Jump to content

γιατρίνα

Συνταξιούχος
 • Posts

  2.263
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 • Φύλο
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

γιατρίνα's Achievements

Ιπποκράτης (επίπεδο ΧΙΙ)

Ιπποκράτης (επίπεδο ΧΙΙ) (12/16)

0

Reputation

 1. Χρειάζεσαι μια ακτινογραφία θώρακος γνωματευμένη από Νοσοκομείο, και μία ψυχιατρική γνωμάτευση από Νοσοκομείο ή ιδιώτη και 2 φωτογραφίες.. Καταθέτεις αυτά, και σε ενημερώνουν πότε περνάς από υγειονομική επιτροπή για να παραλάβεις το πιστοποιητικό. Επιτροπή είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9 το πρωί. Ανάλογα πότε καταθέτεις τις γνωματεύσεις σε καλούν. Στη Διεύθυνση Υγιεινής στον πρώτο.
 2. Τα δικαιολογητικά διορισμού θα τα βρεις εδώ : http://www.yyka.gov.gr/articles/newspaper/proslhpseis-diorismoi/c118-agrotikoi-iatroi/87-agrotikoi-iatroi Αλλά χρειάζεται να επικοινωνήσεις και με το γραφείο προσωπικού του Νοσοκομείου που υπάγεται το Π.Ι. όπου θα αναλάβεις, γιατί ίσως ζητήσουν και κάτι άλλο πέραν όσων ορίζει το Υπουργείο (πχ. υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ασκείς ή έχεις ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα).
 3. Γνωρίζει κάποιος μετά από πόσο διάστημα περίπου καλείσαι να αναλαβεις υπηρεσία ως αγροτικός μετά από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης;
 4. Μπορεί παρακαλώ κάποιος συνάδελφος που κάνει τώρα αγροτικό να πει πώς έχει διαμορωθεί πλέον ο μισθός; όχι σε αγονο ιατρείο; Αν πάρεις πλήρη απόσπαση στο Νοσοκομείο, ο μισθός είναι ίδιος με του ειδικευόμενου; όποιος μπορεί παρακαλώ ας απαντήσει... Ευχαριστώ
 5. ναι, τα έχω δει και εγώ αυτά, αλλά απο συναδέλφους (δέκα περιπτώσεις) γνωρίζω ότι σε δήλωση αλλαγής χρόνου ειδίκευσης διατήρησαν όλοι το αρχικό Πρωτόκολλο..Και στη δική μου περίπτωση κατά την αλλαγή, διατήρησαν το αρχικό Πρωτόκολλο,και σημειώθηκε απλά ένα Πρωτόκολλο πράξης στην υπεύθυνη δήλωση που έγινε τότε.. και τώρα το αναιρούν από τη Νομαρχία οπότε, ίδωμεν, τι θα πει και το Υπουργείο...
 6. ευχαριστώ.. συνάδελφε, δεν έχει διαφορά με το νέο νόμο.. Τη διαφορά την κάνουν οι ερμηνείες των Νομαρχιών..εφόσον προ της ψήφισής του νόμου αυτού ίσχυε δυνατότητα αλλαγής τελικής στόχευσης, όποτε μεταγενέστερα χρονικά και αν γινόταν αυτή πριν το διορισμό σου στην Παθολογία, χωρίς να χάνεις τη σειρά αρχικής δήλωσης, γιατί να συγχέεται αυτό το δικαίωμα με το χρονικό πλαίσιο του Αυγούστου του '10, το οποίο εξάλλου αφορά όσους είχαν "ξεμπερδέψει" με τα της Παθολογίας, και όχι όσους ήταν σε λίστες εν αναμονή Παθολογίας..
 7. Συνάδελφοι ευχαριστώ, γνωρίζω για τις ημερομηνιές αλλά ψάχνω αυτή την εγκύκλιο (αλλαγή χρόνου ειδίκευσης) για να μπορεσω να συνεννοηθώ με τις κυρίες της Νομαρχίας .. και παλι ευχαριστώ..
 8. Σε ευχαριστώ, αλλά σε περίπτωση αδυναμίας συνενόησης με τη Νομαρχία συνάδελφε, αυτό δεν τους αρκεί.. Γιατί αλλάζει η τελική στόχευση...Οπότε, ισχυρίζονται ότι ναι μεν εκκρεμούσε δήλωσή σου πριν τον Αύγουστο του '10, αλλά είχε τελικό στόχο Παθολογία, όχι Νευρολογία..Ενολίγοις, θεωρούν ότι βρήκες ευκαιρία να γίνεις Νευρολόγος κι ας κάνεις 2 χρόνια διατριβή Νευρολογία..Τέλοσπάντων, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν εχει κάποιος συνάδελφος την εγκύκλιο που ορίζει ότι ο αρ. Πρωτοκόλλου διατηρείται όταν αλλάζεις την Παθολογία (ή όποια πήρη ειδικότητα) σε μερική με άλλο τελικό στόχο.. Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι, ας αποστείλει απάντηση..
 9. Διατήρησε το αρχικό πρωτόκολλο γνωρίζεις; Έχεις υπόψη σου κάποια σχετική εγκύκλιο;
 10. Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει αν σε περίπτωση που κάποιος έχει δηλώσει Παθολογία με τελικό στόχο Παθολογία, και εν συνεχεία, αλλάξει την τελική στόχευση σε άλλη ειδικότητα που απαιτεί άσκηση Παθολογίας μικρότερη των 5 ετών (και στο ίδιο Νοσοκομείο), αλλάζει ο αρχικός αριθμός Πρωτοκόλλου; Αν κάποιος συνάδελφος, έχει τη σχετική νομοθεσία (εγκύκλιο, ΦΕΚ,νόμο), παρακαλώ ας απαντήσει.. Ευχαριστώ..
 11. Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει αν σε περίπτωση που κάποιος έχει δηλώσει Παθολογία με τελικό στόχο Παθολογία, και εν συνεχεία, αλλάξει την τελική στόχευση σε άλλη ειδικότητα που απαιτεί άσκηση Παθολογίας μικρότερη των 5 ετών (και στο ίδιο Νοσοκομείο), αλλάζει ο αρχικός αριθμός Πρωτοκόλλου; Αν κάποιος συνάδελφος, έχει τη σχετική νομοθεσία, παρακαλώ ας απαντήσει.. Ευχαριστώ..
 12. Αγαπητοί συνάδελφοι, εάν κάποιος είχε αρχικά δηλώσει Παθολογία με τελικό στόχο Παθολογία, κι έπειτα από ένα διάστημα (και πριν την κατάθεση του παρόντος Νόμου σχετικά με ενιαία τοποθέτηση στη Νευρολογία), είχε αλλάξει τον τελικό στόχο σε Νευρολογία, διατηρώντας στη λίστα της Παθολογίας τον πρώτο αριθμό Πρωτοκόλλου, στην τωρινή λίστα Νευρολογίας θα καταταχτεί βάσει του πρώτου αριθμού πρωτοκόλλου ή του πρωτοκόλλου αλλαγής της τελικής στόχευσης σε Νευρολογία; Αν υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία που γνωρίζει κάποιος για αυτήν την περίπτωση παρακαλώ ας στείλει κάποια απάντηση..
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.