Jump to content

heydoc

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About heydoc

 • Rank
  Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  often
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heydoc

  424 ή στεπ?

  Θα βαρας σκοπιές και θα κάνεις λαντζα σε όποια κλινική σε χρειάζονται..
 2. Ναι... Δε ξέρω σε τί απόσταση είναι,αλλά πάλι καλά να λες.Υπάρχουν αγροτικοί που καλύπτουν 4-5 χωριά...
 3. Nα την πληρωθεί σίγουρα όχι.Εάν έχει κάνει το μισό αγροτικό δικαιούται τη μισή άδεια και μπορεί να την πάρει πριν παραιτηθεί.
 4. @Lion5 Και στη φημολογούμενη διάταξη που είχε αναφερθεί,πάλι το ίδιο ισχύει,γιατι ειχε τεθει χρονικό όριο έναρξης σπουδών!!! Απ τη στιγμή που το ελληνικό κράτος βάζει ΧΡΟΝΙΚΑ φίλτρα σε νόμους ,κάτι που δε γίνεται πουθενά στον κόσμο, για μένα η πρόθεση μόνο αθώα και αγνή δεν είναι!Και η ισονομία παύει να υπάρχει!
 5. Για το θέμα της απαλλαγής του αγροτικού και το παράλογο του όλου θέματος,έχουν στείλει επιστολή ο ΠΙΣ, ο ΙΣΑ,ο ΙΣΗ,οι νοσοκομειακοί ιατροί,μέχρι και η Κύπρος έκανε διάβημα στο υπουργείο,γιατί πολλοί κύπριοι αναγκάζονται να κάνουν το αγροτικό για να μπορέσουν ν ανοίξουν ιατρείο. Και βγαίνει χτες διάταξη που αναφέρεται σε 2 μόνο ειδικότητες και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο κλειστό το γκρουπ για όσου θα δώσουν εξετάσεις μέχρι το Δεκέμβριο!!!! Οπότε με τόσα φίλτρα,ΝΑΙ ΣΑΦΩΣ είναι φωτογραφική διάταξη γιατί δεν πιάνει παρα 20-30 άτομα.Καμμία φωτογραφική διάταξη δεν έγινε επίσημα μόνο για 1 ή 2 άτομα,όταν μιλάμε για αγροτικό.Πάντα η μπάλα παίρνει και μερικούς δεκάδες τυχερούς γύρω απ τα συγκεκριμένα άτομα! Εξήγησέ μου λοιπόν,αφού δεν είναι φωτογραφική,για ποιό λόγο δεν πιάνει παθολόγους όπως είπε ο cobra και επίσης που κολλάει το όριο εξεταστικής μέχρι το Δεκέμβριο...
 6. Καποια ατομα εδω μεσα λέγαμε πριν λιγες μερες για φωτογραφικές διατάξεις.Μας το επιβεβαίωσαν πλήρως!!!
 7. Έχεις τίτλο ειδικότητας?Αν ναι,ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα για σένα.Βάσει όσων ίσχυαν προ covid,αν έχεις τίτλο μπορούν να σε αποσπάσουν μόνο στο τμήμα ειδικότητάς σου.Αυτά προ covid επαναλαμβάνω. Πάντως έχω πολύ πρόσφατο παράδειγμα αγροτικού με τίτλο,που έκανε εφημερίες σε τελείως διαφορετικό τμήμα.Οπότε,πιθανώνς να ισχύει.
 8. Μετά απο 1,5 μήνα σκληρής δουλειάς...Λογικά,θα θέλουν και bonus τα παιδιά!
 9. Δεν το κατάλαβα τί θα πει απαλάσσουν αυτές τις σειρές.Εσύ ή ο υπουργός ή ο υφυπουργός μπορείτε να διαβεβαιώσετε τις επόμενες σειρες(αφού χρησιμοποιούμε όρους στρατού) ότι θ απαλλαχτούν κ αυτες??? Αυτή τη στιγμή με τόσους νόμους που έχουν αλλάξει,είναι δυνατόν απόφοιτος ιατρικής να μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό του??? Αυτοί που έκαναν το αγροτικό ή το κάνουν ή θα το κάνουν είναι οι μακάκες της υπόθεσης??Γιατί μη μου πεις οτι θα κερδίσουν λίγα μόρια σε μια μελλοντική προκήρυξη...Υπάρχει και η συνέντευξη ξέρεις που όλα ανατρέπονται! Η διάταξη είναι καθαρά φωτογραφική όπως είπε ο la_cobra και δε λύνει κανένα πρόβλημα.Αντίθετα,δημιουργεί πολλά στο ήδη τραγελαφικό "σύστημα" της υπηρεσίας υπαίθρου.
 10. Με ειδική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Υγείας απαλλάσσει από την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου γιατρούς που έχουν ολοκληρώσει την ειδικότητά τους αλλά απομένει να κάνουν και το αγροτικό τους. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, με ρύθμιση που προωθείται από το υπουργείο Υγείας και αναμένεται να επικυρωθεί σε νόμο ή να ενταχθεί άμεσα σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, απαλλάσσονται από την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου όσοι γιατροί έχουν εγγραφεί στο Α΄ έτος Ιατρικών Σχολών «της ημεδαπής και αλλοδαπής μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006». Ποιοί φωστήρες ρε παιδιά έβαλαν αυτή τη ρύθμιση για το Α΄ έτος 05-06 ??? Αυτός που ήταν τότε στο πρώτο έτος,σημαίνει ότι τελείωσε την ιατρική το 2011.Ε γι αυτόν,έτσι κ αλλιώς δεν είναι υποχρεωτικό το αγροτικό για να δώσει εξετάσεις ειδικότητας.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιό το νόημα της ρύθμισης αυτής????
 11. Έχεις απόλυτο δίκιο.Δυστυχώς,η υγεία θέλει ψηφιοποίηση άμεσα!Η αυλη συνταγογράφηση είναι ένα καλό βήμα,αλλά δεν αρκεί.Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα. Αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ειδικά σε περιόδους χωρίς τεράστιο όγκο αιτήσεων..Λογικά αύριο μεθαύριο θα πρέπει να τα βγάλουν.
 12. Μπορείς να κάνεις ξανα δήλωση.
 13. Αυτό είναι το ελληνικό κράτος που σου θέτει συνεχώς εμπόδια και σου αλλάζει το σχεδιασμό συνέχεια.Και μετά απορούμε γιατί έφυγαν 18000 ιατροί!Γιατί έχουμε ενα ασόβαρο κράτος που αλλάζει νόμους κατα το δοκούν και δε ξέρεις τι σου ξημερώνει.. Όταν έκανε το νόμο ο Ξανθός,κάποιοι ξεκινησαν ειδικότητα γνωρίζοντας πως δε θα κάνουν αγροτικό(εκτος κ αν ήθελες ΕΣΥ).Πέρυσι ο Πολάκης με το έτσι θέλω, έστειλε εκατοντάδες ιατρούς έλληνες και κύπριους που έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την ειδικότητα και τους υποχρέωσε να κάνουν αγροτικό για να δώσουν εξετάσεις. Και όχι μόνο αυτό.Πλέον βλέπουμε τραγελαφικά πράγματα όπως να έχει κανεις τελειωσει ΩΡΛ να κάνει αγροτικό,να πηγαίνει απόσπαση σε νοσοκομείο και να βλέπει ορθοπεδικά περιστατικά στα ΤΕΠ!!!!!ΜΠΑΝΑΝΙΑ
 14. https://virus.com.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ-ΙΑΤΡΩΝ.pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 28/02/2020
 15. Έτσι όπως τα λες.Τραγικός νόμος.Και παίρνουν και χειρουργεία απ τους ειδικευόμενους!!Απορώ γιατί κάθονται οι ειδικευόμενοι και δεν απαιτούν να φύγουν!!Έρχονται 2 φορές την εβδομάδα σα μεγαλύτεροι, κάνουν τα χειρουργεία τους,καθόλου λάντζα και λιγότερες εφημερίες.ΕΛΕΟΣ!!!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...