Jump to content

with

Prominent Members
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

with's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

240

Reputation

 1. Aναζητείται γυναικεία ομάδα πόλο για σοβαρή σχέση. Πληροφορίες εντός

 2. Μετά από χέρι που μου έβαλε ο συνάδελφος Anakin (δικαίως), αλλά και ύστερα από like συναδέλφου σε παραπάνω σχόλιο μου, οφείλω να γράψω οτί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ρόδινα όσο περιέγραφα πιό πάνω. Το μάθημα περάστηκε την τελευταία ημέρα που είχα δικαίωμα να κλείσω καρτέλα, ύστερα από αρκετές ενοχλήσεις στην κ.Πιάγκου από διμήνου και με την αμέριστη βοήθεια της Λιτσάρας της Κουφολούκα (την οποία μάλιστα η κυρία Πιάγκου ρώτησε "Σίγουρα δεν έχει διαγραφεί;;;"). Όφειλα να το μεταφέρω για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, αλλά και για να τονίσω οτί όσα έγραψα παραπάνω εξακολουθούν μεν να ισχύουν, καλό, όμως, θα είναι να έχετε φροντίσει να δηλώσετε το μάθημα στο my-studies προτού το δώσετε, για να αποφύγετε άγχος, τρέξιμο, άκυρα σχόλια κτλ.
 3. Πωλείται μεταχειρισμένο Playboy με εξώφυλλο τη Ρούλα Κορομηλά. Σε άριστη κατάσταση, με ελαφρά υπογράμμιση, οι σελίδες κολλάνε για άγνωστο λόγο. Τιμή διαπραγματεύσιμη.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Comfortably Numb

   Comfortably Numb

   Συναγωνιστή, ανταλλαγή σε ενδιαφέρει ; Γιατί έχω διπλό το συλλεκτικό τεύχος με εξώφυλλο την Μιμή (Ντενίση). Οι υπογραμμίσεις ελπίζω να είναι με χάρακα

  3. with

   with

   Μόνο άν μου δώσεις μαζί και κανένα φύλλο της "Αυγής" με την άλλη Μιμή...

  4. Comfortably Numb

   Comfortably Numb

   Της Αυγής δύσκολο. Της Αυριανής όμως το έχω σε κορνίζα

 4. Merry QRS-Tmas and a P New Year

 5. with

  Δερματολογία

  Mια χρήσιμη διαφοροδιαγνωστική εικόνα για την παθολογία των ονύχων:
 6. Το σύστημα έλεγαν οι αρχαίοι -και γι' αυτό ήταν σπουδαίοι- είναι ένα βαρέλι γεμάτο σκόρδα. Και μέσα στο βαρέλι ανθρώποι, ανθρώποι, ανθρώποι. Μια Γη γεμάτη σκορδαλιά! Και το βαρέλι αυτό γυρίζει, γυρίζει... Κι όλο και κάποιοι βγαίνουνε στην επιφάνεια. Και γίνονται μετά Ωνάσηδες. Ωνάσης σημαίνει να πας στα μπουζούκια, να τα σπας αγκαλιά με τον Τέλη τον Σαβάλας και να κάθεσαι μετά στο Κολωνάκι στις κοσμικές ταβέρνες, και να τρως λαϊκότατα σκορδαλιά! Αυτό είναι και που το σώζει το σύ...

  1. Comfortably Numb

   Comfortably Numb

   Έχει την εντύπωση, την αυταπάτη, το πιστεύει δηλαδή, πως θα προλάβει, να βγει ο ίδιος μέσα απ' το βαρέλι και να πέσει με τα μούτρα να φάει.

 7. with

  Οφθαλμολογία

  Το νέο βιβλίο, στην (αποτυχημένη) προσπάθεια του να μην είναι Μόσχος, αφήνει απ'έξω διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία και κάνει αρκετά λάθη. Τώρα βρίσκεσαι στο τέλος συνάδελφε Base, γενικώς, πάντως, θα συμβούλευα τους επι πτυχίω συναδέλφους που σκοπεύουν να το δώσουν στο μέλλον, να κοιτάξουν απευθείας το Μόσχο. Στα, πολύ συχνά, επαναλαμβανόμενα θέματα είναι και το "τραύμα βολβού", για παράδειγμα, που δεν υπάρχει κάν στο νέο βιβλίο. Το να το βγάλει κανείς φωτοτυπίες ή να διαβάσει από την οθόνη του υπολογιστή του/της, δεν είναι απλά cost-effective...
 8. 2 "παιχνιδιάρικα" σχεδιαγράμματα για τη δράση των κυτοκινών: http://forum.facmedicine.com/threads/understand-the-cytokines-of-innate-immunity.20012/
 9. Σεισμός, σεισμός, σοσιαλισμός...

 10. with

  Επί πτυχίω on the decks

  Για να γαληνέψουν οι ψυχές μας...
 11. Πτυχιακή εξέταση 13/11/2014 Θα ακολουθήσει και γιγαντιαίο post από τον ΤΙΤΑΝΑ Base The Bass, αλλά μέχρι τότε, η δική μου οπτική των πραγμάτων: Εξέταση από τον κ.Κουρέα. Η άλλη ομάδα εξετάστηκε από τον κ. Χατζη'ι'ωάννου (ή μήπως Παπα'ι'ωάννου) και έπεσε ψιλοσεξάκι. Το μενού είχε Α/α θώρακα με εικόνα αποστημάτων σε ΔΜΛ και ΔΚΛ, βαριούχο υποκλυσμό σε Ca παχέος(σιγμοειδές), ανιούσα πυελογραφία σε Ca ουρητήρα και εικόνα υδρονέφρωσης (μάλλον), Zenker's diverticulum, υπεζωκοτική συλλογή με υγραερικό επίπεδο και συνοδό ατελεκτασία και άλλο ένα που θα σας το πεί ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, γιατί δεν το θυμάμαι. Η τάση ήταν να μας περάσει όλους... Προσωπικά η δουλειά που είχα κάνει για το μάθημα δε βγήκε στην εξέταση, θεωρώ, όμως, οτί ένα κατιτίς παραπάνω σε βαθμό, ίσως, θα έπρεπε να το πάρω, συγκρίνοντας τον εαυτό μου, όχι με τον ΤΙΤΑΝΑ φυσικά, αλλά με τον τρίτο συνάδελφο. Θεώρησα το μάθημα ώς μια καλή (και τελευταία) ευκαιρία επανάληψης χειρουργικής-παθολογίας και χάθηκαν τα απλά.Το μάθημα αυτό σίγουρα ανήκει στο 6ο έτος στην πραγματικότητα (θα όφειλε να ανήκει τουλάχιστον). Προσωπικά, διάβασα από το βιβλίο "Κλινική Ακτινολογία" του κ. Δρεβελέγκα, με περάσματα (πασάλειμμα) μόνο από ακτινογραφίες από Felson, Βλάχο, Eisenberg και τα βιβλία των επιλεγομένων μαθημάτων Επεμβατικής Ακτινολογίας και κλινικής Νευροανατομίας. Πολλοί συνάδελφοι συστήνουν τον Μπενάκη, το βιβλίο, όμως, μία που το είδα, μία που το σιχάθηκα. Για μία τελική επανάληψη, βοηθούν πολύ και οι παρουσιάσεις της έδρας (ουσιαστικά, αναπαραγωγή του Δρεβελέγκα). Η τελική μου συμβουλή είναι να το ρισκάρετε μόνο μελετώντας εικόνες. Αυτό θα έπραττα, άν το ξαναέκανα από την αρχή. Καλή επιτυχία στους επόμενους!
 12. Σήμερα που πήγα στη δουλειά μου στη Βαρυμπόμπη συνάντησα έναν παλαίμαχο ποδοσφαιρστή ο οποίος ενώ μου έπιασε συζήτηση για άσχετο θεμα με ρώτησε αν θυμάμαι τότε που ντυθήκαμε πεντηκοστιανές καλόγριες για να μπούμε κρυφά στο σπίτι του Νίκου Γκάλη. Εγώ ταράχτηκα αρχικώς αλλά στη συνέχεια του είπα να πάμε για ψάρεμα. Τελικά εκεί αυτός μου είπε ότι είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής και όταν του είπα ότι εγώ είμαι με τον Λεβέντη αυτός γέλασε ειρωνικά. Θέλω να μου πείτε πότε πέφτει το Πάσχα του 2013.

  1. alfa-xi
  2. with

   with

   Ημίθεος. Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ...

 13. Η έδρα έβγαλε ανακοίνωση με πλήθος (μάλλον, σχεδόν, όλοι όσοι δίναμε άν κρίνω από τον αριθμό) αριθμών μητρώου, που δεν είχαν δηλώσει το μάθημα στο my-studies. Όσοι το δώσατε , και ειδικά όσοι ορκίζεστε, μην αμελήσετε να το δηλώσετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να απευθυνθείτε από Δευτέρα στη γραμματεία της Ανατομίας, όπως ορίζει και η ανακοίνωση τους. Αφορά την εξέταση στις 9/10/14.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.