτο! Κανίβαλος! Ποιός; Εγώ. Εγώ που συμμετείχα στην εκστρατεία "η μόδα στη μάχη κατα του καρκίνου του μαστού" (νταξ, ήταν ένα λάθος που το μετανιώνω καθημερινά αλλά θέλω να με πιστέψετε. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!). Γενικά πάντως χαίρομαι απίστευτα (μμμμ, τί να σας πω δηλαδή...) που γράφουν μόνο γυναίκες σ'αυτό το σκατο-topic! Καλά, ο Roadrunner δε μετράει. Είναι gay και δεν είναι καν γιατρός. Οπότε καταλαβαίνετε τί άνθρουπους είνι! (νταξ φυσιολογικός μάλλον). Κατα τ'αλλα μπορείς κάποια στιγμή my kerato inside να σταματήσεις να γράφεις με μπλέ italics; Στα διάλα πια! Κι εσύ μυρμηγκομαυρογένους, αν δε μου ζητήσεις δημόσια συγγνώμη (για να μπορώ να το λέω στους φίλους μου) δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασμίξουμε! ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ, ΕΜΕΝΑΝΕ! ΕΜΕΝΑΝΕ ΡΕ;;; Στα διάλα κι εσύ! Και cut the shit! Όποιος με ξαναπεί Barkingdomaki θα του...^$$&@$%#@! Το βρήκαμε τώρα. Κολλάμε ένα nick σε κάποιον και τα ισοπεδώνουμε ούλα! Υ.Γ. Αυτός ο έρωτας μεταξύ guest120 και zkw κρατά χρόνια την τρέλα μου. I mean what the fu...ck??? Είναι δυνατόν να μας φάει τη zkw αυτός ο guest120;;; Νομίζω πρέπει να αντιδράσουμε ούλοι γενικά! Ρε αυτός ο γκεστ δεν έχει καν όνομα. Ξέρει κανένας τίποτα για δαύτονε;;; Υ.Γ. juliette έτσι και μου πηδήξεις το θέμα θα γίνουμε μπίλιες! Ρε το θέμα είναι καθαρά αντρικό. ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ! (νομίζω ότι το μυρίζετε κι εσείς, έτσι. Υ.Γ. Ναι μπράβο zkw που τα ΄κανες πάλι κώλο...Μπράβο παιδί'μ. Εύγε (στα διάλα κι εσυ!).
 11. Ναι. Εχμ...Ευχαριστούμε zkw για την ουσιαστική παρέμβασή σου! Πραγματικά έχω κατασυγκινηθεί. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο (νταξ, έβαλα λίγο ζελεδάκι γενικά!). Γενικά τα σκάτωσες πάλι. Αν γίνεται να μην ξαναπαρέμβεις ποτέ σου. Γενικά δεν είσαι άνθρωπος! Ρε είσαι για τα μπάζα ρεεεεε (νταξ φιλικά και αδερφικά και αγωνιστικά πάντα)! Ειδικά πάντως πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι τα 7600 είναι πολλά. Έχω καταχρεωθεί. Έχω πουλήσει ότι έχω και δεν έχω για να ξεχρεώσω τον Sarandos. Και μετά σου λένε ότι τα ελληνικά νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα! Αν γίνεται να αντιδράσουμε ούλοι μαζί για τα 7600; Φχαστώ. Γιατί αν δεν κάνουμε κάτι ούλοι μαζί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι! (νταξ σορρυ, απο συνήθεια!). @ΝΙΚΙΤΑ Εχμ...Αν γίνεται να τονώσουμε όλοι μαζί ΤΩΡΑ τον ανδρισμό μου γιατι έχω καταρρεύσει ψυχολογικά και κοινωνικά; Φχαστώ. Γενικά με το thread αυτό ξεφτιλίστηκα ανεπανόρθωτα! Εκεί που περίμενα να ξεσηκώσω τον ανδρικό πληθυσμό μπας και πάρουμε τα ηνία, μου γύρισε μπούμερανγκ και ΜΠΑΑΑΜΠ με χτύπησε κατακούτελα (οχι νταξ, καλά είμαι τώρα. Απλά στην αρχή η μαμά μου ανησύχησε λίγο μήπως είχα πάθει ατρησία χοληφόρων και δε την έβγαζα καθαρή!). Και στην τελική ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FORUM ΜΙΛΑΣ;;; Ε;;; ΟΧΙ, ΣΕ ΡΩΤΑΩ. Ε;;; Ε;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΔΩ;;; Ε;;; Ε;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Sarandos! Sarandos, we love ya man. Don't chew my friend! Υ.Γ. Γενικά πόσο καιρό τώρα πιστεύεις ότι είσαι μυρμήγκι; Φωνές ακούς; Γενικά την παλεύεις σαν άνθρωπος, σαν μυρμήγκι και πάνω απ' όλα σαν ΝΙΚΙΤΑ; Φχαστώ! @notbad Γενικά σε περίπτωση που με ξαναπείς παλιοBarkingdomούλη θα γίνει της Πόπης εδώ μέσα! Και Αριστοτέλης είσαι και φαίνεσαι. Στα διάλα πια, που θα με πεις και Αριστοτέλη (γενικά ο Αριστοτέλης δε την παλεύει μία. Σήμερα συζητούσαμε 4 ώρες παρουσία του Sarandos και τελικά δε βγάλαμε συμπέρασμα. Αναγκάστηκα τελικά να πάω στα Goody's να φάω ένα premier ψητά λαχανικά για να συνέλθω!). Τελικά το χαϊδευτικό του Aristotelis είναι Τέλης; Οκ, οκ just asking!
 12. Ρε είστε γαμάτοι!!! Ρε πώς καταφέρατε να συνδυάσετε τον Αριστοτέλη με τα σώβρακα;;; Ρε πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά! (πολλά "ρε" δεν είπα ρε; ρε δεν την παλεύω ρε!). Κατα τ'άλλα η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε. Γίναμε πάλι κώλος για το τίποτα. Γουστάρω! Υ.Γ. Πάντως δε την παλεύετε μία! Ρε ένα ανούσιο θέμα άνοιξα για πλάκα! Πάντως ΝΙΚΙΤΑ πραγματικά με απογοήτευσες. Ρε δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι και να με μειώνεις σαν άνθρωπο και σαν BarKingdomaki και μάλιστα σε ανδροκρατούμενο thread! Στα διάλα ούλοι σας! Υ.Γ. zkw, αν γίνεται να παρέμβεις λίγο για να μπούν τα πράγματα σε μια σειρά. Δεν'ν κατάστας τούτη! Υ.Γ. ΝΙΚΙΤΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ (νταξ, μη το κάνεις θέμα. Ζήτα μου συγγνώμη δημόσια για να φαίνομαι πιο άντρας ρε παιδί μου και να δείξω στους άλλους ότι εγώ rule σε γενικές γραμμές). ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!
 13. Επειδή είμαι ιδιαίτερα καλοπροαίρετος άνθρωπος, θέλω να πιστεύω ότι η ερώτησή σου δεν έχει ειρωνικό τόνο! Απο εκεί και πέρα, τί θέλεις να ακούσεις; Τα κλισέ του τύπου "αν κληθεί ο σύλλογος θα παρέμβει" ή "στηρίζουμε τους αγωνιστές συναδέλφους" ή οποιαδήποτε άλλη παπ...αριά για να δείξω ότι νοιάζομαι; Το πρόβλημα αυτό είναι σοβαρότατο και, όπως εξήγησα και πιο πάνω, δε λύνεται με απλές λύσεις του τύπου σικιούριτι ή πόρτες ασφαλείας. Είναι καθαρά πρόβλημα παιδείας. Δε νομίζω όμως ότι θέλεις να ακούσεις ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει παιδεία και γνώση για όλους (...)! Αν είναι έτσι, να κατέβουμε και στις εθνικές εκλογές! Οι συνάδελφοι αυτοί πηγαίνουν ουσιαστικά στη δουλειά τους το πρωί και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτια τους σώοι κι αβλαβείς. Το τελευταίο που θέλουν να ακούσουν είναι ότι "ο σύλλογος θα τους σώσει"! Εμείς αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ενοχλήσουμε τον τοπικό και τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, αφού όμως έχουμε στα χέρια μας πλήρη στοιχεία. Αν δε βγει κάτι, θα απευθυνθούμε και στον υπουργό υγείας. Προσωπική μου άποψη είναι όμως ότι ένα τέτοιο χρόνιο πρόβλημα με αυτές τις προεκτάσεις, δεν πρόκειται να συγκινήσει κανέναν. Τα κανάλια, ως γνωστόν, θα αναδείξουν το πρόβλημα για 24 ώρες. Στη συνέχεια τα πάντα θα ξεχαστούν για χρόνια και η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται. Θα καταλήξω λέγοντας ότι είναι θέμα επιλογής. Αν μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις υπο αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους ανθρώπους, τότε το κάνεις. Αν όχι, φεύγεις. Νομίζω όμως ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να ανεχτεί τέτοιες συνθήκες, όσο κι αν πιστεύει ότι θέλει να προσφέρει σ'αυτούς τους ανθρώπους. Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά κοινωνικό. Μόνο αν αλλάξεις τη νοοτροπία των τσιγγάνων, θα αλλάξει κι η επικρατούσα εκεί κατάσταση. Υ.Γ. Με τα παραπάνω εκφράζω προσωπικές και μόνο απόψεις.
 14. Άποψή μου είναι ότι δε μπορείς να τα βάλεις με τη νοοτροπία μιας ολόκληρης φυλής. Και σικιούριτι να υπήρχε στο ΚΥ, νομίζετε ότι θα κατάφερνε να κάνει τίποτα; Ίσα ίσα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν χειρότερα προβλήματα. Η συμπεριφορά της φυλής αυτής απέναντι σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας δικός τους άνθρωπος είναι "τυποποιημένη"! Πρέπει να φωνάξουν στους γιατρούς για να δείξουν ότι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον άνθρωπό τους. Πρέπει να απειλήσουν για να καλύψουν την άγνοιά τους και την πιθανότητα να τους ξεγελάσεις. Σε ό,τι αφορά τους ναρκομανείς, γνώμη μου είναι ότι και οι μη τσιγγάνοι θα φέρονταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Απο εκεί και πέρα, μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα όταν όλοι οι πολιτικάντηδες εκμεταλλεύονται αυτούς τους ανθρώπους για την ψήφο τους. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τον εύκολο στόχο. Όταν τους τάζεις τα αυτονόητα (ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης) παίρνεις και την ψήφο τους. Έτσι ο καθένας θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με διαφορετικό τρόπο. Άλλος με παραίτηση, άλλος με μήνυση, άλλος με τσαμπουκά. Γι' αυτούς εκεί όμως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Βάσω, επειδή ξέρω τι μαγκάκι (με όλη τη σημασία της λέξης) είσαι, δε χρειάζεται να το αποδείξεις και εκεί. Καλύτερα να σηκωθείς να φύγεις. Και δε θέλω να φαίνεται ότι δε στηρίζω τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί σε αυτές τις συνθήκες. Απλά, όπως εξήγησα και πιο πάνω, δε βλέπω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
 15. Κοιτάξτε να δείτε. Αυτή η κατάσταση δε μπορεί συνεχιστεί άλλο! Όλα αυτά τα κοριτσίστικα θεματάκια του τύπου "μ'αρέσει/δε μ'αρέσει", "θελώωωωωω" και "αφιερώσεις" μας έχουν ξενερώσει απίστευτα. Ήρθε ο καιρός να τα κάνουμε κώλο εδώ μέσα! Ήρθε ο καιρός να ειπωθεί και μια αντρική κουβέντα my kerato inside! Στα διάλα ούλοι! Οπότε το θέμα που προκύπτει είναι: Ποιό είναι πιο άνετο; Το σλιπάκι ή το σώβρακο (καμία σχέση με τον σοβρακεϊν!); Τι προτιμούν αι γυναίκαι; Χα, όχι που θα μου το κάνατε ροζ το site! Ζήτω τα βρακιά κατα τ'άλλα! Υ.Γ. Αν γίνεται να μη μπούμε σε τρελές αναλύσεις ρε παιδί μου. Αν γίνεται να λέμε τι μας αρέσει απλά και στα @@ μας όλα μετά. Δε χρειάζεται τεκμηρίωση. Δε χρειάζεται δικηγόρος. Δε χρειάζεται απαυτό. Δε χρειάζεται Ε9. Δε χρειάζεται τίποτα! Απλά και απέριττα. Υ.Γ. Κατα τ'άλλα we love ya girls (αν και μας σπάτε τα...νεύρα ντε!!! όχουυυυ)
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.