Jump to content

314159

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Sex
  Male

314159's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. Καλά σκεφτεται κανείς να κάνει μεταπτυχιακά με την προοπτική του να ΜΑΘΕΙ κάτι παραπάνω? ... Συμφωνώ για το subsection...
 3. Το 2008 είναι χρονιά εκλογών, τουλάχιστον τέτοιος σχεδιασμός υπάρχει. Να ζητήσουμε ομαδικά: Το κλείσιμο του Μπαιρακτάρη, γιατί δεν βάζει φρέσκες πατάτες στο σουβλάκι. Το άνοιγμα της σχολής για Jedi με πτυχίο ισότιμο διαγαλαξιακά. Το έλευθερο δικαίωμα να διαπράττεις παράνομη στάθμευση χωρίς να μπαίνεις στον κόπο να ζητάς ρουσφέτι για το σβήσιμο της κλήσης. Την αναγνώριση της μαστρωπίας ώς αυτόνομο επαγγελματικό κλαδο. Την αναγνώριση της πλατείας Φιλικής Εταιρείας ώς ανεξάρτητο έθνος με αυτόνομο σύνταγμα. Σοβαρά τώρα, οι εξετάσεις θα αρχίσουν, για την μετατροπή των ιατρών σε επίκουρους νοσοκόμους.
 4. Ο μόνος τρόπος διασφάλισης αδιάβλητων εξετάσεων στην Ελλάδα είναι η διεξαγωγή τους από την Αμερικανική Πρεσβεία...
 5. Ο μόνος αντικειμενικός τρόπος για αδιάβλητες εξετάσεις στην Ελλάδα είναι να τις αναλάβει η Αμερικανική Πρεσβεία. Έχω ακούσει για το περίφημο νομοσχέδιο προσάρτησής μας ώς μέλος της μεγάλης οικογένειας των United States of America. Εφόσον οι έλληνες έχουν υποχρεωτική ψήφο σε εθνικές εκλογές θα αρέσει καί στους Republicans και στους Democrats.
 6. Θα τους μπεί. Κάποια στιγμή. Και σε όλους.
 7. Αγαπητέ μου φίλε Ένα τρίμηνο δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Εάν επρόκειτο για 1 χρονο τότε έχεις δίκιο. Το να γράφεις τα φάρμακα του παππού και του κάθε άμοιρου έλληνα πολίτη που ελπίζει σε μία καλή ιατρική περίθαλψη στην περίπτωση που αρρωστήσει, είναι από μόνο του ... και δεν θα το συνεχίσω. Πιστεύεις πως έπαρκεί σαν καλυψη το τρίμηνο για να ασκείς την Ιατρική ενυπόγραφα? Ίσως είναι λίγο, ίσως είναι πολύ. Στην όποια περίπτωση έχεις εμπιστοσύνη στο γεγονός οτι σαν είδος το Homo Sapiens Sapiens είναι αρκετά δοκιμασμένο από τη φύση ώστε το γονιδιακό του υπόβαθρο να το προστατεύει από τα λάθη ενός μελλοντικού νομπελλίστα, υπουργού υγείας, πρωθυπουργού κλπ κλπ κλπ. Δεδομένου ότι στο ηλικιακό όριο στο οποίο παίζεις, αυτοί που ήταν να πεθάνουν νέοι λόγω κακής κατασκευής ή ανοχής στα ιατρικά λάθη έχουν πεθάνει νεώτεροι... Ναί, μπορείς να μάθεις δύο τρία πράγματα διαβάζοντας το ευρετήριο του ΕΟΦ. Μέχρι να συμβεί κάτι στο οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθεις με επάρκεια σύναφή με το αντικείμενο. Τότε ίσως τα πράγματα αλλάξουν, ίσως όχι. Το να βάζεις καθετήρες κάθε φύσης ή να γνωρίζεις τα εμπορικά ονόματα φαρμάκων των οποίων δεν γνωρίζεις πλέον την φαρμακοκινητική και φαρμακοδυναμική είναι σαφώς μία εκπαίδευση. Καλύτερα θα ήταν αυτό το τρίμηνο / εξάμηνο / χρόνος να το κάνουν όλοι με κάποιο τρόπο και ενώ είναι επι πτυχίω... Δεν διαφημίζουν την έλλειψη ιατρών στα νοσοκομεία? Ας βάζουν ανειδίκευτους στα επείγοντα του τριμήνου με περισσότερο ενεργό ρόλο, με περισσότερους επιτηρητές... για περισσότερο χρόνο. Το αγροτικό εξυπηρετεί το κράτος Το αγροτικό εξυπηρετεί την τσέπη κάποιων Το αγροτικό εξυπηρετεί το αίσθημα της μαγκιάς Το αγροτικό εξυπηρετεί τον εφυσυχασμό της γιαγιάς στο βουνό Το αγροτικό θα εξυπηρετήσει τους δικηγόρους (αυξανονται οι δικηγόροι...) Το αγροτικό εξυπηρετεί τον Τσιαμτσίκα, τον Χατζηνικολάου, τη Στάη Το αγροτικό σου δίνει την αίσθηση οτι ασχολείσαι με πράγματα που ένας νοσοκόμος κάνει άνετα και τα περνάς για ιατρική Πάντως δεν εξυπηρετεί εσένα. Σκέψου το. Η μάλλον καλύτερα, τί νόημα έχει, έχεις ήδη διαμορφώσει άποψη. Άλλαξε την δική μου.
 8. Τα αγροτικά είναι άχρηστα... Σε ένα Laserline βγάζεις περισσότερα και έχεις τον ίδιο εξευτελισμό. Να μου παραθέσει κάποιος ένα λόγο να δουλέψει ώς αγροτικός ιατρός... Γιατί δεν ζητάει κανείς να αναβαθμιστεί ο ανειδίκευτος ιατρός? Ξέχασα, θα μπλέξουμε με θέματα όπως άδειες κλπ...
 9. Μα φυσικά τους καινούργιους διορισμούς στο δημόσιο! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Έγινε βούκινο σε όλα τα κανάλια... Και ακόμα σας ενδιαφέρει εάν θα μπούν εξετάσεις ή όχι? Ότι και να μπεί, αναρωτίεμαι πού θα μπεί. Ρωτήστε τον κο. Νικήτα, έχει άποψη ανώτερη της δικής μας.
 10. Οι ερωτήσεις στην προφορική συνέντευξη θα είναι Ποιά είναι η πρωτεύουσα του νομού Σερρών? Πού υπηρέτησε ο πατέρας σου? Πού δούλευες πρίν? Καθε πότε έχουμε Χριστούγεννα? Για το γραπτό Ο τελικός βαθμός είναι αντιστρόφως ανάλογος του βαθμού πτυχίου Μοριοδότηση της καραφλοσύνης ώς επάρρατη νόσος Απαραίτητη η γνώση της Αραμαικής Τα σχόλιά σας, ετσι για να γελάσουμε κα λίγο μετά το σημερινό δελτίο ειδήσεων...
 11. Κρίμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Περιμένω και άλλα στοιχεια πάντως από όποιον μπορέσει.
 12. Με λίγα λόγια είμαστε ελεύθεροι ώς προς το περιεχόμενο αρκεί να υπάρχει σύμφωνη γνώμη καθηγητή? Ο υποψήφιος διδάκτωρ κατοχυρώνεται μονάχα μετά την κατάθεση του τίτλου. Μάλιστα, άρα όλα συνεπάγονται στο ποιόν γνωρίζουμε, και υποθέτω δεν υπάρχει κάποιος κεντρικός φορέας / ρυθμιστής της όλης υπόθεσης, έστω και υπο - βοηθητικά στα αρχικά στάδια. Σωστά?
 13. Χαιρετώ πάντες. Ποιά θα ήταν η διαδικασία συμμετοχής σε πρόγραμμα διδακτορικής διατριβής σε τομέα της Ιατρικής στην Ελλάδα ? Αδυνατώ να βρώ σαφή και πλήρη απάντηση. Εάν μπορείτε να καταθέσετε κάποια πληροφορία θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.