Jump to content

papastroumf

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

papastroumf's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

3

Reputation

 1. @petepan:Ναι συνεχίζω στο ίδιο πεδίο πιο ακάθεκτος και πιο δυνατός. Αφού δεν εκτιμήθηκε εκεί η δουλειά μου θα βρω κάποιον που να την εκτιμήσει. Όποιος είναι έξυπνος θα κερδίσει πολλά από εμένα , οι καραγκιόζηδες όμως - βολεμένοι του συστήματος δεν θα πάρουν τίποτα. Πιθανόν να φύγω κι εγώ στο εξωτερικό, δυστυχώς όμως και αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο προοδευτικά. Σε ποια χώρα είσαι αν επιτρέπεται?
 2. @Komplexares: Μην το λες τους νοιάζει και τους παρανοιάζει, γι αυτό είναι σημαντική η ενημέρωση για να μην κάνεις την λάθος επιλογή διότι μετά το πράγμα δυσκολεύει πολύ. Όταν πήγα στην νομαρχία και μου είπαν ότι για να δηλώσω αλλού θα πρέπει να χάσω την θέση μου στην πλήρη, μου έπεσαν τα μαλλιά. Αυτό λέγεται ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. Γι αυτό λέω να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι από εδω πέρα μέσα και να μείνουν οι καραγκιόζηδες που μας εκβιάζουνε είτε είναι διευθυντές νοσοκομείων, είτε είναι υπουργοί με το π#$%λι στο χέρι. Με συγχωρείτε που γίνομαι καυστικός αλλά δεν μπορώ άλλο τον παραλογισμό αυτής της χώρας, έχω φτάσει τα όριά μου. Ήδη στην ακτινολογία και σε άλλες ειδικότητες δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι ούτε για δείγμα, και συνεχίζουν να κάνουνε τις ίδιες μ@λ@κιες. Αυτοί είναι λόγοι να βγείς στους δρόμους. Να πολεμήσεις για το δικαίωμά σου στην επιλογή όχι για τις π@π@ρι@ς που μας κλείνανε την σχολή κάθε τρεις και λίγο. Δεν γουστάρω το νοσοκομείο σας κύριοι? Σηκώνομαι και φεύγω μέσα σε μια μέρα και πάω αλλού. @PETEPAN.Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την απόφαση σου να αφήσεις το καφενείο που λέγεται ελλάδα και να πάς σε μια πιο σοβαρή χώρα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Πιστεύω ότι σε αυτή την χώρα της αξίζει να καταστραφεί όπως και συμβαίνει. Φαινόμενα όπως ο διευθυντής του 401 μόνο στα αθάνατο ελληνικό δημόσιο της μονιμότητας ανθίζουν. Συγνώμη αν γίνομαι κυνικός αλλά αν δείτε το μίσος με το οποίο αντιμετωπίζει ο Έλληνας τους ανθρώπους με ικανότητα τότε θα συμφωνήσετε μαζί μου. Αν σου πω ότι ήμουν ο καλύτερος ειδικευόμενός τους όταν ξεκίνησα θα το πιστέψεις??. Αφού παραιτήθηκα ευτυχώς γρήγορα προέκυψε κάτι άλλο. Υ.Γ Επίσης θεωρώ στυγνό εκβιασμό το να αναγνωρίζεις ειδικότητα στην οποία δεν εκπαιδεύτηκες σωστά ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Πότε θ ανοίξουν επιτέλους θέσεις ειδικότητας στα ιδιωτικά όπως γίνεται στην αμερική? Δεν έχετε πρόγραμμα εκπαίδευσης κυριοι? Φεύγω πάω στο ΥΓΕΙΑ να κάνω ειδικότητα που θα έχει.
 3. @petepan: Δεν υπάρχουν δομημένα rotation γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόγραμμα. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυχαίο δεν είναι όμως καθόλου τυχαίο. Συμβαίνει επιτηδευμένα έτσι ώστε να μπορείς να βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της μάζας, δηλαδή ανά πάσα στιγμή αν κάποιος σου πει για τους δικούς του λόγους φεύγεις από το τμήμα να φύγεις. ΠΟΙΟΣ ? Ο διευθυντής,ο παλιός ειδικευόμενος, μια ομάδα ειδικευόμενων , ή μια ομάδα ειδικών. Εσύ λοιπόν πρέπει το απόγευμα να πας σπίτι σου και να διαβάσεις εξαρτώμενος από τις ορέξεις των παραπάνω. Να διαβάσεις τι? Δεν μπορείς να βάλεις στόχους γιατί είσαι σε ένα τελείως ασταθές περιβάλλον. Για παράδειγμα εμένα μου είπε ένας ειδικός θα κάνεις 6 μήνες υπέρηχο και μετά από 2 μήνες ( για όσους ξέρουν από ακτινολογία 2 μήνες υπέρηχο είναι ανέκδοτο) ο διευθυντής μου λέει θα κατέβεις στον αξονικό. Είχα αγοράσει κι εγώ βιβλία για υπέρηχο και είχα κάνει προγραμματισμό σε βάθος εξαμήνου. Π@Π@ΡΙ@. Το σύστημα δεν θέλει αυτό, θέλει να κάνεις εφημερίες και να μην ενοχλείς τους ειδικούς το πως θα το κάνεις αυτό δικό σου πρόβλημα. Αν τους πας κόντρα θα πέσουν τηλέφωνα για να σε πιέσουν . Είπα κι εγώ αφού είσαστε έτσι λοιπόν σηκώνομαι και φεύγω. Δεν ήτανε τόσο μάγκες στο τέλος όταν κατάλαβαν ότι το εννοούσα. Τους έφυγε η μαγκιά. Δεν έκανα όλη την ειδικότητα εκεί έκανα πολύ λίγο.
 4. @Kopritis Δεν είναι αυτό το θέμα μας Kopriti, είμαι σίγουρος ότι οι μεν την σπάνε στους δε σε πολλά νοσοκομεία. Είσαι εκτός θέματος και σε παρακαλώ να μην ξαναγράψεις σε αυτό το post. Επειδή ξέρω που το πας σε ενημερώνω πως ότι και να γράψεις δεν πρόκειται να απαντήσω από εδώ κι εμπρός. Και παρακαλώ και τους υπολοίπους να μην σ απαντησουνε, αλλά να συγκεντρωθούνε στο θέμα μας το οποίο είναι η εκπαίδευση.
 5. Έτσι ακριβώς είναι shinyB τους αξίζει και τους παρά-αξίζει. Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι και ο ειδικευόμενος έχει δύναμη. Τα νοσοκομεία τα οποία δεν εκπαιδεύουν να μείνουν χωρίς ειδικευόμενους. Γι αυτό καλώ όλους τους συναδέλφους να παραθέσουν τις εμπειρίες τους μιλώντας πάντα βέβαια με στοιχεία όπως έκανα εγώ στο δικό μου post, έτσι ώστε ν αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
 6. Καλησπέρα παιδιά έκανα πρόσφατα ειδικότητα ακτινολογίας στο 401 και θέλω να παραθέσω την άποψη μου για όσους σκέφτονται το συγκεκριμένο νοσοκομείο. 1) Ο διευθυντής είναι ανισσόροπος που μισεί την ακτινολογία , τον εαυτό του και την ζωή γενικότερα. 2) Η κλινική είναι παντελώς ανοργάνωτη και δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα εκπαίδευσης. 3) ¨Όταν ξεκίνησα μου είπαν ότι πρέπει να εν ταχθώ σε μια ομάδα αλλιώς θα απομονωθώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεται τι γίνεται στην κλινική. 4) Το κλίμα στην κλινική είναι πολεμικό, και το επίπεδο με ελάχιστες εξαιρέσεις χαμηλό 5) Στο τμήμα των υπερήχων είναι καλά, και το επίπεδο είναι υψηλό δυστυχώς όμως περνάς από αυτό το τμήμα το πολύ για 2 μήνες,αστείο χρονικό διάστημα. 6) Τα άτομα τα οποία γνώρισα στο τμήμα του αξονικού είναι με διαφορά- και λίγες εξαιρέσεις- τα πιο μίζερα , ύπουλα, γλοιώδη και φαντασμένα άτομα τα οποία έχω γνωρίσει σε όλη μου την ζωή. Είναι εξαρτημένες προσωπικότητες που μπορούν να επιβιώσουν μόνο κάνοντας ομάδες και των οποίων την βλακεία ξεπερνά σε μέγεθος μόνο η περιφρόνηση την οποία αισθάνομαι γι αυτούς. 7) Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να μην καλείς ειδικό στις εφημερίες χωρίς όμως να ενδιαφέρεται κανένας για το πώς θα το κάνεις αυτό και για το αν επαρκεί η εκπαίδευσή σου.Αν πας κόντρα στο σύστημα πέφτουν τηλέφωνα και απομονώνεσαι , αν κάποιος το θεωρεί αυτό κακό. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Τρέξτε να σωθείτε όσο ακόμα προλαβαίνετε. Δεν θα ξαναπήγαινα εκεί ούτε με σφαίρες.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.