Jump to content

steliosdr

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

steliosdr's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαβάζουμε κι εμείς... Και να καίμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Επειδή βάλλεσαι πανταχόθεν (δικαιολογημένα αν με ρωτάς) θα σου δώσω μια συμβουλή κι ας με θεωρείς ανάξιο σου (ε καλά αυτό το' χω σίγουρο)...Καλά θα κάνεις να ξανασκεφτείς την αλαζονεία σου αυτήν....Το συμπαν θα σε προσγειώσει απότομα...Και αυτό είναι μαθηματική βεβαιότητα.... Ακόμα και ο DeBakey έχει κάνει λάθη....Και ξέρεις....Μεγαλύτερος ο γιατρός----μεγαλύτερα τα λάθη! Αυτά γιατί σήμερα είμαι σε καλή διάθεση! @Vrasidas ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!Πιστεύω από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει....respect.!!!! :-)
 2. Λογικά όχι...αν είναι να πας στην περιοχή του κάλαμου αττικής στείλε μου pm...μην την πατήσεις όπως εγώ...
 3. Μιας και ανέβηκε το συγκεκριμένο θέμα, για όσους συναδέλφους δουλέψουν φέτος σε κατασκήνωση προσοχή!!Συναργάστηκα πέρυσι με την κατασκήνωση της ΚΟΡΕΛΚΟ στον Κάλαμο Αττικής...Οι άνθρωποι ενώ αρχικά(τις πρώτες ημέρες,όπου με είχαν και περισσότερη ανάγκη) ήταν απόλυτα εντάξει,στην πορεία φάνηκαν τελείως ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ...Ενδεικτικά θα πω οτι ακόμα μου χρωστάνε αρκετά χρήματα απο την περίοδο του καλοκαιριού του 2010 καθώς επίσης δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ασφάλεια μου στο ΤΣΑΥ για εκείνο το διάστημα,το πιο εκνευριστικό όμως από την όλη ιστορία είναι οτί δεν υπήρξαν ειλικρινείς απέναντί μου(απο αύριο σε αύριο,απο εβδομάδα σε εβδομάδα,απο μήνα σε μήνα,μέχρι που τελικά δεν σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα..!!)Από υποδομή μην το συζητάμε καλύτερα,είχαμε φτάσει κάποιες μέρες στο σημείο να μην έχουμε βασικά φάρμακα ή ακόμα ακόμα να αγοράζω εγώ(!!!!) φάρμακα για να είμαι καλυμμένος...Τονίζω οτί αυτό που με έχει ενοχλήσει ΔΕΝ είναι τόσο τα χρήματα που μου χρωστάνε,αλλά η κορο'ι'δία απέναντί μου,παρά την φιλότιμη στάση μου σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας... Επομένως συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ με ποιους συνεργάζεστε και αν τύχει κ κάποιος έχει προγραμματίσει συνεργασία με τους συγκεκριμένους,καλύτερα να το ξανασκεφτεί....!!!!Χρήματα μπροστά ή ανά τακτά(βραχυχρόνια) διαστήματα, για να μην πιαστεί κορόιδο....
 4. Καλησπέρα σε όλους!!Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ιατρική βιβλιογραφία για ΚΑΡΠΑ σε συνδυασμό με αρρυθμίες,ηλεκτρολυτικές διαταραχές κ.ο.κ.??Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
 5. Σεμνά,ταπεινά αλλά ξέχασες και ''υπομονετικά'' όσο δεν πάει, αφού στο Αττικό που λες οτι έχεις δηλώσει, αν πει κανείς οτι δηλώνει σήμερα,τον βλέπω να ξεκινάει το νωρίτερο σε 8 με 9 χρόνια!!Μέχρι τότε είναι άλλο ενάμιση πτυχίο...Θα έχεις τα κουράγια μετά απο μία δεκαετία να είσαι στην ειδικότητα και να ανταποκριθείς στις ανάγκες της??Εδώ είναι το ερώτημα, όπως και το τι θα θυμόμαστε από αυτά που σπουδάσαμε στην Ιατρική έπειτα από τόσα χρόνια αναμονής...Άσε που μέχρι τότε δεν ξέρεις ούτε τι θα γίνεται στο νοσοκομείο που δήλωσες..Για παράδειγμα συνάδελφος που τελειώνει την Παθολογία στο Λα'ι'κό μου είπε τις προάλλες οτι εδώ και 3 (!!!!) χρόνια έχει χαλάσει το αιμοδυναμικό τους και όλα τα επεμβατικά τα στέλνουν αλλού!!!!Δεν το έχω διασταυρώσει, αλλά δεν είχε και κανένα λόγο να μου πει και ψέματα...Για φαντάσου τώρα να είσαι ειδικευόμενος/η Καρδιολογίας σε ένα τέτοιου είδους(κεντρικό, τριτοβάθμιου επίπεδου) νοσοκομείο,για την οποία θα περίμενες και πολλά χρόνια, και να την ολοκληρώσεις έχοντας σχεδόν μηδενική συμμετοχή σε επεμβατικά...Άστα να πάνε...Γιαυτό έθεσα το θέμα,γιατί όσο ''καλό'' και αν είναι το νοσοκομείο, αμφιβάλλω αν αξίζει αυτή την τεράστια αναμονή, εκτός πια και αν καταφέρεις να ασχολείσαι στο μεσοδιάστημα με κάτι πολύ σχετικό με την ειδικότητα(πχ να φύγεις στο εξωτερικό για ειδικότητα για καμιά διετία) ώστε να μην χάσεις επαφή και να περάσει, όπως είπες κιεσύ, πιο ''γλυκά'' ο καιρός...
 6. Καλησπέρα σε όλους...Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πληροφορίες απο τα νοσοκομεία της Αθήνας όσον αφορά την ειδικότητα της Καρδιολογίας..Η αναμονή σε Ιπποκράτειο, Αττικό και Ωνάσειο είναι δυσβάσταχτη, γιαυτό ψάχνω μήπως γνωρίζει κανείς είτε σαν ειδικευόμενος(προτιμότερο) είτε έχει ακούσει από άλλους συναδέλφους για κάποιο από τα υπόλοιπα νοσοκομεία στην Αθήνα ή στην επαρχία που να είναι κάπως ''αξιοπρεπείς'' οι συνθήκες για τον ειδικευόμενο...Ψάχνω για τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αναμονή(4-5 χρόνια) και μία αξιοπρεπή ειδικότητα, στο μέτρο του δυνατού για τα ελληνικά δεδομένα...Πιστεύω οτι και άλλοι συνάδελφοι έχουν τον ίδιο προβληματισμό και επειδή έριξα μια ματιά στα topic που έχουν προηγηθεί, δεν βρήκα κάτι σχετικό, γιαυτό και άνοιξα καινούργιο θέμα.Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη!!Ευχαριστώ!!
 7. Καρδιολογία...Που στην Αθήνα?? Καλησπέρα σε όλους...Είμαι καινούργιος στο forum και πραγματικά θέλω τη βοήθεια όποιου συνάδελφου ξέρει..Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα της Καρδιολογίας,σε λίγο καιρό θα δηλώσω το ειδικό μέρος και θα ήθελα, αν γνωρίζει κανείς,ακόμα καλύτερα αν είναι ήδη μέσα σε νοσοκομείο στην Αθήνα και εξασκεί το κομμάτι της Καρδιολογίας, ακριβώς επειδή η αναμονή σε νοσοκομεία όπως το Ιπποκράτειο το Αττικό ή το Ωνάσειο την κάνουν απαγορευτική, αν υπάρχει κάποιο άλλο νοσοκομείο στην Αθήνα που να παρέχει μια καλή ή καλύτερα ''αξιοπρεπή'' ειδικότητα, όσον αφορά την οργάνωση της κλινικής, το ενδιαφέρον των ειδικευμένων (Επιμελητών κ Διευθυντή)να διδάξουν τον νέο ειδικευόμενο και να του μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, αλλά και να του δίνουν ευκαιρίες να συμμετέχει ενεργά σε όλο το κομμάτι της ειδικότητας(δλδ να μην κάνει μόνο αυτό που λέμε ''λάτζα'').Ξέρω οτι αυτό που περιγράφω είναι ουτοπικό, απλά ψάχνω να βρω τουλάχιστον κάτι που θα το προσεγγίζει, τη χρυσή τομή ανάμεσα σε μία ''ανεκτή'' αναμονή και σε μία ''αξιοπρεπή'' ειδικότητα, ώστε να μην σπαταλήσω 4 ή 5 χρόνια αναμονής σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας και τελικά να διαπιστώσω οτι δεν άξιζε καθόλου...Ενδιαφέρομαι πρωτίστως για νοσοκομείο στην Αθήνα,αλλά είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πληροφορία(κ από επαρχία)!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.