Jump to content

harris

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About harris

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 18,19,20 Δεκεμβρίου..Πιστεύω θα τα πάω πολύ καλά. Με παραξενεύει το ενδιαφέρον σου όμως!
 2. Πλάκα μου κάνεις; Το νόμο που εννοείς τον ξέρω, δεν είσαι η μοναδική περίπτωση νοσηλευτή που καπάρωσε μια θέση στο δημόσιο και ξέρει ότι θα παρακάμψει τις αναμονές στην ειδικότητα, μας τα έχουν πει και άλλοι. Αλλά για να φτάσεις στην ειδικότητα πρέπει, εκτός από το να περάσεις τώρα, να καταφέρεις να σπουδάσεις παράλληλα με την εργασία σου ως νοσηλευτής κι εκεί σε θέλω κάβουρα... Και να το περάσεις όοοολο αυτό για να κάνεις μια ρημαδοειδικότητα και να ψάχνεσαι συνέχεια, ενώ έχεις ήδη θέση στο δημόσιο, βλακεία δεν είναι; Και βλέπεις τα κριτήρια επιλογής των αποπάνω, πολύ συνειδητοποιημένα, τι να σου πω, "έχει ο Θεός" λέει. Τέλος, δεν κατάλαβα γιατί να μην λέω σε όλους τα ίδια; καλύτερα θα ήταν να έλεγα διαφορετικά κάθε φορά; Αυτά πιστεύω, αυτά λέω! ΥΓ: πως πήγαν οι κατατακτήριες; Εδωσες ή ακόμα; Το ξέρω ότι είναι δύσκολος ο δρόμος...Είναι οι προτεραιότητες που βάζεις στην ζωή σου, άλλος καριέρα, άλλος οικογένεια, άλλος και τα δύο παράλληλα..έχεις την εντύπωση ότι άμα περάσω στην σχολή δεν θα την τελειώσω κάποια στιγμή?ή ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να μπώ?? ο προβληματισμός σου ποιός είναι!
 3. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις...Δεν είναι στην ίδια μοίρα όσοι έχουν σπουδάσει 6 χρόνια στην ζωή τους με αυτούς που θα σπουδάζουν 10+...Δεν νομίζω να είναι τόσο αφελή τα παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε έναν κλάδο, πιστεύω πως ξέρουν τα θέλω τους και το δρόμο που διαλέγουν να βαδίσουν..(όπως και όλοι μας) Έχουν βγει νόμοι που ευνοούν τους ήδη εργαζόμενους... Υ.Γ Άλλαξε ποίημα :αναμονές, αγροτικό, δύσκολα να μπεις, να βγεις, το μετά....σε όλους τα ίδια λες!
 4. Τα Χριστούγεννα έρχονται, όπως όλοι έχουμε καταλάβει. Ημέρες γιορτής, χαράς αγάπης και ηρεμίας. Θέλω να ακούσω πως θα περάσετε τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά?? Που θα πάτε?? Κάποιο ταξίδι?? Με οικογένεια ή με φίλους?? Αρχίζω πρώτος.. Χριστούγεννα σκέφτηκα εκδρομούλα 3-4 ημέρες, επίσκεψη σε φίλο στην Καλαμπάκα, πρωτοχρονιά πριν την αλλαγή του χρόνου με γονείς και το μετά ακόμη άγνωστο!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι!!
 5. μια φότο απο τότε που ήσουν στο λύκειο
 6. Λίγο άσχετο με το τόπικ αλλά ταιριάζει..Μια ατάκα που ακούσαμε από μια κοπελιά! Σε μία βόλτα που κάνω με 2 φιλαράκια, 2 κοπελιές περπατούν μπροστά μας! Και έρχεται στον φίλο μου η κλασσική αντρική παλιμπεδιστική μ@@κια σκέψη, να μιλήσει στα ''ελεύθερα'' κορίτσια.. Διάλογος... ΦΙΛΟΣ:Κοπελιές??? ΚΟΠΕΛΙΑ:........... ΦΙΛΟΣ:Ψιτ κορίτσια??? ΚΟΠΕΛΙΑ:Άσε φίλε, απο π@@τσα μέχρι εδώ(δείχντοντας το μέτωπο της) ΦΙΛΟΣ:.................
 7. Πίστεψε με πως ξέρουν αυτές που πονάμε!!
 8. Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 ανδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν. Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα. Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα. Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α. Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. Οι νυφίτσες μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο. Best Regards Nikoloviennis Sarantis Labelling department Bayer ΕΛΛΑΣ ABEEσορρυ για off topic..γενική αρθρογραφί!σορρυ για off topic..γενική αρθρογραφία!
 9. http://www.pasyno.gr/docs/metaptyhiaka.pdf δες εδώ
 10. όλα καλά harris? χάθηκες!

 11. Όπως λέει και η olizyz είναι δύσκολη η δουλειά του νοσηλευτή, δεν μπορούν να την ακολουθήσουν όλοι..Αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και τα θετικά της υπόθεσης...Κατ' αρχήν, είναι το μοναδικό τει στην Ελλάδα που έχει την πιο γρήγορη αποκατάσταση, επαγγελματικά, στο δημόσιο...Έχεις καλές προοπτικές για ακαδημαϊκή καριέρα, και αυτό σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.Σκέψου τι θέλεις πριν πάρεις απόφαση.
 12. Προς κ. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Πολλές φόρες ένα αθώο αστείο κρύβει μια πικρή αλήθεια..Σου ζήτησα να επιχειρηματολογήσεις, κάτι το οποίο δεν έκανες, και προτίμησες να το αποφύγεις λέγοντας πως έχω κόμπλεξ...(είσαι υπόλογος μπορώ να πω, το ομολογώ!) Προς κα.ΙNVITRO Ένα πτυχίο δεν αντιπροσωπεύει την συμπεριφορά μας στους ανθρώπους... (Ωστόσο θα σου υπενθυμίσω για άλλη μια φορά να δώσεις πρώτα τις κατατακτήριες, να δούμε αν θα περάσεις, και όταν και αν ολοκληρώσεις και την υπόλοιπη φοίτηση και πάρεις το πτυχίο ιατρικής, τότε να κρίνεις αντικειμενικά πλέον αν υπάρχει λόγος που υφίσταται αυτό το στυλάκι.) Μέχρι τότε δεν έχω αντικειμενική συμπεριφορά......Ίσως αυτό το στυλάκι κυριαρχεί, αν όχι στην προσωπικότητα σου, στα συγκεκριμένα λόγια ναι! Υ.Γ. Ελπίζω να ικανοποίησα την δίψα για να σου απαντήσω!!
 13. Αυτό το στυλάκι ανωτερότητας κατά τα λεγόμενα σου, το γνωρίζω και ξέρω πολλούς τρόπους για να το αντιμετωπίσω.Είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να στηρίξει αυτό που είπε.Πολλές φορές γίνεται αυτό..Κ δίνω συγχαρητήρια(βγάζω και καπέλο)σε ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους..Ορίστε,ο κύκλος σας!
 14. Δεν έχω κάτι να κρύψω.. Αν πότε χρειαστώ την άποψη σου μην ανησυχείς θα είσαι η πρώτη στην οποία θα αναφερθώ.. Υ.Γ. Μιλάς σε άνθρωπο, όχι σε πρόκα...Μπερδεύεσαι!
×
×
 • Δημιουργία νέας...