Jump to content

happy_doctor

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από happy_doctor

 1. Και περιμένεις να απαντήσει ο υπουργός;;; Κοιμήσου και ίσως απαντήσει...
 2. Το θέμα είναι πως όλοι οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα, επίσης καθαρή είμαι για να το κυνηγήσω, αλλά το να βάλω δικηγόρο κλπ θα δυσχεράνει την θέση μου στο Κ.Υ. (αύξηση της κόντρας με τους επιμελητές) με κίνδυνο να με αφήσουν εκτεθειμένη σε κάποιο περιστατικό. Τέλος χρειάζεται και αρκετό ψυχικό σθένος για να τα βγάλει κανείς πέρα με δικηγόρους κλπ κλπ. Για όσο καιρό έμεινε ακόμα δεν νομίζω να αξίζει να τραβιέμαι για κάποια χρόνια με αυτά τα θέματα με δικαστήρια και στο τέλος αν δικαιωθώ θα μου έχει στοιχίσει και ο κούκος - αηδόνι... ... και δυστυχώς θα συνεχιστεί αυτό καθώς για 2η συνεχόμενη φορά κανείς αγροτικός δεν επέλεξε το συγκεκριμένο ΚΥ.
 3. Να τις κάνεις ακόμα και αμισθί.....για ένα ΕΣΥ ζούμε όλοι. Όταν όμως γίνει το λάθος, δεν στο εύχομαι, να είσαι σίγουρη πως ο διοικητής θα σε υπερασπιστή μέχρι τελευταίας ρανίδας.... Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται... τον επόμενο μήνα πάλι θα έχουμε από 10 εφημερίες ο κάθε αγροτικός ! Στείλαμε χαρτί (όπου εξηγούσαμε πως βάζει σε κίνδυνο τόσο την υγεία μας όσο και αυτή των ασθενών μας αφού μας εξωθούν σε 90ώρες εργασίας την εβδομάδα και μάλιστα χωρίς πληρωμή) στον διοικητή αλλά το έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων του...
 4. Σε περίπτωση που δεν πάμε να κάνουμε τις παραπάνω εφημερίες δεν είμαστε νομικά ακάλυπτοι;;; Υγ. τι ψάχνεις...
 5. Στο κέντρο υγείας που βρίσκομαι μας ήρθε πρόγραμμα εφημεριών (από το διοικητή του νοσοκομείου), με 10 εφημερίες στο καθένα αγροτικό γιατρό! Ομοίως και σε άλλο κέντρο υγείας της περιοχής. Περιττό να πω ότι σε κάποιες οι αγροτικοί είμαστε μόνοι μας ή με τον ειδεικευμένο σε ετοιμότητα... λες και όταν είναι σε κανονική βρίσκεται στο κέντρο υγείας ...
 6. Εξελίξεων συνέχεια... Ο διοικητής του νοσοκομείου πιέζει να κάνουμε τις εφημερίες. Ο περιφερειάρχης από την άλλη θέλει 60 μέρες για να απαντήσει, άρα θα έχουμε κάνει τις τρέχουσες, καθώς και τις επόμενες απλήρωτοι και χωρίς καμία εξασφάλιση για την πληρωμή μας.
 7. Λοιπόν το βρήκα: Γ. Με απόφαση του Διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας, που εκδίδεται με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου, ύστερα από γνώμη του Επιστημονικού Συμβουλίου του, μπορεί να εγκρίνονται πρόσθετες εφημερίες, με σκοπό την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου. Η αποζημίωση των ιατρών για τις επιπλέον εφημερίες καταβάλλονται από διαθέσιμα κονδύλια του νοσοκομείου και από διαθέσιμους πόρους των Υγειονομικών Περιφερειών. Δ. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργού Οικονομικών καθορίζεται η διαδικασία καταβολής της αποζημίωσης και κάθε άλλο σχετικό θέμα που αφορά την έγκριση και τη χορήγηση των επιπλέον εφημεριών από τα νοσοκομεία. αλλά βρήκα και αυτό http://www.ygeianet.gr/box/cal/20279.doc Παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον !!
 8. Καλησπέρα, μπορεί ένας αγροτικός γιατρός να αρνηθεί να κάνει εφημερίες παραπάνω από τις 7 προβλεπόμενες; Το Νοσοκομείο στο οποίο αννοίκω είναι καταχρεωμένο όπως και κάθε άλλο νοσοκομείο. Άρα δεν το βλέπω να πληρώνομαι ποτέ τις παραπάνω εφημερίες.
 9. THNX ! Αλλά και πάλι 2 αγροτικοί ιατροί τι διαφορά έχουν από έναν αγροτικό γιατρό; Δηλαδή που θα βασισθούν για να φέρουν εις πέρας την εφημερία τους;
 10. Εφημερεύω σε Κ.Υ. με το νέο νόμο για τις 7 εφημερίες δεν επαρκούν οι επιμελητές για να καλύψουν όλο το μήνα (είναι 3). Ούτως ή άλλως ήταν πάντα σε ετοιμότητα..... αλλά είχαμε τηλεφωνική κάλυψη. Τώρα μας εγκρίθηκαν 9 εφημερίες στις οποίες εφημέρευαν μόνο 1 ή 2 ( αναλόγως της μέρας) αγροτικοί ιατροί, χωρίς κάποιον ειδικευμένο σε ενεργώ ή ετοιμότητα εφημερία . Ψάχνω αν υπάρχει κάποιο ΦΕΚ για το αν μπορεί ένας αγροτικός να εφημερεύσει μόνος του σε Κ.Υ. χωρίς κάλυψη ειδικευμένου ιατρού.
 11. Γεια, Μπορείς να στείλεις τη συλλογική σύμβαση; Ή να πεις που την βρήκες; Ευχαριστώ.!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.