Jump to content

Talos81

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Talos81

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  Male
 1. Eχω παρα πολλά να σου πω σαν απάντηση αλλα δεν έχω έρθει εδώ γιαυτο το σκοπό. Τα διαφορα παρατράγουδα επισκιάζουν το πραγματικό θέμα και δεν θα δώσω συνεχεια, ας σε κρίνουν τα αδέρφια σου για την συμπεριφορά σου.
 2. @Dr Irol Μάλλον δεν έχεις διάβασει όλα τα post πως έχω πάει 3ης φορες στη ΙΚΑ και άλλες 3ής σε νοσοκομεία και πως έχω γίνει μπαλάκι ανάμεσα σε ΙΚΑ κ Νοσοκομεία , πως προφανώς δεν κάθομαι σπίτι και περιμένω την καλή νεράιδα να μου φέρει ένα γιατρό. Αμα είσαι τώρα γενικά θυμωμένος μην ξεσπάς πάνω μου δεν έκανα και τίποτα. Μάλλον θα σου φαίνεται λογικά να πηγαίνω στο ΙΚΑ και να με διώχνουν και να πηγαίνω στα νοσοκομεία να πληρώνω την συνδρομή ( έστω και ας μην είναι πολύ ) και μετά απλός να με διώχνουν. Τώρα να τσακωθούμε δεν είναι εποικοδομητικό δεν θα βγει τίποτα εξάλλου όλο το θέμα πήγε στραβά από τα δικά σας εσωτερικά προβλήματα, αντιπάθειες η όπως αλλιώς θες πες το. Εγώ δεν σου φταίω so Relax
 3. ωραία άντε να πάμε και στο ΚΑΤ υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέρα/ωρα που πρέπει να παω η όποτε να'ναι και η μέρα δεν κάνει καμια διαφορα ; ( προφανώς δεν μιλάω για σαββατοκύριακο ).
 4. Ναι όντως μου έχουν προτείνει 2 λύσεις ( και ευχάριστο πολύ )να παω στο ΚΑΤ και να παω στη κρήτη στον SleepWalker. Καλά ok πες στο ΚΑΤ παω εύκολο είναι ( αλλα θα φάω πόρτα όπως και στα αλλα νοσοκομεία ) θα το δοκιμάσω... Τώρα για Κρήτη ίσως σε κάποιες διακοπές πάσχα/καλοκαίρι etc. Το πρόβλημα είναι πως έχω ηδη παει σε διαφορα νοσοκομεία και στο ΙΚΑ και έχω λειψει αρκετά από την δουλειά και δεν έχω την πολυτέλεια να δοκιμάζω λύσεις και να χάνω χρόνο από την δουλειά ( δεν το λέω για να αποφύγω την προσωπική ταλαιπωρία ). έχω λειψει 6 φορες από την δουλειά μου σε διάρκεια κάπου 1.5 μηνα και χωρίς αποτέλεσμα και αρχίζω να φαίνομαι σαν λουφαδόρος
 5. που να είχα και τίποτα το σοβαρό δηλαδή και να ζήταγα απεγνωσμένα βοήθεια χαχα θα με περίμεναν στην γωνια τα κοράκια
 6. καλά μονομαχήστε μέχρι θανάτου και ο νικητής μου φτιάχνει το χέρι
 7. @ SleepWalker Ευχάριστω πόλu για την προσφορά σου και την εχω σημείωσή σαν επιλογή μου θα προτιμούσα ομως παρακεντηση και μετα εγχείρισή. Νομίζω όπως πρέπει να αποφεύγεις το μαχαιρι και να είναι η τελευτεα επιλογή σου αφου εξαντλησης ότι άλλο υπάρχει να κάνεις με διορθώνεις άμα κανω λάθος. Ευχαριστω πόλυ
 8. Προσπάθησα να μετρήσω και το υψός του γαγγλιου και είναι περίπου 4-5mm δηλαδή όλες οι διαστάσεις είναι 4cm x 3.5cm x 0.5cm kαι το έχω κάπου 2 μήνες.
 9. Μα δεν θα ήθελα ιδιώτη γιατρό γιατί νομίζω όπως αφού ειμαι ασφαλισμένος είναι μέσα στα δικαιώματά μου να το κανω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Ναι μου είπαν για το ΚΑΤ απλός δεν ξερω ποσό δεκτικοί θα είναι εκεί γιατί δεν μπορω να λειπω από την δουλειά δοκιμάζοντας νοσοκομεία Και τονίζω και πάλι δεν είναι όπως βαριέμαι να πάω είναι όπως χάνω ώρες δουλειάς και υπάρχει γκρίνια μέτα. Θέλω να πάω κάπου να γίνει η δουλειά μου και να Φυγω χωρις δοκιμές. Άσχετα με το θέμα το φαινόμενο τις φαγωμάρας υπάρχει πάvtου οπού μαζέυωντε πολλά κοκόρια είτε αυτά τα κοκόρια είναι υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, computεραδες η διάσημοι μεγάλο-γιατροί είναι προφανώς μέσα στο DNA μας να είμαστε teritorial και να παιζουμε το Aplha-Male.
 10. Γεια, Καλά μην κολλάμε τωρα στο "διάσημος" πλάκα θα έκανε να έχουμε και λίγο χιούμορ. Μέτρησα το γάγγλιο στο χέρι μου και είναι κάπου 4cm x 3.5cm με την μεγαλύτερή διάστασή παράλληλα με τον άξονά του χεριού και την μικρή διάστασή κάθετα στο χέρι. Ελπίζω να είναι χρήσιμη πληροφορία. Παρακαλώ πάρα πολύ να μου προτείνετε κάποιο "σίγουρο" τρόπο για να κανω παρακεντηση γιατί κάθε φορά που πάω σε γιατρούς, νοσοκομεία χάνω ώρες από την δουλειά μου και εχω λειψεί αρκετές φορές με την ίδια δικαιολογία του χεριού και επειδή εχω πει το ίδιο πράγματά πολλές φορές και αρχιζει να φέρετε σαν δικαιολογία για να αράζω αφου υποτιθετε παω σε γιατρους και γυριζω χωρις αποτελεσμα. Πραγματικά δεν γίνετε να πηγαινω σε γιατρούς όχι γιατί βαριέμαι να πηγαινω άλλα γιατί εχω λειψεί αρκετα από την δουλειά μου και αρχίζουν να με κοιτάνε με μισό μάτι θέλω να πάω κάπου "σίγουρα" για παρακέντηση και άμα δεν πετύχει αυτό αντε άλλη μία φορά για εγχείρισή. Δεν νομίζω όπως είναι κακό να μου συστησετε κάποιον γιατί δεν είναι διαφήμισή η κάτι άλλο επιλήψιμο άλλα πίο πολυ εξυπηρέτησή γιατί δεν είναι πως κάθομαι και περιμένω μία έτοιμη λύσει εχω ψάξει αρκετά για λύση ανεπιτυχώς :( Ευχαριστω.
 11. όπως κατάλαβα είσαι στην Aμερική και εκεί δουλεύουν by the book τα πράγματα και εχεις ξεχάσει πως είναι εδώ στην Ελλάδα, το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν γύρισα από Αγγλία έκανα κάμποσο καιρό να μπω πάλι στο κλίμα και να θυμηθώ πως δουλεύει η ελλάδα.
 12. Δυστυχώς στην ελλάδα πρέπει να εχεις γνωστούς η να πας συστημένος αλλιώς την δουλειά σου δεν την κανεις έχω πάει 3ής φορες σε νοσοκομεια και 3ής στο ΙΚΑ k με έδιωξαν γιατί να γίνει κάτι το διφορετικό στο ΚΑΤ, θα φάω πόρτα k εκεί
 13. Δεν έχω κανένα γιατρό που εμπιστεύομαι γιατί ποτε δεν χρειάστηκε και έτσι δεν έχω σχέσεις ( κακος )αυτό με το γάγγλιο είναι το πιο σοβαρό συμβάν που μου έχει τύχη και αντε άλλη μια φορα που είχα πάθει μια μόλυνση στην μύτη από κάτι τρελες ανασκαφές που έκανα hahahha my bad . So ? που μπορώ να παω τώρα για παρακέντηση ?
 14. ωραία εγώ είμαι αθηνα συγκεκριμένα καλλιθέα θα προτιμούσα πρώτα παρακέντηση και μετά άμα δεν γίνει τίποτα το σκέφτομαι για Εγχείρηση που μπορώ να παω ? μέχρι τώρα μου το έχουν αρνηθεί που μπορώ να παω να βρω κάποιον πιο δεκτικό γιατρό αυτό είναι το σημαντικό για μένα αυτή την στιγμή Eυχαριστω.
 15. @ Ortho Δυστυχώς όλλοι οι γιατροί δεν είναι σαν εσένα και δεν θέλουν να ενημερώνεσαι από το internet γιατί όταν τους λες πράγματα που έμαθες σε βλέπουν ανταγωνιστικά και θυμώνουν, η επικοινωνία με τον γιατρό είναι αυτό που μου λείπει γιατί όλοι με διώχνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο μονο ο επί πληρωμή ιδιωτικός γιατρός με υποδέχτηκε αξιοπρεπώς για τους λόγους του καταλαβαίνετε. Έχω ήδη πάει σε πολλους γιατρούς και δεν έχω βρει λύση, θα προτιμούσα την παρακέντηση από την εγχειρηση αλλα γιατί να πληρώσω ιδιώτη γιατρό αφού ήδη πληρώνω το ΙΚΑ και υποτίθεται έχω ασφάλιση ;. Θα το εκτιμούσα άμα μου λεγατε που νομίζετε ότι θα ήταν δεκτικοί να μου αφαιρέσουν το υγρό γνωρίζοντας ότι δεν έχει καλά ποσοστά επιτυχίας. οκ μπορει να είμαι υπερβολικοϛ αλλα οπτικα με ενοχλεί. Ευχαριστω.
×
×
 • Δημιουργία νέας...