Jump to content

elf

Prominent Members
 • Posts

  605
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από elf

 1. Δε νομίζω οτι χωράει σύγκριση... Το Saw, κυρίως το 1ο, που δεν είσαι προετοιμασμένος για το σενάριο, έχει σενάριο, έχει πλοκή, έχει αγωνία. Το hostel είναι splatter, με λίγη πλοκή και προσπάθεια να προκαλέσει την αγωνία του θεατή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το πετυχαίνει όπως το Saw. Όλα τα sequels είναι υποδεέστερα του 1ου, κι αυτό γιατί ήδη ξέρεις το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ταινία. Έχει δηλαδή εξ' αρχής ένα μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με την 1η, οτι δεν σε αιφνιδιάζει τόσο. Ωστόσο το Saw II ήταν ένα αρκετά καλό sequel κατά τη γνώμη μου.
 2. Hard Rock Hallelujah!!! Εμένα πάντως μου άρεσαν οι Φινλανδοί από την αρχή! Το κομμάτι ήταν αρκετά δυνατό, και βέβαια ξεχώριζε! Οι - πολλές - πουριτανές και αθώες "περσόνες" της τηλεόρασης που... τρόμαζαν στη θέα των "τεράτων", θα προβληματίστηκαν σήμερα, που πολλά 12άρια πήγαν στα... ομορφόπαιδα. Και όχι μόνο από χώρες της Βαλτικής (βλέπε Ελλάδα). Εντάξει, οι συμμαχίες πάντα υπάρχουν (Δώδεκαααααα... Κι' ουτ' ένα τηλεφώνημαααααα), αλλά ένα τραγούδι για να νικήσει πρέπει να ξεχωρίσει και να πάρει ψήφους εκτός από τις αναμενόμενες. Και οι Lordi το πέτυχαν! Συγχαρητήρια που το τόλμησαν και δικαιώθηκαν. Η ερμηνεία της Βίσση δε νομίζω οτι ήταν τόσο καλή. Η ένταση που ήθελε να δώσει δεν πέρασε στο γυαλί. Και στην κορύφωση, κάπου μου το χάλασε, πρέπει να το έχασε λίγο. Περίμενα ψηλότερα τους Ρουμάνους, ήταν πολύ ωραίο τραγουδάκι. Hard Rock Hallelujah!!!
 3. Σας προσκαλούμε στην 3η Ογκολογική Συνάντηση του Συλλόγου Ευαισθητοποίησης για τα Νεοπλασματικά Νοσήματα η "ΑΚΕΣΩ", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 29/3/2006 και ώρα 15:00, στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας (Δήλου και Μικράς Ασίας, Γουδί). Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα κατωτέρω: 1) "Ο ασθενής που πεθαίνει" Ομιλητής: Παναγιώτου Ευάγγελος 2) "Συσχέτιση καρκίνου του πνεύμονα και καπνίσματος" Ομιλητής: Μπριασούλης Αλέξανδρος Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας.
 4. Σας προσκαλούμε στην 3η Ογκολογική Συνάντηση του Συλλόγου Ευαισθητοποίησης για τα Νεοπλασματικά Νοσήματα η "ΑΚΕΣΩ", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 29/3/2006 και ώρα 15:00, στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας (Δήλου και Μικράς Ασίας, Γουδί). Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα κατωτέρω: 1) "Ο ασθενής που πεθαίνει" Ομιλητής: Παναγιώτου Ευάγγελος 2) "Συσχέτιση καρκίνου του πνεύμονα και καπνίσματος" Ομιλητής: Μπριασούλης Αλέξανδρος Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας.
 5. Απαιχτο παιχνίδι!!! Έπαιζα κι εγώ λίγο, πριν κάτι χρόνια. Εξου και οι επιρροές του nickname, ως ένα σημείο, μαζί με τον Tolkin. Ακόμα έχω καταχονιασμένες κάπου κάτι κάρτες! Deck; Μπλε - μαύρη! Την μύηση τη χρωστάω βέβαια στον μετρ του παιχνιδιού, τον γνωστό στο forum Azrai (να μη λες οτι δε σε μνημόνευσα!!!).
 6. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας παιδιά!!!! Να'στε καλα! :) :)
 7. ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!!! Spider αγόρι μου! Που είναι η επιλογή για πρωτιά στο poll; Σε αιφνιδίασε και σένα η Εθνική; Όλοι ήταν απίθανοι!!! Προσωπικά θαύμασα τον Παπαλουκά.
 8. Ένα blog που επισκέπτομαι τακτικά... Ο Αρκούδος! http://arkoudos.blogspot.com/
 9. Τέλος. Ανατολή ή σούρουπο;
 10. Je t' aime βέβαια! Φραπέ ή φρέντο; (Σόρρυ αν έχει ξανατεθεί, πρώτη φορά μπαίνω σ' αυτό το thread, αισίως στην... 48η σελίδα!)
 11. Συγρατηρήρια!!!!!!!!!!!!!! (για πολλοστή φορά!) Εύχομαι να διαπρέψεις στο ιατρικό γίγνεσθαι!
 12. Πάντως ο κανονισμός με τα λάστιχα εκτός από χαζός, είναι όπως έχουμε διαπιστώσει και πολύ επικίνδυνος. Και είναι κρίμα ο εκπληκτικός αγώνας ενός οδηγού (Kimi), και ειδικά τους τελευταίους γύρους που έτρεχε με κατεστραμένο σχεδόν λάστιχο (τα on board πλάνα ήταν τραγικό θέαμα) να καταστρέφεται λόγω αστοχίας ελαστικού. Αν η FIA θέλει να περιορίζει την ικανότητα ενός οδηγού και να του καταστρέφει την προσπάθεια του επειδή απλά ήταν πιο γρήορος από τους άλλους, τότε τα κατάφερε...
 13. elf

  EUROVISION 2005

  Θα συμφωνήσω με τη notbad (κάτι σελίδες πίσω, ελέω lefkander και Julliet!) για την Πασχαλίδου. Κάποιος έπρεπε να της πει από ένα σημείο και μετά ότι και 12άρια να έπαιρνε ο 2ος και εμείς 0, πάλι πρώτοι μέναμε! Αλλά όπως και να το κάνουμε, "επί παρουσιάστριας Πασχαλίδου" βγήκαμε πρώτη, and that' s a fact. Ερώτηση: γιατί οι χώρες που μείνανε εκτός τελικού μας καταψήφισαν; Εγώ περίμενα το αντίθετο. Το λογικό είναι αυτοί που σε ανταγωνίζονται να σε καταψηφίζουν... Είναι τρελοί αυτοί οι ξένοι Βαλκάνια vs Σκανδιναβία = (επιτέλους) σημειώσατε 1
 14. elf

  EUROVISION 2005

  Τελικά η επιλογή Παπαρίζου ήταν πολύ έξυπνη. Σπάσαμε το Σκανδιναβικό block...
 15. elf

  EUROVISION 2005

  Και από κάτω χαλί "Σήκωσέ το, το - αλήθεια, ποιο από τα δυό λέγανε; - δε μπορώ να περιμένω".
 16. Πέρα από τους αναπόφευκτους συνειρμούς για big brother, παρακολούθηση κτλ, νομίζω οτι καλό είναι να υπάρχει ένας έλεγχος. Με την έννοια οτι είναι όντως φαιδρό αυτό που ανέφερε ο Doctor 7, δηλαδή κάποιοι να τρέχουν σε ΟΛΑ τα συνέδρια να γραφτούν γιατί νομίζουν πως έχει κάποιο νόημα το πιστοποιητικό που παίρνουν. ΑΝ πρέπει στο μέλλον το χαρτί αυτό να αποκτήσει κάποιο νόημα (πχ αυτά τα credits συνεχιζόμενης εκπαίδευσης), είναι λογικό να μπορούν να επωφελούνται αυτοί που πραγματικά παρακολούθησαν, κι όχι αυτοί που ξόδεψαν 15' για να πάνε μέχρι το χίλτον να γραφτούνε. Κατά τη γνώμη μου βέβαια θα έπρεπε να μας έχει ζητηθεί η συγκατάθεση με την υπογραφή κάποιων όρων συμμετοχής, διότι, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι μια μορφή παρακολούθησης και δεν ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα.
 17. Λέτε να δούμε και κανένα ματσάκι στο Αλκαζάρ; Μην ξεχνάμε οτι ανέβηκε εθνική!
 18. Βέβαια, όπως ανέφερε κάποιος στο insomnia, δε μας λέει κανείς αν θα έχει πχ ογκοχρέωση. Σου λέει "φοιτητής είναι, browsing για εργασίες και επιστημονική ενημέρωση θέλει, τι να το κάνει πάνω από 1 (ή 3) GB;;;"!!!
 19. Μωρέ λες;;; Μακάρι, γιατί οι τιμές είναι not affordable... Για τα φοιτητικά δεδομένα τουλάχιστον. Για να δούμε...
 20. Πάντως η συμμετοχή στα διάφορα σεμινάρια και κλινικά φροντηστήρια "τιμολογείται" με 20, 30 και 50 € επιπλέον... Και σε μερικά ο αριθμός συμμετεχόντων είναι αρκετά περιορισμένος Πχ η συμμετοχή στο κλινικό φροντηστήριο ΚΑΡΠΑ το Σάββατο κοστίζει 50 € και οι συμμετέχοντες είναι 30.
 21. Αποφασίστηκε που θα γίνει του χρόνου;
 22. Πιθανώς, μετά την εμφάνισή μου στη συνάντηση του Σαββάτου να σκάσω μύτη και στη συνάντηση της Δευτέρας! Θα σου στείλω μήν το απόγευμα doctor-7 αν είναι. Bye!
 23. Εγώ, εκτός απροόπτου θα μπορώ, οπότε count me in! 7; Τι θα γίνει με το μπουζούκι;;; Πότε θα δημιουργήσουμε την Greekmedική κομπανία;;;
 24. Roadrunner, σου έστειλα pm. Δεν έχω πρόβλημα, απλά εγώ είμαι υπέρ της πρόληψης! Θέλω να ξέρω τι γίνεται στο PC μου! Άγγελε, όχι, το cd της μητρικής δεν έχει κάποιο σχετικό utility. Θέλω να βρω κάποιο στο net. Any sauggestions; Roadrunner, αυτό που είπες κάνει για όλες τις μητρικές (άσχετος τελείως...).
 25. Παίδες, μήπως ξέρει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω κάποιο utility για να ελέγχω τη θερμοκρασία του υπολογιστή. Μην πάθει και καμιά ζημιά το μηχάνημα, όλη την ώρα ανοικτό! Βασικά κοίταξα στο manual της motherboard μου (P4 VXAD) αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό, αν και ίσως θα έπρεπε. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος;
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.